96 spørsmål – alt en mann ønsker å få vite om kjærestens seksuelle fortid

Denne novellen er vist 621 ganger.

– Hadde du vært villig til å fortelle meg om alle dine seksuelle erfaringer og preferanser, hvis jeg hadde spurt?

Jeg ligger naken under dyna, på armen til kjæresten min når dette spørsmålet kommer – mer eller mindre helt ut av det blå. Vi har nettopp hatt deilig sex, og jeg kan kjenne at sæden hans renner sakte ut mellom beina mine.

– Hææ – hvorfor spør du om det?

Jeg snur litt på hodet og ser inn i Svein sine blå øyne. Han har jobbet godt den siste halvtimen og er både rufsete på håret og litt våt i luggen. Deilige, sexy kjæresten min.

– Mjaa, vet ikke helt sier han. Trekker litt på det.

– Vi er jo to godt voksne førti-åringer, som begge har gjort oss våre erfaringer gjennom livet så langt. Nå har vi snart vært sammen i ett år, vi elsker hverandre, er trygge på hverandre og har et supert sex-liv. Men av og til lurer jeg jo på hvem du har vært sammen med tidligere og om hvordan de var i senga i forhold til meg?

– Husker du for eksempel han store, røffe karen som vi traff på handlesenteret for noen måneder siden? Som du sa at du hadde vært sammen med for flere år siden. Og det samme med han med de voldsomme, tatoverte overarmene som vi møtte på treningssenteret. Hvordan var disse to utstyrt og var de bedre elskere enn meg? Jeg lurer på den slags noen ganger. Så det er vel derfor jeg spør.

Den ene hånden hans finner den nakne magen min under dyna og kommer skliende sakte oppover. Leter seg fram til den ene brystvorten og begynner å kose med den.

Samtidig finner jeg fram til den halvslappe og klissete kuken mellom beina hans. Drar lett i den.

– Åhh, du mener Klaus og John, spør jeg. De visste virkelig å ta for seg, ja. Begge to. Det tenker jeg nok du skulle likt å ha hørt om, fleiper jeg.

– Men seriøst – det skulle vel gått bra. Å svare deg på det du måtte lure på om mine tidligere eskapader, altså. Men er du sikker på at du vil vite alt da? Tenk om jeg forteller at jeg har ligget med halve ledergruppen din på jobben.

Jeg smiler ertende til ham – samtidig som jeg merker at det begynner å skje ting mellom fingrene mine. Den halvslappe staken begynner å stivne til igjen. Jeg hjelper gjerne til.

– Hmm, blir du kåt igjen nå? Var det en spennende tanke det, kjæresten min? Har jeg ikke fortalt deg at Tore og Bjarte tok meg på nachspielet etter julebordet i fjor? Da du sovna i sofaen.

Jeg tuller jo bare, men det er helt tydelig at ertingen virker, for han blir hard igjen på rekordtid. Spøken virker faktisk på meg og. Jeg begynner å kjenne en god kribling nede mellom beina.

– De dro meg med inn på toalettet på hotellrommet, fikk av meg trusa og pulte meg etter tur. Bakfra, mens jeg stod lent over vasken og så på de kåte ansiktene deres i speilet. Mitt eget kåte ansikt også, for så vidt.

– Tullejente.

Svein drar dyna til side, og legger seg tungt oppå meg. Fanger håndleddene mine og drar armene mine opp over hodet mitt. Fanger ikke bare hendene, men blikket mitt og.

– Det vet jeg jo allerede, sier han, og er med på leken. Men ifølge Bjarte var det du som tok initiativet og ba dem om å bli med inn på badet. Og så har han skrytt veldig av hvor deilig og trang fitte du har.

Uten å slippe taket rundt hendene mine har den stive staken hans funnet vegen til åpningen min, og han presser den sakte, men bestemt inn – helt til bunns.

– Akkurat så trang som dette, er det han går rundt og sier at du er, ja.

