3 som alle liker hverandre

Denne novellen er vist 26328 ganger.

Jeg er den første som kommer inn i rommet, og setter meg på sofaen. Hjertet mitt banker og jeg er nesten kvalm av forventning…. Dette har jeg drømt lenge om!

Jeg hører dere kommer nede i gangen, hjertet øker farten ytterligere. Pusten min går rykkvis og jeg klemmer lårene sammen. Herregud så spent jeg er!
Plutselig stikker et hode inn gjennom døren, heeeei, sier du, i en erten tone. Du smiler stort og sier, hils på Filip…. Og ved siden av deg dukker det opp et solbrunt hode med mørkt, kort hår. Hei, Hanna sier han, med mørk stemme….. han smiler også lurt…

Dere kommer inn og setter dere ved siden av meg, på hver sin side…. Dere legger en hånd hver på lårene mine og stryker meg lett, hver gang hendene nærmer seg hverandre der oppe, grøsser jeg av velvære og holder pusten litt… inne i hodet mitt raser tankene…. Ta på meg da, ta på meg! Jeg lener meg mot deg og kysser deg forskende, jeg har ventet så lenge på å treffe deg – jeg må kjenne hvordan du smaker…mens jeg kliner litt med deg kjenner jeg hånda til Filip mellom bena… han finner fort ut at jeg er naken under skjørtet, mmmm sier han og trekker opp skjørtet. Du knepper opp blusen min og klemmer på puppene mine, de strutter og peker rett ut i all sin iver…. Du tar en av knottene inn i munnen og småbiter på den, jeg hikster til…. Før jeg får trukket pusten kjenner jeg Filips fingre i meg, han kaster ikke bort tiden… han setter seg på knærne på gulvet og skiller lårene mine maksimalt, han smiler tilfreds og stikker tunga bortpå meg.. åhh sier jeg, mer! Vær så snill! Han slikker meg sakte, drar en flat tunge fra åpningen og opp forbi klitten, du kikker på ham og begynner å ta på meg mens han slikker, du stikker to fingre inn i meg og tar de sakte ut og inn, tungen hans virvler ved siden av. Bare det å se dere begge to gjøre dette med meg – får meg til å klynke litt…

Jeg kjenner min berømmelige «penis-hunger», men vet at jeg ikke behøver si det en gang – jeg får ingenting ennå… jeg er ferd meg å komme allerede, men du kjenner meg for godt, lydene….du vet hva de betyr. Stopp sier du myndig til Filip. Å nei du – ler du til meg, du får ikke lov! Ikke ennå! Filips ansikt er vått av meg og han ser helt rå ut, han kikker på oss, ler og kysser….. deg! Du nøler litt, men du vet at jeg vil gå fra vettet om du gjør dette – du møter leppene hans og smaker på meg… Men jeg da, sier jeg fortvilet! Hva med meg? Begge kikker på meg…. Dere smiler lurt til hverandre, hva har dere planlagt??

Som på et tegn knepper dere opp buksene og tar dem av. To stive, deilige kuker peker på meg og de virker som magneter…. Jeg griper rundt begge to, helt forskjellige, men likevel så flotte. Din lange, smekre som peker oppover og hans litt kortere som peker rett frem… som jeg gleder meg! Jeg runker dere lett, litt prøvende, og får et par korte stønn som respons….Jeg faller ned på kne, ber dere stille dere mot hverandre – slik at kukene så vidt rører ved hverandre med hodene. Det er deilig å se på og jeg bare MÅ slikke på begge samtidig! Skulle gjerne sugd begge samtidig, men munnen er alt for liten…. Jeg holder et fast tak i begge og drar tunga fra den ene til den andre, jeg suger deg raskt inn i munnen et øyeblikk, slipper deg og gjør det samme med ham. Frem og tilbake….. jeg ler lykkelig, tenker på alt det gode som skal komme ut av disse vakre organene…. Jeg gnir dere lett mot hverandre og dere vet ikke helt hva dere skal synes….rart? fremmed? Men deilig! Nytt og spennende…

