Alene hjemme

Denne novellen er vist 12779 ganger.

Tiden kryper sakte denne kvelden. Mette sitter alene i sofaen og følger halvveis med fjernsynet, og halvveis med klokka.
Bjørn slutter ikke på jobben før midnatt, og det hjelper ikke henne mye, for det er nå hun er kåt. På bordet står et glass vin og en halvfull flaske. En fattig trøst for en brennende kropp og ei sitrende mus. Hendene finner stadig veien ned til underlivet, hvor begjæret allerede banker.
Faen og. Hun har lovet Bjørn. Ingen fikling på seg selv i kveld, ingen onanering, ingen juksing for han skal ta henne grundig når han kommer hjem. Men Mette kjenner seg selv godt, hun vet at det er på grunn av dette forbudet at hun er så kåt nå. Så brennende, uutholdelig kåt, kåtere enn hun har vært på lange tider.
Hvorfor vente til han kommer hjem? Hun kan onanere og ikke si noe til ham. Mette smiler ved tanken. Kanskje hun skal overraske ham og ta på seg noe lekkert? Først gni musa si til toppen og gi seg selv orgasme kledt i sexy undertøy, og så ta imot ham med fingre som lukter kjønn? Da vil han merke at hun har fiklet med seg selv. Da vil det bli ris å få.
Tanken gjør Mette oppstemt. Et par reale klask på baken vil gjøre susen. Hun reiser seg og går inn på soverommet. I tankene leker hun med øyeblikket da Bjørn kommer hjem og tar henne på fersken i senga med fingrene langt inn i musa og i fullt arbeid med klitorisen. Et strengt ansiktsuttrykk mens han tar av seg klærne og blir stående foran henne med verdens stiveste pikk. Så blir hun beordret til å snu seg mot ham og stå på alle fire, og svaie ryggen slik at den spretne rumpa hennes og et kjønn blank av safter står og frister ham. Og så serverer han tre herlige, sviende klask med flathånda på de skjelvende rumpeskalkene hennes…
Hun åpner skapet og leter litt, finner babydollen med strømpeholderne og de svarte strømpene, de som holder seg oppe av seg selv. Mette liker å bruke strømpeholderne allikevel, hun. Det føles hissende ut når hun går rundt uten truse i selskap og sånt, med det tynne skjørtet på babydollen som slutter like under venusberget, slik at kjønnsleppene vises hvis hun skrever litt med bena, og Bjørn sitter i stua og ser på henne når hun løfter opp skjørtet for ham. Og det er pirrende når Bjørn tar av henne babydollen og hun blir stående i bare de tynne strømpene.
Mette flekker av seg klærne, stiller seg foran det store speilet og ser på seg selv. En slank kropp med myke linjer, pene ben og passe store bryst. Litt kortvokst, ingen jævla langbeint filmstjerne eller fotomodell, men Bjørn er stø når han lyver og sier hun er den fineste dama og den deiligste han noen gang har hatt.
Hun stryker seg over magen, ser Bjørn i tankene. Han står bak henne og stryker magen hennes mens han presser pikken mot halebenet hennes og brystkassen mot Mettes rygg. Fingrene hans kiler kjønnshårene som hun har stusset dagen før slik at Bjørn ikke skal klø sånn i kinnene når han slikker henne. Hun lukker øynene og drømmer mens hun stryker seg selv med lette, lekne hender. Over kinnene, nedover halsen, langsomt over brystene, opp igjen og over brystene en gang til slik at brystvortene skal stivne godt til. De kiler henne i håndflaten og det murrer mellom bena av kjælingen med knoppene. Hendene glir ned til magen, utover og opp langs siden av kroppen hvor deilig gåsehud skyter fart over huden hennes. Nedover hoftene, ned langs siden av lårene, oppover lårene og til magen igjen.
En hånd glir ned til baken, til to runde rumpeskalker med myk hud. Den andre hånden stryker kjønnshårene og fingrene krafser i den krusete pelsen. En finger finner veien ned til spalten, presser litt, og glir mellom leppene og videre ned til klitorisen. Den ulmende følelsen av ventende kåthet blir sterkere når hun gnir litt av kjønnssaftene rundt skamleppene og nyteknoppen. Det rykker svakt i bena, nerver trekker seg sammen og underlivet brenner.
Mette åpner øynene og ser på seg selv igjen. Blank i øynene og med et henført, litt trist uttrykk. Leppene er adskilte og blodfylte, kinnende røde og øynene blanke. Brystene hever og senker seg i tung pust. På den tynne huden på halsen kan hun tydelig se en blodåre banke, hjertet pumper blodet rundt med begjærets fart i kroppen nå. Så kåt. Så hjelpeløs, hvis hun skal holde det hun har lovet.
