Aker brygge

Denne novellen er vist 6233 ganger.

Jeg var i Oslo i forbindelse med arbeid og skulle ligge over til lørdagen. En kveld når jeg pratet med deg så fortalte jeg deg om turen. Vi ble da enig om å treffes på Aker Brygge for å bli bedre kjent og ta noen pils. Vi møttes på en av lekterne der. Været var flott og temperaturen va ca + 25 grader.
Ja ga deg en god klem og sa at det var godt å endelig få lov til å møte deg. Du var lettkledd og jeg merket at brystvortene dine var stive. Vi pratet om løst og fast, men jeg kunne ikke glemme vortene. Jeg begynte forsiktig å prate om vår erotiske tid på spray. Vi hadde da allerede drukket flere pils så det ble ikke så vanskelig å prate om det etter hvert. Vi begge var enig om at våre historier var opphissende, og at det hadde nok vært spennende å ha prøv det.
Etter en stund så spurte jeg deg om du kunne tenke deg å bli med meg opp på hotellet sånn at jeg kunne få satt fra meg kofferten og ta meg en rask dusj.
Du sa ja og vi drakk opp før vi begynte å spasere mot hotellet. Det ble til at vi gikk hånd i hånd, og vi begge var nok litt opphisset.
Når vi ankom rommet så sa jeg at du nå skulle få den kyssen som jeg hadde lovet deg. Kyssingen ble temmelig heftig og vi begynte å beføle hverandre. Jeg trakk meg litt vekk for å høre om du virkelig ville dette. Du svarte at du var så kåt at du mente at vi måtte ligge med hverandre for å få den langvarige spenningen ut av kroppen. Jeg var enig med deg og vi fortsatte der vi hadde sluppet. Snart var vi nakne begge to og vi gikk sammen inn i dusjen. Det var herlig å stå der under rennende varm vann og beføle hverandre. Så fant jeg såpen og begynte å vaske deg. Begynte å såpe deg inn i nakken og fortsatte nedover og vasket deg grundig. Du stønnet litt når jeg vasket deg på innsiden av lårene og baken din. Så ba jeg deg snu deg og vi kysset hverandre før jeg begynte å såpe inn halsen og fortsatte nedover mot brystene. Vasket de grundig samtidig som jeg småklyper i brystvortene. Du ba meg slutte for eller så matte jeg komme i deg med en gang. Fortsatte da nedover og vasket til slutt din flotte nybarberte fitte. Koste litt med klitoris før jeg førte en finger i deg. Du ba meg slutte for nå ville du vaske meg. Du vasket meg grundig på helebaksiden før du snudde meg rundt for å vaske resten. Du brukte lang tid på brystet og klyper lett i mine brystvorter. Så fortsetter du nedover, og tar penisen til behandling til slutt. Du runker den forsiktig og fører den inn i munnen din. Vi var begge nå så kåte at vi skrudde av vannet og tørket hverandre. Var nok redde for at vi matte ha utført ett samleie der og da i dusjen.
Vi gikk så inn og la oss i sengen.
Vi legger oss i 69. Jeg begynner å kose med klitorisen din samtidig som du koser med penisen min og ballene. Du tar den i munnen og suger meg så godt som ingen har gjort det før. Jeg fortsetter å slikke deg, men fører først en finger inn i deg, og så to. Så tar jeg å frister deg rundt anus. Finner ut at du liker det så jeg fukter fingeren og fører den forsiktig inn i anus. Du skriker i nytelse. Fører den inn og ut samtidig som jeg slikker deg. Du begynner og å friste meg rundt anus. Nå er vi så kåte at du ber meg ta deg bakfra. Jeg fører penisen inn i deg og begynner å føre den inn og ut i en fin rytme. Tar deg hardere og hardere samtidig som jeg klyper deg i brystvortene og du koser med deg selv. Fører den ene fingeren inn i din anus og da ble det for mye for begge og vi kommer i en sterk orgasme. Når vi kommer til hektene igjen så legger vi oss på siden av hverandre for å prate om hvor godt det hadde vært for begge.
Etter en stund så tar vi en rask dusj før vi går ut igjen for å få oss noe mat.

Legg igjen en kommentar