I did it my way del 1

Denne novellen er vist 810 ganger.

Jeg er en mann i midten av 50årene. Singel de siste 6 årene, bor for meg selv. God jobb og har det egentlig meget bra. Slik var situasjonen da jeg for 6 måneders siden traff en gammel flamme.

Marte er en ung dame på 39 år, rødt hår, pen og sexy dame i mine øyne. Vi rotet litt sammen for 9-10 år siden, men hun valgte å flytte sammen med eksen sin. Vet via ryktebørsen lokalt at hun og eksen ikke hadde det bra sammen og slet mye med økonomien. Jeg traff henne på en sykkeltur våren 23, hun var ut og luftet hode som hun sa, hadde behov for å tenke gjennom egen situasjon.
Jeg inviterte henne på kaffe om hun ville ha. Hun takket ja og ville komme innom på veien hjem.
Litt bakgrunn her, er at i den tiden Marte og jeg rotet sammen så var Marte tilhenger av BDSM, hun likte å bli bundet, litt pisk og klyper tente henne voldsomt. Og ikke minst orgasmekontroll. Kort og greit hun tente på å miste kontrollen og være underdanig.
Da er vi tilbake til våren 23 igjen og dagen Marte jeg traff på hverandre igjen.

Jeg kom hjem etter treningsturen, fikk vasket sykkelen før jeg hoppet i dusjen. Nettopp fått på meg noe klær da det ringte på døra. Marte og jeg ble sittende og snakke, og hun fikk delt sin situasjon med meg. De hadde nettopp mistet huset på tvangssalg, og de skulle skille lag. Hun ble sittende med ½ gjelden på flere hundre tusen,
Som sagt så sitter jeg med egen enebolig som har en utleie del på 80m2 den var pr tiden ikke utleid. Men jeg fikk normalt 10.000 pr måned for den. Uten baktanker så foreslo jeg dette til Marte, hun så på meg, så jeg sa bli med og se på den. Skuffet sa hun til meg at dette kunne ikke hun ta seg råd til. Leiligheten passet henne godt, så nært som leien, den var litt for høy.

Jeg trenger egentlig ikke denne leien, da jeg har en romslig økonomi. Så jeg spør henne hva hun kan betale? Hun nevner en sum, og den aksepterer jeg mot at hun også vasker min del av huset 1 gang i uken.
Der hadde jeg en leieboer igjen.

Marte flytte inn og fant seg til rette. Jeg skulle hjelpe henne med å montere en gjesteseng/sofa hun skulle ha på gjesterommet. Mens vi holdt på veltet jeg et par esker, og der ramlet Marte sine leketøy, vibratorer, handjern, mancheter, ja hva var det ikke som ramlet ut der. Vi så på hverandre og lo litt.

Sofaen var montert, og vi satt på altanen og tok et glass vin sammen. Samtalen kom inn på sex, og vi mimret litt om sist vi var sexpartnere. Helt ut av det blå, spør Marte om vi kan være sexpartnere ikke noe forhold, friends with benifits som det er på nynorsk. Som dere sikkert forstår, likte jeg ideen og mente det kunne vi. Med den erfaringen jeg hadde med henne så spurte jeg om hun ville ha et BDSM forhold. Vi snakket frem og tilbake om dette, og vi ble begge to nokså tente på hverandre.
Marte fikk beskjed om å ta av seg klærne og gå inn til min stue, og trekke for persiennene. Hun tvilte ikke et sekund, tok av seg klærne, brette de pent sammen og gikk inn.

