12 år eldre sex

Denne novellen er vist 18336 ganger.

Jeg kommer inn på discoteket. Det er nesten helt fullt . Jeg går rett mot baren, tar frem lommeboka og bestiller en tequila. Venninnene mine gikk rett bort til bordet vi pleier å sitte ved, det satt noen gutter der fra før. I rund 18-19 års alderen, akkurat som oss selv. Jeg var nettopp fylt 18. Så vi var ofte ute på byen og testet ut forskjellig drikkesteder. Men vi hadde fått vår favoritt. Her var det en blanding av alle mennesker i alle aldre. Noe som passet meg ypperlig. Jeg vet ikke hvorfor, men eldre menn har alltid tiltrekt meg. De har en spesiell utstråling, en makt jeg ikke kan unngå å bli tent av. At de ser på meg som den vakre, unge jenta de kunne tenkt seg å knulle når de blir lei av kona gjør meg ingen ting. Jeg blir bare mer opphisset av tanken. Å være elskeren til en kjekk eldre mann i dress.. mmm..
Mens jeg sitter og drikker drinken min og drømmer meg helt bort i eldre menn legger jeg merke til en som sitter i andre enden av rommet. Han sitter og ser hitover, ser nesten ut som han stirrer på meg. Men det er så langt unna at jeg er ikke sikker. Etter en liten tid legger jeg merke til at det èr meg han følger så nøye med på. Jeg synes nesten det er litt ekkelt, så jeg tenker på å flytte meg bortover til venninne mine som nå har fått kontakt med guttene på bordet vårt. Men samtidlig er det litt spennende også. det kribler i magen. Ikke bare fordi en mann holder øye med meg, men det er noe spesielt som tenner meg. Akkurat som om jeg kunne se det på ham at om to timer ligger jeg ved siden av han i han og konas seng og snakker sammen etter et heftig knull. nok en gang drømmer jeg meg bort. Når jeg løfter blikket er mannen borte. Jeg ser rundt meg etter han, men får ikke øye på han blant alle menneskene som florerer rundt i lokalet.
Jeg går bort til venninnene mine, setter fra meg drinken og forteller dem at jeg må en tur på toalettet. Jeg er på vei ned trappa hvor toalettet og garderobene er. Nede på en stol sitter mannen som hadde fulgt min minste lille bevegelse. Jeg blir stående i trappa og måpe. Første gang jeg ser ansiktet hans klart. Det virket som det var noe kjent med det, men klarte ikke helt å plassere hvor jeg hadde sett han. Han var veldig kjekk, og kanskje i slutten av 20 årene.. eller likegodt kunne han vært godt over 30 også. det var noe ekstremt sexy med han. Blikket hans, nesten dyrisk. Han ser kåt ut, jeg tar en titt ned og ser antydning til en liten bul på buksa. Jeg smiler og svelger. Kjenner jeg begynner å bli kåt. Pleier å bli det etter å ha fått noe å drikke, men siden jeg ennå ikke hadde rukket å drikke mer enn en tequila var nok ikke det hele grunnen. Han smiler og gjør en bevegelse med hodet som jeg oppfatter som at han vil jeg skal komme bort. Jeg smiler forsiktig, men lar meg ikke be to ganger. Han reiser seg opp og tar meg i hånden og fører meg inn på et rom med oppbevaringsbokser for gjester. Først blir vi stående å se på hverandre. Jeg merker trusa mi begynner å bli våt. Aldri har jeg hatt så lyst til bare å rive av meg klærne og hoppe oppå en mann. Jeg tar meg sammen og blir stående og stirre på han. Han tar den ene hånden sin bak hodet mitt med et fast grep. Jeg kjenner brystvortene mine stivner bare han så vidt er nær meg. De blir harde som stein. Han lener seg mot meg og leppene våre møtes. Han har myke lepper, bevegelsene hans med tunga er deilige. Mye annerledes enn alle andre jeg har klina med. Så modent på en måte. Han lar den andre hånda gå nedover fra ansiktet mitt og videre nedover. Han stopper ved brystene mine. Han stønner, det samme gjør jeg. Han gir uttrykk for at han liker dem. Jeg lar tunga mi gå forsiktig fra munnen hans og nedover halsen. Jeg drar av han skjorta og småbiter og sleiker på brystvortene hans. Han tar en godt grep rundt hodet mitt og trykker meg ennå nærmere. Jeg tar av han beltet og knepper opp knappene