Han trekker seg rolig ut, før han presser seg inn igjen. Raskere denne gang. Jeg er så våt fra runden vi nettopp avslutta, at det nesten høres ut som et lite plask hver gang han bunner meg. Åhh – det er deilig, selv om det sikkert ikke er gått mere enn 10 minutter siden forrige runde ble avsluttet. Vi vet begge at vi tenner på litt dirty-talk undervegs, så vi krydrer ofte elskovs-stundene våre med litt av den slags.

– Hva er det du lurer på da, spør jeg, med lett skjelvende stemme.

Han har funnet en vinkel som jør at den voksne kuken hans treffer perfekt på g-punktet mitt.

– Å, det er vel så mye det, svarer han. Et øyeblikk trekker han seg helt ut, men han finner heldigvis vegen fort tilbake igjen. Jeg skal lage en liste med spørsmål, jeg, men da må du love å svare ærlig på alle. Ok?

– Greit, svarer jeg, men knull meg nå. Jeg vil gjerne ha en ladning til inni her. Har forresten Tore og Bjarte fortalt at jeg ba dem om å ta meg i rumpa også?

Om det er det bildet som vipper han over kanten vet jeg ikke, men han lukker øynene, stønner høgt og så går det for ham. 4 – 5 kraftige støt, og det han har igjen i godteposen tømmes dypt inn i meg.

Selv er jeg for øm til at jeg klarer å komme en gang til, men jeg er uansett godt fornøyd med kveldens runder.

– Tusen takk, kjæresten min, hvisker jeg til ham, når han sklir ut og ned på siden av meg.

De neste 14 dagene spør jeg flere ganger hvordan det går med spørsmålslisten, men da svarer han bare at han jobber med saken. Tror han blir kåt av å jobbe med «saken» også – for han er om mulig enda ivrigere enn vanlig i sengen i disse ukene. Og det sier ikke så lite.

Sååå – endelig. En fredag kveld, etter at vi har spist en god biff og drukket et par glass med rødvin, ber han meg gå inn på soverommet og ta på meg det jeg finner i gaveesken som ligger på sengen og sminke meg litt frekt. Han er nemlig ferdig med spørsmålene og han vil gjerne ha meg lettkledt på fanget når de spørsmålene skal stilles og besvares.

Jeg er ikke vond å be. Endelig! Må innrømme at jeg har tenkt ganske mye på dette de siste to ukene.

Hva lurer han på – og hvor langt er jeg villig til å gå når det gjelder å avsløre intime hemmeligheter fra min relativt promiskuøse, og tidvis ville fortid? Er det lurt å fortelle ham alt, liksom?

Spent åpner jeg den gullfargede esken med en stor rød sløyfe på. Jeg smiler for meg selv av innholdet. Jeg vet at han er svak for sexy undertøy, og oppi esken ligger et undertøys-sett bestående av en bh med åpninger til brystvortene, en truse med fransk åpning og matchende lange, stay-up-strømper. Alt i silke og alt i rødt, selvfølgelig.

Jeg åler meg inn i de minimale plaggene og finner fram de sorte, høyhælte come-fuck-me skoene mine fra skapet. Så går jeg inn på badet og setter opp håret og sminker meg passe frekt. Studerer meg selv i speilet. Ikke verst for en dame på 45, synes jeg selv. 172 høg og med 64 velfordelte kilo. Lange, slanke, veltrente løpebein, litt gode hofter og brystene er kanskje den delen av kroppen jeg er nest fornøyd med. Fremdeles faste og fine, og med litt store brystvorter som akkurat nå strutter forventningsfulle ut gjennom åpningene i bh-en.

Og gjennom den franske åpningen i trusen titter den glattbarberte musa mi fram. I ferd med å bli ikke så lite fuktig inni der, kan jeg kjenne.

Med forførende skritt stiger jeg inn i stua. Svein har dempa lyset og kledd av seg han også. Han er kun iført det som må være en helt ny, kullsvart tanga-truse. Med en svært tydelig bul mitt foran.

