Bakholdsangrep

Denne novellen er vist 26690 ganger.

I en totalt fremmed by var hybelen det eneste faste punktet. Jeg kom fra ei lita bygd fire timers bussreise unna og hadde bare vært på kortere handleturer i byen før. Og nå skulle jeg bo her, for første gang hjemmefra i minst et halvt år mens jeg tok forberedende.
Hybelen lå i et gammelt hus som var delt opp i ni hybler, men foreløpig hadde jeg bare møtt huseieren. Han var en ganske ordinær, men ung kontortype. Den mørke luggen falt stadig ned i panna under samtalen og jeg klarte ikke å la være å kaste et blikk på bulen i buksa.
Den første kvelden, etter at foreldra mine var dratt, pakka jeg ut og hengte opp plakater. Som den fornuftige landsens gutten jeg var, gikk jeg tidlig til sengs, men fikk ikke sove. Alt var spennende, nytt og fremmed. Lydene fra naborommet hjalp heller ikke på søvnen.
Noen hadde åpenbart heftig sex i den tilstøtende hybelen. Stønn og utrop nådde meg gjennom den tynne veggen og fikk pulsen min til å stige. Jeg klarte ikke å holde meg fra å tenke på det som foregikk bare noen få meter fra min egen sitrende kropp.
Jeg så for meg hvordan mannens harde lem sank inn i kvinnens våte åpning og kjente at mitt eget fyltes av lyst. Helt av seg selv rulla det seg opp på magen og ble liggende der og banke i takt med knirkingen fra senga på den andre siden av veggen. Han hadde sikkert en stor kuk som stakk rett ut fra den glattbarberte kroppen. Jeg kjente forsiktig på min egen, ennå halvstive pikk.
Mannen i det andre rommet stønna høyt i det samme og jeg kjente at det rykka til i mellomgulvet. Hårene, som jeg ennå ikke hadde turd å barbere bort, reiste seg. Pungen trakk seg sammen og ble skrukkete og jeg oppdaga at jeg hadde slutta å puste.
Jeg heiv etter pusten og hørte den dype bassen stønne igjen. Det hørtes ut som om han befant seg like ved det høyre øret mitt. Jeg pressa hodet mot den blåmalte veggen mens jeg rulla forhuden langsomt fram og tilbake over det stramme hodet. Når jeg lå sånn kunne jeg høre de mindre høylydte utbruddene også.
– Åh. Ja, akkurat sånn, hørte jeg kvinna si.
– Den deilige musa di! Er du alltid like våt?
– Nei, bare når jeg tenker på deg. Åh, det var godt!
– Sånn?
– Jaaa…….! Akkurat sånn, der, ja.
Stemma hans var veldig dyp og jeg tenkte at han kanskje var afrikaner. Jeg tenkte på stor, tykk, svart pikk. Hard og myk på samme tid, inn og ut mellom leppene mine til den mørke staven åpna seg og spruta meg full av hvit, salt væske. Hånda dro huden raskere og raskere over den stive stanga mi helt av seg selv.
Jeg lå under mammas dynetrekk og hørte dem brøle rett inn i øret mitt mens jeg kjente at det rykka i pikken min og det ble varmt og vått oppover magen. Ei lita stund etterpå sovna jeg tilfreds.
Neste formiddag våkna jeg optimistisk og uthvilt. Nå begynte det virkelige livet, tenkte jeg. Jeg tulla et håndkle rundt livet og gikk for å dusje. Dusjen lå helt i den andre enden av gangen og var relativt sliten. Jeg hadde ikke bodd her om det ikke var for at det var den billigste hybelen jeg klarte å finne. Det var ikke særlig mange å velge mellom og åpenbart mange som var ute etter et sted å bo.
I døra inn til dusjen støtte jeg sammen med et vilt fremmed menneske. Hun var kliss naken og holdt et håndkle over den ene armen. Håret var kort og svart, øynene små og kroppen var kraftig. Brystknoppene var små og harde og stod rett ut. Hun så ut som om hun fikk sjokk da hun så meg og dro den ene håndkleenden over musa. Raskt dekka hun til de faste, store puppene også. Så smilte hun, holdt håndkledet sammen med venstre hånd og rakte fram den høyre.
