Sommerfesten

Denne novellen er vist 44395 ganger.

Min kone kom inn i stuen og rakk frem hånda til meg og sa – Lukt på fingrene mine. Jeg gjorde som hun sa, -Hva lukter det, spurte hun.
Jeg snuste inn lukten og svarte – Det lukter fitte, men ikke din lukt, for den kjenner jeg godt.
Hun hadde kommet hjem etter en sommerfest med vikarbyrået hun jobbet for den på tiden.
Jeg hadde bare slappet av med ei flaske vin mens hun var borte.
Hun hadde på seg en lett sommerkjole, for det hadde vært godt og varmt sommervær den kvelden.
Hun kom enda nærmer meg og løftet på kjolekanten og sa – Kjenn på trusa mi. Jeg gjorde som hun sa og kjente den var ganske fuktig i skrittet.
– Hva er årsaken til dette, spurte jeg.
– Jeg har hatt en deilig kveld, svarte hun.
Jeg ble nysjerrig, og ville vite mer.
Min kone, som jeg vet ikke sier nei takk til ei annen dame dersom anledningen byr seg, svarte at hun hadde fått veldig god kontakt med ei annen dame på festen og de hadde «småhygget» seg.
De hadde riktignok vært veldig diskrete, av hensyn til de andre som var der.
De hadde danset med hverandre, for det var nesten bare damer tilstede, og på den måten hadde de kunnet kjenne litt på hverandre.
– Hvorfor kommer du hjem så tidlig, spurte jeg.
– Helle, som damen heter, måtte litt tidlig hjem, for hun skulle tidlig opp neste dag, svarte hun, og da ville ikke jeg være der lenger.
– Hvordan fikk du med deg go`lukten hjem til meg, spurte jeg.
– Vi var en tur på toalettet før Helle gikk, og der var vi helt alene.
Hun fortalte videre at de hadde kysset og kjent mer på hverandre og hadde fingret med hverandres fitter, før de merket at det var noen som ville inn, så de måtte avbryte.
– Jeg ville at du skulle få dele opplevelsen, så jeg vasket ikke fingrene mine før jeg reiste hjem, sa hun.
– Har du avtalt noe med henne, spurte jeg, for jeg har unnet henne opplevelser med andre damer før, for jeg ser ikke på det som en konkurrent til ektesenga
– Nei, det tenkte jeg ikke på.
– Har du lyst til å treffe henne igjen, spurte jeg.
– Ja, det har jeg, svarte min kone, men jeg vet ikke hvor hun jobber og annet enn fornavnet hennes og at hun er Dansk.
– Du kan jo kontakte personalavdelingen og høre om de kan hjelpe deg, foreslo jeg.
– Det var en god ide, det gjør jeg over helga, fikk jeg til svar.
– Nå vil jeg legge meg, for jeg må få utløst kåtheten min, sa hun.
Jeg var ikke vanskelig å be, for jeg hadde blitt opphisset av det hun fortalte meg, og hun var deilig å bløt i fitta kjente jeg, da jeg slikket henne til en orgasme som kom ganske fort.
Hun fikk puste ut noen minutter, før jeg lot kuken synke inn i den bløte fitta hennes, og begynte å knulle henne. Hun var fortsatt opphisset, og det tok ikke så lang tid før hun fikk en orgasme til, og da lot jeg spruten gå langt inn i fitta hennes.
-Da kontakter du personalavdelingen over helga, sa jeg før vi sovnet.

Da min kone kom hjem fra jobben på mandag spurte jeg om hun hadde fått oppsporet Helle.
– Ja, det har jeg, sa hun, og jeg har til og med fått telefonnummeret hennes.
– Da er det jo bare å ringe henne og spørre om hun er interessert i å møte deg, sa jeg.
Utpå kvelden tok hun mot til seg og ringte nummeret hun hadde fått oppgitt, og det viste seg at Helle også hadde tenkt samme tanken som min kone, men hadde ikke kommet så langt med oppsporingen som min kone hadde.
De avtalte å møtes neste fredag, for å gå ut på byen en tur og så se hvordan det utviklet seg.
– Da vil jeg ha full rapport, med alle detaljer når du kommer hjem, sa jeg til min kone, for det er avtalen vi har.
– Ja selvfølgelig skal du få det, svarte hun.

Fredagen kom, og min kone gjorde seg klar til byturen. Hun ville at jeg skulle være med å finne ut hva hun skulle ha på seg, og det gjorde jeg med glede.
Vi fant det mest sexy undertøyet hun hadde, og hun ville at jeg skulle hjelpe henne med å ta det på. Da hun skulle ta på trusen med Fransk åpning, la jeg merke til at hun hadde tatt en ekstra finpuss på den vanligvis barberte fitta.
Jeg kjente på den,og la merke til at hun allerede var fuktig mellom fitteleppene, og hun innrømmet at hun var begynt å bli kåt av tanken på hva som kunne skje den kvelden.
Jeg behersket meg og hjalp henne på med kjolen som var av den lette, litt korte typen som fremhevet figuren hennes og som viste frem en fin kløft.
Da hun skulle gå,fikk jeg ett deilig kyss som jeg merket var litt hetere enn vanlig.
Utover kvelden tekte jeg stadig på hvordan hun hadde det,og jeg ble kåt av å tenke på og fantasere om hva som foregikk.
Jeg satt opp lenge, men så fant jeg ut at det ikke var noen vits i å sitte oppe og vente på henne,så jeg fant ut at jeg like godt kunne legge meg.
