40 årsdag på Kløfta – del 2

Denne novellen er vist 17137 ganger.

Etter at Sigrid inviterte meg på 40-årsdag og lovet meg bort til venninnen Kari, og samtidig funnet det for godt å invitere meg med i badekaret tidligere på dagen, var det med bange anelser jeg åpnet døra da Kari ringte på ved syvtiden. Sigrid var opptatt med maten på kjøkkenet og hadde gitt meg rollen som vert. Kari var virkelig min type, og vi fant tonen allerede i gangen. Jeg viste henne inn på gjesterommet. Hun slengte seg ned på den romslige dobbeltsengen som var plassert inn i et hjørne. Hun klappet på sengen og smilte sjenert til meg. "Så det er her vi skal tilbringe natten da…" smilte hun. "Neeiii…" faller det ut av meg. "Jeg skal sove på sofaen." "Åja…" svarer hun megetsigende. Jeg kunne bitt av meg tungen. Redd for at sjansene var forspilt.
 
Maten ble servert og mange skåler for bursdagsbarnet ble gjennomført. Etterpå havnet Kari og jeg i sofaen mens Sigrid gikk på kjøkkenet for å fikse litt kaffe. Kari kikket opp på meg og smilte ett sjarmerende skjevt smil. Fregnene dekket hele ansiktet, som var omrammet av bølgende rødt hår. Runde hofter og litt flate bryster hadde jeg registrert. Jeg er tent på deg hvisker hun, og strakte seg mot meg med en inviterende trutmunn. Forsiktig og prøvende møttes leppene våre, tungespissene berørte hverandre mens vi klemte hverandres hender. Varme ilinger gikk gjennom kroppen og jeg tar et tak i nakken til Kari og vi kysser intenst mens hun skrever over meg i sofaen og gnir underlivet mot meg. Vi hører Sigrid skramle med oppvasken så vi holder "posisjonen" en god stund. Kari har skjørtet rundt midjen og jeg merker forskrekket at hun er truseløs der vi sitter og råkliner. Skal du fremdeles sove på sofaen, spør hun inn i øret mitt i det hun retter på skjørtet og setter seg tekkelig ned ved siden av meg.
 
Vi drikker kaffe, litt vin og feirer forsiktig for min del. Kari og Sigrid hiver innpå litt mer og snart er de svært løsslupne i praten. Sigrid mer enn antyder at Kari er kåt på mannfolk og får bekreftet dette. Enn du da Sigrid, lurer Kari, har det blitt noe på deg i det siste. Ja, jeg fikk meg en omgang i badekaret, sier Sigrid med et smil. Helvete, tenker jeg, hold kjeften di "merr". Men Sigrid plaprer videre. Det var kjempedeilig, skal jeg si dere. Var det han LO-pampen lurer Kari. Nei, sier Sigrid, han er ute. Mye bedre egentlig. Han var egetlig ikke mye tess. Liten var han også, og jeg liker litt store som fyller meg opp. Denne da, lurer Kari, var han større. Sigrid smiler det fandenivoldske smilet jeg kjenner så godt, men Kari merker ikke at jeg sender Sigrid et drepende blikk. Jeg skjønner at hun erter meg uten at jeg kan gjøre noe med det. Han var akkurat passe lang, akkurat passe tykk. Stort svulmende hode….. og så var den det amerikanerne kaller "rockhard cock". Den var virkelig steinhard og kjempedeilig. Og så var hele mannen deilig og omtenksom. Tror du er forelsket, konstaterer Kari. Neeii… protesterer Sigrid, men jeg skal nok få ham til sengs igjen.
 
Jeg tar timeout og går på toalettet. Vel tilbake har de heldivis skiftet samtaleemne. Klokken går over midnatt, og Sigrid gjesper og kunngjør at bursdagbarnet skal ta natt. Dere slukker, sier hun, og overlater oss til oss selv. Kari er raskt over meg i sofaen igjen. Vi kysser varmt og lenge. Kari er nesten overtent, og jeg lurer en finger inn i den dyvåte sprekken og masserer klitoris til hun kommer i en skjelvende orgasme. Jeg vil kjenne deg inni meg, stønner hun og knepper raskt opp smekken min. Ut spretter en mer enn klar junior. Kjapt trer Kari den plasvåte fitta ned over
staken. Skjelvende trykker hun seg mot meg.Jeg tror du er minst like stor som Sigrid sin knullkompis, stønner hun mens hun drar seg sakte helt opp til hodet er ute i åpningen, for igjen å la seg spidde.
 