– Hei. Jeg heter Maria.
– Adrian. Unnskyld at jeg skremte deg. Jeg trodde… Vet ikke helt hva jeg trodde, mumla jeg og rødma.
– Alt i orden. Jeg skulle vel ikke ha sprada rundt på den måten, men jeg trodde alle andre fortsatt var på ferie. Du er ny her?
– Ja, i nummer A3
– Da holdt vi deg kanskje våken i natt. Jeg bor rett ved siden av. Beklager.
– Helt i orden, mumla jeg.
– Forresten bryr jeg meg ikke om hvor mye klær du har på. Jenter er ikke helt min greie, skønner du, la jeg raskt og nervøst til så hun ikke skulle misforstå noe.
– Da kommer vi nok godt overens, smilte hun og gikk.

Neste gang jeg møtte Maria hadde jeg rukket å begynne studentlivet for alvor. Forelesningene var begynt og jeg hadde vært ute på byen en kveld med kollokviegruppa. En av dem het Remi og var helt utrolig skjønn. Han hadde lysebrunt hår med en rødlig glød og store, brune øyne med lange, mørke vipper. Munnen var liten og fyldig og i fantasien så jeg pikken min gli inn og ut av den på de mest upassende tidspunkt.
Det var ham jeg tenkte på da Maria plutselig dukka opp på lesesalen. Derfor la jeg ikke merke til henne før hun var helt inntil meg. Det ene øyeblikket var hun i ferd med å gå forbi meg, det neste hadde hun forsvunnet under bordplata. Jeg kikka meg forsiktig rundt, men det virka ikke som om noen hadde lagt merke til hva som skjedde.
– Hva er det du driver med, hviska jeg irritert.
Hun svarte ikke. Jeg kjente hendene hennes bevege seg utenpå dongeribuksa. Det virka som om lyden av glidelåsen flerra lesesalstillheten og igjen kikka jeg nervøst rundt meg. Bare et par stykker reagerte, men de klarte åpenbart ikke å finne ut hvor lyden kom fra og mista raskt interessen.
Mellom låra mine dreiv Maria og fikla med bokseren min. Endelig klarte hun å trekke ut den allerede halverigerte pikken min.
– Forestill deg at jeg er en gutt du liker, hviska hun.
Jeg rakk ikke å gjenta spørsmålet om hva i helvete hun trodde hun gjorde, før jeg kjente myke lepper strammes rundt stanga. Den reiste seg forræderisk til nye høyder. Jeg beit meg i leppa for å hindre meg selv i å slippe ut et stønn av vellyst.
Det føltes skikkelig merkelig å vite at det satt ei dame under bordet og sugde meg. Så jeg valgte å gjøre som hun hadde sagt og så for meg Remis engleansikt i stedet. Jeg lot ham kle av seg genseren først, deretter buksa. Han snudde ryggen til meg så jeg kunne skimte den stramme rompa hans gjennom det tynne stoffet i bokseren. Da han bøyde seg og trakk den ned kunne jeg se rett inn i den mørke sprekken hans og måtte hive etter pusten.
Han kom bort til meg, bøyde seg ned, greip den stive pikken min og lot den langsomt gli inn mellom de fyldige leppene. Det kjentes varmt og vått. Tunga kilte under hodet mens leppene glei opp og ned langs skaftet. Det skulle ikke mer til. Jeg kjente at jeg rykka til og sæden pressa seg ut i raske støt rett i den ventende munnen. Han smilte mot meg med sæden min rennende ut av munnvikene. Øynene uttrykte som vanlig en blanding av latter og uskyldighet.
Smerten vekka meg. Det gjorde intenst vondt i underleppa. Jeg stakk tunga ut og kjente etter. Leppa hadde fått et dypt sår på langs. Jeg møtte Marias lattermilde øyne og så at hun tørka seg rundt munnen med genserermet. Jeg måtte smile jeg også når jeg tenkte på den noe absurde situasjonen. Raskt gnei jeg blodet vekk så godt jeg kunne, reiste meg ustøtt og gikk mot dassen.