Du river deg løs og legger deg på senga, jeg drar med meg Filip og vi legger oss på hver sin side av deg, litt lengre ned. Du koserunker deg selv og jeg ser sultent på…. Jeg stirrer Martin inn i øynene og tar deg langt inn i munnen…. Kom sier jeg til ham… Han nøler, men bøyer seg frem – jeg kysser ham lidenskapelig og lener meg mot kuken din – med munnen min på hans… slikk på den! Kommanderer jeg…han gjør som jeg sier og jeg får total melt-down av å se på. Åhh åhhh sier du og kicker av dette nye og litt utenkelige…. Jeg krabber oppover deg og lar Filip holde på, sug ham sier jeg, skikkelig! Han lar kuken din gli inn i munnen sin og runker deg med erfarne tak, jeg slikker på brystvortene dine på min vei oppover og når tilslutt leppene dine. Du løfter hodet fra senga og kysser meg hardt og brutalt. Du stikker tunga langt inn i munnen min…mmm jeg kunne kline med deg leenge, men jeg har andre planer… for å kunne se Filip – som fortsatt suger deg, setter jeg meg med ett kne på hver side av hodet ditt, jeg lener meg fremover, slik at du kan slikke meg og jeg kan hjelpe Martin litt. Du stønner høyt nå og jeg forstår at det nærmer seg for deg. Jeg koser meg verre… din kuk i munnen og tunga di mellom bena….av og til kliner jeg litt med Filip, som virkelig har fått sansen for kuken din han også ser det ut til….. Men Terje, du får da ikke komme enda…..!

Plutselig reiser Filip seg opp og flytter på seg, han stiller seg på kne bak meg og peker med kuken sin mot der tunga di møter meg. Du slikker på meg og ham vekselvis og jeg ønsker virkelig at jeg kunne se alt sammen….plutselig trenger han inn i meg og jeg hiver etter pusten av overraskelsen. Han knuller meg sakte, mens du fortsetter å slikke meg, herregud, jeg må ha kommet til himmelen tenker jeg….. Jeg har ikke sjangs til å holde tilbake lenger, du hører på meg at jeg kommer og suger klitten min inn mellom de myke, deilige leppene dine.

Etter å ha fått pusten tilbake flytter jeg meg, jeg snur meg og stiller meg med rumpa mot deg…. Du er bak meg i løpet av en sekund…. Jeg tar kuken til Filip i munnen og venter lengselsfullt på at du skal komme inn i meg…. Men du har selvsagt andre planer! Du lar kukhodet løpe langs sprekken min, gir meg små dytt, tar en finger inn i meg, smaker på den, stryker litt av min hvite våthet på kuken din, mmmmm sier du, og jeg blir gal av å høre på deg! Alt jeg kan tenke på er at du skal komme inn i meg og fylle meg helt, jeg ber deg ømt: vær så snill Terje, kom inn i meg! Jeg klarer ikke vente! Du ler litt ondskapsfullt og trenger inn i meg med hodet, akkurat så langt at jeg kan føle den deilige kanten på hodet…. Hodet som er tykt og hovent og klart for å dykke inn i mitt innerste fløyelsmørke…. Jeg kniper sammen musklene og gjør det slik at du må presse litt for å få hodet inn….plutselig trykker du til med hele lengden og det svartner for øyene mine… kuken til Filip blir trykket helt inn i munnen min og jeg får nesten ikke puste…du drar den sakte ut igjen og knuller meg så med lange, seige tak – du gjør meg så utålmodig!! Fortere! sier jeg, hardere!, være så snill Terje?! Du tar et fast grep i hoftene mine og kjører den inn i meg i full fart, du jobber hurtig og hardt og jeg har nesten problemer med å holde meg oppreist på knærne…. Filip blir påvirket av stemningen og jeg kjenner at han også kommer snart, kuken hans strammer seg i munnen min….. Når jeg tenker på at to kuker skal sprute i meg samtidig, blir jeg helt svimmel….. Du skriker navnet mitt og borrer kuken inn i meg, jeg blir kvalm så godt er det….jeg åpner munnen for å skrike, men den fylles med ett av Filips sperm, han tar tak i håret mitt og holder hodet mitt fast – til han er ferdig…. Du klemmer meg fast i et bjørnegrep og ler lykkelig, vi faller sammen på sengen, slitne og utmattet….