Hun smetter babydollen på, knepper igjen foran og smyger strømpene på seg. Så fester hun strømpeholderne og ser på seg selv igjen. Med skjørtet på babydollen virker hun smalere i livet, og brystene virker større. Hun legger hendene under brystene, løfter dem litt så de stive brystvortene presser mot blondestoffet i den sorte overdelen. Kanskje hun skulle ønske seg en ny en til bursdagen? En sånn med fransk åpning både i skrittet og for brystene? Stilig det, vel. Hissende. Hun smiler mot speilbildet sitt, fører tunga langsomt over leppene og ser på seg selv med et tungt blikk.
– Det ville du vel likt, Bjørn, hva? sier hun lavt og trekker den ene skulderstroppen ned slik at det ene brystet blottes. En rund halvkule med svake spor etter fjorårets soling. Brystvorten er rosa og stivner ivrig, trekker seg hardt sammen da Mette fukter en finger, stryker over knoppen og puster kald luft på brystet sitt. Hun legger en hånd i nakken, slapper av i nakkemusklene og løfter brystet litt opp mot munnen, til tunga som stikker ut og venter. Hun når såvidt ned til brystet med tunga, gnir tungespissen mot knoppen, kjenner sting av lyst i underlivet via den stive brystvorten.
Hun smetter skulderstroppen på plass igjen, snur seg, kikker over skulderen og løfter på skjørtet, bøyer seg litt fremover og kan se den melkehvite huden på baken under blondekanten på det tynne, sorte babydollskjørtet. Med hendene på rumpeskalkene vider hun ut slik at rosen og åpningen kommer til syne. Kjønnshårene rundt har blanke dråper av saftene som har piplet ut. Så kåt hun er! Innsiden av lårene er blanke, det ser ut som om hun har smørt dem inn med vaselin. Sekreter. Når hun spiler opp neseborene og snuser, kan hun kjenne den liflige lukten av seg selv. Musa kjennes hoven ut, Mette er plagsomt kåt nå. Hun vrir litt på hoftene.
– Har du lyst til å se rumpa mi bli rød av klaskene dine, Bjørn? smiler hun mot speilet. – Har du lyst til å høre smellene hver gang håndflaten din treffer rumpa mi, slik at huden min svir? Du vet at jeg tenner da, ikke sant? Mette snur seg og setter en fot på sengekanten, bøyer underlivet litt fram og kjenner kjønnsleppene skille seg. Musa er åpen og imellom leppene kan hun se den lille, blanke, røde klitorisen. Den fine, lille, deilige klitorisen som Bjørn elsker å presse leppene rundt mens tunga roterer og roterer til Mettes underliv skjelver under ansiktet hans.
– Har du lyst til å stappe pikken din dypt inn i den myke grotten til kjerringa di og pumpe henne full av deilig sæd mens hendene dine klasker den dissende rumpa hennes til det går for oss begge, hva Bjørn?
Mette legger hånden over kjønnet, gnir hardt og fort mens hun lukker øynene og nyter den søte sitringen et øyeblikk, lar begjæret ta overhånd en liten stund mens hånden jager fram og tilbake. De slafsende, våte lydene bringer henne tilbake og hun ser på seg selv igjen. Øynene glitrer i det svake lyset på soverommet. Så kåt. Hun ser på håndflaten, har fått safter på fingrene og slikker dem langsomt av mens hun ser på seg selv i speilet med et blikk fylt av lyst. Brystene heves og senkes i tung, begjærlig pust og hun fukter leppene langsomt igjen.
Tanken på Bjørn og klaskene hans, får musa til å reagere. Når han riser henne, kan hun kjenne det helt ned i klitorisen, det er som om svien fra rumpeskalkene forsterker den nytelsesfulle sitringen i musa når hun masserer seg selv mens Bjørn slår henne på baken. Og dette visste hun ingenting om før Bjørn ga henne ris for moro skyld en gang. Da oppdaget hun det, liggende påkledt over knærne hans med et brennende kjønn. Og Bjørn hadde sett det med en gang hun reiste seg opp og presset munnen sin mot hans i et vått kyss. De hadde elsket hett den gangen. En av de spesielle gangene det er lett å huske. Ellers så flyter all den gode elskoven i ett, for de har det bra i senga, hun og Bjørn. Bjørn med bamsepikken sin.