Siden jeg hadde vært småkåt hele kvelden, så det ble til at jeg måtte få litt utløp for det, så jeg tok meg en deilig runk før jeg sovnet.

Utpå morgenen våknet jeg av at min kone kom hjem og jeg spurte hvordan hun hadde hatt det.
– Jeg har hatt en aldeles vidunderlig kveld og natt, svarte hun og så meget tilfreds ut.
– Fortell sa jeg.
Hun kledde av seg og la seg på armen min og begynte å fortelle.
Hun hadde møtt Helle der de hadde avtalt, der hadde det blitt noen gode klemmer og ett forsiktig kyss. Så ble de enige om at de skulle gå og spise litt og prate.
De hadde pratet litt om privatlivet og Helle hadde spurt min kone om jeg visste om hva hun skulle. Min kone hadde så fortalt at jeg satt hjemme og var fullstendig klar over hva som foregikk og at hun ikke hadde det travelt med å dra hjem.
Helle fikk også vite at hun ville fortelle alt til meg, for det var avtalen vi hadde, når vi hadde vært ute på egenhånd.
Så hadde de gått på en bar hvor de hadde delt en flaske vin. Der hadde de funnet en litt usjenert plass å sitte, og etter en stund med prat og forsiktige berøringer hadde Helle sagt at hun gikk uten truse og spurt min kone om hun ville sjekke om det var sant.
Hun hadde snudd seg litt så det var mulig å sjekke uten at de ble lagt merke til. Min kone hadde så tatt henne på ordet, og fikk lurt hånda mellom bena hennes, og der fikk hun bekreftet at Helle snakket sant.
Det hadde visst vært ganske varmt og bløtt det hun fikk kjenne på. Min kone sa så at det var ikke mye hun heller hadde på seg nedentil og ordnet det slik at Helle fikk kjenne på hennes fitte, som også var ganske fuktig.
Da fant de ut at de skulle reise hjem til Helle, som bodde alene etter skilsmissen for ett år siden, og ungene var hos sin far denne helgen,for nå hadde det begynt å bli litt for hett til å oppholde seg i offentligheten.
I drosjen hadde de befølt hverandre litt forsiktig, så sjåføren ikke skulle legge merke til noe, men de hadde lagt merke til noen lange blikk i sladrespeilet, så det var tydelig at sjåføren hadde sett noe, men de hadde ikke brydd seg om det, for det var ikke så mye å se.

Da de kom inn i Helles leilighet, etter en kort heistur med het klining, fant Helle fram litt vin og de hadde satt seg i sofaen, for å nyte vinen. Det ble ikke så mye vindrikking, for det var andre nytelser som fristet mer. I sofaen ble det mer kyssing og beføling og klærne begynte å løsne. Snart var alle klærne av og utforskningen av kroppene kunne begynne for alvor. Min kone har litt store pupper med deilige brystvorter, og disse begynte Helle å behandle ved å suge på brystvortene og nippe forsiktig i dem med tennene, samtidig som hun masserte dem med hendene.
Dette er noe min kone setter stor pris på og hun hadde også begynte å leke med brystene og brystvortene til Helle, som hadde litt mindre pupper.
Så hadde satte Helle seg overskrevs over fanget til min kone og det ble hete tungekyss og nå var det lett å komme til Helles fitte, og det hadde min kone benyttet seg av og begynt å massere klitorisen hennes.
Hun merket at Helle begynte å bli litt tungpustet av behandlingen hun fikk og kyssene hennes ble enda mer intense.
Så hadde min kone stukket to fingre opp i fitta hennes, og det hadde viss vært ganske bløtt. Helle hadde så reist seg opp for hun ville ikke at det skulle gå for henne ennå.
Hun hadde så dyttet min kone på rygg i sofaen, og kysset seg fra pupper og hele veien nedover til fitta, som hun lekte litt med, med fingrene, før hun hadde strakt ut tunga og tatt ett langt sleik helt i fra rumpehullet og opp til klitoris, som hun sugde inn i munnen og samtidig brukte tungen. Hun hadde hevet hodet ett lite øyeblikk og sagt at det var så deilig og vått, og at det smakte deilig.
Min kone hadde bare gitt seg over, og hadde lekt med sine egne brystvorter, mens Helle hadde slikket henne og også brukt fingrene i fittehullet. Helle hadde visst vært en dyktig fitteslikker, for det tok ikke lang tid før orgasmen meldte seg, og den hadde visst vært kraftig. Helle hadde så krøpet oppover og kysset min kone med fittesaft rundt hele munnen.
De hadde nesten glemt vinen som var skjenket i glassene, så de hadde tatt en liten pause for å leske strupen, selv om Helle nok hadde fått i seg en del fuktighet.
Helle hadde så reiste seg opp, og tatt min kone i hånden og dratt henne opp av sofaen og ført henne inn på soverommet hvor det var en stor dobbelseng.
Min kone fikk så beskjed om å åpne en nattbordskuff, og der var det en fin samling av leketøy. Helle ville at hun skulle velge ett av dem, for nå ville hun ha gjengjeld for det hun hadde gjort på sofaen.
Min kone fant en Rabbit som hun la tilside foreløpig, for først ville hun kysse og slikke Helles kropp.
Hun hadde begynt med føttene og slikket seg oppover bena, men hadde unngått fitta hennes, og videre oppover, til hun fant de stive brystvortene som hadde fått samme behandling som hennes hadde fått.
