Vaskekjelleren

Denne novellen er vist 7297 ganger.

Karin sitter alene i leiligheten sin. Hun sløver i sofaen, ved tv`en. Sitter og nipper til ett glass vin. Tenker på at hun skulle egentlig vært i vaskekjelleren for å vaske klær, men det frister ikke. Hun tenker egentlig på sex. Hun savner sex. Hun har vært alene noen måneder, og det har vært rolig på sexfronten etter eksen.
Karin er ei dame i midten av trettiåra, barn fra før som bor halvt hos henne. De dro i går, så det har hopet seg opp med klesvask, derfor må hun ta en røsk nå. Orker ikke gå å se på det ligge der.
Hun bestemmer seg for å drikke opp vinglasset, så får hun gå ned i kjelleren.
Det er dårlig lys nede i vaskekjelleren. Trangt rom, og egentlig ikke noe hyggelig. Hun er alene, de fleste i blokka nyter vel lørdagen i sine sofaer. Maskinene er raske da, så Karin tenker at hun kan vente på en vask, legge den i tørketrommelen, imens en ny blir vaska. Hun ordner dette, så hører hun en lyd. Hørtes ut som noen gikk i døra, ut. Ja, ja tenker hun. Setter seg på benken, med musikk på øret, og drømmer seg bort. Så blir alt mørkt, men vaskemaskinene fortsetter å gå. Trolig sikringen til lyset. Karin syntes hun merker at noen kommer inn i rommet, men det er mørkt så hun ser ikke.
Plutselig tar noen tak i henne, hun skvetter til, men måten personen tar på henne gjør henne ikke redd. Han stryker henne på ryggen og nakken, før hendene glir frem mot brystene, og beføler dem. Det er deilig. Karin stønner, og kjenner hun blir kåt. Så glir hånda hans ned mot bukselinningen, og ned på innsiden av buksa og ned i trusa. Hun er våt og varm. Fingrene hans gnir forsiktig på klitten hennes, før først en, så to fingre glir opp i fitta. Hun stønner, og er sprengkåt. Får en følelse at det er noe kjent med personen. Måten han bruker fingrene, og lukten. Men hun er ikke sikker.
Så tar han tak i henne, snur henne rundt, og dytter hodet hennes ned imot skrittet sitt. Hun åpner buksa hans, og vipper ut pikken. Den står rett opp. Hun tar tak rundt, og drar i den. Bruker den andre hånda til å klemme på ballene. Han stønner av behandlingen hennes. Så stikker hun tunga ut, og lar den berøre pikkhodet hans, slikker det og lar pikken gli inn i munnen sin. Nå er hun sikker på at hun vet hvem personen er. Hun kjenner igjen pikken, og smaken av den. Hun suger og runker han til han trekker seg unna. Da er det rett før det går for han.
Han tar tak rundt hoftene hennes, og løfter henne opp på benken. Der tar han tak i buksa, og trusa, og drar det av henne i ett drag. Hun ligger bare og smiler. Liker at det er mørkt, og at den fremmede bruker henne. Han bøyer seg over henne, og blåser på kjønnet hennes, før han lar tunga gå på oppdagelsesferd rundt i fitta hennes. Suger hardt på klitten, før han spisser tunga og stikker den langt inn i hullet hennes. Hun kjenner det er superdeilig, og hun ligger og skjelver av nytelsen. Han slikker henne til hun nesten kommer, da stopper han. Så løfter han henne ned fra benken. Snur henne rundt, og lar den knallharde pikken gli nederst på ryggen hennes, ned mellom rumpeballene, og inn i det søkkvåte fittehullet hennes. Han lar den gli forsiktig innover helt til den er helt inne. Da stønner han høyt. – Å ja, sier Karin, Ta meg bakfra med den store pikken din. Han kjører på, pumper i henne med harde tak. Tar tak i håret hennes og drar det bakover. Dette gjør at pikken treffer på de deiligste stedene, og Karin kjenner igjen at orgasmen nærmer seg. Han tar tommelen sin og stikker inn i munnen hennes, og hun gjør den våt og klar, før han lar den gli inn mellom rumpeballene hennes og presser mot analen. Hun bare stønner og bekrefter at hun er klar for dette. Han lar tommelen jobbe seg inn i rompa hennes imens han knuller fitta hardt. Det nærmer seg klimaks for begge to, og idet han drar hodet hennes litt ekstra bakover, treffer pikken så himmelsk godt at hun kommer. Hun prøver å ikke skrike ut, men klarer ikke å stoppe alle lydene. Hennes sammentrekninger gjør at han også kommer. Hun kjenner spruten hans skyter innover i skjeden sin, stråle etter stråle. Han gir fra seg noen skikkelige godlyder, men er lavmælt han også. Det er jo masse folk i blokka, som det ikke er noe vits å skremme.
Plutselig kommer lyset på i rommet. Noen har tydeligvis fått orden på sikringene. Hun snur seg rundt og ser på han. –Syntes det kjentes kjent ut, sa hun. – Var det deilig?……