Etter å ha pustet ut går vi sammen i dusjen….. etter alt dette er det beroligende å kjenne lunkent vann renne over kroppen, vi såper inn hverandre, sakte og ømt, jeg koser meg med å kjenne på to slappe kuker, en i hver hånd – myke og gode…. Vi tuller oss inn i store håndklær og legger oss på sengen, vi drikker Asti og prater tull og ler…Du smyger hånden innenfor håndkle mitt og koser litt med meg, jeg skiller villig lårene og nyter rolig det du gjør. Du finner frem en liten flaske med massasjeolje og smører litt på meg… du stryker hånden i lange drag fra venus til toppen av rumpesprekken. Plutselig er det ikke SÅ avslappende lenger, men mer opphissende…. Filips hånd forsvinner innenfor hans eget håndkle og vi kan se at det vokser seg en bule på det…Han tar den frem og runker sakte på den – den er helt stiv igjen…. Sett deg på den, sier han til meg….jeg gjør som han sier, klatrer opp og lar meg spidde. Jeg er glatt av oljen du har tatt på meg, men må vrikke litt for å få ham inn. Jeg bare sitter der litt, kjenner på ham med musklene, han spenner kroppen mot meg i en bue, ri meg kommanderer han! Sakte begynner jeg å bevege meg, du ligger å ser på, men har kuken din i hånda. Den peker oppover magen din, og skulle nok ønske den var med på dette… Du smiler lurt og jeg ser at du har en agenda… du tar olje i hånden din og stryker det på kuken i langsomme, utspekulerte bevegelser. Den glinser og er så vakker! Får nesten vann i munnen av å sitte og se på den…..

Du krabber bort til oss og setter deg bak meg, over lårene til Filip. Du kjenner på stedet der kuken hans sklir ut og inn av meg, du masserer litt på klitten min, men flytter hånden lenger bak….jeg skvetter til da du putter en finger forsiktig litt inn i rumpa mi, hva er det du gjør Terje?! Ta det med ro sier du, hvis du ikke liker det om en stund, skal jeg stoppe…. Jeg lover! Men komboen med det og den stive kuken jeg har inne i meg fra før, er forførende….jeg klarer ikke helt å si stopp heller….
Jeg hører du flytter på deg og plutselig kjenner jeg kuken din som lurer….du dytter kroppen min litt forover, over Filip. Du trykker den ømt mot hullet mitt og jeg stivner litt…. Vil du? Sier du. Kanskje, sier jeg. Filip hjelper til å overtale meg, prøv sier han, tenk så deilig med oss begge inne i deg samtidig… den tanken har jeg tenkt mange ganger – og den gjør meg så kåt! Ja, sier jeg, men vær snill! Du trykker forsiktig på og jeg kjenner at jeg åpner meg litt for deg….du trykker litt til, du stønner så deilig, og snart kjenner jeg at du glir inn i meg. Huden mellom de to åpningen er så stram og jeg kjenner meg utrolig full av deilig kuk..dette er helt vanvittig!! Filip, som til nå har ligget stille, begynner forsiktig å støte i meg igjen, du drøyer litt – men begynner forsiktig å røre på deg. Jeg kjenner det som om jeg skal revne fullstendig, ikke av dere to fysisk, men av vannvidd…. Tempoet øker noe og jeg føler at vi tre er en enhet, samspillet er fullstendig.
Dette er uten tvil det villeste jeg har vært med på noen sinne, jeg klarer ikke tenke, bare nyte…jeg får liksom ikke nok av dere to, å kjenne at begge er helt inne i meg – samtidig, er totalt forheksende! Fjernt hører jeg min egen klynking starte forsiktig, jeg kjenner Filips hender på puppene, jeg kjenner dine hender som griper hardt i hoftene mine og at du med dine støt hjelper meg å ri Filip i samme åndedrag, herregud…… uten at jeg forstår hvordan smyger du en hånd mellom oss og når klitten min, jeg bare gisper av fryd og klynkingen tiltar… Filip stønner så deilig og du hvisker i øret mitt….åhh kom for meg Hanna, kom for meg….åhhhh jeg spruter også snart…dypt inne i deg åhhh, pusten din er så varm på halsen min. Dette er ikke til å holde ut, jeg slutter å puste et øyeblikk og blir bare helt stille, orgasmen som kommer er helt annerledes enn noen gang før, jeg føler at jeg snurrer vektløst rundt – sammen med dere to og at hele meg brenner deilig, jeg registrerer at dere kommer begge to, men er fortsatt på et sted for meg selv…Hanna! Sier du engstelig, og rister meg litt, hva er det med deg? Jeg bare vrir meg litt rundt og legger munnen min på leppene dine, jeg elsker deg! Sier jeg….. Det kjennes litt rart å komme til seg selv igjen, å bli tom igjen etter alt dette…. Vi ligger bare der og stryker ømt på hverandre, så utrolig privilegert jeg føler meg, som får ligge mellom to slike deilige gutter…. Snart sover vi………tett sammen, som tre skjeer i en skuff….