Hun hadde så kysset Helle med mye tungebruk, før hun snudde og arbeidet seg nedover kroppen hennes til hun kom dit hvor benene møttes.
Helle spredde benene så det var fritt frem, og der hadde det visst vært veldig fuktig, for når hun kjente med fingrene, ble de helt glinsende etter å ha fingret henne litt. Pusten til Helle hadde blitt litt anstrengt, så hun regnet med at nå var det Helles tur til å få tungemassasje. Min kone hadde så lagt seg mellom benene hennes og slikket lett på klitorisen, før hun hadde sugd fitteleppene inn i munnen og behandlet dem med tungen samtidig.
Hun hadde også tungeknullet henne litt, før hun hadde funnet Rabbiten, som gled inn den den våte fitta som kniv i varmt smør.
Rabbiten hadde tydeligvis nye batterier, for den hadde en voldsom virkning på Helle, som hadde stønnet og ynket seg i nytelse.
Etter noen minutter hadde Helle stønnet fram at nå ville hun bli slikket igjen, for det var like før det gikk for henne og hun ville kjenne tunge når orgasmen kom.
Min kone hadde så byttet ut Rabbiten med sin deilig tunge, og og hadde også stukket to fingre inn i den bløte fitta.
Det hadde ikke tatt lang tid før Helle kom i en voldsom orgasme og hadde klemt lårene sammen rundt hodet som var mellom dem, samtidig kom det masse lyder.

Helle lå og pustet ut etter den voldsomme nytelsen, så min kone ville hente vinglassene som sto på salongbordet, men Helle ville smake fittesaftene sine, så hun ville ha ett skikkelig kyss først.
Min kone hadde gitt henne ett skikkelig kyss og Helle hadde slikket hele munnpartiet hennes rent, og sagt at hun elsker fittesaft, både egen og andres. Da hun gikk for å hente vinglassene, hadde hun merket at hun var ganske klebrig mellom lårene da hun gikk.
Da vinglassene var hentet og de hadde lesket strupen, så ble de liggende og småprate om hvordan de opplevde hverandre og at Helle var blitt skilt på grunn av at hennes eks ikke kunne tolerere at hun også likte damer, noe han hadde oppdaget ved en tilfeldighet. Han hadde sett henne på en fest i en litt for tett omfamnelse med ei annen dame som hun «kjente godt». Da hun hadde blitt konfrontert med det han hadde sett, så hadde Helle innrømmet at hun var bi, noe hun hadde holdt skjult i mange år.
De hadde begynt å snakke om sexopplevelser de hadde hatt, og i løpet av beskrivelsene av disse opplevelsene, hadde de begge begynt å bli opphisset igjen, og hadde begynt å beføle hverandre og med stadig hetere kyss mellom ordene.
Både pupper og fitter fikk behandling, og det var fortsatt bløtt mellom begge lårene.
Helle hadde så snudd seg og begynt å slikke min kones fitte, mens hun fikk behandling av fingre i den bløte og oppsvulmede fitta.
Så hadde min kone sagt at hun også ville slikke fitte, så Helle skrevet over ansiktet hennes så hun kunne komme til med munn og tunge.
Min kone hadde full tilgang til Helles underliv og mens hun slikket, så vetet hun en finger og stakk den forsiktig inn i rumpehullet hennes. Dette var noe Helle hadde reagert på ved å komme med ett deilig stønn.
Fitta til min kone ble behandlet etter alle kunstens regler, for som sagt, så var Helle ei dyktig dame til å slikke fitte, og hun var så iherdig og dyktig at det gikk for henne ganske voldsomt igjen.
Min kone hadde mistet konsentrasjonen litt da hun fikk orgasmen, men hadde greid og ta seg sammen og fortsette slikkingen,så hun kunne gi Helle en tilsvarende opplevelse. Det hadde visst vært ganske vått, både i ansiktet og nedover haken og halsen på min kone som lå underst.
De hadde så lagt seg samme vei og vasket hverandre rene i ansiktet med hverandres tunger og munn.
Helle hadde så spurt om min kone måtte hjem, men hadde fått til svar at hun ikke orket, for hun var helt utkjørt og gjerne ville sove litt.
De hadde så lagt seg tett sammen og sovnet.
Da de våknet igjen, var det lyst ute, og begge hadde behov for en tur på badet for å stelle seg og ta seg en dusj.
De hadde begge gått inn i dusjen, hvor de såpet inn hverandre og var veldig nøye med underlivet, noe som førte til at de ga hverandre en orgasme med fingrene.
Nå var begge fornøyd og kledde på seg og laget seg en rask frokost, før min kone reiste hjem etter noen hete omfavnelser og løfte om å møtes igjen.
I løpet av denne fortellingen hadde jeg blitt opphisset og fått ståpikk. Dette hadde min kone lagt merke til og hadde kost med kuken min mens hun fortalte. Jeg kunne jo ikke gå rundt med ståkuk hele dagen, så min kone forbarmet seg og sugde og runket meg til utløsning, for hun orket ikke noe mer da, som hun sa. Hun lovet meg ett skikkelig knull til kvelden, etter å ha fått hvilte seg litt mer.
Før jeg stod opp, og overlot senga til en tilfreds og sliten kone for noen timer, spurte jeg henne om hun trodde Helle var interessert i å besøke oss.
– Det vet jeg ikke, sa hun, men jeg kan spørre neste gang jeg snakker med henne.