Mette vider ut kjønnet med to fingre, stikker en finger dypt inn i åpningen og fører den opp til munnen, suger lett og leker med tunga rundt mens hun stirrer på kjønnet sitt og smaker på seg selv. Det ser ikke verst ut. Pent, egentlig. Ikke særlig rynkete og skrukkete, slik som enkelte av bildene i bladene, og filmene de har. Åpningen måper mot henne inni skamleppene, en blank dråpe renner sakte ut og ned mot rumperosen. Klitorisen ligger litt over åpningen, på toppen av skamleppene, vanligvis innpakket i kjønnslepper. Men de er skjøvet til side nå og hudfoldene er strukket ut. Klitorisen ligger ensom og blank, venter på en finger, en tunge, en… en dildo? Ja!
Mette setter ned foten og går bort til nattbordskuffen. Der finner hun den sorte, store massasjestaven som Bjørn kjøpte til henne den dagen han fikk den jobben han har nå. Kveldsarbeid og mange ensomme stunder for henne, hadde han sagt og gitt henne denne bamselarsen pent innpakket med rosa sløyfe og allting. Og med batterier. Trinnløs, stor og deilig.
Løfte eller ikke løfte, han har jo gitt henne denne dildo’n nettopp med tanke på slike kåte situasjoner som nå. Mette går bort til speilet igjen med god samvittighet, setter seg ned og skrever med baken ytterst ute på sengekanten slik at hun skal kunne se den våte musa si godt.
Kjønnet er rammet inn i sorte blonder. Venusberget er dekket av blondeskjørtet fra babydollen, kanten på strømpene er trukket nesten opp til lysken. Fem-seks centimeter ifra. Med fingrene vider hun ut igjen, vil se hele stasen smile mot seg. Ikke bare som en spalte, en strek, men som et kåt, brennende kjønn. Hun gaper over dildoen og fukter den før hun stryker den over skamleppene og presser den dypt inn i åpningen. Ååååh, herlig. Den harde plaststaven vider ut veggene og når helt til bunns og enda stikker det mye ut. Det virker trangt, det kjennes godt. Hun klemmer musklene sammen og kjenner hvor mye hardere dildoen er i forhold til Bjørns stive lem, allikevel foretrekker hun Bjørns. Det er varmere, smaker bedre og er litt mer livlig enn denne plastikk-staken. Men den har vært god å ha i ensomme, kåte stunder.
Mette skrur den på og kjenner underlivet dirre svakt mens motoren går på lav hastighet. Hun skrur den helt opp, pumper den ut og inn, og stønner hver gang den harde tuppen gnir over g-punktet. Hun fukter fingrene godt og gnir klitorisen, masserer med to fingre og ser på seg selv i speilet, ser hva hun gjør med seg selv. Skulderstroppene på babydollen glir ned og Mette smetter armene ut, slik at overdelen blir liggende over brystene. Så retter hun ryggen, lar blondestoffet gli ned fra brystene og bli liggende rundt livet hennes. Brystene disser og gynger litt mens hun pumper dildoen ut og inn, pusten hennes går tungt og dypt og hun legger seg ned med øynene lukket og skrevende ben.
Bilder dukker opp i hodet. Bilder fra pornoblader, scener fra filmer de har sett. Hun fukter fingrene igjen, masserer klitoris hardere nå. Bryst. Store bryst med struttende, stive, kåte knopper. Lepper, en tunge strekker seg ut, en hånd legger seg halvveis rundt når leppene tar knoppen i munnen og suger… Hånden klemmer rundt brystet og får det til å virke mye spissere, knoppen strutter ut. Mette pumper dildoen ut og inn, våte smaskelyder høres fra kjønnet hennes og hun kjenner underlivet sitre. Bølgen har begynt.
Pikker. To, tre stykker. Med mørke, blanke hoder og forhuden trukket helt tilbake, tunge, hårete baller henger under, vugger i takt med de runkende hendene. På tuppen henger en blank dråpe sædvæske, presset ut fra sprengfulle baller, for de er så kåte som bare det. Kraftige never holder rundt og runker de store pikkene. En av dem har mørkt hår bakerst på fingrene, han holder et godt tak rundt pikken mens han drar skinnet opp og ned, lar forhuden gli helt over hodet før han fører den godt tilbake igjen.
Mette legger seg lenger oppi senga, spriker med bena, slipper dildoen og gnir hånden fra det ene brystet til det andre, masserer brystvortene etter tur mens hun gnir fingrene hardt mot klitoris. Behandlingen hun gir seg selv virker nærmest desperat, hun lengter etter å få fjernet det plagsomme begjæret, bli tilfredsstilt, få fred for uro og kåthet i kroppen. Bølgen kommer nærmere og sitringene strømmer utover.
