Til alles beste

Denne novellen er vist 43193 ganger.

Jeg hadde påtatt meg en litt uvanlig jobb for en venn av en bekjent av meg. Han var egentlig en litt ubehagelig type, men han betalte bra. Det dreide seg om å finne eksdama hans. Det dreide seg om samværsrett til ungen hans eller noe slikt.

Hun hadde flyttet langt unna, men var egentlig ikke så vanskelig å finne. Hun hadde prøvd å skjule seg, men kun ved bruk av sosiale media hadde jeg funnet henne. Nå var jeg på vei for å konfrontere henne.

Hun bodde fint til i ett lite rekkehus. jeg visste at ungen hennes var i barnehagen. Jeg kunne se inn i hagen før jeg kom opp til inngangsdøren. Det var en av de første sommerdagene og jeg kunne se henne ligge ute på terrassen. Jeg stoppet opp og så på henne ett øyeblikk. Hun var søt, absolutt. Fødselen hadde nok gitt henne noen ekstra kilo hun fremdeles ikke hadde tatt av, men de gav henne noen flotte former som etter min mening gjorde henne enda mer attraktiv. Selv om det var tidlig på sommeren hadde hun en flott brunfarge som matchet det blonde, halvlange håret hennes ypperlig. Hun lå helt stille med solbriller og hørte på musikk. Stine het hun. Født i 1996, ca. 21 år. Jeg så på henne litt til. Å angi henne var umulig. Jeg kunne ikke. Men jeg måtte ihvertfall konfrontere henne. Jeg gikk opp til døren og ringte på. To ganger. Så hørte jeg henne forte seg inn. Ett sekund senere åpnet hun døren. Hun hadde rukket å ta på seg en trang dongerishorts og en hvit bluse som hun ikke hadde kneppet helt opp. Hun så på meg. «Stine? » sa jeg spørrende. Hun nikket litt nervøst. «Nico sendte deg, ikke sant? »

Nå var det min tur til å nikke. Vi så litt på hverandre før hun brøt stillheten. «Du skjønner ikke, jeg gjør det eneste rette. » Jeg bare så på henne litt uten å si noe. Hun så litt bak og rundt meg. «Kom inn «. Sa hun raskt. Jeg gikk forbi henne og inn i stuen hennes. Hun kom etter og gjorde tegn til at jeg skulle sette meg ned.

Jeg satte meg ned midt i sofaen. Hun satte seg ved siden av med knærne vendt mot mine. Hun så meg med ett par øyne som fortalte at hun var vant til å få det som hun ville. Jeg merket at det rykket litt mellom beina mine og jeg spredte dem litt.

«Please! » sa hun. «Ikke si noe. Jeg har det bra her «. Jeg bare så på henne. Hun prøvde seg med ett lurt smil. «Er det ikke noe jeg kan gjøre for deg? » Hun la en hånd på låret mitt og strøk litt opp og ned. Jeg så henne inn i øynene og nikket nesten umerkbart. Samtidig kjente jeg at jeg ble varm innvendig med tanke på hva som ventet nå. Hun tok meg i hånden og ledet meg opp trappen.

På vei opp bak henne brukte muligheten til å betrakte rompa hennes. Shortsen var i minste laget og jeg vurderte ett øyeblikk på om jeg skulle stryke over den. Men det var det ikke tid til, vi var allerede oppe.

Soverommet hennes var lyst og luktet godt. Jeg satte meg ned på sengen og kastet en pute ned til henne som hun la foran meg og satte knærne sine oppå den. Hun strøk meg over skrittet. Jeg løftet opp underlivet sånn at hun kunne trekke av meg buksa. Nå la jeg merke til at hun hadde tatt av seg blusen. Hun så fornøyd ut da pikken min kom til syne og hun trakk buksen og boxeren min ned til anklene mine. Jeg kjente de varme hendene hennes klemme forsiktig rundt pikken min. Så bøyde hun seg ned og lot tungen såvidt berøre kukhodet. Hun slikket rundt det. Jeg lukket øynene og nøt behandlingen. Hun åpnet munnen sin helt og lot den gå nedover. Når omtrent halve var inne, presset hun leppene sammen og jukket den opp og ned mens hun fremdeles slikket kukhodet. Jeg begynte å stryke henne over skuldrene og bak på ryggen. Hun tok hintet med en gang og løsnet bhen med begge hender samtidig som hun slikket. Puppene hennes var enorme, bhen hadde skjult størrelsen bra. De var så nesten helt hvite ut sammenlignet med resten av den solbrune kroppen hennes. Jeg tok av meg på overkroppen og lente meg tilbake mens jeg stønnet. Hun tok den ut av munnen, så opp på meg og ned på pikken min. Det var kommet litt precum. Hun stakk ut tungen og slikket det i seg. Jeg kjente at en orgasme hadde begynt å bygge seg opp.

Jeg ga tegn til at jeg ville at hun skulle flytte overkroppen sin litt nærmere meg. Jeg satte meg opp og for første gang kjente jeg på puppene hennes. De var fyldige. Ikke faste, men deilige å klemme på. Hun tok tak i pikken min og la den erfarent mellom dem. Så klemte hun på sidene av dem. Jeg begynte å jukke imot. Hun bøyde nakken og ga pikken min et lite slikk hver gang den var nærme nok. Jeg var så hard at nesten ikke visste hva jeg skulle gjøre. Varmen fra puppene, lukten av sol fra kroppen hennes, synet av munnen hennes som begjærlig forsøkte å slikke meg. Hun må ha skjønt at jeg var klar for å gå inn i henne, for hun reiste seg opp og begynte å kneppe opp shortsen sin og begynte å trekke den ned. Den var trang for og henne og hun måtte vrikke godt på hoftene for å få dem av. Hun sto naken foran meg. Fitta hennes så deilig ut. Den hadde en liten stripe hår over den mot navlen som var litt mørkere enn håret på hodet hennes. Underlivet hennes var også hvitere enn resten av henne. Hun gikk bort til nattbordet og tok frem en halvfull flaske glidemiddel. Jeg flyttet meg helt opp i sengen og så på mens hun smurte seg. Hun satte seg oppå meg. Jeg kjente de varme, erfarne hendene hennes ta pikken min og lede den inn. Hun var trang men den gled lett inn. Jeg la hendene mine på hoftene hennes og strøk dem og lot Stine styre tempoet. Hun gikk ikke så mye opp men ganske fort. Hendene mine var alle steder på henne men jeg endte til slutt opp med å presse håndflatene mine mot hennes og dyttet henne derfor litt lengre opp og ned. Jeg kjente musklene hennes presset godt rundt pikken min. Jeg kunne ikke klare å holde ut mye lengre. Jeg jukket imot og stønnet høyt. Stine skrek når jeg var lengst inne i henne.

Det var umulig å holde tilbake mer. Jeg kom. Mye. Fylte henne og fortsatte å pule henne selv om jeg ble slappere. Hun smilte fornøyd og flyttet seg sakte av meg. Svetten rant av henne. Jeg la armene rundt henne. Vi visste det begge to.

Hun var min hemmelighet og slik skulle det være. Men det var mulig at jeg ville komme innom igjen ganske snart for å få det bekreftet.