Etter dette prøvde jeg å unngå Maria. Det var aldri godt å vite hva hun kunne finne på. Remi fikk jeg derimot et godt forhold til og vi satt ofte på hybelen min og leste. Vi satt oftest ved siden av hverandre ved skrivebordet og da kunne jeg kjenne varmen fra den deilige kroppen hans mot min. Man kan vel si at konsentrasjonen om pensum var nokså laber fra min side.
En av disse kveldene ble begge trøtte og han mente at vi trengte en oppfriskende dusj. Bare forslaget fikk meg lys våken med det samme, men jeg prøvde å skjule den vannvittige pulsen. Hver ting han tok i tenkte jeg på som en relikvie. Og nå stod han på rommet mitt og kledde seg naken sammen med meg, som om det var en liten bagatell!
Med hvert vårt håndkle tullet rundt livet gikk vi sammen nedover gangen. Jeg var så nervøs at jeg hakka tenner, men Remi trodde det var av kulde og trakk meg forsiktig nærmere. Jeg syntes jeg hørte ei dør som ble åpna bak oss, men akkurat da brydde det meg ikke.
Inne på badet ble jeg enda mer usikker enn jeg allerede var. Var det meninga at jeg skulle inn i dusjen sammen med ham? Eller måtte jeg stå utenfor og se på ham i smug? Men det var ingenting å engste seg for. Remi tok meg i hånda, hang opp håndkledene våre og førte meg inn i det lille dusjkabinettet sammen med seg. Jeg kikka ned på pikken hans i smug. Den så stor og deilig ut og jeg hadde voldsomt lyst til å bøye meg ned, la den gli inn mellom leppene mine og smake på den.
Så begynte han å såpe meg inn. Jeg bare stod der og kjente blodet fosse gjennom årene under de myke hendene hans. Han pressa seg tett inntil meg og lot hendene gli sakte over rompeballene mine. Jeg kjente hendene hans i rompesprekken og den stadig stivere pikken hans mot magen. Vi stod tett inntil hverandre, stake mot stake, og jeg fikk nesten ikke puste.
Plutselig slapp han meg. Øynene var alvorlige nå. Han så på meg som om han trodde jeg ville gå min vei. Det kunne sjølsagt aldri falle meg inn, men jeg var ikke sikker på hvordan jeg skulle fortelle ham det. Så jeg sa ingenting. Jeg strøk ham over de smale hoftene og la leppene forsiktig mot hans. Han tok i mot meg, lot tunga mi stryke langs hans.
Han smilte til meg da vi måtte trekke pusten. Så kyssa han meg igjen, enda heftigere enn forrige gang. Jeg merka at pikken dunka mot magen hans og mot den stive stanga hans. Det var så ufattelig godt. Alt var så deilig.
Det var da jeg hørte noen stønne, noen som verken var meg eller Remi. Jeg snudde meg og fikk se Maria stå lent mot veggen under vinduet. Hun var like naken som første gang jeg så henne. Med den ene venstre hånda knadde hun det venstre brystet. Den andre hånda var delvis skjult av det krøllete håret mellom beina. Øynene var enda smalere enn de pleide å være. Kinna var røde, hun så rett og slett ut til å kunne selvantenne når som helst.
Remi hadde også oppdaget henne. Vi stod helt rolige og bare så på denne inntrengeren.
– Fortsett, fikk hun til slutt fram mellom stramme lepper.
– Fortsett, vær så snill.
Vi så på hverandre. Remi himla med øynene og jeg skulle til å trekke meg bort, men han greip tak i meg, bøyde seg mot meg og hviska:
– Det gjør vel kanskje ikke noe?
– Det er Maria. Hun er sær, skikkelig sær.
– So?
Han smilte skøyeraktig.
– Det er dette man kaller en vinn-vinn- situasjon, ikke sant?
