Barbesøk

Denne novellen er vist 15360 ganger.

Kjæresten og jeg var ute og gikk en sen kveld. Vi hadde nettopp vært en tur på en koselig italiensk restaurant, og fått oss et par drinker i baren der. Usikre på hva vi skulle, ga vi oss på en spasertur i den varme sommernatten.

Hanne gikk inntil meg og holdt meg i hånden. Hoften hennes skumpet borti meg fra tid til annen. Hun har en sexy måte å gå på. Hun er ikke redd for å vise sine lekre kurver, og slik som nå kommer de ekstra godt til sin rett, – i høyhelede sko, sorte strømper, og et kort skjørt som hele tiden truer med å vise alt hun har. Hun er en slik som menn snur seg og ser lystent etter på gaten. Faktisk kan jeg sverge på at jeg har sett henne få de samme lystige blikkene fra en del kvinner også.

«The Chatou» lyste det på et skilt foran oss, og uten å tenke noe mere over det gikk vi inn. Det var en rolig bar, – ikke mange mennesker der, og Hanne skilte seg umiddelbart ut. Hun var den eneste kvinnen.

Det satt fire-fem menn langs bardisken, og en bartender i midten av tyve årene sto og serverte. Det var en typisk lokal pub, – mer et samlingssted for gjengen enn et sted for oss. Og for en gjeng! Ikke en sjel over 25, – alle lå vel mellom 18 og 23 år.

Det ble helt stille i det vi kom inn, og alle syntes å stirre på Hanne. Jeg kunne ikke klandre dem. Hanne på sin side kastet bare et kort blikk rundt seg, før hun nærmest gled over til baren.

– To singapore sling, sa hun med lav sensuell stemme.

Bartenderen smilte og satte igang. Vi fant oss et bord, satte oss ned, og det gikk ikke lenge før et par av gutta kom over og spurte om det var ok at de slo seg ned hos oss. De ville spandere en drink på oss. Det var greit nok for oss, og det gikk ikke så lenge før både Hanne og jeg begynte å bli små fulle.

Jeg la merke til at alle etter hvert hadde samlet seg ved vårt bord. Et par av gutta var tøffere enn de andre og var blitt ganske raus med tilfeldige berøringer av Hanne. Hun på sin side syntes slett ikke å ha så mye imot det, og da en av gutta var frekk nok til å spørre:

– Er puppene dine ekte?

Da var hun ikke snauere enn at hun satte det knallblå blikket sitt i ham, og sa:

– Garantert, og om du ikke tror meg, så får du kjenne etter!

Gutten så seg nølende rundt, og et par av de andre ga ham små klapp på ryggen og spurte om han ikke turte. Med ett manet han seg opp og stakk prøvende hånden borti blusen til Hanne, og forsiktig klemte han på det ene brystet hennes gjennom stoffet. Med ett tar Hanne tak rundt håndleddet hans:

– Skal du kjenne om en pupp er ekte, gjør du slik! Så tok hun hånden hans, og dyttet den under blusen, – godt plassert rundt det ene brystet sitt. Han så et øyeblikk forskremt ut, men alkoholen hadde nok gjort sitt med ham også. Frimodig kløp han henne lett i brystvorten, og rullet den forsiktig mellom et par fingertupper. Hanne ynket seg svakt, før hun sa:

– Ekte nok for deg?

Gutten bare nikket, med et fårete smil.

– Flere som tviler? spør Hanne med bestemt stemme og ser seg utfordrende rundt.

En av gutta beveger seg nølende mot henne.

– Jeg, sier han.

– Kjenn, svarer Hanne, og lener seg bakover, og skyter brystene mer frem. Denne gutten trengte ingen veiledning, han fant veien under blusen selv, og benyttet muligheten til å kneppe opp de to øverste knappene.

Jeg så rundt bordet, og der satt det nå fire gutter, i tillegg til meg selv. Alle hadde blikket fokusert mot Hannes bryster, og jeg kunne bare tenke meg hvor gjerne de ville se mer av hennes kropp.

Jeg snudde meg rundt for å bestille en drink til fra bartenderen, men han var uoppfordret på vei mot bordet. Med ett la jeg merke til at han hadde snudd skiltet på døren slik at baren nå var stengt.

Måpende snudde jeg meg mot Hanne igjen, og nok en gang fikk jeg en overraskelse. Nå var det ikke lenger bare en som lurte på om brystene hennes var ekte. Det sto en gutt på hver side av henne, og de hadde hver sin hånd nede i blusen hennes, – godt plantet rundt hvert sitt bryst. En tredje gutt var i ferd med å kneppe opp de resterende knappene med skjelvende fingre. Hanne på sin side så slett ikke ut til å ha noe imot det, – hun satt med hodet bakoverlent og bare nøt berøringene.

Med ett kjente jeg Hanne skumpe borti benet mitt, og jeg kunne se at hun spredde bena så langt det trange skjørtet tillot. En hånd lå på det ene låret hennes og strøk henne forsiktig oppover. En finger gled inn under skjørtekanten og trakk med seg skjørtet litt lengre opp. Villig løftet Hanne litt på rumpa, og som en strikk spratt skjørtet opp og la seg som en bylt rundt hoftene hennes. Den sorte blondetrusen var godt synlig, og det samme var strømpe båndene.

