Alene hjemme

Denne novellen er vist 16622 ganger.

Jeg var hjemme alene, og hadde bestemt meg for å slå en heidundranes fest med masse damer.
Da kvelden kom, var alt klart, men ingen gjester dukka opp. Jeg ringte rundt bare for å oppdage at alle sammen var blitt med den fyren jeg hater mest i verden (han er arving og får alt mulig) på kino og burgerbesøk. De ville tydeligvis heller se en dårlig B-film og ta en burger enn å være sammen med meg.
Der satt jeg. Helt alene med mat og drikke for en hel hær. Jeg ble forbanna og gikk en tur ut. Jeg tok fram scootern og kjørte meg en tur opp i skogen. Etter en halv time, langt inni skogen, stoppa jeg for å pisse. Da hørte jeg skrik og skrål og tenkte at noen hadde fest i nærheten og gikk for å sjekke. Etter noen minutters vandring kom jeg fram til ei lita hytte. Det var derifra ropene kom. Jeg gikk nærmere og snek meg mot vinduet. Der inne fikk jeg se noe av de som tenner meg mest. To jenter, utrolig sexy, som satt og stimulerte hverandre utenpå de stramme dongri-buksene.
Jeg kjente at det begynte å stramme litt nede i skrittet og førte handa nedover for å få utstyret på plass. Jeg stønnet svakt da de begynte å beføle hverandre innenfor klærne. Jeg sto der og så på i ett kvarter da jeg plutselig mistet balansen ett øyeblikk og tråkka på en kvist. De fór sammen og jeg sprang for livet tilbake mot scootern. Jeg hørte noen rop bak meg, og snubla. Der lå jeg. På bakken. våt inn til skinnet (hadde nemlig snubla oppi en søledam), og så kjente jeg bare ei hånd på skuldra. En myk, sexy, litt opphissa stemme sa:
«Er du skadet?» Jeg reiste meg opp, litt flau og svarte litt brydd, «Nei, ikke egentlig, men jeg er våt og kald.» Hun sto og studerte meg en liten stund og sa: «Du kan bli med tilbake til hytta mi. Jeg og en venninne skal ligge over der i natt. Du kan tørke klærne dine over peisen.» «OK,» sa jeg. Jeg fikk en litt rar følelse inni meg og dulta etter.
Vel inne i hytta, snudde jenta jeg hadde fulgt etter og sa til den andre, «Her kommer jeg med smugtitteren vår. Han er ikke verst, eller hva mener du Elle?» Den andre jenta, som het Elle, sa «Nei. Det har du rett i. Ble du opphisset av vår lille seanse?» Jeg stotra fram at det hadde ikke gått upåaktet hen nei, og kikka litt brydd ned i gulvet. «Det har ikke noe å si,» sa den andre. «Jeg heter forresten Ina.» «Sjur,» sa jeg og slang meg ned i en stol. Ina tok med seg Elle inn på ‘kjøkkenet’ og jeg så meg litt rundt. Det var ei ganske koselig, lita hytte. Det var en stor peis der og en dobbelseng. Madrassen var myk og selve senga så jævlig fristendes ut. Ina og Elle kom ut fra kjøkkenet, litt rødmende og fnisende. Ina gikk bort til meg og sa at om klærne mine skulle bli tørre, så måtte jeg ta de av og henge de over peisen på klessnora. Jeg tok av meg klærne og oppdaga at også boksern var bløt. Jeg spurte etter ett pledd jeg kunne ha rundt meg og kjente til min store forskrekkelse at jeg begynte å bli ‘stor’.
Jeg fikk et lite håndkle og gikk inn på ‘kjøkkenet’ og tok av meg den våte bokseren og dro pikken litt. Så tok jeg håndkleet rundt meg og gikk tilbake til de to søte jentene. De smilte litt og pekte da jeg kom inn igjen og jeg så ned og så en liten bul der. Jeg unnskyldte meg og så bort. De sa «Det har ikke noe å si, vil du ikke at vi også skal i kle oss et lite håndkle?» Jeg stammet fram et ja og så at det ene plagget etter det andre forsvant til de satt igjen i bare stringtrusa- BH-en hadde de slengt bort i et hjørne. Ina hadde store, fyldige bryster, mens Elle hadde litt mindre, men faste bryster. De ba meg se bort så de også fikk på seg håndklærne og jeg så bort. Rett