……..Etter noen dager så ringte telefonen en kveld, og da jeg svarte, forstod jeg hvem det var som ringte. Den danske aksenten var ikke til å ta feil av, det var Helle som ringte og ville snakke med min kone.
Jeg overlot telefonen til min kone, og fortsatte med det jeg hadde holdt på med, så jeg hørte ikke hva som ble sagt.
Etter noen minutter kom min kone og fortalte at hun hadde invitert Helle hjem til oss neste lørdag, og at hun hadde takket ja til invitasjonen.
Lørdagen nærmet seg og på fredagskvelden begynte vi å forberede besøket, og jeg var veldig spent på hvordan det ville utvikle seg, for jeg hadde visse forhåpninger.
Vi snakket litt om hva vi kunne forvente oss når Helle kom, og vi ble enige om min kone skulle ta føringen og la ting utvikle seg fra det.
Siden det var meldt pent og varmt vær, så hadde vi planlagt å grille og kose oss med god mat og drikke.
Lørdagen kom, og min kone fant en litt kort sommerkjole med en deilig utringning. -» Jeg vil gå uten truse sa hun, for det er så deilig å få luftet fitta og at det er så deilig opphissende».
Ut på ettermiddagen kom det en drosje som stoppet utenfor oss og da min kone så det, så sa hun ……….. -»nå kommer Helle».
Jeg var litt spent på hvordan hun så ut, min kone hadde beskrevet henne, men det er noe annet å se det med egne øyne, og jeg ble ikke skuffet, for damen som kom, var ei fin dame i en kledelig sommerkjole med praktisk knepping i fronten, som viste frem en frodig kropp med runde former.
Min kone ønsket henne hjertelig velkommen meg noen hete klemmer og ett dypt kyss. Min kone presenterte meg, og jeg fikk også en god klem og jeg benyttet sjansen til å ta rundt henne og jeg kjente hun var god og myk og hun gikk helt inntil når vi klemte.
Vi innstalerte oss på verandaen hvor vi hadde forberedt til grilling.
Jeg skjenket opp vin til oss alle og pratet litt løst og fast og koste oss med vinen, før vi begynte å tilberede maten.
Jeg spurte min kone om ikke hun ville vise Helle hvordan vi bodde, mens jeg grillet.
Damene gikk så inn for en omvisning, mens jeg fortsatte med mine gjøremål.
Etter noen minutter måtte jeg inn på kjøkkenet for å hente noe, og da så jeg to som stod i gangen tett omfavnelse og kysset. Jeg lot som ingenting,for jeg tror ikke de oppdaget meg,og jeg hentet det jeg skulle.
Da de, etter en lang stund kom ut på verandaen igjen,stod jeg og grillet som om jeg hadde vært der hele tiden.
Jeg la merke til at begge hadde fått litt mer glød i ansiktet, og det forundret meg ikke, for det må ha vært en grundig omvisning.
Vi satte oss å spiste og praten gikk lett og ubesværlig, så det virket som om Helle følte seg bekvem i vårt selskap.
Maten smakte og det samme gjorde vinen og så sa min kone til Helle -»Jeg har fortalt om vårt siste møte og om hvor deilig det hadde vært, og at jeg hadde blitt skikkelig opphisset mens hun hadde fortalt»
Hun sa også at vi hadde hatt oss ett skikkelig knull om kvelden, siden vi hadde snakket litt i løpet av dagen, om opplevelsen hun hadde hatt,og at vi begge hadde blitt opphisset av disse samtalene.
Helle sa at hun også hadde hatt en deilig kveld og natt, og at det hadde vært opphissende å vite at jeg visste om hva min kone gjorde.
Hun hadde takket ja til invitasjonen, for hun hadde blitt nysjerrig på om jeg var så flink til å slikke fitte som min kone hadde påstått. Hun hadde også lyst på kukk, for det var en stund siden hun hadde hatt en mann.
Nå hadde vinen begynt å virke på oss alle, så praten ble mer åpenhjertig om hva vi likte å gjøre når vi hadde sex.
Så måtte Helle en tur på toalettet, så min kone og jeg ble litt alene, og da fortalte hun at de hadde klint mens de hadde rundturen i huset, og at Helle hadde oppdaget at min kone gikk uten truser.
-» Vil du kjenne» sa hun og snudde seg litt mot meg og åpnet lårene så jeg skulle komme til.
Jeg førte hånden inn under kjolen og fikk kjenne at det var ganske fuktig. Jeg lente meg litt over henne og kysset henne hett, samtidig som jeg koste med fitta hennes.
Plutselig kjente jeg noen som kysset meg i nakken, det var Helle som hadde kommet igjen uten at vi hadde merket det.
Jeg trakk meg litt unna og da benyttet Helle anledningen til å overta kyssingen på min kone for en liten stund. -» jeg vil også ha» sa jeg og Helle byttet så over til meg og jeg fikk ett langt og deilig tungekyss.
Nå hadde det begynt å bli ganske hett, så vi fant ut at vi skulle trekke oss inn i stua, for verandaen var ikke helt usjenert.
Min kone sa -» Jeg skal rydde litt først, så ta med dere vinen og glassene inn, så kommer jeg når jeg er ferdig om noen minutter»
Helle og jeg satte oss i sofaen og da sa Helle -» Jeg har heller ikke truse på meg, jeg tok den av da jeg var på toalettet, for jeg oppdaget at din kone ikke hadde truse på seg, så da visste jeg at dette kom til å bli en het kveld og natt».
