To 18 års jenter

Denne novellen er vist 14283 ganger.

Jentene hadde laget seg profil på nakenprat, jeg var inne og tittet å fekk se at de søkte en mann for treff. Klaffet slik at jeg var på jobb i Drammen så jeg skreiv til jentene at jeg kunne tenke meg å treffe de. Vi pratet en stund i sammen og vært enige om å treffes på ettermiddagen. Vi utvekslet epost adresser og de sendte meg bilde av seg og jeg sendte bilde av meg.
Jentene sendte også adressen sin, leide en hybel litt utta for Drammen. Jeg hadde litt problem med å finne fram så måtte sende å få en nærmere beskrivelse, fekk da til slutt parkert bilen og gikk opp for å ringe på. Litt spent om det var rette døra jeg stod ved og ikke døra til huseier. Men var heldig, kom to fine jenter å åpnet. Kommer inn i en stor hybel, med stor stue og med en kjøkken krok, og et stort soverom med dobbelt seng.

Var først da jentene fortalte at dette hadde de ikke gjort før, treffe en fremmed mann for å ha sex. De såg veldig unge ut så jeg måtte spørre hvor gamle de var. Jo 18 år. OK foreslo at vi får ta det forsiktig og at de kunne trekke seg når som helst.

Men jenter viste hva de ville, og ville prøve dette, Marthe var blond og Tina hadde sort hår. Trur egentlig begge hadde farget hår. Pene jenter. Viste vei inn på soverommet, vi kledde av oss å hoppet opp i senga, jeg la meg på ryggen mellom jentene. Ikke hver dag en har flott, naken og hot jente på hver side av seg.
Her var det ikke noe forspill bare å gå rett på, Det var utrolig pirrende å ligge der med de to tett innpå meg. Jeg prøvde meg, legger en hånd på hver mage. Vart noe fnising. Jeg lot hendene gli sakte oppover til jeg fant noen herlig bryster. Puste forandret seg litt, pustet litt tyngre begge to. Jeg knep rundt brystvortene deres og det skapte reaksjoner, med litt mer lyd Jeg lot hendene gli nedover magene deres, og nærmet meg fittene deres. Tina vred seg litt så jeg skulle komme lettete til, kom god lyder fra de begge. Uten noe mer dill så puttet jeg en finger inn i hver fitte og stimulere de begge. Den ene jenta tar handa si og begynner å runke meg forsiktig, pikken vokste seg stor og hard, Kom ikke skikkelig til ved å tilfredsstille begge to ved å ligge på ryggen så jeg snudde meg å stilte meg på kne. Da hadde jeg også flott utsyn til begge jentene som ligger der på ryggen med beina spredde. Titter ned på pikken min og ser at den er blitt hard og peker rett ut i lufta, ser det allerede begynner å renne litt av den. Øynene mine betrakter jentene, begge er glattbarbert, er nok barbert i dag for de kjennes helt glatte ut. Har på nytt puttet en finger inn, er lettere å beføle de nå. Herlig å føre fingrene inn og ut av to fitter samtidig. Jentene ligger med øynene igjen, jeg titter på puppene er nokså like store, jenta med det sorte håret er mørkere i huden og har også mørkere brystvorter. Hun har også begynt å komme med noen mot jukk mot handa mi. Har nå to fingre inne i henne og en finger på hver side av fitte leppene, bøyer fingrene som er inne i henne og presser oppover samtidig som jeg klemmer hardere til.
Flytter meg bort mellom beina til Marthe og puttet den våte og harde pikken inn i den trange fitta hennes. Begynner å knuller henne sakte, samtidige som jeg finger knuller Tina. Titter opp og ser at Marthe har lukket øynene og nyter at jeg knuller henne, hun bruker en finger på seg selv. Pirrende å se at hun masserer klitoris samtidig som pikken min går inn og ut av fitta.
Begynner å lure på hvem jeg skal komme i og hvordan, ønsker egentlig å komme i fitta og fylle en av de Har spurt om det var greit å suge meg men det hadde de ikke lyst til, litt uerfarne tenker jeg, så det å sprute i ansiktet og munn er ikke aktuelt.

Er kåte og våte begge jentene nå, kjenner jeg får lyst på prøve pikken i fitta til Tina også, får henne til å snu seg og opp på fire. Stiller meg bak henne og kjører pikken hardt inn i henne, tar tak med begge hendene på hoftene og holder hardt rundt henne. Øker tempoer raskt, hun begynner å stønne, hun presser rumpa mot meg, klasker for hvert støt, jeg stopper opp og hun fortsetter å støte mot, hun knuller pikken min. Marthe ligger på ryggen og hun har fortsatt med å leker med seg selv. Jeg strekker fram hånda og når den ene puppen til Marthe, knar og drar veksel vis i nippelen som blir hard, sier hun også skal stille seg på fire ved siden av. Jeg puttet inn to finger i henne, hun er våt og jeg velger å bytter jente, knuller Marthe en stund, hun legger seg til slutt ned og jeg fortsetter å knuller henne der hun ligger på magen.
Roer ned tempoet så jeg ikke kommer enda, vill jo holde på en stund er jo ikke hver dag en får knuller en 18 åring og i hvert fall ikke to samtidig. Herlig kriblende følelse i pikken der jeg ser den gå inn og ut av Marthe, ser bort på puppene på Tina som rister når jeg finger knuller henne. Hun har lagt seg på ryggen igjen slik at jeg kommer godt til. Puster tungt alle tre nå. Jeg merker at det snart kommer til å gå for meg. Men må knuller Tina en gang til, hun ligger på ryggen så jeg flytter meg og tar å stryker pikken forsiktig opp og ned i fitte sprekken, for å få en liten pause. Hun ynker seg og jeg presser kuken inn i henne. Knuller henne hardt. Jeg tar tak i puppene hennes fører den ene vorta i munnen, suger hardt og småbiter ytterst i den mørke harde nippelen, mens jeg ruller den andre mellom fingrene. Høres og kjenner ut som hun koser seg, stønner og jukker i samme takt som meg nå. Jeg begynner å støte hardere Hun gir fra seg et klynk hver gang jeg treffer bunnen av hennes kåte fitte, skjedemusklene hennes trekker seg sammen rundt pikken min, det går for henne og gjør det veldig vanskelig å holde igjen. Men jeg må klare det, det er ei deilig fitte til her som jeg vill komme i.

Jeg trekker meg så ut av Tina og legger meg mellom to bein som spriker og er klar for å bli knullet. Kuken går rett inn i Marthe, jeg kjente veggene i fitta hennes klemme rundt kuken min. Det var så bløtt og godt og jeg støtet kuken helt i bunn på henne med første støt. Hun stønnet jeg holdt henne rundt hoftene og drar henne mot meg slik at rumpa går klar av senga, kjøret kuken inn raskt, ser hvordan puppene vugger att og fram når jeg knullet henne hardt. Hun blir stiv i kroppen for å så å begynne å riste, da kjenner jeg balla trekker seg sammen og jeg spruter kraftig inn i henne. Kjenner hvordan hun blir fylt opp. Slepper henne ned på senga og legger meg på ryggen i mellom jentene.

Titter bort på klokka som står på kommoden hmm vi har holdt på i over en time kjenner jeg er litt sliten, spør hvor badet er. Kler på meg og blir tilbudt litt drikke. Blir stående å prater litt, før jeg gir de en klem å går.