Han reiser seg fra sofaen og kommer mot meg. Deilige kjæresten min. Stor og sterk. Han legger hendene rundt meg, og trekker meg tett inntil seg. Tar tak rundt rumpeballene mine, og knar dem mens vi kysser hverandre. Jeg kjenner at han er ganske hard oppi tangaen.

– Kom, sier han. Jeg vil ha deg på fanget her i sofakroken når du skal svare på spørsmålene mine. Det har tatt sin tid å lage listen, og du vil nok gjerne bli overrasket over noen av dem, men du har lovet å svare ærlig – ikke sant?

– I fantasiene mine har jeg tenkt at du skulle vært tilkoblet en løgndetektor, for at jeg skulle kunne vite at det du svarer er sant – og ikke bare oppspinn. Jeg har faktisk googlet hva en sånn detektor koster, men det ble rett og slett for dyrt. Så jeg får stole på at jeg evt. merker det hvis du prøver å vri deg unna de sanne svarene.

Hmm, tenker jeg, det var da voldsomt hvor mye han har lagt i dette, men okay, jeg lover meg selv å svare så riktig som mulig, uansett hva det er han vil vite.

Vi rigger oss til i sofakroken. Svein underst, med meg på fanget. Jeg gir ham en aldri så liten lap-dance når jeg vrikker rumpen min på plass oppå den tydelige bulen hans.

På bordet ligger der en ganske stor kortstokk med det som viser seg å være spørsmålskortene hans. Han har virkelig gjort seg flid, altså. Her er ikke noe overlatt til tilfeldighetene. Hvert kort er nummerert – og det er ett spørsmål på hvert kort.

– Jeg har 96 spørsmål til deg, Line, sier han. Vi kommer helt sikkert ikke gjennom alle i dag. Hvis jeg skal gjette så kommer vi nok til å bruke hele helgen – med nødvendige pauser innimellom.

– Er du klar?

Han legger den ene neven øverst på det ene låret mitt, og lar liksom tilfeldig et par av fingrene sveipe lett over kronbladene mine gjennom den franske åpningen. Det grøsser i meg.

– Jeg er klar, vet du, svarer jeg. Klar for både det ene og andre, jeg.

– Greit sier han, da går vi i gang.

_ _ _

Og nå kjære leser: her kommer alle spørsmålene som min Svein brukte flere uker på å lage. Og jeg synes at han har vært så flink at jeg gjerne vil dele dem med deg.

Jeg kunne godt ha delt svarene mine med deg også, men da ville ikke dette blitt en novelle, snarere en liten roman – haha. Så det får nok eventuelt bli en annen gang.

Så hvis du vil være med og leke, er tanken min nå som følger:

a) hvis du er mann, så sørger du for å få plassert damen din på fanget, eller du legger deg godt til rette og ser for deg at du har drømmedamen på fanget – og at du stiller henne de samme spørsmålene. Husk i så fall å ha høgrehånden fri.

Og så får du høre hva hun svarer, eller du kan fantasere om hva drømmedamen din ville ha svart, hvis du fikk stilt henne disse spørsmålene.

b) og hvis du er dame, så tenker du over hva du ville ha svart, dersom du satt på fanget til kjæresten din – eller ham du drømmer og fantaserer om – kun iført en rød silketruse med fransk åpning, og han stilte de samme spørsmålene til deg.

Jeg kan røpe så mye som at Svein og jeg ikke kom lenger enn til spørsmål nr. 14 før kortene ble lagt til side, han løftet meg opp på spisebordet og tok meg grundig der – i begge hull!

Og sånn fortsatte vi gjennom det meste av lørdagen og halve søndagen. Bare avbrutt av nødvendig spising og litt soving.

Så mye som vi elsket gjennom den helgen var nok på grensen til å være usunt på slutten. Både kuken til Svein og fitta mi var i alle fall så vidt godt forsynte søndag kveld, at vi ble enige om tvunget avhold fra sex i minst tre dager. Jeg tror ikke vi klarte å holde oss lenger enn fram til tirsdag kveld.