En ny hånd la seg på det andre låret hennes, og begge hendene begynte så å stryke henne sakte oppover. Som hypnotisert kunne jeg ikke annet enn å stirre på hvordan de beveget seg oppover og nedover, til de strøk oppover på innsiden av begge lårene. En av dem var litt raskere enn den andre, og jeg kunne se hvordan Hanne spente kroppen idet en hånd strøk henne over fitta.

Da jeg igjen så litt oppover kroppen hennes, rakk jeg akkurat å se den siste knappen sprette opp, og blusen gli til side. Det avslørte et par svulmende, runde bryster med struttende brystvorter på tuppene. Nå begynte gutta rundt henne å bli tøffere, og en av dem våget såvidt å bøye seg frem og la tungen gli over brystvorten. Tydelig oppildnet av at han ikke ble stoppet, gjentok han bedriften, men denne gangen lot han leppene lukke seg rundt knoppen, og tungen sirkle over den inne i sin egen munn.

Jeg reiste meg og gikk bort til baren hvor jeg tappet meg en pils selv. Bardisken var nå forlatt, så her gjaldt det å stå for selvbetjening. Da jeg kom tilbake, var stolen min fremdeles ledig, og det syntes ikke som om jeg hadde gått glipp av noe. Men så la jeg merke til at det manglet en. Bartenderen, – hvor var han?

Noe skumpet borti låret mitt, og jeg så ned. Der, på kne under bordet sto han ivrig opptatt med å la tungen og munnen jobbe seg oppover forbi kneet til Hanne. Hanne satt fremdeles helt stille med hodet bakover og armene hengende ned langs siden. Bare brystet som hevet og senket seg mens hun pustet dypt, viste at hun var i live.

Med ett begynner den ene hånden hennes å bevege seg. Den finner et kne, og begynner å gli oppover et lår. Så den andre hånden på et annet ben. Den første hånden er kommet helt opp der hvor låret stopper, men det stanser ikke Hanne. Hun lar hånden gli videre oppover, på utsiden av en kraftig bul på buksen som tydelig avslører hva eieren har i tankene sine. Fingrene hennes tar tak rundt den og klemmer til.

En finger prøver å presse seg inn mellom to knapper, men det er for trangt. Så spretter en knapp opp, og en til. Med ett glir tre av fingrene hennes inn under buksa hans, og med en hånd hjelper han henne å kneppe opp de resterende, før han åpner beltet.

Gutten på den andre siden greide ikke å vente, han står allerede med buksa rundt knærne, og en stor våt flekk på fremsiden av de trange trusene er godt synlig. Hannes hånd holder rundt pikken hans gjennom stoffet, og hun beveger hånden sakte og rytmisk opp og ned.

En finger er i ferd med å gli inn under Hannes truse kant, og hele kroppen hennes hever seg litt opp fra stolen idet klitten hennes blir berørt. Hun stønner svakt, og jeg kan se hvordan hun klemmer til rundt de to pikkene.

Et hode kommer til syne mellom bena hennes, og noen fingre trekker forsiktig trusen til siden. En nese nærmer seg fitta hennes, og der jeg sitter kan jeg såvidt skimte tungen som glir ut over leppene hans rett før han berører henne med den, og hun presser underlivet opp og begraver ansiktet hans i sine safter.

Hendene på begge sider holder henne nede, og tvinger henne til å bli sittende og bare ta imot. Hun har greid å få tak rundt pikkene på begge sider nå, og hendene hennes har glidd opp langs lårene og under trusene. Bevegelsene avslører at hun runker dem begge heftig.

Med ett kommer jeg på at jeg jo har et Kodak engangs kamera i jakkelommen. Om ikke dette er et Kodak moment.. hva er det da? Hurtig fisker jeg det opp, og ser at det er tatt bare ett bilde. Blitzen lyser opp det halvmørke rommet, men ingen kommer med innvendinger. Og igjen tar jeg et bilde.

Hender tar tak under kroppen til Hanne, – 5 gutter tar tak og løfter henne opp. Selv reiser jeg meg, og flytter de halvfulle glassene fra bordet hvor hun blir lagt ned. Selv ikke da de bar henne slik, ga hun slipp på de to pikkene hun hadde grepet så godt rundt. Hun blir liggende på ryggen oppå bordet med hodet ved stolen der jeg for et øyeblikk satt, men nå har jeg gått helt opp i min rolle som fotograf, og beveger meg rundt i lokalet.

En gutt stiller seg på kne på stolen min slik at underlivet hans er rett over Hannes ansikt, og jeg lurer et øyeblikk på om han faktisk tør ta frem pikken for å se om hun vil suge ham. Det gjør han. I en eneste kjapp bevegelse trekker han både bukse og truse ned, og pikken spretter frem som en spent fjær. Den blir stående å vippe rett over ansiktet hennes, men hun har øynene igjen, og konsentrer seg om de to hun runker heftig, samt han som har hele ansiktet sitt dypt begravet mellom bena hennes.