-» Vil du kjenne» sa hun. Jeg lot meg ikke be to ganger og strøk handa oppover låret hennes til jeg møtte en fuktig fitte. Hun lente seg bakover i sofaen og overga seg til mine fingre som strøk mellom de fuktig fitteleppene og koste med klitorisen hennes.
Det kom noen nytelseslyder fra henne og dette hadde min kone hørt, for hun var på vei inn i stua. Hun kom bort til oss og la seg litt over Helle fra den andre siden og kysset henne hett.
-» Slikk fitta hennes» sa min kone, og jeg satte meg på kne på gulvet foran sofaen og Helles spredte ben.
Helle løftet benene så kjolen gled helt opp, og jeg hadde fri sikt til herligheten som åpenbarte seg.
Hun hadde tydeligvis stelt seg før besøket, for den var deilig og glatt, noe jeg kjente tydelig da jeg begynte å slikke henne. Hun hadde deilige store fittelepper som jeg sugde inn i munnen og bearbeidet dem samtidig med tungen, før jeg slikket meg opp til klitoris, som var blitt stor og hard.
Lydene fra Helle var dempet en stund, for hun og min kone nikysset, før de ble tydeligere da puppen til Helle fikk behandling av min kones munn.
Hun hadde kneppet opp kjolen hennes mens de kysset og nå var det brystene og vortene som fikk behandling av hender og munn.
Jeg fulgte på med å føre to fingre inn i fitta som nå var blitt plaskvåt av min munnbruk og hennes egne safter, som forøvrig var deilig å slikke i seg.
Så merket jeg at Helle begynte å bli veldig tungpustet og begynte å skjelve i lårene som hun ikke greide å holde i ro og da jeg intensiverte fingerbruken mot g-punktet, så kom det noen deilige vellystlyder, og hun begynte å skjelve i hele kroppen , klemte lårene sammen rundt hodet mitt og kom i en voldsom orgasme.
Jeg avsluttet slikkingen med noen forsiktige slikk for å få smaken av orgasmen.
Mens jeg hadde slikket, så hadde Helle også fingret med fitta til min kone, som sto på kne i sofaen ved siden av henne, men hun hadde blitt så oppslukt av min slikking, at det ble ukonsentrert fingerpuling hun fikk til på min kone.
Jeg reiste meg opp, og damene fikk så øye på at den tynne shortsen min hadde en stor bul på fremsiden, med en liten våt flekk.
-» Din kone hadde snakket sant» sa Helle – Det var tungekunst av beste merke.

-» Nå vil jeg demonstrere mine kunster med tungen og munnen» sa Helle,etter å ha fått igjen pusten, og dro ned shortsen min så kuken svippet opp i all sin prakt.
Hun tok forsiktig rundt den med ene handa og stakk ut tunga og sleiket i seg dråpen som hadde piplet fram på kukhodet.
-«Jeg vil ha hjelp» sa hun til min kone, og hun satt seg ved siden av for å assistere Helle i behandlingen av kuken min. Min kone krevde sin rett og tok tak i kuken min og sugde den inn i munnen og begynte å munnknulle meg, mens Helle lekte forsiktig med testiklene mine. Hun tok den så langt inn hun klarte og brukte tungen deilig samtidig.
Nå ville Helle også suge kuk, og sa at nå var det hennes tur å få smake.
Før hun sugde den inn, så slikket de begge to langs skaftet og innimellom ble det noen kyss.
Da Helle begynte å suge opplevde jeg noe nytt. Hun tok den helt inn til roten, noe jeg ikke hadde opplevd før, og hun kunne kunsten å suge kuk.
Min kone reiste seg opp og kom så tett inntil meg hun kunne og begynte å kysse meg og sleiket i seg saftene fra Helle jeg hadde rundt munnen. -» Dette var en kjent smak» sa hun.
Hun vrengte av meg T-skjorta og begynte å suge brystvortene mine, noe hun vet jeg liker.
Helle var veldig iherdig med kuksugingen, og jeg merket at det var like før spruten kom, så jeg sa til Helle at dersom hun ikke ville ha hele satsen i munnen så måtte hun stoppe. -» Sprut i vei» sa hun og jeg lot all kontroll fare, og sendte hele satsen inn i munnen hennes og jeg fikk en deilig orgasme, så benene nesten sviktet.
Helle renset kuken før hun reiste seg opp og tilbød min kone å smake resten av det hun hadde i munnen, som hun ikke hadde svelget.
De omfavnet hverandre og delte resten av smaken fra meg.
Nå var det bare min kone som ikke hadde fått en orgasme, så jeg og Helle kledde av henne, og det var fort gjort, for hun hadde bare kjole på seg.
Hun ble bedt om å legge seg på sofaen av Helle, og så begynte ei deilig Dansk tunge å bearbeide fitta hennes, men jeg konsentrerte meg om å behandle puppene etter all kunstens regler.
Innimellom fikk hun noen dype kyss og hun ble også kysset og slikket på de deler av kroppen som var tilgjengelig.
Hun satte tydelig pris på den behandlingen hun fikk av oss, men kansje mest det Helle drev på med mellom benene, for hun ble ganske høylytt etter hvert og plutselig begynte de skjelvingene jeg kjenner så godt, og hun gikk nesten opp i bro da orgasmen kom stormende, noe som var typisk for henne.
Helle reiste seg litt opp og jeg så hun sleiket seg rundt munnen og spurte om jeg også ville smake, selv om den smaken var velkjent for meg, så takket jeg ja og fikk noen hete kyss.