Marte var så kåt at det rant nedover lårene hennes, det var lenge siden hun hadde vært så tent. Jeg satt i sofaen og holdt frem hånden min og befalte henne å gni seg mot handen min. Oj oj oj der var det fuktig. Ser på henne at hun lengter etter å få komme, men jeg føler hun trenger å bli kjørt litt til..
Jeg reiser meg opp og sier at hun skal kle av meg, Det begynte å bli et problem å holde kontrollen, jeg var jo kåt som bare det. Og ikke minst ut av trening/erfaring som Master. Til slutt ba jeg henne hente sine manschetter som jeg satte på hendene og lenket de sammen bak ryggen hennes. Jeg la henne på maven over kjøkkenbordet, takke i mitt stille sinn at Bolia lagde solide bord… Trengte sakte inn i henne og begynte knulle henne bakfra. Så våt som hun var, skjønte jeg at det ikke ville ta lang tid før hun kom om jeg kjørte på. Så jeg snudde henne rundt, gav faen i om det var vanskelig for henne med hendene bakbundet på ryggen.
Kjørte kuken rolig inn i henne og starte med 9 raske støt helt ytterst i fitta, før jeg kjørte 1 støt hardt i bunn, så 8 raske og 2 i bunnen så 7 raske og 3 dype..til det er 10 dype da er det å gå andre veien. Dette gjør at jeg greier holde meg (Dette bør dere prøve selv) og det holder damen, her Marte på kanten. Det tar ikke lenge før hun ber meg ta henne og la henne komme, jeg kjenner det kribler i ballene mine og jeg syns hun fortjener å komme. Jeg pumper hardt i bunnen på henne, så hun begynner å lage noen rare lyder. Faen tenker får hun infarkt tenker jeg, neida der roper hun og spruten står ut av henne. Jeg har aldri opplevd at en dame spruter før, det er veske over alt, jeg er bløt i skrittet, magen, nedover føttene og ikke minst på gulvet. Så jeg trekker meg ut, fremdeles uten å ha kommet. Ser kuken hopper i takt med pulsen min. Løsner Marte og hjelper henne opp. Hun åpner øynene sin og ser på meg og utbryter, beste orgasmen i livet, og om jeg ville ha henne var hun min. Jeg lo og sa det er greit ja. Tok henne med på badet så vi fikk skylt av oss litt «sex» safter.
Jeg gikk inn på soverommet, Marte kom etter og spurte om hun kunne få gi meg nytelse lik den jeg hadde gitt henne. Kjør på var mitt svar. Hun ba meg legge meg på rygg, hun skulle hente noe. Hun spurte om jeg kunne ta en sovemaske på, det skulle gi en bedre opplevelse.
Maske på, jeg på rygg, merker hun kommer krypende oppover meg og slikker mitt bryst. Koser lenge med brystvortene mine, og jeg kjenner det stiver til mellom bena. Kjenner munnen beveger nedover, passerer kuken og så har hun ballene mine i munnen. Suger forsiktig på de og så kjenner jeg no som strammer og presser stenene ned. Faen hun har knytt et tau rundt ballene mine, jeg begynner å blir klar for å komme nå, og stønner høyt. Kjenner noe kaldt der nede, som begynner å leke seg med analen min, kjente noe som trykket seg innover. Hun trekker den ut før hun skyver den inn igjen. Kjenner hun treffer min prostata særdeles godt. Munnen hennes lukker seg rund kukhodet mitt og jeg kjenner tungen på undersiden. Hele kvelde, prostatamassasjen og munnen og tungen som arbeider med kuken min blir for mye. Jeg kjenner orgasmen bygger seg opp, så strammer hun skikkelig rundt ballene mine og jeg trekkes ned fra orgasmen, mens kåtskapen stiger om det er mulig.. Slik holder hun på, jeg kjenner jeg får spasmer i hele underlivet.
Føles om jeg spruter uten å få orgasme.
Noe hun bekrefter etterpå, jeg var så kåt at jeg pumpet ut så mye precum så det ble en sprut av det. Så kjente jeg at bygget seg opp igjen denne gangen lot hun meg komme over toppen og jeg fikk noe av det beste orgasmene jeg hadde opplevd så langt.
Aner ikke hvor mye jeg hadde sprutet men Marte hadde svelget alt.
Hun tok ut vibratoren mens huns smilte og spurte om jeg nøt opplevelsen. Ja for i helvete var vel svaret mitt.
Jeg kjente det rant litt ut av meg, noe Marte så, bøyde seg ned og sugde det og sørget for at kuken ble vasket.
Vi ble liggende å snakke om hva og hvor og hvordan. Vi var begge enige at boforholdene skulle være som de var, men vi var et par. Et 24/7 bdsm par, med en tvist. Avtalen var at 1 dag pr måned var forholdet snudd om, hun var Madam og jeg slaven. De andre dagene var jeg Herren og hun tausa.

