Treneren

Denne novellen er vist 45422 ganger.

Jeg hadde spilt på det nye laget i et par måneder da jeg fikk meg en ny opplevelse jeg sent vil glemme. Som vanlig hadde vi treninger på onsdager og denne onsdagen var inget unntak. Jeg hadde tatt med meg skift til etter trening for jeg skulle videre for å studere på biblioteket etter trening.

Denne fotballtreningen følt jeg at noe var annerledes. Treneren virket mer rastløs enn vanlig og var mer på hogget. De andre jentene merket også dette og det var flere som lurte på om alt var som det skulle. Sandra kom bort til meg og spurte om jeg hadde lagt merke til noe spesielt med treneren, men jeg ristet på hodet. Hun gav meg et blikk som om hun ikke trodde på meg, men samtidig som at svaret mitt var ekte. Selve økten var tøff og jentene var mer slitne enn vanlig den onsdagen. På vei inn til garderoben kom Sandra igjen bort til meg og spurte rett ut om jeg så blikket treneren hadde sent meg i løpet av treningsøkten. Jeg svarte at jeg ikke hadde det, men innerst inne følte jeg at noe var annerledes uten at jeg kunne sette fingern på det.

Det skulle være møte på klubbhuset samme kveld så jeg visste at jeg ikke kom til å være alene på kvelden når jeg skulle dusje. De andre jentene var allerede ferdige og på vei ut døra når jeg skrudde på musikken og fortsatte med å stelle meg. Jeg var hadde med meg toalettsaker og brukte anledningen til å gjøre kroppen hårfri og glatt. Jeg brukte god tid slik at musa var glatt. Jeg merket hvordan såpen rant nedover ryggen, stoppet akkurat i rumpesprekken og nedover magen å pirret meg slik at jeg ble litt overrasket.

Plutselig hørte jeg at musikken inne i garderoben ble skrudd høyere opp. Jeg var allerede såpet inn, og ide jeg holdt på å skylle av så merket jeg et par hender som kom rundt livet og tok et godt tak om brystene mine. Jeg hoppet litt unna og snudde meg slik at jeg kunne se hvem det var. Jeg ble overrasket over å se at det var treneren som sto der kliss naken. Jeg prøvde å dekke meg til mens jeg spurte hva han drev med. Deg har jeg hatt lyst på siden du begynte på laget, og når jeg hørte at du skulle være her sent i dag så klarte jeg ikke dy meg. Jeg ble litt paff, men merket at jeg rødmet litt.

Men du er gift, fikk jeg stammet ut. Jeg vil ha deg svarte han kontant mens han gikk nærmere og tok rundt livet mitt. Jeg lot han fortsette å beføle meg og kysse meg på halsen.

Vi gikk under dusjen og fikk skylt av all såpen før han snudde meg slik at jeg sto med ansiktet mot veggen. Han lente seg forover og førte hånda ned til den glattbarberte musa mi. Jeg ble skjelven i beina, stønnet litt og presset kroppen mot hans. Han spredte beina mine og førte et par fingre inn og begynte å fingerknulle meg. Jeg kjente at musklene strammet seg, jeg stønnet høyere nå. Jeg ville kjenne Han.

Jeg hintet til at vi skulle gå ut til garderoben og benken som var der. Jeg la meg på ryggen, så han inn i øynene og mens jeg førte hendene nedover spredte jeg beina sakte slik at han skulle få med seg hvor våt jeg var. Jeg førte et par fingre over klitoris og inn i fitta før jeg smakte på min egen saft. Hvis han vil ha meg skal han få meg.

Han tok tak i beina og dro meg til kanten av benken før han i et støt penetrerte hele sin penis inn i meg. Jeg stønnet høyt, det var en følelse jeg ikke hadde hatt før. Han var stor, større enn forventet og jeg merket at jeg kom til å komme ganske raskt. Jeg kjente hele han, støtene, hendene som holdt beina fast. Jeg stønnet høyere, musklene strammet og varmen gikk gjennom kroppen. Jeg så på han, hintet til at jeg kom til å komme. Han fortsatte i et raskere tempo! Jeg kom så hardt at det svartnet litt for meg, ryggen gikk i svai og det rant fittesaft ut av musa mi.

Han var ikke ferdig, jeg ble snudd og lagt på magen og jeg kjente hvordan jeg igjen ble fylt opp. Jeg klarte såvidt å stå etter forrige orgasme, men herregud og deilig det var. Han tok tak i håret mitt og dro hodet forsiktig bakover. Jeg merket at det ikke skulle mye til før jeg neste orgasme kom. Jeg ville komme sammen med han. Han ville komme på ryggen min, men jeg nektet han. Jeg ville ha sæden hans i fitta mi, jeg ville kjenne han vokse inni meg og saftene renne ut. Han prøvde og rygge litt, men jeg presset meg bakover og kom i en større orgasme og jeg kjente han gjorde det samme. Pulseringen. Min fitte, hans penis.

Vi var begge utslitte etter den økten.