Jeg så tvilende på ham, men når jeg tenkte meg om gjorde det egentlig ingenting at hun stod der. Nå skjønte jeg hva hun mente med at vi skulle komme godt overens. Og jeg huska den gangen på lesesalen. Strengt tatt skyldte jeg henne dette. Dessuten var det noe merkelig pirrende ved å ha ei så kåt dame så nær mens vi var opptatt av hverandre. Jeg nikka.
Remi begynte på nytt å stryke meg over hoftene og rompa. Nå stod vi vent mot Maria, så hun skulle få se hvor godt vi hadde det. Jeg greip rundt pikken til Remi og begynte langsomt å ronke ham. Hånda mi førte huden fram og tilbake over hodet. Han måtte støtte seg mot veggen i dusjen og fulgte hver bevegelse jeg gjorde. Han var så nydelig der han stod.
Jeg bøyde meg ned og gjorde det jeg hadde drømt om i flere måneder. Jeg førte den store, harde pikken langsomt inn mellom leppene. Tunga mi slikka ham på langs og på tvers, sirkla inn tuppen og berørte så vidt den bittelille åpninga ytterst ute. Han var stiv og mjuk samtidig og jeg trodde nesten jeg kjente hvordan han dirra av utålmodighet.
Plutselig ble jeg skubba vekk og så Maria, som jeg faktisk hadde klart å glemme, gripe om Remis pikk med den ene hånda samtidig som hun masserte rompesprekken hans med den andre. Hun åpna munnen og slukte den stramme pungen. Han kikka et øyeblikk forbausa ned på henne og så ut som om han skulle protestere, men det kom bare et stønn av nytelse ut mellom leppene hans.
Jeg var gal av sjalusi. Dette kunne hun virkelig ikke gjøre. Her gikk grensa! Samtidig kjente jeg at stanga mi vibrerte i hendene mine og at det rykka i sprekken min. Totalt forvirra kjente jeg at det bygga seg opp i pungen og pressa oppover. Remi vinka på meg. Jeg gikk inntil ham og skritta over ham så jeg ble stående med et bein på hver side av ham med ryggen til Maria mens han manøvrerte seg ned i sittende. Idet pikken min gled inn mellom de deilige leppene hans klarte jeg ikke lenger å holde igjen. Alt som hadde bygd seg opp gjennom måneder av lengsel spruta ut og fylte munnen hans. Det pumpa og pumpa i kramper som syntes endeløse. Remi gurgla og stønna mens sæden min rant nedover haka hans.
Nesten med det samme kjente jeg en varm sprut mot rompesprekken min og merka så vidt at Maria trakk seg tilbake. Jeg sank ned over kjæresten min og slikka sæd med kattetunge over hele ansiktet hans. Så lå vi der og pusta tungt i takt. Innimellom smilte vi til hverandre, kyssa og strøk hverandre lett over huden.
– Jeg elsker deg, vet du det?
– Ja, sukka jeg lykkelig.
– Men hvem faen var den dama?
– Maria. Hun bor på hybelen ved siden av min. Ikke bry deg om henne.
– Det var litt vanskelig, for å si det sånn, sa Remi og begynte å le så han hiksta.
– Maken til påtrengende menneske.
– Det kan man si. Men hun må nesten tolereres. Hun bare er sånn.
– Og takk Kali for det! Hun var ufattelig flink til å være dame.
– Mhm.
– Men for å være litt alvorlig, så tror jeg vi klarer oss uten henne i framtida, eller hva sier du?
Jeg nikka enig og letta.
– Men kanskje hun kan få se på en gang i mellom, sånn etter hvert? Hvis hun lover å bare se men ikke røre?
Vi smilte konspiratorisk til hverandre og forlot dusjen til fordel for senga mi, der vi i alle fall kunne være helt aleine.
Det var historia om den gangen jeg ble overfalt i dusjen. Hvordan det gikk videre med Maria, Remi og meg er ei anna historie. Kankje jeg forteller den en annen gang?

Legg igjen en kommentar