på buksa hans. Forsiktig lar jeg tunga bevege seg fra brystkassa og nedover magen. Jeg lar så vidt tunga bevege seg under kanten på boxeren hans. Jeg drar buksene hans ned på knærne. Han stopper meg, legger meg forsiktig ned på et teppe som ligger på gulvet mellom noen hyller. Han drar av meg den utringede toppen jeg har på meg og tar begge hendene sine under bhen min. han stønner og begynner å slikke og bite på brystvortene mine. Det sprenger i underlivet. Jeg MÅ ha han snart, må kjenne han inni meg før jeg eksploderer. Han trekker miniskjørtet oppover meg og blir overrasket over at det ikke er noen truse å ta av. Han smiler og bøyer seg nedover mot den våte musa mi. Det er så vått at jeg nesten blir litt forlegen. Jeg skjelver nesten, så spent er jeg. Jeg stønner og klarer ikke vente. Jeg tar tak i hodet hans og dytter han nesten inni meg. Så fort tunga hans kommer nær fitta mi klarer jeg ikke være stille lenger. Jeg kommer med et forsiktig skrik. Han sirkulerer med tunga mi rundt og på klitoris. Han har tydeligvis gjort dette mange ganger før. Det kjentes helt fantastisk. Mens jeg ligger der og nyter behandlingen jeg får kommer jeg til å tenke på at det var bra jeg barberte meg før jeg gikk ut. Så fikk han smake på ordentlig nybarbert, ung fitte. Han fører to fingre inn i meg samtidig som han holder på med tunga. Jeg stønner og ber han ta meg hardt, med en gang. Han bare fortsetter. Akkurat som han ikke har hørt meg.. jeg begynner å rykke til, han skjønner det er like før det går for meg så han øker farten. Jeg vrenger meg fra side til side. Klarer ikke ligge stille. Han fortsette hardere og hardere lengre inn. Akkurat i det det går for meg rykker jeg til og skriker. Jeg forteller han at dette er det beste jeg noen gang har opplevd. han bare smiler, jeg reiser meg opp fra gulvet. Nå er det min tur til å legge han på teppet. Jeg lar tunga leke forsiktig med den harde pikken hans utenpå bokseren, før jeg drar den av. Pikken hans er deilig. Ikke veldig stor, men absolutt ik ke for liten. Den står rett opp. Den ser veldig klar ut. Jeg tar tak rundt penisrota og begynner å sleike rundt på hodet. Jeg tar den inni munnen, og suger forsiktig på den. Først ganske sakte og forsiktig, men etter hvert fortere og hardere. Det virker som den fortsatt vokser inni munnen min. jeg nyter opplevelsen og jeg nyter hans reaksjon. Jeg hjelper til med hånda, drar opp og ned i en rytmisk bevegelse samtidig som jeg suger han. Jeg kjenner det begynner å pulsere. Merker det snart kommer til å gå for han. Jeg gleder meg til å få han inni munnen min. gleder meg til å smake på saftene hans. Han spruter inni munnen min og det kommer litt utenfor og i ansiktet mitt. Jeg svelger det. Det gjør meg enda mer kåt.
En liten stund bare ligger vi der og ser på hverandre før jeg begynner å ta på han igjen. Da reiser det seg nok engang. Denne gangen er vi begge klare til å gå rett på sak. Jeg setter meg oppå han og kjenner han glir inn i meg. Å, gud så deilig det var. jeg klemmer til rundt pikken hans. Han begynner å fingre meg samtidig som jeg rir han. Det er så godt at jeg har vanskeligheter med å konsentrere meg. det er like før det går for meg igjen. Jeg klemmer hardere, går fort opp og ned. Jeg rykker til, og akkurat i det det spruter inn i fitta mi går det for meg.
Vi ble liggende lenge å bare se på hverandre. Det eneste han sa til meg var at dette var det beste han hadde vært med på, men han lurte på om vi kunne holde dette helt hemmelig og kanskje kunne vi gjenta det en gang senere hvis jeg pleide å gå hit ofte. Jeg nikket og svarte at det ville jeg veldig gjerne. Og at han kunne stole på meg.
Senere på kvelden når jeg hadde kommet til hektene igjen og satt ved venninnene mine og snakka hvisket hun ene at vi skulle snu oss fordi en mann, kjent fra tv så bortover mot oss. Jeg snur meg, tar en titt på han og bare smiler for meg selv.

Legg igjen en kommentar