inn i et speil. Bulen på håndkleet vokste og det var ikke noe rart for da jeg snudde meg, så jeg rett inn i et speil og så Inas barberte, lille bollemus og Elles lett-barberte mus. Jeg tok hånda innenfor håndkleet og prøvde uten særlig nytte og få pikken litt mindre stiv og synlig og prøvde å klemme den mellom låra. «Nå kan du snu deg,» hørte jeg Ina si. Jeg snudde meg, letter flau og opphisset. Jeg sa til de «Kan vi ikke bare legge oss sammen i senga og nyte varmen.» «Greit det,» svarte de i kor og jeg ble fra meg av glede og opphisselse. Vel under dyna forsvant alle tre håndkleene og jeg kjente to hender som masserte pikken min. Jeg så til høyre og venstre og så Ina og Elle med et tilfreds smil rundt munnen. Jeg tok den venstre hånda mi og førte den mot musa til Ina og den høyre og førte mot musa til Elle. Jeg hørte bare noen svaka stønn før jeg fikk forslaget om at de skulle suge meg slengt rett opp i ansiktet. Som de fleste menn/gutter, takka jeg høflig ja og de satte i gang.
Ina begynte med å slikke rundt penishodet, mens Elle lekte med tunga ved pungfestet. Det var en orgasmisk opplevelse og da deg begynte å rotere tungene sine rundt og rundt pikken min, sa jeg at snart gikk det for meg. De sa at det var OK, men jeg ville ikke søle til dem. Ennå. De ga seg fort og nå var det min tur. Ina la seg på rygg og jeg gikk i gang. Jeg maserte klitorisen med tunga mens jeg fingerpulte henne med tomlene, og bytta om sånn at jeg maserte klitorisen med tomlene og slikka og bet litt på fitteleppene. Elle fikk samme behandling og jeg hadde ikke holdt på lenge med dem før de begge kom i ekstase. Ina kom mens jeg fortsatt hadde huet mellom bena hennes og jeg ble holdt fast og kunne ikke gjøre annet enn å slikke. Dette førte til en sinnsyk orgasme og jeg trodde jeg skulle dø, skjønt det hadde ikke vært så dumt og dø mens jeg slikka ei jente. Hehe..
Etterpå tok vi en pause og en kald Cola på glassflaske. Jeg begynte og bli stiv igjen og sa jeg ville ha dem begge. Først Elle, så Ina. Elle ri, så jeg la meg på ryggen og førte pikken inn i henne idet hun satte seg på meg. Vi holdt det gående en stund mens jeg masserte brystene hennes samtidig som jeg sugde på brystvortene til Ina, som lå og stimulerte seg selv ved siden av oss. Elle kom og jeg kjente bare en bløtt flekk som vokste seg større og større idet vi begge kom samtidig. Jeg rakk ikke engang og trekke meg ut. Kondom hadde vi ikke tenkt på. Ingen fare sa hun. Jeg tar ‘pillen’. Så var det Inas tur. Jeg måtte stimuleres litt for å få den opp igjen, men ikke lenge etter sto den der som ‘Big Ben’. Ina ville bli tatt bakfra, noe jeg var heller skeptisk til, men hun klarte å overtale meg. Denne gangen huska jeg dong. Hun la seg på magen og jeg kjørte pikken inn i den faste lille baken hennes. Det gikk i marsjtakt og etter en stund kom Ina, mens jeg kjente ilingene som gikk gjennom kroppen. Etterpå ble det litt petting etc. mens vi nøt vær vår kalde Cola før jeg sa at nå hadde sikkert klærne mine tørka og det var vel på tide jeg måtte hjem. De spurte meg hvor jeg bodde og sa at jeg bodde en halvtimes kjøring rett fram i fra her. Så fikk jeg telefonnummerene deres og dro hjem. Da jeg kom hjem, tok jeg meg en dusj og stekte meg en burger. Så satte jeg meg ned og så TV. Utover natten fikk jeg ordentlig møkkavær og klokka 3 hørte jeg noen som banka på døren. Jeg gikk for å åpne og lurte på hvem det var som var ute så sent og i dette været. Da jeg åpna døra fikk jeg nesten sjokk. Der sto Ina og Elle, søkkvåte og lurte på om de kunne få komme inn og ‘varme seg ved peisen’. Det ble ikke mye soving den natten.

Legg igjen en kommentar