Dagen gikk og ble til uker, hun hadde tatovert PRTY of og mitt navn, diskre og fint. Siden hun gjorde måtte jeg tatovere hennes navn like over roten til kuken, Marte stod det der. Vi ble også enige om å ta piersing, det ble utført når vi var på en weekendtur til Amsterdam. Hun sa om jeg tok en Prince Albert så skulle hun ta der jeg ville hun skulle ta det. Vel en utfordring må man vel tåle tenkte jeg.. Så jeg endte opp med en Prince Albert i kuken, to ringer i skinnet mellom baller og kuk, og selvsagt i brystvortene. Utrolig sensitiv der. Marte endte opp med en i klitoris, 3 i de ytre leppene, hver av de, bryst og tunge.
Var veldig spent på om vi kom igjennom sikkerhetskontrollen med alt dette metallet på kroppen… Det gikk bra. Da vi kom hjem kunne vi ikke ha seg på noen dager så, Marte bestilte en symbian så vi hadde det. Jeg fikk tid til å lage en dør mellom leiligheten og min del, ble enklere slik mente vi. I tillegg så lagde jeg litt møbler og utstyr til oss. Gapestokk, en stol som Marte designet. Et kors.
Dette satte vi på lekerommet vårt, som er i min del.
Juli kom, og piercingene var grodd fint og sexaktiviteten var bra. Jeg brukte mye av tiden til å holde Marte kåt, og ble jo selvsagt kåt selv. Bi produkt. En lørdag kom Marte og sa at denne dagen var hun Madam og jeg slaven. Det måtte jeg jo bare akseptere.
Jeg får beskjed om å låse døren og komme opp til lekerommet. Der står Marte i en sexy catsuit i latex. Med åpning i skrittet. Jeg får beskjed om sette meg ned på en krakk hun har satt oppmed en stang bakom som var sikret i gulv og tak. En vibrator, selvsagt kommer opp i meg. Hender festes bak på stangen. Et bredt belte kommer rundt magen min, så her sitter jeg fast.

Jeg ser det er noe spesielt her, og det hun sier er at hendene min er festet med et tidslås. Det åpner når nedtellingen er ferdig, jeg vet ikke hvor lang tid hun har stilt det på. På tv skjermen så setter hun på våre filmopptak så jeg ser de. MMM jeg liker det men fremdeles så forstår jeg ikke hva hun skal. Hun spør om jeg hadde låst døren det bekrefter jeg og får påmontert en gag.
Stramt, ikke noe tull her. Så henger hun vekter på vortene min…Auuuu den var ny. Da hun tar ut Prince Albert piercingen min og setter inn en piercing med to innfestinger og et kort kjede mellom igjen blir jeg litt betenkt, Hva skjer nå?
Setter seg så over sybian, fester føttene sine så hun blir sittende på den uten å kunne bevege seg, bøyer seg fremover og sier at hun tar på seg blindfold og øreplugger med musikk. Og ber meg nyte de neste timene, hun sier også, må du så må du, noe jeg ikke skjønte da.
Den ledige stangen fra piercingen i kuken, den tok hun så og feste der tungepiercingen hennes var. Så nå var kuken min og tunga hennes lenket sammen. Hun starter så symbian på random og laser seg fast med håndjern.
Så her sitter jeg fastlenket med kuken lenket til Martes tunge, egenprodusert porno på tv. Og vet IKKE hvor lenge vi blir sittende slik.
Kjenner Marte må svelge, hun her heldig jeg sikler som bare det med den gagen i munnen det drypper faktisk ned på kuken og inn i munnen til Marte noe som får meg til å le litt.
Kjenner jeg har blitt stiv i munnen hennes og siden vi henger sammen er det ikke mye bevegelse der, nok til at jeg holdes stiv kjenner jeg.
Plutselig blir jeg iskald, jeg hører en dør gå og en kjent stemme som roper mamma, er dere her.