I løpet av denne seansen så hadde også kuken min våknet til liv igjen, den hadde ikke vært helt slapp, for scenene som utspilte seg var så opphissende at det ikke var mulig å være upåvirket.
Helle hadde fortsatt kjolen halveis på seg, så vi fikk fjernet den ganske lett og jeg fikk nå se hele kroppen hennes.
Den var som kjolen hadde antydet, frodig og myk, og jeg gledet meg til å kjenne mer på den.
Nå ville damene ha seg en liten pause og litt drikke, så vi satt oss i sofaen med meg i midten.
Jeg hadde det meget behagelig med en naken dame på hver side, mens vi lesket strupen med vinen som var igjen i glassene. Damen ville ha mer vin og flasken vi hadde var nesten tom, så jeg måtte hente en flaske til.
Jeg måtte en tur i kjelleren for å hente mer, så det var bare å komme seg på benene så damene fikk viljen sin.
Da jeg kom tilbake fra en kald kjeller, som var litt ubehagelig, siden jeg var helt naken, hadde min kone satt på rolig musikk og den som kom ut av høytalerene var Crazy med Patsy Cline. Den var min kone veldig glad i og spurte om noen ville danse. Jeg sa at damene kunne ta den første dansen, mens jeg åpnet flasken og skjenket vin.
Helle takket ja, og de smøg seg inntil hverandre og la armene rundt hverandres kropper og begynte og bevege seg etter den rolige musikken.
Jeg fikk skjenket vinen og satte meg i sofaen og beundret to nakne damer som koste seg med dansen og hverandre. De strøk hendene over hverandres kropper og presset seg mot hverandre og hadde lårene mellom hverandres lår og kysset ganske hett.
Dette synet førte til at kuken min som hadde slappet litt av, igjen begynte å stivne, for det var opphissende å se på.
Jeg lot damene danse i fred til musikken var ferdig, mens jeg satt å koste med kuken min.
De kom så og ville sette seg igjen for å drikke litt.
De så at kuken min hadde livnet til igjen og kunne ikke la være å runke meg litt, som om de ville erte meg, for det ble bare noen drag, før de tok glassene sine.
Patsy Cline hadde fler rolige melodier og nå var min kone i dansehumør, så nå var det min tur, og jeg fulgte lydig med ut på gulvet og og dro min kone godt inntil meg så kuken kom i klem mellom oss. Vi beveget oss rolig og kuken min ble massert mellom kroppene våre og jeg merket at den hadde begynt å lekke lit kuksaft, for det ble glatt mellom oss, Min kone sugde seg fast i munnen min, og jeg merket at hun var skikkelig tent etter dansen med Helle.
Hun la plutselig begge armene om nakken min og heiste seg opp så bena forlot gulvet og la seg rundt livet mitt. Jeg forstod hva hun ville, og fikk lirket kuken inn i fitta hennes, og det var ikke vanskelig å få den inn, for hun var plaskvåt. Mens vi danset, så jeg Helle sitte i sofaen og leke med fitta si, mens hun så på oss.
Jeg prøvde å følge den rolige musikken, men det var ikke lett, så jeg bar henne med meg til sofaen og la henne på rygg, slik at hodet hennes hvilte på fanget til Helle. Jeg fortsatte å knulle henne, og Helle begynte å leke med puppene hennes og kysse henne. Det var godt vi hadde skinnsofa, for det hadde blitt vanskelig å få fjernet saftene som rant av oss, på en sofa med vanlig stoff.
-»Nå synes jeg at Helle skal få prøve kuken din» sa min kone, og jeg trakk meg ut av henne, så vi kunne omorganisere, men først ville hun vaske kuken min med munnen sin, før Helle fikk den.
Helle ville sitte på fanget mitt, så jeg satte meg godt tilrette, og hun skrevet over lårene mine og senket seg ned på kuken min, som var ganske fuktig etter vasken min kone hadde foretatt, og den ble enda fuktigere når den gled inn i Helles bløte fitte.
Hun sank helt ned så hele kuken var slukt av fitta hennes, og hun satt helt rolig og jeg kjente hun brukte fittemusklene sine, som om hun melket kuken min.
Dette var helt nydelig, så jeg greide ikke å sitte i ro, men måtte bevege hoftene det hun tillot. Hun hadde meget god kontroll på fittemusklene, og hun begynte å bevege seg og slappet av i musklene når hun dro deg oppover kuken, og strammet dem så hun ble utrolig trang da hun satte seg ned igjen.
Jeg kjente det var ganske bløtt, og merket at testiklene begynte å bli fuktige av kåtsaftene som rant fra fitta til Helle.
Slik hun satt mot meg, hadde jeg fri tilgang til puppene, og når vi ikke kysset, så fikk jeg gjort noe av det jeg liker best….å suge på brystvortene hennes som var store og stive.
Min kone fulgte godt med mens hun koste med seg selv, og hun satte seg så på kne foran sofaen og begynte å kjæle med de fuktige testiklene mine, men dette var ikke nok for henne, for hun greide til en viss grad å sleike dem også, og det kom lystlyder fra begge to, og ikke minst meg.
Selv om det ikke hadde vært så lenge siden jeg hadde tømt meg i munnen til Helle, så merket jeg at behandlingen jeg fikk av fitta til Helle, var på grensen til hva jeg kunne tåle og jeg spurte min kone om Helle skulle få denne satsen også, eller om hun ville ha den.
