Avlyd!

Denne novellen er vist 9034 ganger.

Beate og Jørgen var på ingen måte spesielle. De hadde bare spesielle drømmer – og lyster. Drømte om å få utforske sexlivet på litt andre steder enn i dobbeltsengen i mørket i misjonæstillingen. De hadde lyst til å sprenge noen grenser, lyst til å se hva de kunne tåle av smerter. Og ikke minst se om de påførte smerte – eller å på føre smerte – ville gi dem seksuell tilfredsstillelse.

De bestemte seg for å prøve.
– Vi bruker atelieret, jeg skal kjøpe inn noe utstyr, sa Beate. Hun siktet til en gammel lagerbygning de to brukte som atelier når de dyrket sine fotointresser.
– Og, la Jørgen til, – jeg vil at du skal være slaven min den første dagen. Adlyde alt jeg sier. Vi avtaler et stikkord dersom en av oss ikke orker mer, helt til det ordet sies – så adlyder du meg!
Beate var enig, ja, mer enn det – hun følte en sitrende spenning ved det. Dette var noe de aldri hadde prøvd før. Dette var noe som måtte utprøves.

Den avtalte dagen oppbrant og de dro ut til atelieret. Jørgen forsvant inn i et siderom mens Beate tok seg en røyk, hun var foreløpig i villrede om hva som ville skje. Men like fullt hadde hun en spesiell, seksuell pirring i kroppen.
– Få av deg klærne – nå!
Beate kvapp til: Foran henne sto en Jørgen som hun bare knapt kjente igjen. Iført sort, tettsittende lakkdress. Han smalt en pisk farlig nær henne og gjentok med en stemmer som ikke i det minste lignet hennes vanligvis så elskelige samboer.
– Nå sa jeg!
Beate fikk av seg fillene i en fei, mens Jørgen sto truende over henne.
– Ned på kne!
Beate adlød og fikk med én gang et bånd rundt halsen.
Ydmykt krøp hun på alle fire etter han over gulvet. Hun rykket hver gang hun fikk en piskesnert på blanke messingen.
Det gjorde vondt, men det gjorde også godt.
– Oppetter gitteret!
Nå sto hun der, splitter naken, fastbundet til gitteret. Med et lite smil om munnen og ildfulle øyne, svingte Jørgen pisken. Én gang, to ganger, mange ganger. Skinkene begynte å bli lyserøde.

Han kom helt inntil henne der hun sto hjelpeløs. Så bet han. Først i den ene brystvorten, så i den andre. Ikke spesielt hardt, men nok til at hun kjente det. Så bet han igjen, denne gangen adskillig hardere. Beate måtte dempe smerteskriket, det gjorde forferdelig vondt. Men også enormt opphissende…
Han løsnet henne og fikk henne til å krype bort til vinduet, der hun måtte reise seg.
– Støtt deg til karmen, skyv ut rumpa!
Ordene kom som piskesnerter – mens selve pisken igjen blev svingt over de etter hvert ildrøde rumpeballene. Hun bet i seg smerten, det svidde voldsomt, men samtidig ble hun forundret over at hun på et eller annet vis ønsket mer…..
Jørgen satte seg på en stol.
– Kom, slikk meg, dit svin, slikk meg
Beate knelte ved han og lot tungen leke ved ollonet før hun lot leppene slutte rund kukhodet, samtidig som hun runket han febrilskt. Hun økte hele tiden tempoet både med munn og hånd – og han skrek da sæden sprutet ut..
Sakte reiste Jørgen seg opp og begynte å klype henne hard i brystvortene, så at hun ynket seg, men ikke noe kom over leppene hennes.
Han bandt henne til gitteret igjen og plasserte pisken mellom tennene hennes. Han ville ikke høre noe, han ville at hun skulle være fullstendig i hans makt. Med flat hånd bearbeidet han rumpa, slag for slag rammet den ene skinka så den andre.
Han løsnet henne, ydmykt krøp hun rundt på gulvet. På kommando stoppet hun, det vanket ny omgang med flat hånd. Rumpeballene så ut som røde halvmåner.
Igjen bar det til gitteret, igjen ble hun bundet. Jørgen fant frem to klyper festet til en kort kjetting. Han plasserte den ene klypen på en brystvorte, den andre på den andre.
Hun ynket seg, men sa ikke noe. Men smerten sto å lese i øynene hennes da han begynte å dra i kjettingen. Først litt forsiktig, så hardere, før han slapp taket og svingte pisken. Rommet ble fylt av gjenklang fra slagene.
Beate hang med bena løftet mens han hardhendt lekte med henne – inntil han løsnet remmene og beordret henne ned på gulvet.
– Dette får være nok for denne gangen!, sa han og gikk ut på siderommet og skiftet. Tilbake satt en ganske så overrasket Beate.
Jørgen kom ut i de samme klærne han hadde hatt på seg da de kom dit. Og de blev sittende og snakke litt om dette som de hadde prøvd, mens Beate kledde på seg. De blev enige om at dette ville de utforske litt mer……

Legg igjen en kommentar