Sex i en sexbutikk

Denne novellen er vist 14594 ganger.

En historie fra en virkelig hendelse…

Et ukjent nummer kom opp i displayet på mobilen, tenkte på hvem det kan være, skulle jeg tørre å ta den? Det var den kjekke karen fra sexbutikken som ringte, han som jeg hadde kommet i en god prat med om BDSM i forrige uke. Beskjeden var kort og forståelig, hvis jeg ville så kunne vi ta en session uten å utdype det noe mer. I et raskt øyeblikk bestemte jeg at dette ikke var en sjanse jeg ville gå glipp av og sa ja.
Hadde kun 20 minutter på å hive meg gjennom dusjen og barbere fitta glatt og leggene silkemyke, det gikk farlig fort med høvelen rett og slett. Heiv på meg litt sminke og gikk opp i gata for å møte han. Og der venta han, i en sporty Alfa Romeo, kjekk og rå som sist.
Han tok meg med til et lite kjøpesenter der han hadde en sexbutikk, ikke den jeg hadde møtt han i, men en litt mer diskré butikk. Så var det bare å låse seg inn i butikken og låse døra etter seg igjen. I en verden av sexlekteøy rundt meg, tente hjernen fort, en ekstrem spenning ilte gjennom hele kroppen. Han forsvant noen få øyeblikk på et bakrom og kom tilbake med en pose.
Opp fra en pose trakk han opp et sexy lærharness som ble festa rundt halsen og ned langs armene med reimer og som til slutt ende i en liten pose der hendene skulle være nedi. T-skjorta ble raskt revet av og brystvortene ble kløpet i mens han festa armene mine, spenne for spenne. Buksa var fremdeles på da han beordra meg ned på golvet på alle fire. Hørte at han gikk mot veggen med bondage og SM utstyret var, det knitret i noe plastikk og fantasien min gikk på høygir. Hele kroppen min rykket til i det det kom et rapp over rumpa, og det kom raskt mange flere etter hverandre. Det var spanskrøret han hadde funnet frem!
Skal si den svei godt over rumpa, til tross for at buksa enda var på. Stinget den etterlot seg av smerte gjorde meg utrolig våt. Spanskrøret ble flittig brukt både på rumpa og andre delikate plasser på kroppen. Mer kniping i brystvortene måtte til og han kosa seg godt der han knep og småbet i vortene som bare ble stivere og stivere. Øynene hans hadde et intenst og dominerende blikk, man ble mo i knærne av det. Fikk hendene løsna litt da han beordra meg til å få av alle klærne.
Så var det ned på kne igjen og smake spanskrøret, på rumpa, hoftene, så ned en tur forsiktig på fitta for så å måtte slikke av det med munnen. ”Lick your way from the shoe and up to my Cock”, lød det strengt, og ivrig slikket jeg med veien opp. En stiv og hard kuk møtte munnen min og jeg kunne kjenne smaken av den lille kåte dråpen ytterst på hodet. Håret mitt ble tatt med et fast grep og han forsynte seg grådig av munnen min i en god stund. Neste ordre var å komme seg på bena igjen og se meg i speilet på alle de røde remsene som glødet over baken. Synet var ubeskrivelig deilig og jeg gliste, jeg ble litt overveldet der jeg så fittesaftene mine glinse over fitta. Han hadde virkelig vært på kanten av grensen min for hva jeg tåler av smerte, men viste god kontroll og stoppa akkurat i passe tid.
For å ydmyke meg spytta han på gulvet og jeg måtte slikke det i meg, måtte krabbe som en hund på golvet og slikke opp der han spytta, for så å suge han igjen. Ble stilt opp mot veggen etterpå der han tok et fast grep i håret mitt og sa at nå var jeg hans slave, og om han noen gang kom til Norge, så måtte jeg bare stille opp på flekken…
Da jeg fikk noen siste små spank over rumpa i knestående kjente jeg hvor ekstremt våt jeg var. Det rant nedover lårene mine, intenst! Han satte seg ned i kontorstolen med buksa ned og ba meg om å sette meg oppå. Men en ting var klart! Når han kom, så var leken ferdig! Satte meg nedpå han bakfra og jeg hørte hvor han stønnet. Kjente rykningene i kuken hans ganske kjapt, kanskje ikke så rart siden jeg hadde brukt munnen flittig på han først. Jeg kjente spruten og varmen som bredde seg der nede. Da jeg hoppa av rant det mengder av saft og sæd nedover mellom bena mine, kan nesten ikke skjønne hvor det kom ifra en gang. Kroppen min ristet lett over all kåtskapen som ilte i meg.
Ble beordret til å få på meg klærne igjen, for han holdt ord om at når han var kommet, så var leken ferdig. Med et smil om munnen kledde jeg på meg klærne.
Orgasme hadde jeg ikke rukket å fått, men det ordna jeg fort da han hadde kjørt meg hjem igjen. Det gikk fort fra første orgasme til nummer to like etterpå, jeg var endelig 100 % tilfredstilt.
Like fort som alt hadde startet, så var alt ferdig. En erfaring rikere og minnet av å hatt sex i en sexbutikk kommer til å sitte lenge!

Legg igjen en kommentar