Guud, det Martes datter Tine som kommer, Marte er bare 39, men har en datter på 24. Startet tidlig. 24 år ja, rødt hår hun også, en ung pen og sexy dame slik jeg oppfatter henne. Mamma roper hun igjen, og jeg antar hun hører tvn for den er det jo selvsagt lyd på.
Og så kommer hun inn. Jeg ser på henne og hun ser på oss, jeg prøver å si noe men det er jo ingen suksess.
Hun setter seg i en stol og ser på oss, ser på meg… Så gliser hun og tar opp telefonen og begynner å filme oss. Samtidig så kjenner jeg kriblingen i ballen blir bare sterkere og sterkere. Jeg begynner å stønne, noe tina ser og kommer frem til meg, hun tar så og hvisker til meg, satan hvor kåt jeg blir av å se på dere.
Jeg snur meg å ser på henne og hun sier vil du jeg skal ta av deg gagen?
Jeg nikker. Ok sier hun, men da gjør du som jeg ønsker. Jeg vil bare få gagen av så jeg be henne slippe meg løs så jeg nikker.
Tina tar av meg gagen og ser på meg, da kjenner jeg at jeg kommer og mens Martes datter Tine ser på spruter jeg munnen til mora hennes full. Jeg har ingen formening om hvor lenge vi har sittet nå og heller ikke hvor lenge vi skal sitte… Tina så nedtellingen så hun hadde vel en god formening om det. Så sier hun Erik nå skal du høre på meg, men hun kler av seg. Naken som gud skapte henne står hun foran meg.
Hun sier at jeg skal slikke henne, så hun stiller seg på lårene mine så fitta henne kommer foran munnen min. Da tror jeg Marte også fikk følelsen at alt ikke var som det skulle være for det ble litt bevegelse der nede.
Ungfitta til Tine smakte godt, og lik sin mor var hun, for her var det også piercinger i flertall…
Tine fikk lett orgasmer og hun væsket mye, som rant nedover kroppen min og inn en annen munn, lite jeg kunne gjøre nå.. Annet enn å vente. Så kjente jeg at jeg kom igjen, orgasme nr 2. Da måtte jeg slikke Tine igjen, Hun sa at jeg måtte gi henne en for hver gang jeg fikk, det var bare rett og rimelig.
Wet sex har aldri vært i mine tanker, men nå kjente jeg blæra trengte å tømmes, dette går ikke bra.. Nå blir Marte gal. Til slutt gav jeg opp og kjente det rant ut, Marte merket jo dette og hun fikk en fonten orgasme uten like.
Tine var imponert, og jeg måtte slikke henne igjen.

Jeg kjente jeg begynte å bli stiv igjen, øm i ballene var jeg nå. Så hørte jeg det så klikk og hendene mine løsnet. Jeg snakket med Tine , hun sa hun ville bli, så jeg løsnet hode til Marte og fikk løs kuken min fra tunga hennes.
Åpnet håndjerna og hun tok av seg blindfolden og ørepluggene. Så fikk hun se Tina, så hun spurte hvor lenge hun hadde vært der og hvorfor hun var naken.
Hun svarte at hun ble kåt av å se oss i en slik posisjon. Jeg reiste meg og gikk ned, så fikk de to snakket sammen.
Da de kom ned var de nakne begge to, de lo av meg for jeg så sikkert ut som et spørsmålstegn.
Marte sa at Tina hadde kommet fordi hun ble kastet ut av samboeren og trengte et kryp inn.
Og om det var greit hun lånte gjesterommet til mora en tid fremover, noe jeg mente var opp til Marte, Hva annet de hadde snakket om vet jeg ikke, men mens vi står der spør jeg om de vil ha et glass vin.
Vi setter oss nedrundt spisebordet, fremdeles nakne.
Så sier Marte at Tina du må hente Prince Albert piercingen til Erik, hun henter den og Marte sier hun må sette den på. På kommer den, men jeg har blitt stiv av berøringen. Marte sier at hun kan dra å hente pizza for hun hadde ikke smakt på vinen.
Dere får gjerne kose dere sier hun når hun drar. Så da havner vi i senga, hun er litt trangere en moren sin men smører godt. Hun kommer meget lett og etter flere orgasmer så trykker jeg meg bunn og tømmer de lille jeg har i henne.
Pizzaen kom og vin ble drukket. Tine kunne fortelle at eksen hadde vær utro og lite snill så hun var utrolig glad for å komme hjem til mor…
Da vi gikk å la oss den kvelden lå jeg med mor på den ene siden og datteren på den andre. Tine sovnet raskt, Marte og jeg la å snakket litt. Hun spurte om mine følelser av at jeg hadde mor og datter i senga.
Jeg spurte henne hva hun følte. Vi ble enige om at det var grensesprengende men ok. Og så lenge det ikke var noen sex kontakt mellom mor og datter så var det legitimt.. ja ja hvor dumme var vi…
Juli var her og nå hadde jeg to damer jeg skulle tilfredsstille…

Skrevet av: Bluesmann