Alvejenta

Denne novellen er vist 16537 ganger.

Hun slo ham i ansiktet med flathånden. Det smalt i den stille lufta, og hodet hans ble kastet til siden. Øynene hennes var ikke lenger grønne, men sorte og dype som nattehimmelen som velvet seg over ham der han lå hjelpeløst på skogbunnen. Mosen var kald og fuktig mot ryggen hans, og han vendte det bankende kinnet ned mot den kjølige bakken. Hun stod over ham med hendene på hoften. Det mørke håret rammet inn figuren hennes helt ned til rumpa, og i det hun løftet hånden på ny ble blikket hans dratt mot brystene hennes. De var nakne mot nattelufta, og han kunne se hvordan brystvortene knoppet seg og liksom låste oppmerksomheten hans fast i en skruestikke. Så falt hånden hennes igjen, og denne gang var hånden knyttet.
*
Han hadde fått øye på henne tidligere samme dag. Solen hadde begynt og synke ned mot horisonten i vest, og strålene nådde fremdeles gjennom trekronene og ned mellom trærne. Han hadde vært ute i skogen hele dagen, og var så smått begynt og tenke på hjemveien da en lyd nådde ørene hans. Først trodde han at det var vinden, eller bekken som spilte ham et puss. Hvordan kunne noe menneske synge med en så klar og ren stemme? Skrittene hans forstummet, og han ble stående og lytte til tonene som snodde seg mellom stammene og fant veien inn til et sted dypt, dypt inne i ham. Uten å tenke seg om begynte han og gå. Glemt var de som ventet hjemme. Glemt var den synkende solen, og mørket som snart ville være over skogen. Skrittene hans førte ham stadig nærmere kilden til den vakre sangen. Hver tone fikk gjenklang i hans eget indre. Noen toner fikk ham til å tenke på de der hjemme, de som ventet, de som trengte ham. Andre toner tegnet bilder av vann, luft og svale skygger i bevisstheten hans. Men de siste tonene, de som var de mørkeste, rørte ved et punkt som satt i nærheten av mellomgulvet. Når disse tonene klang måtte han stoppe opp og hive etter pusten for å komme seg til hektene igjen. Det var som om en usynlig hånd tok tak og klemte til, og da ble han trang i halsen og kjente hvordan det rykket til i kjønnet. Så var hun der plutselig. Han bråstoppet i det han kom ut på en lysning mellom trærne, og blikket hans fant en vever skikkelse som stod mitt på den åpne plassen. Hun var det vakreste han noen gang hadde sett. Med den smekre figuren, de tunge, duvende brystene og den runde rumpa var det ikke til å unngå at det unnslapp ham et svakt stønn, både av opphisselse og overraskelse. Sangen stanset brått, og jenta løftet blikket og stirret på ham. Det var forskrekkelse og lese i blikket hennes i det hun først fanget inn det menneskelige ansiktet, for så å kikke ned og få øye på bulen som vokste seg større i skrittet hans. I en virvel av langt mørkt hår hadde hun snudd seg bort fra ham:
«Nei, nei, nei! Gå din vei!
Og dermed strøk hun av sted. Han satte på sprang etter henne, og det var som om den fysiske utladningen forløste noe annet i ham. Mens han løp mellom trærne forsvant tanken på ansvar, tanken på de som ventet på ham. Det var ikke fornuften som drev ham framover. Det var noe dyrisk dypt, dypt gjemt i bunnen av hjertet og magen hans. Pikken sprengte i buksa, og hjerteslagene jobbet i takt med den hivende pusten i det han kastet seg etter henne. Neven hans traff varm og myk hud, og det var predatorens brøl som presset seg fram mellom kjevene da han rykket jenta rundt. På nært hold var synet av henne enda mer opphissende. Hun var fullstendig naken, og huden hennes var lys og fullkommen. Leppene hennes skilte seg, og brystene hennes hevet og senket seg i takt med pusten hennes. Det var først nå han fikk øye på de to spisse ørene:
«Slipp meg, menneske», klynket hun lavt. Han blåttet tennene i et grin og trakk henne inntil seg. Leppene hans traff halsen hennes, og han snuste inn duften av henne mens hendene hans grep hardt om rumpa hennes. Hun strittet svakt i mot da han lot en hånd gli fra baksiden mot kjønnet. En våt åpning traff fingrene hans, og det var i en ruslignende tilstand at han rev av seg plaggene. Hun stod stadig foran han, uten å røre en muskel. Han var ikke i stand til å tenke lenger. Da pikken hans kom ut i friluft var det bare en tanke som stod fast i hodet hans, nemlig å knulle den våte fitta han nettopp hadde rørt ved, og tømme seg langt, langt inne i denne vakre skapningen. Med en hånd rundt pikken og den andre strukket ut etter henne tok han et skritt fram, og det var da hun slo ham.