Jeg var nok litt flau for å svare helt ærlig til å begynne med, men det gikk seg greit til etter hvert.

Så masse lykke til med leken til de av dere som er klare for å følge i mine våte spor 😊

_ _ _

Sveins 96 spørsmål:

1. Hvor høy er du, hvor mye veier du og hvilken bh-størrelse bruker du?

2. Vil du selv si at du er over eller under gjennomsnittet godt trent for en dame i din alder?

3. Vil du selv si at du er over eller under gjennomsnittet opptatt av sex for en dame i din alder?

4. Liker du best å være glattbarbert mellom beina, eller synes du det går greit med en liten dusk også?

5. Vil du selv si at du har et godt og aktivt sexliv i øyeblikket?

6. Hvordan ser drømmemannen din ut?

7. Betyr størrelsen noe for deg?

8. Beskriv hvordan den perfekte kuk skal se ut for deg?

9. Fortell i detalj hvordan den beste kuken du har hatt så ut og hvorfor dette var den beste. Hva heter han som har den?

10. Fortell meg i detalj om den mannen som har brakt deg til de største høgder i sengen. Hvorfor var han spesiell og hva heter han?

11. Hvordan skal drømmemannen din opptre når du blir kåt og har lyst på sex? Hva skal han gjøre for å få deg på gli, for å få trusen av deg og for å tilfredsstille deg maksimalt seksuelt?

12. Hvordan vil du at spesielt puppene dine og fitta di skal behandles for å få deg så kåt som mulig?

13. Er der andre deler av kroppen din som du vil si er spesielt erogene?

14. Hvor gammel var du når du for aller første gang hadde kuk i fitta? Fortell meg detaljert om hvor og hvordan det skjedde, hvem det var som tok møydommen din og som var den første som fikk knulle deg?

15. Hadde du noen seksuelle opplevelser før dette? Hvor gammel var du i så fall da, hva skjedde, hvor og hvordan skjedde det og hvem var det du da var sammen med?

16. Liker du analsex?

17. Hvor gammel var du første gang du hadde kuk i rumpa. Fortell meg detaljert om hvor og hvordan det skjedde, og hvem det var som fikk æren?

18. Når hadde du sist en annen hard, stiv, bankende kuk enn min oppi fitta di? Hvor og hvordan skjedde det og hvem var det du spredte beina for og slapp inn?

19. Hvor lenge er det siden du sist fikk orgasme? Hvor og hvordan fikk du denne?

20. Får du lett orgasme?

21. Hvordan får du lettest orgasme?
22. Kan du få flere orgasmer tett etter hverandre?

23. Har du noen gang fått «sprut-orgasme»?

24. Hva skal en mann gjøre for å gi deg en så god orgasme som mulig?

25. Har du noen gang fått orgasme mens du var fullt påkledd? Hvor og hvordan skjedde i så fall det?

26. Kan du få orgasme uten at klitten eller fitta blir stimulert, f.eks. ved å suge en mann eller ved at du blir pult i rumpa?

27. Hva gjør du når du blir kåt og du ikke har en villig mann med en stiv kuk i nærheten?

28. Hvor ofte masturberer du? Fortell meg detaljert hvordan du liker best å gjøre det.

29. Hvor gammel var du når du begynte å masturbere?

30. Jobber du kun med fitta når du masturberer, eller hender det at du går du løs på rumpa også?

31. Har du mange sex-leketøy? Har du et spesielt favoritt-sex-leketøy? Hvordan ser det i så fall ut og hvordan bruker du dette?

32. Hvor gammel var du når du kjøpte eller fikk det første sex-leketøy? Hvordan så det ut og hvordan var det å bruke det på seg selv første gang?

33. Har du noen gang masturbert deg til orgasme mens andre har sett på? Ble du i så fall ekstra kåt av det? Gi meg evt. et eksempel.