Som den hyggelige vertinnen hun var, svarte min kone -» La henne få hele satsen». Dette hørte også Helle, og satte inne en innspurt hvor hun også brukte egne fingre på klitoris, og når min kone tok rundt henne og fant brystvortene hennes, så kom hun i en skikkelig orgasme og tilkjennega dette med høylydt stønning, og jeg merket at fittemusklene hennes jobbet akkord. Da slapp jeg løs det jeg hadde, og sprutet så langt inn i fitta jeg kunne.
Helle seg framover inntil meg, og pustet tungt og hun bare måtte ta seg igjen litt.
Nå merket jeg at det randt ut av fitta hennes og nedover kuken og testiklene mine, og nå som hun lente seg forover, var det lett for min kone å komme til for å slikke i seg saftene som var tilgjengelige.
Så reiste Helle seg opp og nå kunne jeg se at jeg var ganske bløt nederst på magen også, og kuken min var glinsende av saftene våre, jeg så også at hun var helt blank av fuktighet øverst mellom lårene, siden det rant nedover innsiden av dem.
Jeg tilbød meg å hente en fuktig klut, så det ikke ble så mye søl i sofaen. -»ja takk» svarte Helle, og jeg gikk på badet og ville hente en fuktig klut, og mens jeg stod og fant frem klut og gjorde den fuktig, merket jeg at det kom noen inn på badet……det var Helle som hadde fulgt etter meg. Hun ville fortelle meg at -» Dette er den beste kvelden jeg noensinne har hatt, inntil nå i kveld, når det gjelder sex, og jeg håper vi kan gjenta det».
Jeg svarte at -»Dette er en kveld jeg ikke kommer til å glemme så lett, og du er velkommen når som helst med den deilige munnen og fitta di».
Jeg fortalte henne at hun kunne noen kunster som min kone ikke kunne, og at jeg hadde satt pris på om hun kunne dele disse deilige kunstene med henne.
Hun fikk kluten jeg hadde funnet frem og først tørket hun omhyggelig av kuken min, som hadde gått i hvilestilling, før hun tørket seg mellom lårene og i fitta.
Jeg ville sjekke om hun hadde tørket seg nok og førte hånda mi ned mot fitta hennes og kjente at det fortsatt var ganske fuktig der, men som hun sa -» Det blir nok bløtt igjen, så vi lar det være slik»
Jeg fikk ett deilig tungekyss, før vi gikk tilbake til stuen hvor det satt en utilfredstilt kone og drakk vin og småkoste med seg selv.
Nå ville damene ha litt å spise, og som en ekte gentleman tilbød jeg meg å finne litt å tygge på, for vi trengte nok litt næring siden kvelden snart var over, og natten tok over.
Jeg gikk på kjøkkenet og fant fram litt lett mat som jeg tok med inn i stuen.
Jeg hadde hørt at Helle og min kone hadde snakket lavt sammen, ute å få med meg hva.
-»Helle vil gjerne overnatte» sa min kone, og det var ikke nei i min munn til den forespørselen.
Vi spiste og småpratet litt om det som hadde foregått og hva vi hadde satt mest pris på.
Helle sa -» Noe jeg syntes var deilig, var å få danse naken med en annen naken dame, og det var veldig opphissende, for det har jeg ikke gjort før»
Vi ble sittende å småprate, mens damene som satt ved siden av hverandre, til stadighet var bortpå hverandre og strøk og lekte med brystvorter og småkysset.
Jeg var forholdsvis avslappet etter to utløsninger, så jeg blandet meg ikke inn i det de gjorde.
Så sa min kone-» Nå går vi og tar oss en rask dusj, og så går vi og legger oss i dobbelsengen»
Hun var nok utålmodig etter å få tilfredstilt kåtheten sin skikkelig, for hun hadde bare fått en orgasme, og blitt opphisset igjen, mens Helle og jeg hadde fått to. Hun ville tydeligvis ha rettferdighet.
Dusjingen foregikk i forholdvis sømmelige former, men vi var jo behjelpelige med å få såpet hverandre inn og hendene kom nok litt på avveier.
Da vi var ferdige i dusjen ble det tørking etter alle kunsten regler og jeg merket at stemningen var nokså opphisset fortsatt.

Vi gikk via stuen og tok med oss vinglassene våre inn på soverommet.
Helle sa til min kone at hun skulle ligge i midten, for nå var det hun som skulle får VIP-behandling.
Min kone la seg og ble straks overfalt av Helle ved at hun la seg halveis over henne og begynte å kysse dypt og inderlig. De gned seg mot hverandre, og jeg merket at pusten deres begynte å bli mer intens.
Jeg satt meg på sengeenden og nøt synet av to damer som nøt hverandre, for jeg var ganske fornøyd, enn så lenge
Så begynte Helle å kysse seg nedover og stoppet for å suge på puppene til min kone. Da de hadde fått skikkelig behandling, fortsatte Helle nedover mens hun kysset og slikket hele veien. Nå så jeg at min kone også hadde begynt å kose med brystvortene sine, og hun lå med lukkede øyne og bare nøt.
Helle hadde nå nærmet seg fitta, men hun kysset seg forbi og nedover det ene låret og ned til kneet, før hun tok veien oppover det andre. Nå hadde min kone begynt å vri på seg av opphisselse, så da fant Helle ut at nå var det på tide at fitta hennes også fikk sitt.