Mus. Ei våt, kåt, brennende mus med en finger med røde negler på hver side av klitoris. Vider ut kjønnsleppene, så tunga skal komme godt til. En tungespiss stikker ut fra en munn med mørkerøde, fyldige lepper. En jentetunge, den glir over klitoris og stikkes dypt inn i åpningen for å smake på saftene, før den glir opp til klitorisen igjen. Leppene legger seg rundt, kinnene blir hule mens jenta suger og fører tunga fort frem og tilbake over klitorisen.
– Ååååh, stønner Mette og vrir på kroppen. Kåtheten er uutholdelig og sitringene får underlivet til å brenne. Det rykker i bena og musklene er i helspenn. En pikk, dypt inn i ei fitte, bakfra. Hendene slår på de runde rumpeskalkene og pikken pumper ut og inn i en forrykende fart, pungen dasker mot kvinnekjønnet og blir fuktig av saftene som renner fra åpningen som nå er fylt av pikk. Mette biter tennene sammen da en bølge av orgasme skyller over henne. Hun presser hodet bakover, stønner gurglende, fører hånden fra brystene og ned til dildoen igjen, pumper den raskt ut og inn mens kroppen skjelver og fingrene masserer knoppen hurtig. Orgasmen kjennes helt ut i tærne ilende sitringer, får gåsehud til å jage over kroppen, får hårene i nakken til å reise seg og hodebunnen til å prikke.
Fingrene stopper, dildoen skrus av. Brystene går opp og ned i hivende pust som langsomt faller til ro mens pulsen finner den normale rytmen igjen. Men musa ulmer fremdeles, begjæret kan ikke slukkes på denne måten. Ikke i kveld.
– Åh Gud, Bjørn, stønner Mette andpusten mens hun kjenner kroppen slappe av etter sammentrekningene. – Kan du ikke komme hjem snart. Jeg dør av kåthet og ingenting virker.
– Jeg er her, jeg, lyder det fra døra og Mette farer sammen mens hun stirrer på Bjørn. Langsomt drar hun dildoen ut og samler bena mens hun ser beklemt på ham.
– Hvor lenge har du stått der? Hun kjenner kinnene bli varme av rødme, snakk om å bli tatt med buksene nede. De har gjort alt mulig med hverandre i senga, hun og Bjørn. Og allikevel er det pinlig å bli tatt på fersken når hun onanerer. Rart.
– Jeg tittet inn like før du kom og fant ingen grunn til å gå ut igjen, svarer Bjørn og går inn på soverommet mens han smiler svakt til henne. – Var det godt? Det må det ha vært, for det så virkelig slik ut.
– Joda, det var da det… Jeg hørte ikke at du kom, smiler Mette svakt og setter seg opp. Så smetter hun armene inn i stroppene og dekker brystene anstendig med babydollen. Kinnene er fremdeles varme.
– Jeg kan ikke la deg være alene et sekund uten at du gjør noe galt, gliser Bjørn og vrenger genseren av seg. Mette lener seg litt tilbake og retter ryggen slik at brystene peker mot ham med struttende vorter, betrakter mannen sin mens han fjerner klærne fra den fine kroppen sin. Hun føler seg sexy og liker å se begjæret våkne hos ham mens han ser på kroppen hennes.
– Det er din egen feil når du ikke er hjemme når jeg er kåt.
– Og nå er du altså ikke kåt lenger? Bjørn smyger buksene av seg og går et skritt mot henne. Mette stirrer på den stive pikken hans. Den peker rett ut, mot henne. Er så stiv at forhuden har trukket seg halvveis tilbake og blotter halve hodet og det lille øyet hun liker å leke med tunga over. Den vipper svakt opp og ned i takt med pulsslagene hans.
– Du kan jo kjenne etter selv, sier Mette bydende. Når hun skiller bena, kan Bjørn se saftene glinse i det svake, varme lyset på soverommet. Han fukter leppene, legger hånden rundt pikken sin og runker den med langsomme tak mens han ser på musa hennes.
– Nå kommer jeg og tar deg og gir deg ris fordi du ikke holdt hva du lovte, sier han lavt. – Snu deg med rumpa di hit, og still deg på alle fire, så skal jeg rise deg først og ta deg etterpå.
– Ikke hvis jeg tar deg først. Mette griper rundt pikken hans og drar ham nærmere. Bjørn stirrer henne i øynene idet hun gaper over, og lukker øynene da leppene hennes lukker seg rundt pikken, nesten til rota. Kjønnshårene hans klør henne på nesetippen og Bjørn stønner.
Når hun tar ham dypt inn i munnen, kjenner hun smaken av en drøm som blir til virkelighet.
Og etterpå blir det ris å få.

Legg igjen en kommentar