34. Hender det at du masturberer andre steder enn hjemme i din egen seng?

35. Hender det at du masturberer også nå når vi er sammen? Hvis ja – hvor, hvordan og hvor ofte?

36. Hvor er den mest spesielle plassen du noen gang har masturbert?

37. Hender det at du ser på porno når du masturberer?

38. Fortell meg om aller første gang du så på porno. Var det blad eller film, og husker du hva du tenkte og om du ble skikkelig våt mellom beina?

39. Er der en type porno du blir du mest kåt av og som du ser spesielt etter?

40. Har du noen gang sett på porno sammen med andre?

41. Er det flaut å snakke med andre om porno?

42. Hva tror du er det aller mest opphissende pornoklippet du har sett?

43. Kunne du ha tenkt deg å selv være stjerne i en pornofilm en gang? Hva skulle «plottet» i filmen i så fall ha vært?

44. Liker du å suge kuk?

45. Vil du selv si at du er god til å suge kuk?

46. Hvor gammel var du når du sugde din første kuk? Fortell meg detaljert om hvor og hvordan det skjedde, og hvem det var som fikk æren av å være den første?

47. Kan du ta kuken dypt ned i halsen?

48. Liker du smaken av sæd?

49. Lar du ofte menn du suger få komme i munnen din?

50. Hvis en mann kommer i munnen din – svelger du i så fall satsen eller spytter du ut?

51. Når gav du sist en annen mann enn meg en skikkelig blow-job, uten at du lå med ham? Fortell i detalj om hvor og hvordan det skjedde, og hvem det var du sugde?

52. Hva foretrekker du når du suger en mann – at han kommer i munnen din, eller at han spruter ut over fjeset eller puppene dine?

53. Blir fitta di automatisk kåt og våt når du suger en mann?

54. Er du god til å runke kuk kun med hendene dine? Hvor og når runket du sist en annen mann enn meg som du ikke sugde eller lå med? Når og hvordan skjedde det, og hvem var det du behandlet på den måten?

55. Du liker å vise fram den flotte kroppen din jeg, gjør du ikke? Vil du beskrive deg selv som en liten ekshibisjonist?

56. Har du noen gang solt deg toppløs, eller naken, mens andre kunne se deg?

57. Har du noen gang vært på, eller drømt om å gå på en nudiststrand? Hvem så du i så fall mest på da – mennene eller damene?

58. Blir du kåt av å vite at andre ser på deg og drømmer om deg?

59. Tar du ofte på deg sexy undertøy og tenner det deg ekstra å gå med slikt?

60. Har du noen gang strippet / kledd av deg foran en gruppe med andre som ville se deg naken? Når, hvor og hvordan skjedde i så fall det?
61. Har du noen gang tatt nakenbilder av deg selv som du har sendt til andre?

62. Hvor mange sexy nakenbilder finnes det av deg – og når og hvor er disse tatt?

63. Har du noen slike bilder på mobilen din nå?

64. Har du tatt alle slike nakenbilder selv, eller har du noen gang latt andre ta slike bilder av deg?

65. Finnes det sex-videoer med deg i hovedrollen?

66. Kunne du tenkt deg å bli fotografert / filmet naken i utfordrende stillinger, enten inne i et studio eller utendørs?

67. Kunne du tenkt deg å bli fotografert / filmet mens du har sex med en eller flere menn / kvinner, kanskje mot god betaling?

68. Hva synes du er aller best, en hard, bankende kuk i fitta eller den samme kuken i rumpa, og hvorfor det?

69. Fortell meg hva som er favorittstillingen din når du skal ha kuk i fitta, og hvorfor det?

70. Fortell meg hva som er favorittstillingen din når du skal ha kuk i rumpa, og hvorfor det?

71. Og hva er favorittstillingen din hvis du skal ha kuk i både fitta og rumpa samtidig?

72. Vil du si at du vanligvis er en dame som er lett å få med til sengs?

73. Hva tror du er den korteste tiden som er gått fra du første gang så en mann til du hadde kuken hans inni deg? Fortell meg om når, hvordan og med hvem?