*
Slaget traff han på det andre kinnet, og for andre gang ble hodet hans kastet til side.
«Ligg stille, menneske», freste jenta over ham, så han ble liggende. Smerten dunket seg vei fra begge kinnene og møttes et sted bak øynene. Han lukket dem og holdt dem lukket i noen sekunder før han åpnet dem igjen. Hun stod fremdeles over ham. Øynene hennes lyste i det ovale ansiktet hennes, og til sin fortvilelse kjente han hvordan pikken vokste til igjen da blikket hans streifet den mørke trekanten mellom lårene hennes. Hun så at han stirret, og det var som om det gikk en trekning av sanselig smerte over ansiktet hennes.
«Du stirrer, menneske.»
Han stirret. Klarte ikke å holde øynene unna. Han så hvordan en tynn stripe mørkt hår kranset seg rundt spalten. Magen hans trakk seg smertefullt sammen da hun satte den ene nakne foten på mellomgulvet hans.
«Du stirrer,» gjentok hun, mens hun la den ene hånden over kjønnet sitt. Han stønnet da hun la mer vekt på foten, og stønnet ble høyere i det hun sprikte med fingrene og han kunne se månelyset speile seg i de våte dråpene som sakte dryppet fra hånden hennes og ned på brystet hans. Hun la en finger mot klitoris og han strammet magen uvilkårlig da hun begynte å føre to fingre i sirkelbevegelser over det oppsvulne punktet. KJønnsleppene hennes delte seg for øynene hans, og jenta over ham stønnet svakt mens hun førte også den andre hånden ned til skrittet. To fingre lå i åpningen hennes, og mens stønnene hennes ble dypere presset hun dem opp i seg mens hun fremdeles førte den andre hånden i sirkler over den håvne klitten. Han kunne ikke dy seg, og strøk en av sine egne fingre opp langs låret hennes.
«NEI!»
Han rakk ikke å reagere. Slaget traff han over brystet, og da han så ned over seg selv fikk han øye på fire dype rifter hvor blodet piplet fram.
«Du skal ikke røre deg!»
Øynene hennes borret seg inn i hans som to brennende stjerneskudd, og både viljen til å forsvare seg og til å ta på henne forsvant. Han kjente hvordan kroppen hans ble paralysert, hvordan jenta grep ham hardt om begge håndledd og låste armene hans. Som om han kun var en observatør i sin egen kropp så han hvordan jenta skrevde over ham. Han så hvordan hun gned seg over kjønnet med den ene hånden, og kløp seg selv i de stive brystknoppene med den andre mens hun stønnet og freste ned mot ham. Så hikstet han til i det noe varmt og vått la seg over tuppen på pikken hans. Han kunne kjenne hvordan hans safter blandet seg med hennes og han kunne kjenne de jevne bevegelsene av at hun fingret seg selv mens hun skle ned på ham i et eneste langt rykk. Han prøvde å møte henne med hoftene, men kroppen hans var fremdeles lammet. Jenta stønnet høyere og bet seg i underleppa mens hun satt helt stille over han i en framoverbøyd positur. Knerne hennes hvilte i mosen på hver side av ham. Brystvortene hennes var tydeligere enn noen gang før, og han syntes at han så et tynt lag av svetteperler over pannen hennes. Så begynte hun og bevege seg opp og ned på pikken hans, og det strammet hardt rundt hele. Han stønnet i takt med henne, prøvde og løfte en av hendene for å trekke henne ned mot seg, men da lot hun håndkanten falle over håndleddet hans, og han gispet til av smerte og nytelse i det hun samtidig senket seg nedover ham slik at kjønnsleppene hennes omfavnet roten av kjønnet hans. Så satt hun stille igjen. Han pulserte i henne, og kjente hvordan trykket fortsatte og bygge seg opp ettersom hun stadig klemte musklene sine sammen rundt ham.
«Du skal fylle meg med sæden din.»
Hun løftet seg opp og slapp seg hardt ned på ham igjen. EN skarp smerte skar gjennom ham i det forhuden ble vrengt tilbake. Hun gjentok bevegelsen flere ganger, og han kjente hvordan nummenheten i pikken sakte gikk over til en ren og hjerteskjærende ekstatisk følelse som truet med å sprenge seg vei ut fra han.
