Avtalen

Denne novellen er vist 5304 ganger.

Vi har en avtale. Du ringte meg i går, og sa at du ville være på Sola ved 1900 tiden på fredag.
Hm…jeg kjenner spenningen bygge seg opp i kroppen….jeg kjenner deg litt bedre etterhvert, jeg vet at denne weekenden kommer til å bli bra…vet at jeg kommer til å hygge meg sammen med deg.
Jeg bruker de neste dagene på å fantasere litt……tenker mye på deg….jeg har også et par ting som jeg må ha klart til du kommer…..fikk noen oppgaver av deg som må løses.
Fredag morgen står jeg opp litt tidlig……setter på kaffe…hm…blir ikke noe mer kaffe denne weekenden tenker jeg mens jeg ler litt for meg selv….
Jeg setter på radioen…..går inn på badet og tar en rask dusj.
Kaffeen tar jeg utenfor…..det er nydelig vær…det later til å bli en nydelig helg. Sitter alene og filosoferer over livet mitt……hvor mye mer jeg har å glede meg over for tiden………hvor mye friere jeg føler meg nå.
Kikker litt på fuglene som bader i en liten pytt fra regnværet i natt.
Ser på klokken…hm..det er på tide å komme i gang.
Jeg svinter fort ned til butikken for å handle…..må ha litt i hus…det kan jo hende vi bestemmer oss for å være hjemme og bare lage noe mat sammen…….hvis vi trenger noe særlig mat da…..?
Vel det er jo endel andre ting jeg trenger også….for å kunne være godt forberedt på det som kan skje.
Resten av dagen bruker jeg på meg selv……..bruker lang tid når jeg barberer meg…….vil jo at det skal være perfekt til inspeksjon…..smiler og synger for meg selv…..
Tar en tur i dusjen igjen…..klokken er snart 1800, og det er fremdeles veldig varmt ute…….tar på meg et lite skjørt, et lite blomstrete sommer skjørt…og ingen truser under……..en liten tynn topp over……og små lette sandaler.
Jeg legger på litt sminke….bare litt….de varme dagene har gitt huden min en fin lett brunfarge, så det behøves ikke så mye sminke.
Klokken halv syv kan jeg ikke trekke tiden lengre……jeg vil være der på tiden. Spenningene i kroppen kan man nesten føle om man bare står ved siden av meg.
Jeg står i ankomsthallen på Sola klokken kvart på syv…..er litt tidlig ute.
Spenningen øker der jeg står og venter på deg……..foventningene er skyhøye.
Det er så godt å se deg igjen……jeg går i mot deg…..stopper opp, føler meg plutselig usikker igjen….men det går over etter at du har gitt meg en klem og fortalt meg hvor glad du er for å se meg igjen.
Kysser deg prøvende på kinnet………vi går ut mot bilen min…men på vei ut må jeg stoppe opp for å gi deg enda et prøvende kyss…denne gangen på munnen……..lett prøvende kyss…denne gangen reagerer du…og kysset blir besvart.
Jeg kjenner rødmen bre seg fra kinnene mine nedover halsen…..jeg blir varm. Jeg kjenner varmen mellom bena mine….det kjennes vått allerede.
Når vi setter oss inn i bilen er jeg fremdeles varm…tankene mine spinner om det som forhåpentlig vil skje.
Vi passerer Sola stranden…..det er nydelig vindstille og varmt……..du ber meg om å stoppe, så jeg stopper på parkeringen til stranden.
Vi stiger ut av bilen……går sakte bort over stranden…..snakker litt om hvordan vi har det….hva vi har tenkt siden vi snakket på telefonen.
Vi stopper opp nedenfor noen sanddyner….kikker utover havet….jeg ser på deg…kan ikke la være å se på deg. Føler gleden over at du endelig er her sammen med meg.
Du føler sikkert at jeg ser på deg for du snur deg mot meg…….ser meg inn i øynene en liten stund før leppene våre møtes i enda et kyss…..et kyss som er heftigere, mer krevende og varmere enn det første…….
Jeg kjenner hendene dine på vandring over ryggen min….opp mot nakken…fingrene dine lager små sirkler i nakken min…..hendene dine vandrer nedover ryggen igjen…..stopper litt overfor baken min…tegner små sirkler igjen….
Jeg har så lyst på deg nå…..jeg presser kroppen min mot din….lar hendene mine vandre over hoftene dine….oppover ryggen.
Plutselig tar du tak i håret mitt med den ene hånden din, trekker hodet mitt litt bakover, så kysser du halsen min…….biter meg litt i den ene øreflippen. Du hvisker meg i øret; Hvem er du?