Gutten på stolen vipper pikken litt ned, slik at den såvidt berører nesetippen til Hanne. En tynn tråd blir hengende mellom nesa hennes og pikken hans. Han er så kåt at det ser ut som om det kan gå for ham hvert øyeblikk. Det er nok til at Hanne skjønner hva han vil og åpner munnen mens hun løfter overkroppen litt opp. Leppene hennes fanger pikken, og med et fornøyd grynt lukker hun munnen om den.

Gutten stønner, og en serie med skjelvinger går gjennom kroppen hans. Selv benytter jeg muligheten til å forevige dette øyeblikket. Brått og uventet får Hanne en orgasme, – hun begynner å hive på hele kroppen, og hendene hennes knyter seg så hard de kan rundt det hun holder i.

Bartenderen som slikker henne gjør så godt han kan for å følge hennes bevegelser, og jeg kan se at han febrilsk prøver å fortsette å fingerknulle henne etter beste evne. Så faller Hanne sammen som en sekk, og blir liggende utmattet å hive etter pusten.

Men det stopper ikke disse gutta. Bartenderen, han som tydeligvis visste hvordan han skulle bruke tunga, reiser seg opp og trekker ned buksa. Fra lomma finner han en kondom som han kjapt trekker på, før han med et godt tak rundt hver av hoftene hennes presser pikken til bunns i henne. Hanne våkner fra dvalen med et halvkvalt skrik.

Bartenderen har dårlig tid. Pikken hans jager hurtig ut og inn av henne som et ekspresstog, og det går ikke lenge før han med et siste støt blir stående å skjelve. Sakte trekker han seg ut av Hanne som ser ut til å ville ha mer, men det er ikke noe problem, en ny står klar. Han har allerede tredd på kondom, og ikke før har bartenderen rukket å flytte seg, så styrer han pikken på plass.

En av gutta har krabbet opp på bordet, og står på kne ved siden av Hanne. Pikken hans vipper som et agn foran ansiktet hennes, og hun biter på. Med en hånd runker hun ham kjapt, samtidig som hun suger ham med stor iver. En av de andre følger etter, og stiller seg på motsatt side. Bartenderen stiller seg bak henne, og støtter henne opp, slik at hun vekselvis kan runke og suge begge to. Heller ikke han som knuller henne nå holder lenge. Han pumper løs som en kanin, og det går som det må gå. Dypt inne i Hanne.

Den siste av gutta, – en som stort sett bare har sittet og sett på, reiser seg fra stolen der han har sittet og trekker ned buksa. Jeg har knapt lagt merke til ham før nå. En kjempepikk spretter frem, og han har tydelig problemer med å få tredd på en kondom. Men etter litt fomling går det, og han stiller seg mellom Hannes knær.

– Her kommer jeg, sier han lavt, før han forsiktig presser kjempe pikken sin inn i henne.

Hanne gisper og en av de hun suger på ynker seg idet hun borrer neglene sine inn i pikken hans. Hanne holder pusten helt til han er så langt inn i henne som han kommer, og først da greier hun å slippe luften ut av lungene igjen i et langtrukkent stønn.

Denne gutten, eller ekte mann om man skal dømme etter pikken, tar det mer med ro. Med lange, beherskede bevegelser glir han ut og inn av henne, og hun greier etterhvert å gjenoppta munnbruken på de som heller ville ha det. Begge stønner høyere og høyere, og med ett ser jeg en strime av sæd renne ut av Hannes munnvik når en av dem skyter ladningen sin inn i munnen hennes.

Den andre gutten greier ikke å holde seg lenger heller. Han tar selv tak rundt pikken sin, og runker seg selv kjapt en fire-fem tak, før han skyter satsen utover Hannes bryster. Gutta glir litt unna, og Hanne blir liggende helt for seg selv, midt på bordet. Øynene hennes er lukket, lydene hun lager levner ingen tvil om at hun virkelig nyter følelsen av kjempepikken som glir ut og inn av henne.

Han øker tempoet gradvis, og bordet begynner å skjelve svakt. Så begynner det å riste så jeg er nesten redd for at det skal knekke sammen etter hvert som han øker tempoet og tar henne hardere. Hanne hviner, og kroppen hennes beveger seg som om hun var en mark spiddet på en krok. Med et siste jukk kommer også den siste gutten, og det siste bildet går med til å fange Hannes kropp som spenner seg idet hun kjenner hvordan kondomen fylles opp inne i henne.

Han trekker seg ut, og drar på seg buksa igjen. Uten et ord går han bort i baren, og henter seg en pils, før han setter seg ned igjen der han satt først.

Hanne trenger hjelp for å komme seg opp, og blir stående å skjelve. Med et par fingre under haken hennes hever jeg ansiktet hennes litt opp, brått redd for at det ble for mye for henne, men hun smiler. På ustøe føtter, og med en arm om skulderen min, stabber hun seg ut på gaten. Jeg styrer oss mot en nærliggende taxi holdeplass, og tenker mest på at det skal bli morro å se hvordan de bildene ble….

Legg igjen en kommentar