Uventet trekant

Denne novellen er vist 9983 ganger.

Sommerferie på høyfjellet, med venner og kone. Denne kvelden var det musikk, mye mat og god drikke. Vi ble sittende ved siden av 2 unge par, i tidlig tyveårene. Vi var medio 60. De unge trakk seg til vårt bord fordi «vi hadde så godt humør og var liketil». Jeg fikk de to unge jentene på hver side, ved bordenden. Resten satt en god meter unna som var regelen. Vi pratet og lo, stemningen var høy. Samboerne til de to jentene ble fulle, og opptatt å diskutere fotball. Jente lurte på om man mistet sexlysten når man ble eldre. «Ikke jeg, den bare øker» sa jeg. Anette, lys med store pupper, sa hun alltid hadde drømt å pule med godt voksen mann, for de har mere erfaring enn de yngre. Lene, brunette, mere beskjeden, sa hun var nysgjerrig på å elske med en kvinne. Vi satt tett og pratet så ingen andre hørte. Jeg kjente en hand i skrittet, som tok rundt pikken. Anette så meg i øynene og sa hun kjente seg kåt. «Kjenne bare» sa hun. Jeg stakk en hand undre skjørtet, hun akte seg fram på stolen. Kjente litt hår, og våt fitte. Den var hoven, og klitorisen stakk godt frem. Jeg strøk over den, hun skjøv fitta mot hånda, en finger gled inn. Hun var våt, og kåt. Vi måtte avslutte, da restauranten skulle stenge. Kona og vennene våre gjorde klar for å gå til en annen restaurant. Jeg sa jeg føler meg trøtt, og vil legge meg. De dro, og jeg og de to venninnene ble igjen. De hadde en campinghytte like ved, og Anette sa vi går dit.. Lene skulle bortom noen andre og se om det var liv der. Anette gikk foran og jeg ble med henne. Hytta var bare ett rom, og en seng. Hun nærmest rev av meg klærne, og pikken som var var knallstiv, spratt frem og hun runket den den sakte, mens hun kjælte ballene. Jeg tok av henne toppen, og ett par store, runde, flotte pupper med store stive vorter kom til syne. Jeg klemte forsiktig på vortene, rullet de mellom fingrene, hun ga tydelig tegn på å like det. Mens jeg sugde på vortene, trakk jeg av henne tightsen, og trusa, og så var hun naken. Enn lekker 22 åring, stod naken og kåt foran meg, mens hun kjælte med pikken min. Jeg kunne nesten ikke tro det. Dyttet henne på rygg i senga, mens jeg stadig masserte vortene. Bena gled fra hverandre, og en frisert våt fitte lå foran meg. Jeg slikket henne forsiktig rundt fitta, opp mot klitorisen, stakk en finger forsiktig inn i henne. Hun gikk opp i bro og tok tak i hodet mitt og presset meg mot fitta. Jeg sugde på klitoris, og hun kom brått, ristet og skalv. «Himmel og hav, den kom fort» sa hun, snudde seg og sugde pikken helt inn. 19 cm helt til rota, mens hun brukte tunga og klemte med. Flere dype sug, og jeg la henne ned, krøp opp og satt pikken mot klitoris, masserte mot den mens hun stønnet. Tok tak i pikken og masserte den hardt mot fitta si, og kom. på nytt. «BAKFRA», sa hun, og snudde seg med rompa til værs. Jeg stakk pikken inn, knullet forsiktig. Jeg kan holde igjen veldig lenge. Hun strakk handa mellom oss, og masserte ballene mine, kjente rundt pikken, og kjælte seg selv. Jeg knullet henne og kjælte med brystene, det likte hun. «69», sa hun og trakk seg vekk, la seg på rygg, og jeg krøp over henne, hun skrevet godt ut, jeg la meg over henne, hun tok pikken og slikket den ren for fittesaften, men jeg slikket den deilige fitta, masserte rompehullet og smurte den med fittesaft. Det likte hun, for hun presset i mot og stønnet. Etter litt fikk jeg langfingeren inn, og med en finger i fitta, og suging på klitten, kom hun igjen. Vi la oss nedpå senga. Da tok noen i døra, den hadde vi glemt å låse. Plutselig stod Lena der, sjokkert. «Jaha» sa hun bare,» uten meg»! Hun kledde fort av seg, hoppet i senga. » Hvordan er gamlingen»?, spurte hun. » Bedre enn gubben min, bare prøv,» svarte Anette.