Filip våkner først…. Han snur seg mot meg og kysser meg forsiktig og sakte, han slikker lidenskapelig på leppene mine og jeg kjenner at jeg blir kåt av at kuken hans begynner å vokse mot meg….du sover ennå, helt stille og søtt – du ser så uskyldig ut! Jeg hvisker stille til Filip: har du knullet en gutt noen gang? Ja, sier han, en gang….hvordan det? Så planlegger vi litt, stille, mens du sover videre. Jeg kjenner at blodet bruser vilt bare jeg tenker på det som skal skje…. La meg få den litt først, sier jeg og han kommer inn i meg og knuller meg forsiktig og deilig…..passe kåt tenker jeg at
jeg vet hva du har drømt om lenge og derfor kryper jeg vekk fra kuken hans og ut av armene dine og flytter meg litt lengre ned i sengen….kuken din ligger der så myk og søt – det blir ikke lenge tenker jeg og ler litt for meg selv. Jeg tar forsiktig tak i den og putter den inn i den varme munnen min…. Filip ligger tett inntil ryggen min og koser med meg, hånden hans er rolig og øm og lager deilige sirkler rundt klitten min… åhhh som jeg gleder meg!!
Etter få sekunder begynner kuken din å stivne, følelsen av å kjenne den vokser seg stiv inne i munnen min – er helt rå! Du stønner i halvsøvne og vrir deg litt…. Du holder på å våkne….. Du tar hendene ned langs kroppen, på leting etter kuken din, du tror nok du drømmer. Hendene finner hodet mitt, og øynene dine er åpne på et øyeblikk….. åh herregud, sier du – så deilig du er! Dette har jeg drømt om lenge, jeg vet, sier jeg og smiler til deg, jeg vet….. Mer sier du, vær så snill og gjør det mer….. du trenger ikke be flere ganger… du begynner fort å få en litt vel heftig respons og jeg flytter meg litt vekk fra deg, neiiii, sier du – jooo sier jeg, vi har planer for deg…

Vi har snakket om dette før du og jeg, og du aner nok hva som er på gang…Du vet hva jeg drømmer om også. Du ser svært tvilende ut, men er kåt nok til å være nysgjerrig uansett….Nå skal du få det jeg fikk av deg tidligere, sa jeg…og vi ler sammen alle 3. Filip har funnet frem oljen igjen og han legger seg bak deg, han smører rumpa di med faste og forsiktige bevegelser, vær snill med ham, sier jeg strengt…. Jeg tar også litt olje og smører på kuken til Filip. Den er kjempestiv og det er tydelig han gleder seg, når jeg oljer den – blir den helt mørkerød. Du har et salig uttrykk i ansiktet og lydene dine begynner å komme, bare tanken på dette gjør deg helt hyper…..
Filip har et par fingre inne i deg og han puster tungt….jeg har egne planer – dette skal bli en skikkelig drøm for deg! Jeg føler meg helt vanvittig med tanke på at jeg snart skal se at han trenger inn i deg med kuken sin….. det MÅ jeg se! Han ber deg stå opp på alle 4 og du adlyder uten å tvile…. Samtidig kryper jeg mellom bena dine, med hodet mellom lårene dine og fra undersiden kan jeg se han entrer deg, han er øm og forsiktig og tar det rolig. Går det bra? Spør han deg, mmmm stønner du, åhh ja…. Skulle gjerne se ansiktet ditt akkurat nå, men jeg klarer ikke å løsrive meg fra det som skjer her nede….. utrolig inspirert suger jeg kuken din langt inn i munnen….ahhh sier du- og all pusten går ut av deg. Dette hadde du visst ikke helt ventet…. Jeg kjenner kroppen din begynner å vugge litt og jeg forstår at Filip har begynt å knulle deg…..tanken gjør meg varm mellom bena….. lydnivået ditt er temmelig høyt og jeg koser meg med å høre på deg…. Jeg suger deg hardt og brutalt, vekselvis med ømt og forsiktig, jeg slikker på ballene dine – de er alt for stramme til å få inn i munnen nå, jeg sirkler med tunga bak dem og kan se Filip forsvinne ut og inn av rumpa di, dette er sprøtt, deilig og sprøtt! Jeg tar en hånd mellom bena og koser med meg selv, jeg kjenner at jeg kan komme enda en gang…..utrolig! Jeg vil at vi skal komme sammen og putter kuken din så lang ned i halsen jeg bare kan, lydene mine presser seg forbi – og denne komboen, sammen med kuken til Filip – dytter deg inn i en virvlende orgasme som gjør at du skriker høyt, du høres ut som en skadet bjørn, skriket går over i en rå nesten-latter i det du tømmer deg i munnen min, og i det Filip sender spruten sin ut over kroppene våre…..
Slitne, lykkelige og tilfredsstilte på alle måter – kikker vi bare på hverandre en lang stund, uten å si noe. Så ler vi bare…… for et døgn vi har hatt!

Legg igjen en kommentar