Min kone løftet opp benene så fitta ble lett tilgjengelig for Helle. Helle hadde nå kommet så langt ned i senga at hun lå med litt av bena utenfor kanten, og med rumpa rett ved siden av meg. Hun var meget konsentrert med å slikke fitte, og jeg hørte slurpelyder.
Jeg greide ikke å la være å stryke på den runde rumpa, og Helle merket det, og spredde benene litt og inviterte på den måten fingrene mine til å kose med fitta hennes.
Etter en liten stund klemte hun benene sammen og hevet hodet litt og sa « Kos med din kone».
Jeg krøp opp i senga og kysset min kone mens jeg kjælte med puppene hennes, etter intens kyssing dyttet min kone hodet mitt til puppene, for hun elsket å bli sugd på brystvortene.
Hun var nå blitt ganske tungpustet etter behandlingen hun hadde fått av Helle. Jeg prøvde å se hva som foregikk mellom lårene hennes, men hele plassen var opptatt av Helles hode, men jeg fikk med meg at Helle også brukte fingrene i fittehullet hennes.
Nå hadde også kuken min begynt å komme i form igjen, for det var ikke mulig å være upåvirket av det som foregikk.
Dette merket min kone som tok tak i den og begynte å massere den. Så sa hun « Jeg vil suge kuk». Jeg manøvrerte meg så hun kom til med munnen og hun begynte å suge. Det var tydelig at hun hadde lært litt av å se på Helle suge kuk, for nå tok hun den lengre inn enn hun pleier.
Jeg merket etterhvert at hun ikke var fullt konsentrert om kuksugingen, for det som foregikk mellom benene hennes tok det meste av konsentrasjonen.

Så sa min kone, Jeg vil ha kuk, og jeg vil ri den.
Helle krøp oppover og kysset min kone, slik at hun fikk smake sine egne safter, før hun fikk forandret stilling.
Jeg ble beordret på rygg i sengen, og min kone skrevet over meg, og Helle hjalp til med å plassere kuken i fitta hennes som hun sank nedpå uten motstand, for det var plaskvått.
Helle flyttet så oppover i sengen og begynte å kysse og suge på brystvortene mine som nå var blitt veldig følsomme.
«Sett deg på ansiktet mitt» sa jeg til Helle, og hun skrevet over så jeg kom til med munnen på den deilige fitta hennes.
Jeg så ikke noe, men jeg merket at damene kysset og koste med puppene til hverandre.
Min kone begynte nå å bli ganske tungpustet, og jeg forstod at det var like før hun fikk orgasme. Jeg merket at hun nå hjalp til med fingrene på klitten, og plutselig begynte hun å skjelve og stønne og jeg kjente på kuken at fitta begynte å få kramper og melket kuken min. Siden jeg hadde hatt to utløsninger før på kvelden var det vanskelig å få til en til, men hensikten var oppnådd. Min kone fikk orgasmen hun lå etter med.
Helle som satt på munnen min kom også i en orgasme, rett etter min kone, som hadde velvet seg overende i senga, helt utslått.
Jeg greide ikke å få til en utløsning, men var fornøyd med at damene hadde blitt tilfredstilt.
Helle hentet en klut så vi fikk tørket av oss litt safter før vi la oss til å sove. Hun var veldig flink til å tørke, og var veldig omhyggelig med å gjøre ren kuken min som fortsatt var stiv. «Denne kan sikkert brukes i morgen tidlig» sa Helle, noe jeg var enig i.
Det var deilig å legge seg med med en dame på hver side, og etter litt småprat sovnet vi.

Om morgenen våknet jeg av at det var noen som koste med kuken min, som hadde den sedvanlige morgenståen.
Det var min kone som var ivrig og etterhvert fikk hun hjelp av Helle. Det var en deilig måte å våkne på.
Nå var kuken min pinnestiv og nå ville min kone ha den satsen hun ikke fikk i går kveld, og la seg til rette for en «misjonær».
Jeg la meg over henne og Helle styrte kuken på plass og vi begynte å elske, mens Helle satt ved siden av og så på og bare småkoste med oss der hun kom til. Jeg kjente at hun begynte å leke med ballene mine og pirret rumpehullet mitt.
Dette var mer enn jeg tålte og kjørte kuken så langt inn jeg kunne og sprutet løs.
Min kone rakk ikke fram, så jeg sa at nå kan damene sørge for seg.
Dette satte Helle stor pris på, for hun elsket å slikke ei fitte som var fyllt av sperm.
De la seg så i 69, med min kone øverst, og begynte å slikke hverandre. Jeg sørget for å flytte meg slik at jeg fikk med meg det som foregikk, men lot damene få holde på i fred.
Jeg så at Helle slikket i seg det som rant ut av fitta til min kone, og det så ut som hun nøt det.
Det tok ikke så lang tid før min kone fikk orgasme, for hun var jo godt varmet opp fra før, og da glemte hun fitta hun hadde under seg litt, men etter noen sekunder fortsatte hun jobben slik at Helle også fikk en skikkelig orgasme.

Nå var vi fornøyd alle sammen og stod opp og gikk på badet etter tur for å ta morgenstellet.
Vi laget oss frokost og spiste og mimret litt om det vi hadde opplevd det siste døgnet.
Helle ville gjerne besøke oss igjen, for hun trivdes med oss og hadde hatt det deilig og ville gjerne oppleve det igjen.
Min kone og jeg sa at hun var hjertelig velkommen igjen og vi gledet oss til neste gang.
Vi tok varmt farvel med kyss og klem da hun dro hjem.