Bak nissedrakten

Denne novellen er vist 8565 ganger.

De aller fleste kjenner julenissen som en stor mann med hvitt skjegg, som sprer juleglede.
Det er få som aner hva som befinner seg under nissedrakten. Det er slik Nissen liker det, å spre juleglede til alle de snille barna.

Det er nisse drakten som gjør nissen god og rund, med hvitt skjegg og hår. Den er magisk slik. Det er for og skape et inntrykk om en varm og snill nisse, som elsker å spre jule glede.

Nissen har egentlig mørkt hår, med en sexy lugg. Han har brune intense, dype og varme øyne. Når nissen smiler, smelter nissemor helt. Øynene hans får en varm glød.
Nissen er bredskuldret og har en sexy muskuløs kropp.
Og den er det bare nissemor som få se. Kanskje du ble missunnelig nå, det hadde jeg også blitt. Mmmm.

Under hele advent, lever Nissen og nissemor i sølibat. De har ikke tid til annet enn og lage leker, å forberede til jul. Heldigvis får de hjelp av nissens medhjelpere.
Selve julen derimot, feires som en høytid i sengen.

Mens Nissen deler ut julegaver, er nissemor hjemme og gjør klar mat og annet som skal nytes i julen. Slik at de kan slappe av når nissen kommer utmattet hjem på julemorgenen. De tar seg noen velfortjente timer med søvn.

Juledagen starter med julemiddag sammen med nissens hjelpere og deres koner.
Det er høy julestemning med god mat og drikke. Det er lagt opp til en romantisk og sexy atmosfære med stearin lys og sexy dufter.

Nissemor har på seg et sexy rødt miniskjørt, og en utringet sort topp.
Og ikke noe under.
Hun kjenner allerede den glattbarberte musa si banke, av all den gode stemningen. Hun sitter og gleder seg til middagen er over, og alle går hver til sitt for dessert. Hun titter bort på nissen, han er så sexy i dessen sin. Den sitter perfekt på han, strammer litt på den sexy rumpa hans. Akkurat slik hun liker det. Hun ser at nissen heller ikke er uberørt av den gode stemningen. Det er tydelig og dømme etter den store bulen i buksen hans.
Nissemor elsker og se hvilken effekt hun har på han, og kjenner at det begynner og renne safter av henne.

Hjemme venter en enda mer stemningsfull atmosfære, med levende lys, boblebad og champagne. De skal tross alt feire en ny vellykket julegave utdeling.

Nissemor møter blikket til nissen, hun smelter helt når hun ser inn i de varme øynene hans. De møter hverandre i et hett lidenskapelig skyss, slynger hendene om nakkene til hverandre. Tiden står stille rundt dem nå, de glemmer helt nissens hjelpere.

Nissen føler seg frem til låret, beveger sakte hånden nærmere nissemors helligdom, erter henne slik han vet hun liker. Han streifer borti helligdommen, kjenner at nissemor er våt, og tenner enda mer. De puster tyngre nå, nissens hjelpere begynner å legge merke til hva som foregår.
De fleiper og sier ja kanskje vi skulle gå hver til vårt for litt dessert nå?
Nissemor og nissen kvepper til og rødmer. Nissen mente det var en god ide.
Alle går hver til sitt.

Når de kommer inn døren, hjemme hos seg selv, går det en sti med stearinlys inn til boblebadet. Der venter en flaske med champagne på dem.

De river av hverandre klærne, samtidig som de grådig kysser hverandre.
De får ikke nokk av hverandre.

Nissen setter seg i boblebadet, med nissemor sittende overskrevs på fanget hans.
De skåler i champagne, de drikker av hverandre. De sitter i boblebadet og bare nyter hverandre, koser og tirrer hverandre.

Nissen kjæretegner ømt det ene brystet, heller champagne på det, og sleiker det i seg.
Nissemor reager med engang, buer ryggen sin og presser brystene frem. Aaahhh jeg elsker deg, ikke stopp sier nissemor.
Mmmmmhh du er så deilig nissemor. Jeg kunne hold på slik i en evighet på deg.
De møter hverandre intenst i blikket, kysser lidenskapelig, greier ikke å slutte.
De er helt oppslukt av hverandre.
Nissemor kysser halsen til nissen, beveger seg sakte og intenst nedover med tungen, kommer over en brystvorte og sleiker seg videre nedover til navlen, sirkler rundt den med tungen. Samtidig stryker hun hendene langs innsiden av de muskuløse lårene til nissen, nærmer seg kjønnet hans, kiler lett over edelstenene hans. Nissen stønner ahhhhhhhh, han tar et bryst i munnen, kiler brystvorten med tungen før han suger seg fast. Han sniker hånden ned til nissemors helligdom, kilder lett over den hovne klitten hennes. Nissemor grøsser av nytelse.

Nissen løfter nissemor til siden, løfter henne opp på kanten av boblebadet. Han kysser henne på magen, samtidig som han erter henne med å kile henne langs låret. Han kysser så klitten hennes. Nissemor stønner ahhh så deilig, svøper bena rundt ansiktet til nissen, og presser han mot klitten. Nissen elsker og pirre og erte nissemor, han sleiker henne fra klitten ned til åpningen. Nissen tunge puler den deilige musa som han elsker så godt, sleiker henne så opp til klitten igjen, samtidig som han stikker noen fingre inne og ut av åpningen hennes.
Etter alt forspillet tar det ikke lang tid før nissemor kommer i en ekstatisk orgasme, på grunn av den deilige intense behandlingen hun får av nissen sin.

Nissen koser med nissemor til hun kommer ned fra orgasmen sin. Nå er det nissen sin tur til å nyte. De bytter plass. Nisse mor stryker lett over lemmet mens hun kysser og sleiker på edelstenene. Hun tirrer og erter, sleiker seg sakte oppover lemmet, til hun kommer til hodet. Hun kysser hodet lett, kiler det med tungen. Det lekker små gledes tårer ut av lemmet nå. Nissemor fryder seg, elsker å se hvilken effekt hun har på god nissen sin. Hun elsker lemmet hans, det er helt perfekt, langt og tykt. Nissemor begynner å suge nissens lem, nissen er veldig opphisset nå. Han klarer ikke mer, trenger finalen nå. Nissen setter seg ned i boblebadet, nissemor klyver skrevs over han. Setter seg slik at lemmet slipper inn, i den godt smurte grotten hennes. Ahhhhhh så godt, ikke stopp. Nissemor elsker å bli bunnet gang på gang, slik hun blir nå. Nissen puster tyngre nå, det er ikke lenger før det går for han nå. Nissemor kjenner det bygger seg opp for henne nå også. Det tar bare noen sekunder før nissemor kommer i store krampetrekninger, nissen klarer ikke holde igjen lenger nå, han spruter inne i henne.

Lykkelig og slitne omfavner de hverandre nå.
De klyver ut av boblebadet, tar seg en slurk champagne, før de tørker av hverandre.
Nissen bærer nissemor ut til senga. De omfavner hverandre, og sovner i hverandres armer. De ligger og drømmer om neste dags eventyr nå.

Slutt.

Legg igjen en kommentar