74. Har du hatt mange one-night-stands så langt i ditt liv? Fortell detaljert om siste gang. Hvor, når og med hvem?

75. Fortell meg detaljert om din beste og verste one-night-stand? Hvor, når, med hvem og hva skjedde?

76. Hvor mange menn tror du at du har hatt sex med så langt i ditt liv? Alle teller, enten du har hatt kuken deres i fitta eller i rumpa. Men – de må ha vært skikkelig inni deg for å telle med.

77. Hvor mange menn tror du at du i tillegg «bare» har sugd, holdt rundt, runket eller kost med – uten at de har fått komme inn i deg?

78. Hvor mange fullbyrdede samleier tror du er persen din på 24 timer? Jeg tenker da på hvor mange ladninger du maksimalt har fått tømt inn i deg, enten i fitta eller rumpa på et døgn. Fortell meg detaljert om dette døgnet. Hvor, når, med hvem osv.

79. Har du noen gang hatt sex med en jente? Når, hvor og hvordan skjedde i så fall det, og hva het den første?

80. Har du noen gang hatt sex med en svart mann? Når, hvor og hvordan skjedde i så fall det og hva het den første?

81. Har du noen gang hatt sex på jobben? Når, hvor og hvordan skjedde i så fall det første gang, og hva het den heldige?

82. Har du noen gang blitt kåt og våt under et legebesøk? Fortell i så fall detaljert hva som skjedde.

83. Har du noen gang hatt sex med to eller flere menn samtidig? Når, hvor og hvordan skjedde i så fall det første gang?

84. Har du noen gang blitt knullet av 3 eller flere menn samtidig, slik at du har hatt kuk i både fitte, rumpe og munn på en gang? Når, hvor og hvordan skjedde i så fall det siste gang?

85. Har du noen gang vært med på gruppe-sex / orgier med mere enn 3 personer? I så fall vil jeg høre detaljert om din beste slike opplevelse.

86. Har du noen gang hatt sex mens andre, som ikke direkte deltok, så på? Når, hvor og hvordan skjedde i så fall det første gang, og ble du ekstra kåt av å vite at andre så på?

87. Har du noen gang vært på swingerclub, eller har du noen gang vurdert eller fantasert om å dra til en slik? Fortell evt. detaljert om de opplevelsene / fantasiene.

88. Liker og tenner du på å bli dominert, kommandert og bli behandlet røft?

89. Har du noen gang frivillig blitt bundet fast og blitt brukt som sex-leketøy? Når, hvor og hvordan skjedde i så fall det? Og hvem var det som festet knutene?

90. Har du noen gang blitt tatt så hardt, eller knullet så lenge eller så mange ganger på kort tid at fitta og / eller rumpa di til slutt har bedt om nåde? Når, hvor og hvordan skjedde i så fall det og hvem var det som tok deg sånn? Jeg vil høre detaljert om alle slike opplevelser du måtte ha hatt.

91. Har du noen gang brukt sex på ett eller annet vis for å betale for ting eller tjenester, eller har du noen gang fått tilbud om å betale for deg på den måten? Fortell meg i så fall om den eller de gangene dette har skjedd.

92. Hva er den aller største tingen du noen gang har hatt oppi fitta di – en hard, bankende kuk eller en annen ting? Når, hvor og hvordan skjedde det?

93. Og hva er den aller største tingen du har hatt oppi rumpa di – en hard, bankende kuk eller en annen ting? Når, hvor og hvordan skjedde det?

94. Hva er de tre mest spesielle stedene du har hatt sex? Tenk deg godt om før du begynner å fortelle. Jeg vil ha så mange detaljer som mulig.

95. Hva er det villeste du noen gang har gjort seksuelt? Tenk deg godt om før du begynner å fortelle.

Og så ett siste spørsmål – det blir nesten som en premie for at du har vært så flink til å svare på de 95 foregående spørsmålene:

96. Har du en seksuell fantasi som du ikke har fortalt meg om, og som jeg kan hjelpe deg med å få oppfylt?