Jeg kjenner en iling gjennom kroppen når jeg hører de ordene…da vet jeg at du vil leke…..Jeg har litt problemer med å svare…halsen er liksom snørt litt sammen…Jeg er din. Klarer jeg til slutt å svare og jeg kjenner at forventningene mine øker om mulig enda mer.
Pusten min blir tyngre……gnidningene fra klærene mot mine brystvorter gjør dem om mulig enda hardere. Jeg presser meg hardere mot kroppen din…….og jeg kjenner at du er heller ikke upåvirket av situasjonen.
Du lar tungen din sirkle nedover halsen min…….nedover mot brystene mine som nærmest skriker etter berøring.
Glemt er omverdenen…….jeg vil bare ha deg her og nå…..jeg vil bare berøre og bli berørt…….jeg vil bare elske med deg her…..nå.
Du løfter opp den lille lette toppen jeg har på meg……..berører brystvortene mine lett med en finger……..før du bøyer deg ned for å kysse dem…….du lar tungen sirkle rundt den ene brystvorten…..jeg gisper litt når du lar tungen leke litt med den…..du slikker og småbiter i dem begge.
Skuffelsen er stor når du stopper og trekker deg bort fra meg.
Du ber meg om å legge meg ned på ryggen. Jeg legger meg villig ned…..og du kommer etter…legger deg halvveis ved siden av meg…..lar fingrene dine vandre over hele kroppen min………fra halsen og nedover……til lårene…innsiden av lårene……når du nærmer deg kjønnet mitt prøver jeg å komme opp i mot hånden din, men du trekker bare til deg hånden og stopper opp.
Skuffelsen brer seg igjen…..
Du legger deg ned ved siden av meg…..bare ligger der……..
Jeg heiser meg opp slik at jeg henger over deg…..nå er det min tur…jeg begynner å kysse deg…hardt, krevende……fortsetter videre til halsen din…..kler av deg på overkroppen….kysser deg videre nedover…stopper med brystvortene dine……slikker og biter lett i dem…lar tungen min leke med dem en stund…
Jeg kan høre på deg nå at du nyter det…..pusten din er tyngre…..det gir meg en enorm glede å kunne gjøre noe godt for deg.
Jeg beveger meg videre nedover…stopper med kanten til buksen din…..knapper den forsiktig opp mens jeg kysser deg…lar tungen min følge kanten på bokseren din…….jeg kan ikke la være å la hånden min stryke lett over kjønnet ditt…..bare lett…..såvidt jeg er borti.
Du hjelper til slik at jeg får trukket av deg buksen……jeg lar fingrene mine gli lett over bena dine….på innsiden av lårene …..streifer såvidt lysken…….
Jeg kan ikke la være lengre…jeg vil smake på deg……trekker forsiktig ned bokseren……beundrer kjønnet ditt en stund…..før jeg lar leppene min forsiktig berøre deg……..stikker ut tungen….og lar den smake forsiktig på deg…….jeg lar tungen gli lett opp og ned over skaftet før jeg stopper på toppen….lar tungen rotere over hodet………
Jeg lar munnen min gli over litt om gangen….samtididg som jeg lar tungen rotere over hodet.
Du puster tyngre til mer jeg tar inn av deg………jeg prøver så godt jeg kan å glede deg mest mulig……jeg kjæler for deg…slikker deg og suger deg….
Min egen opphisselse øker når jeg ser at du har det godt…
Plutselig stopper du meg…jeg vil ikke stoppe…har et ønske om at du skal komme med all kraft i munnen på meg. Jeg vil kjenne at du har det godt….og jeg vil nyte at du har det godt.
Men du hvisker; ikke sånn Hege.
Reiser deg opp…kysser meg, jeg kjenner hendene dine på mine bryster igjen…de leker …kjæler og kniper litt i brystvortene….så jeg gisper til.
Du lar den ene hånden din vandre ned til kjønnet mitt….sirkler litt rundt uten å egentlig være i berøring med kjønnet….jeg skyter ut hoftene…prøver å komme imot……….
Så kjenner jeg hånden din nedenfor skjørtet mitt….den nærmer seg kjønnet mitt .
Du kjenner prøvende om jeg er klar …om det er vått.
Jeg er så våt at jeg føler det renner nedover bena mine………………du lar en fing stryke lett over sprekken……..altfor lett etter min oppfatning…jeg vil kjenne deg inni meg nå……..
Jeg gir i fra meg et lite stønn i det du lar fingen din gli helt inn i meg…….og jeg støter kroppen min imot for å kunne kjenne deg lengst mulig inni meg. Du trekker fingen litt ut….lar den leke litt med klitoris……………
Jeg kjenner det bygger seg opp i kroppen min…..jeg vil så gjerne kjenne deg inni meg…….»men ikke stopp nå…vær så snill» får jeg så vidt hvisket frem…….jeg presser meg mer mot hånden din…..mens jeg kjenner hvordan kroppen min rister og musklene trekker seg sammen.