«Ikke enda,» fikk han presset fram mellom de voldsomme bevegelsene hennes. Hun forstod tydeligvis hva som var i ferd med å skje, for plutselig reiste hun seg opp og stod naken over ham. Håret falt i svette tuster ned om ansiktet hennes, og det rant fra fitta hennes og nedover de hvite lårene.
«Du skal sprute i meg,» sa hun og blåttet tenne mot ham. Så tok hun tak i håret hans og rykket ham opp i sittende stilling. Den kjølige lufta traff den svette ryggen, men det var så vidt han merket det for i det samme sank munnen hennes nedover den harde pikken. Et stønn unnslapp ham i det hun lot tungen sveipe over hodet og maserte det forsiktig. Spyttet hennes rant fra leppene og ned på bakken under ham. Det var noe utrolig opphissende i å se henne bøyd over ham med pikken i munnen og med en blanding av sæd og spytt nedover haka. Han kunne ikke la være, og la hånden på hodet hennes. Med en vesende lyd nærmest spyttet hun pikken hans ut av munnen, reiste seg opp og sparket ham hardt i magen. Luften ble slått ut av ham og han rakk ikke rulle seg unna før hun kastet seg over ham og slo ham voldsomt på begge kinn. Klaskene ga gjenlyd mellom trærne. Hun fulgte brutalt opp med et slag som traff ham mitt mellom øynene, og hadde noen andre vært der ville de ikke ha hørt stemmen hennes hviske:
«Ligg stille, menneske.»
Det suste svakt i ørene hans etter den korte kontakten mellom ansiktet hans og hendene hennes. Tårene presset på bak øyelokkene, og pusten hans kom støtvis. Hjertet slo tungt i brystet, og i det hun skrevde over ham igjen og skle nedover pikken hans var det som om all hans oppmerksomhet ble konsentrert om den våte, klisne fitta som strammet hardt rundt ham. Nok en gang begynte hun å huske seg opp og ned på ham mens hun samtidig hadde en hånd på klitten og den andre sirklende over brystene. Synet av henne ble for mye, og han måtte lukke øynene for ikke å svime av. Det dunket taktfast bak pannen hans hvor knytteneven hadde truffet. Så kjente han det begynne dypt, dypt i ham. Det var som om hver og en av hennes bevegelser sendte bølger av varmt og hett ut i hele kroppen. Den tidligere konsentrasjonen om fitta hennes eksploderte ut i alle kroker og hjørner av bevisstheten hans, og da hun stønnet høyt og begynte og riste over ham var det ingen vei tilbake. Det rykket til et sted mellom hoftene hans, og han skrek og skrek mens sæden ble pumpet ut av ham i lange, harde stråler. Som om hun ikke ville la noe gå til spille klemte hun enda hardere rundt pikken, og satte neglene i skuldrene hans. Smerten raste ut fra punktene hvor hun grov neglene ned i huden hans, og han klynket svakt mens de siste restene av sæd piplet ut av han og blandet seg med den våte bekken som rant ut av henne, ut over underlivet hans og sank ned i mosen rundt dem. Langsomt åpnet han øynene som han hadde holdt hardt igjen mens det hadde gått for ham. Jenta satt fremdeles over han, og det lå et tilfredsstilt drag rundt munnen hennes. I en glidende bevegelse hadde hun reist seg. Det dryppet sæd og fittesaft ned på ham der han lå forsvarsløs under henne. Hun kastet det lange håret over den ene skulderen sin og stirret ned på ham med et foraktlig blikk.
«Ditt dyr.»
Spyttklysen traff ham i ansiktet. Han blunket og løftet hendene for å tørke det bort, og det var med en utrolig lettelse at han kjente at han kunne bevege armene igjen. Forsiktig kravlet han seg opp i sittende stilling, og da han løftet hodet var han alene. Mørket og trærne liksom tetnet rundt han, og på tross av at det stakk smertefullt på forskjellige steder i kroppen hans kom han seg på beina og fikk trukket på seg klærne. En lammende frykt kom over han mens han begynte å gå tilbake samme vei som han hadde kommet. Vinden hvisket uhørlige ord langs ved trestammene, og flere ganger kastet han seg rundt i den tro at han hadde hørt noen bak seg. Men han så aldri noen.

Legg igjen en kommentar