Røff lek

Denne novellen er vist 41755 ganger.

Skrevet av: Luni

Du sitter over meg ved sengekanten. Jeg ligger kneblet og bundet fast til sengen din etter en frem å tilbake lek hvor jeg så aggressivt men enda lekent strittet imot deg.

Øynene og smilet ditt sier alt, »Jeg er sjefen her, vit din plass!»

Et lite klynk slipper fra meg i det du tar et bestemt tak rundt halsen min med den ene handa, mens den andre lurer seg mellom beina mine. To av fingrene dine glir sakte inn og ut av den våte fitta mi.

Øynene mine ruller bak i hodet på meg, det er ingen nytte å fornekte hvor deilig det føles. Hånden din går fra et fast grep rundt halsen til et fast grep om bekkenet mitt i det du begynner fingre meg enda hardere, enda fortere. »Kom for meg nå lille prinsesse!» befaler du der jeg ligger å skjelver og vrir meg i ekstase. Jeg mister all kontroll å klarer ikke holde igjen lenger, fingrene dine rekker å komme seg inn enda en gang før det går for meg og jeg spruter!

»Åhhh.» et lite stønn glipper munnen din før du fortsetter »Det er så deilig å se på deg så kåt og hjelpesløs som det lille ludderet du er!»

Repene har gnagd seg godt inn i håndleddene mine men jeg tenner bare enda mer på å kjenne du har meg godt fastbundet.

Det går ikke lange tiden før du løsner gag ballen på meg å presser den harde pikken din ned i halsen på meg. »På tide du viser mesteren din hva du er god for, hore!» er det siste du rekker å si før jeg har deg spreng kåt over meg.

Det er deilig å kjenne hvor ivrig du blir i det pikken din presses hardt inn i munnen og helt ned i halsen min.

Du fortsetter å knulle munnen min noen minutt før du drar deg ut og jeg endelig kan slippe ut et skikkelig stønn!

»Du liker virkelig å være leketøyet mitt, huh?» spør du meg bestemt med et lurt smil om munnen. »Muligens litt..» kviskrer jeg så forsiktig ut med blikket kastet til siden. Du hiver deg fort over meg, tar et tak rundt halsen min og dytter hodet mitt opp slik blikkene våre møtes, sprer bena mine og dytter pikken din helt opp mellom benene mine til pikkhodet ditt presser mot kjønnet mitt. »Du skal se på meg når du snakker til meg og det er heller ikke pent å lyve så la oss prøve igjen. Du liker å være leketøyet mitt, gjør du ikke?» Du vet hvor motvillig jeg er til å adlyde å for hvert sekund jeg ikke svarer blir grepet om halsen min enda hardere og du erter meg enda mer med å bare la pikken din leke seg rundt kjønnsleppene mine. Jeg bryter til slutt ut i et skikkelig »Ja…» Du ser meg dypt inn i øynene og svarer »Det heter ja mester!» før du fort og hardt presser deg inn meg. Mellom stønnene klarer jeg sånn halvveis å være flink jente nok til å si »Ja, mester!» som beordret. Intensiteten øker i det du legger leppene dine mot mine, drar i dem forsiktig med tennene dine og fortsetter med å sette tennene dine i halsen på meg. »Åhhhhh, mhhh, åhhhh jaaaaa!!!» stønnene mine slipper ut ukontrollert. Jeg er sprengkåt og klarer snart ikke holde igjen lenger, noe du er godt klar over.

Selv hvor hardt jeg kjemper mot repene klarer jeg ikke å komme meg løs! Ønsket om å sette neglene mine i ryggen din å dra deg hardt mot meg slik du går enda hardere er vilt stort. Følelsen av meg under deg som sliter, drar, skjelver og stønner er nok til at du heller ikke klarer å fortsette stort lenger.

Du plasserer så bestemt hånden din rundt kjeven min, slik du kan ta kontroll over hvor blikket mitt går. »Kom sammen med meg nå, tøsa mi!!» brøler du ut og vi deler begge en helt sinnsyk, utav denne verden orgasme. Følelsen av den etterlengtete spruten din inn i meg spredde seg gjennom hele kroppen min og tok over meg på en måte jeg aldri har følt før!

Vi ligger begge å hiver etter pusten, helt utkjørt men også fornøyde etter en vanvittig røff og deilig sexlek sammen. Du slipper meg fri, kysser de såre håndleddene mine og drar meg inn mellom armene dine.