Lena hadde mindre pepper, store vorter, og mye hår på fitta. Anette hadde lyse hår, som dun. De fleste er jo barberte i dag, så dette var positivt. Lena forlangte å bli slikket. Til min overraskelse krøp Anette over, og la seg til rette mellom lårene hennes. Jeg lot Lena få pikken i munnen. Hun sugde og slikket aldeles nydelig. Anette må ha slikket godt, for Lena kom fort. Anette stakk opp hodet, klissvåt. Lena fikk en sprutorgasme. Anette krøp opp og lot Lena slikke seg ren. De to fortsatte og slikke hverandre, nå med Lena øverst. Jeg var om mulig ennå mere kåt, stilte meg bak Lena, Anette runket pikken og førte den inn i Lenas fitte. Jeg knullet henne sakte, og etterhvert med pikken helt inne, mens Anette slikket ballene og rompehullet mitt. Jeg kjente også at hun stakk inn to fingre inn i fitta til Lena, og masserte hennes klitoris. Fitta trakk seg kraftig sammen og hun kom kraftig igjen. Jeg trakk ut pikken, men da tok Anette tak i den og satte den mot rompehullet til Lena. «Kom igjen, dette liker hun», sa hun. Jeg klarte å presse meg inn, uten en lyd fra Lena, og knullet henne. Igjen slikket Anette henne, og det kom stønn og ynk fra Lena. Nå kjente jeg det begynte å krible, og sa fra at nå kommer jeg. Lena ba meg sprute inn i henne, og når Anette stakk inn en finger og trykket mot prostata, da kom jeg. Trakk ut pikken, mens spruten stod, og Anette rakk å få den i munnen. Lena snudde seg fort, og de delte på sæden. Dette var mere enn jeg hadde våget å håpe på. Selv i fantasien. De slikket pikken helt ren, og Anette slikket opp all sæden på ryggen til Lena. Men pikken stod like stiv. Jeg kan klare både 2 og 3 knull med sprut. Det sa jeg til dem, de sa de trodde menn bare klarte en gang når man passerte 40.. De la seg på rygg ved siden av hverandre, mens de masserte hverandres fitter. Jeg knullet dem litt hver, da forlangte Lena at Anette også måtte få rompeknull. Hun slikket henne våt, sugde pikken våt, og førte den mot rompehullet. Jeg presset den inn, mens Anette stønnet. Det gjør vondt, men kjør på» sa hun. «Dette vil jeg prøve!» Til slutt var pikken halvveis inne og hun sa det ble deilig. Lena la seg under, og de slikket hverandre igjen. Jeg knullet sakte, og bare nøt det hele. Begge kom igjen, og la seg på senga. De runket og slikket pikken og ballene. Jeg kom fort, og de slikket i seg sæden, og kysset hverandre. Jeg sa det nok er best å komme meg til hytta, før jeg ble etterlyst. Jeg måtte bare smake på fittene deres igjen. Noe slikt vil jeg nok aldri oppleve igjen, så her gjaldt det å få med seg alt. Jeg tok en rask vask så ikke fittelukta skulle avsløre meg, og tuslet over til hytta vår. Der lå kona og sov. Veldig tungt. Jeg snek meg ut, og over til jentenes hytte. Kledde av meg i gangen, og gikk inn. Der lå jaggu de to i 69, med dildo og koste seg. Jeg snek meg bort, og la pikken over ansiktet til Lena som lå underst. Hun skvatt til, men sa ikke noe. Sugde på pikken, og trakk ut dildoen av Anettes fitte, og førte pikken inn. Anette merket først ikke noe, så kom handa hennes og kjente på.pikken. Da jublet hun, og ba meg knulle hardt. Nå ville jeg knulle til hun kom. Det tok litt tid, men med god tungehjelp, kom hun igjen. Nå seg hun sammen. » jeg er sår og utslitt» sa hun. «Min tur», sa Lena. Vi la oss i misjonæren, og jeg tok tak under rompeballene hennes og hun førte pikken inn. Men så trakk hun den ut, og førte den mot rompehullet. Jeg gled rett inn, hun var våt og klar. LHun løftet bena og jeg kunne massere kltorisen mens jeg knullet henne. Anette slikket brystvortene hennes, og stakk inn noen fingre i fitta si. Hun flyttet seg mot fitta til Lena, slikket og sugde henne. Lena lagde lyder og begynte og riste. «Herregud, jeg eksploderer» kom det fra henne. «Jeg også» sa jeg. Så kom hun, i en sprut som gjorde Anette våt i ansiktet og håret, jeg knullet det jeg klarte, og idet jeg kom, tok Anette ut pikken og sugde i seg det som kom. Nå var vi alle tre helt ferdig. Vi gikk i dusjen, de måtte skifte på senga, og vi tok farvel. «Dette hadde jeg aldri våget tro, men fantasert om», sa Anette. «At en gubbe på ovet 60 klarer så mye, var vidunderlig «. «Og at venninna mi slikker så godt, visste ikke jeg», sa Lena. Vi visste ikke hvor vi bodde, etternavn eller noe. Men da jeg sa jeg skal kjøre til hjembyen, smilte de. «Det bor vi også»…..