Badestampen

Denne novellen er vist 7778 ganger.

Hun sendte melding til ham og håpet han ville svare ja. Nå hadde hun besøkt ham så mange ganger at det nå var på tide at han kom til henne for å se hvordan hun hadde det. Hun hadde invitert ham hjem til seg selv om hun vel innerst inne visste at han aldri ville komme. Men nå hadde hun i hvert fall forsøkt.

Det pep i mobilen hennes og smilet hennes ble bredere og bredere etter hvert som hun leste. JIPPI! Han svarte at han kom, og han kom allerede i morgen. Hjertet hennes dunket av glede, det var lenge siden hun hadde sett ham og hun ble kåt bare ved tanken på hva som kunne skje. Og det beste av alt, han ville være hos henne hele påskehelgen, fra torsdag til mandag! Det var mye mer enn hun hadde håpet på forhånd.

Dagen opprant med strålende sol og kroppen hennes kriblet av forventning. Hun fortet seg å stå opp, spiste en rask frokost før hun gikk ut og fyrte opp i badestampen. Det var vel den beste investeringen hun noen gang hadde gjort. Hun dusjet og barberte både legger og mus og kikket stadig på klokken. Endelig hørte hun det knaset i grusen fordi en bil parkerte på utsiden av huset hennes. Hun fortet seg ut og han rakk nesten ikke ut av bilen før hun var i armene hans. ”Gud som jeg har savnet deg” hvisket hun mens han kysset henne mykt på munnen. ”Det får jeg si var litt av en velkomst, så fint du har det her da” sa han og kikket seg rundt.

Hun tok bagasjen hans og drog han med seg rundt og på baksiden av huset. ”Vannet er varmt og det står kald øl i kjøleboksen” smilte hun og pekte mot badestampen. Han nikket og smilte ”det ser herlig ut, jeg tror det vil føles deilig etter noen timer i bilen”. Han ble med henne inn for å skifte og like etter satt de mer hver sin kalde øl og skålte i varmt deilig vann. Han la hodet bakover og lot solen varme ansiktet sitt ”dette kunne jeg bli vant med” sa han og smilte. Hun smøg seg inn i armkroken hans og strøk pekefingeren over brystet hans. Hun lot tungen tegne myke sirkler på halsen og nedover brystkassen og slikket brystvorten hans forsiktig. ”Dette kunne jeg også bli vant med” sa han en anelse tungpusten.

Hun ble modigere og satt seg skrevs over fanget hans mens hun kysset ham mykt og ertende. Hun kneppet av seg overdelen på bikinien sin slik at brystene hennes duvet myke, runde og fristende i vannskorpen. ”Jeg har ventet så lenge på deg, slikk vortene mine, la meg kjenne du blir kåt på meg” hun la hodet bakover, holdt brystene sine bydende mot ham og han drog henne inntil seg, tok en vorte i munnen og sugde den deilig og pirrende. ”Gud så kåt jeg er på deg, jeg kjenner det sitrer langt ned i fitta mi” hun gned seg mot han og til sin store tilfredshet kjente hun han stivne for henne under vannet. Hun lot hånden gli mellom han og henne og hun strøk han forsiktig over den voksende bulen i buksen hans. ”Herregud jente, du gjør meg gal, jeg vil kjenne på deg” hun drog bikinibuksen av seg og flyttet litt på seg slik at han kun ta av seg badeshortsen. Han lette seg fram til sprekken hennes og hun stønnet høyt av fryd når fingeren hans gled lett på innsiden av henne. Hun presset seg mot hånden hans og fingeren beveget seg deilig langt inni henne. De kysset hverandre, tungene lekte og pirret og han var dypt inni munnen hennes. De stønnet og kroppene deres beveget seg mot hverandre. ”Jeg vil ha pikken din, fyll opp min våte, trange fitte og knull meg” hun så bedende på ham og løftet seg litt opp, tok tak i kuken hans og runket han forsiktig, han stønnet og la seg godt til rette bakover. Lot henne styre showet, han likte det slik. Elsket at hun tok kommandoen. Hun visste hva hun ville ha, hun var frekk og direkte og han ble alltid kåt når hun var sånn.

Hun lot tuppen på kuken hans hvile mot åpningen sin, men plutselig sank hun hardt ned på ham og han forsvant til bunns i henne i et eneste støt. Hun måtte holde seg for munnen for ikke å skrike høyt. Dette var så himmelsk. Pikken hans passet henne perfekt, de fant rytmen i sammen og hun red ham deilig opp og ned, mens vannet plasket rundt dem. Takk og lov at det såpass usjenert i hagen hennes, ellers ville de vel hatt tilskuere, ikke det at noen av dem brydde seg om det hadde skjedd.

Han holdt henne hardt om hoftene, lot kuken jage hardt ut og inn i henne mens hun masserte seg selv på klitorisen sin. Hun skrek hun ville komme, og hun red ham fortere og fortere til kroppen hennes stivnet og hun kastet hodet bakover når hun kom. Fitta hennes klemte så deilig rundt staven hans og han kjente saftene renne ut av henne. Herregud dette var mer enn han kunne klare, han lot det stå til og sendte mengder av varm sæd dypt inni grotten hennes. De klamret seg til hverandre og hun hang om halsen hans til hun klarte å roe seg. Blikket hun sendte ham sa mer enn tusen ord. Denne damen var ikke fornøyd med en orgasme, såpass kjente han henne, og når hun først var i det humøret, var det bare å stå til.
Han smilte ved tanken på at påsken bare så vidt hadde begynt, hvor mye sex og hvor mye deilig de to skulle oppleve, ja det visste ingen.
Det han visste var at han skulle nyte fridagene, elske med henne så mye hun ville og for å være helt ærlig hadde han ikke så mye i mot akkurat det.

Hun på sin side kjente sæden rant ut av henne og hun steg opp av stampen, tok ut proppen og sa at de nok måtte bytte vann før neste bading. Blikket hans lyste av tilfredshet og hun var glad han hadde kommet. Hun skulle sørge for at han fikk det han ville ha og hun ville han skulle huske denne påsken. Det ville hun, dette ville bli påsken hun aldri ville glemme.

Legg igjen en kommentar