Etter noen minutter foreslår Kari at jeg skal gå og legge meg i hennes seng. Hun må en tur på badet. Vær klar når jeg kommer hvisker hun med et smil. Jeg klær av meg og krabber opp i sengen, slår på et nattlys som er montert på veggen. Det gir rommet et svakt rødt skjær. Ellers lar jeg alt lys være slukket. På nattbordet legger jeg et par kondomer og litt glidemiddel, i tilfelle. Snart kommer Kari. Vi kysser og koser lenge og vel. Jeg er stiv som en påle, eller "rockhard" som Sigrid beskrev det. Kari ligger med adskilte ben på ryggen, jeg kysser henne over hele kroppen. Hun er glødende igjen og vil at jeg skal ta henne. Jeg drøyer litt. Erter henne med kyss og pirring her og der på den deilige kroppen. Til slutt drar hun meg over seg og vil ha meg inn i seg igjen. Gummi spør jeg? Jeg blir ikke gravid, om det er det du tenker på, så kom igjen… knull meg hardt og hensynsløst… "Jeg vil bli brukt i natt." Jeg følger opp hardt og bestemt. Tar henne liggende, stående, fra siden, bakfra på magen. Jeg kommer som en foss inn i henne mens hun knestående trygler meg om å gi henne sæden min… Og den får hun.
 
Jeg tror vi sloknet og sov  noen timer. Jeg våknet av at Kari klatret over meg og listet seg ut på toalettet. Jeg ligger i sengen og tenker på dagen og det som har skjedd. Junior reagerer også, og etter et par hånddrag er den klar til dyst. Jeg tar en liten klatt glider og smører inn forhuden og det litt såre hodet. Dette gjør det om mulig enda stivere.
Kari kommer listende tilbake. Jeg later som jeg sover, liggende på rygg med staken rett til værs. Jeg plirer litt med øynene og ser at hun blir stående å se på meg. Hun gnir seg i skrittet, masserer klitoris, og hisser seg selv opp. Jeg rører meg for å vise at jeg lever, men åpner ikke øynene helt. Kari skrever over meg for å komme opp i sengen igjen, men i stedet for å legge seg på innsiden lar hun seg spidde på nytt. Den plaskende våte fitta glir helt ned til ballene i en glidende bevegelse. Hun hviler mot brystet mitt mens jeg griper henne hardt om hoftene og presser henne ennå et par tommer ned over pikken. "Nå ble jeg glad" smiler hun. "Jeg var ikke sikker på om du klarte mer, men det gjør du visst?  Kan jeg få gi deg et ritt nå tror du?" "Du er velkommen, staken er din", sier jeg.
 
Kari har kjempekondis. Hun rir og knuller meg i varierende tempo i over tre timer før hun kommer skjelvende liggende på brystet mitt, med en melkende fitte rundt en sår, men fortsatt stiv pikk. Kari sloknet som et lys. jeg ristet forsiktig i henne. Kunne tenkt meg en utløsning til før morgenen, men den muligheten var visst borte for i natt. Jeg tuslet ut på badet og prøvde med kaldt vann, men med motsatt virkning. Litt babyolje gjorde godt på pikken og ballene. På vei tilbake til rommet titter Sigrid ut av soverommet sitt, og vinker på meg. Hun drar meg inn og opp i sengen til seg. Jeg har hørt dere i hele natt hvisker hun. Jeg har brukt vibratoren flere ganger, men nå er jeg kuksugen. Gi meg en kjapp en, please, stønner hun inn i øret mitt. Jeg trenger inn i henne fra siden og bakfra. Noe som gjør klitoris åpen og tilgjengelig. Jeg masserer klitoris mens Sigrid klorer meg og masserer ballene mine mens jeg til tross for en sviende pikk jager inn i henne. Jeg høre på pusten at hun er i ferd med å komme og jeg lar det stå til. Kjenner at det spruter langt inne i henne. Sigrid ruller seg over meg mens pikken fortsatt er inne i henne. Jeg kjenner sæd og safter renne ned over pikken og ballene, men hun ømt og forsiktig pumper de siste dråpene ut av meg. Rolf, hvorfor har ikke vi prøvd dette før, hvisker hun. Du har jo hatt så mange, sier jeg. Og det har liksom ikke du, nei… Sist vi telte opp var du passert 200, mens jeg hadde bare 180. Vil du gifte deg med meg Rolf. Jeg kjenner at jeg rykker til. Jeg ser i øynene til Sigrid at hun mener det. OK, svarer jeg, men da beholder vi Kari som feller elskerinne. Greit, svarer Sigrid, men nå kan du gå inn til henne igjen så hun får seg et morgenyp. Hun elsker å bli vekket av en stiv en… Men det er en annen historie…

Legg igjen en kommentar