Dine lepper berører mine bryster igjen……jeg kjenner bare så vidt at du biter i brystvortene mine….alt føles bare deilig…og en god følelse brer seg i kroppen min etterhvert som musklene mine slapper mer av…….
Jeg får ikke store sjangsen til å slappe av…fordi du slipper ikke taket mellom bena mine…….du bare fortsetter din behandling av meg…….jeg kan på ny kjenne at det begynner å bygge seg opp.
Du snur meg rundt…..bøyer meg frem slik at jeg er står på alle fire…….med baken mot deg. Du trekker opp skjørtet mitt slik at baken min blir blottet….du kjærtegner mine rumpeballer…….lar fingrene gli lett langs sprekken bak…..du lar den ene hånden gli fremover…….berører lett mitt bakerste hull……lar fingeren massere lett rundt den følsomme åpningen, før du lar fingrene gli lengre frem for å la fingrene bli våte av mine safter…..jeg rykker litt når jeg kjenner en fing presse på mot mitt bakerste hull……så slapper jeg av igjen for å la deg komme til der du vil.
Du bøyer deg frem mot øret mitt og hvisker; «vil du at jeg skal ta deg nå?»
Jeg nikker….og hvisker nesten lydløst tilbake……»ja jeg vil at du skal ta meg…jeg vil at du skal ta meg der du ønsker»
Jeg kjenner kjønnet ditt stryke mot mitt……..du presser deg forsiktig mot meg……jeg er så våt og opphisset og åpen at du med ett er inni meg.
Du støter sakte mot bunnen….og ganske snart har jeg fallt inn i din rytme.
Dine støt blir hardere….raskere…..jeg hører at du puster tyngre…..dine hender finner mine bryster……..kjæler for dem….kniper litt i brystvortene mine…….kroppen min spenner seg mot deg igjen……..jeg lar hånden min finne min klitoris idet jeg kjenner at støtene dine blir raskere.
Mine muskler klemmer om ditt kjønn……klemmer til du ikke kan holde igjen lengre.
Vi blir en stund i denne stillingen…før vi med ett blir pinlig klar over at der vi er kan egentlig alle se det de vil…….
Sjangsen for at vi ville ha oppdaget hvis noen observerte oss er minimal.
Vi smiler litt med oss selv der vi står, midt på Sola stranden….bare gjemt bak noen ganske så lave sanddyner.
Du kikker på meg…..gir meg et kyss….
Jeg har et forslag……..»hva med et lite bad nå som vi er her?» jeg tar av meg resten av klærne mine…..venter ikke på svar fra deg…bare løper ned og uti vannet ….
Sjøen føles deilig kjølende på den hete huden min…..jeg stopper et stykke uti….snur meg og ser på deg…..»kommer du?»
Du nikker og kommer etter…..jeg svømmer litt utover…snur og kommer mot deg igjen…….kroppene våre møtes….og jeg kjenner den deilige kalde sjøen og din varme gode kropp mot min……lysten våkner i meg igjen..
Våre lepper møtes i et heftig kyss, før vi blir enige om å stå opp fra vannet og kanskje finne veien hjem til meg.

På vei hjem til meg blir vi enige om å bare bli hjemme i kveld.
Hjemme hos meg finner jeg frem noen ingredienser til en enkel lasagne mens du åpner en flaske rødvin.
Mens lasagnaen står i ovnen går vi inn på badet for å ta et bad……badet er klart…..stearinlysene står over alt……..den nye badeoljen står ved siden av karet.
Vi bruker lang tid i karet, vi har endel å snakke om……vi har endel forsømt kjæling å ta igjen.
Men lasagnaen er ferdig….vi blir ferdige i badet…..tar med oss rødvin og mat ut på terrassen.
Jeg har det veldig bra sammen med deg………..føler meg virkelig vel i ditt selskap.
Når vi har spist sitter vi sammen på benken ute på terrassen, det er litt kjølig nå..så jeg har hentet et teppe som vi har over oss. Du holder godt rundt meg…og jeg føler meg virkelig tilfreds. En liten stund bare sitter jeg der og nyter livet….nyter at jeg er sammen med deg…..og nyter tanken på at denne helgen såvidt har begynnt….denne kvelden er heller ikke over ennå. Det er fremdeles mye vi kan gjøre …………………………………………….
Det er bare fantasien som stopper oss.
Vi har jo også endel ting som ligger klart på soverommet mitt…..alt det jeg hadde fått i oppgave å skaffe til du kom.

Legg igjen en kommentar