Barbro – min kuksugerska från Arvidsjaur

Denne novellen er vist 12556 ganger.

 mine yngre år jobbet jeg på LKAB i Narvik. Delte en leilighet med to arbeidskamerater. Mye festing og noen damer var det jo i helgene, men oftest var det mine kompiser som stor for damebekjentskapene. Jeg var egentlig ganske sjenert og hadde ikke så lett for å sjekke opp damer på byen. Noen jenter vi pleide å prate med på Malmen var fra Sverge og Finland. Disse jobbet vel i helsevesen og slikt tror jeg. En jeg pratet litt med var en mørkhåret skjønnhet fra Arvidsjaur. Hun var liten og slank, små faste bryster, kullsorte store krøller rundt et lite rundt ansikt. Mørkebrune øyne og perlehvite  tenner mellom store fyldige lepper. Barbro var egentlig en skjønnhet, men så ikke ut til å være klar over det selv.
 
Hun var alt for pen til at jeg hadde tanker om å sjekke henne opp, så vi pratet sammen ved flere anledninger, men ikke noe mer. Jeg tok ikke sjansen på å be om en dans en gang. En onsdag spurte Barbro meg hvordan hun skulle kunne sjekke opp en gutt hun var interessert i. Hjertet mitt sank brystet, for jeg var litt interessert i Barbro. Jeg sa til henne at hun fikk vel ta initiativet og si det rett ut når hun møtte ham. Jeg får prøve sa hun, men det er ikke så lett.
 
Lørdagen etter gikk vi kompisene på Grand for å spise, og havnet på nattklubben etterpå. Vi sto i baren og hang en stund. Kikket litt på livet og damene. Brått kjente jeg en arm under min og hørte noen si: nå skal vi danse. Der sto Barbro og stirrer på meg med strålende øyne. Jeg rakk ikke å finne en god unskyldning før vi var ute på golvet og jeg kjente den myke kroppen mot meg. Forferdet merket jeg at jeg fikk stå uten å kunne gjøre noe med det, men Barbro lot ikke til å merke det. Når musikken stilnet presset hun underlivet mot den stive bulen i skrittet mitt, og kunne ikke unngå å merke min tilstand. Liker du meg lite, hvisker hun. Jeg like deg veldig svarer jeg. Bra, sier hun. For jeg har tenkt å sjekke deg opp i kveld. Det går sakte opp et lys for meg. Det var det hun prøvde å antyde på onsdag.
 
Kvelden gikk fort, og jeg var forberedt på å følge henne hjem, men jeg kom ikke så langt som det før hun sier at vi er invitert på fest hos en venninne som bor i retning Bjerkvik. Som vanlig var jeg nykter og tilbød meg å kjøre innover. Vel fremme kom flaskene på bordet, og Barbro sjenket en drink til meg også. Jeg takker nei og sier at jeg må vel få med meg bilen når vi skal dra hjem. Jeg tenkte vi skulle sove over her. Sonja har allerede redd opp i peisestuen. Hun rødmer av at hun har avslørt at dette var litt mer planlagt enn jeg hadde trodd.
 
Etter å ha tatt en kjapp dusj kryper jeg under dynene i den fint oppredde dobble sovesofaen. Beholder bare trusen på mens jeg venter på Barbro. Hun kommer som en vind inn fra badet iført bare en badehåndduk. Hun slenger dynen av beina mine og biter meg i stortåa mens hun stikker en hånd opp mellom beina mine og kjenner at jeg fortsatt har trusen på. Jeg kjenner at hun tar tak i stikken og drar hardt nedover. Trusen forsvinner og Barbro krabber opp mellom beina mine og finner en steinhard stake som står rett opp under dynen. Jeg kjenner tungen kjærtegne skaftet opp og ned og slikker kuken under hodet. Hun holder på slik til jeg stønner og presser meg mot henne. Hun tar et fast tak rundt kukroten og strammer huden nedover mens hun lar kukhodet gli inn mellom myke lepper. Hun suger meg som en gudinne og slipper aldri det faste grepet rundt kukroten. Jeg føler at jeg er i ferd med å komme, men det faste grepet om kuken hjelper meg å holde tilbake. Likevel begynner jeg å skjelve og stønner at hun må stoppe for ellers kommer jeg. Det gjør at Barbro bare suger mer intenst og nå klorer hun meg på ballene også. Jeg er i området mellom tortur og nytelse. Plutselig slipper Barbro taket rundt kuken og slutter å suge, men hun lar de myke leppene massere kukhodet mens hun kjeler for ballene med begge hender. Grepet som slitter og den myke massasjen er det beste jeg noen gang har opplevd, og jeg kommer som en foss. Hadde vel ventet at hun skulle trekke seg tilbake, men de myke leppene ligger fortsatt rundt hodet. Suger forsiktig i seg de siste dråpene fra den halvslappe pikken. Hun fortsetter å suge med "langt ned i halsen"-tak. Myke lange tak. Uten at jeg en gang merket en skarp tann mot den ømme staken. Snart er den stiv som aldri før, men jeg merker at Barbro virkelig liker dette, og selv blir opphissset av det.
 
Omsider kommer hun krypende opp og skrever over meg og trer en plaskvåt fitte ned over den ventende staken. Jeg hvisker i øret hennes, takk, det er det beste jeg noen gang har opplevd. Hva ønsker du deg til gjengjeld? Skal jeg slikke deg. Nei, svarer Barbro. Jeg vil ri deg til jeg kommer. Kan du holde deg en stund. Tror det svarer jeg, og tar godt tak på baken hennes og kjæregner henne bak mens hun red meg vilt og uhemmet. Hun kom skjelvende etter en stund, men satt og lå fortsatt over meg. Etter at hun hadde fått tilbake pusten tarjeg henne i midjen og løfter henne forsiktig opp og ned på pikken som forsatt står steinhard. Kan du litt mer smiler Barbro. Jeg nikker og støter opp i henne noen ganger som svar. Hun legger seg seg fremover og presser brystene mot brystkassen min, samtidig som hun løfter baken opp. Støt kuken opp i meg hvisker Barbro, knull meg hardt og lenge. Jeg holder midjegrepet fast mens jeg jager inn i henne. Kjenner at hun liker behandlingen og blir inspirert til å forsette.  Jeg biter tennene sammen for ikke å komme igjen. Etter en stund merker jeg at Barbro er på vei igjen. Jeg legger hendene på  skinkene hennes, kjæler og presser en finger inn og masserer henne i anus. Dette er som å trykke på avtrekkeren. Hun kommer som en foss, og faller sammen over meg.
 
Kom du sammen med meg spør hun. Nei, sier jeg og tar et par tak i den gjenompulte fitta. Jeg er litt sår sier Barbro. Kan du knulle meg bak til du kommer. Jeg har aldri prøvd analt, men sier selvsagt ja. Jeg henter babyolje på badet sier Barbro. Hun vakler mot badet og jeg venter spent. Tilbake stiller hun seg på kne i sengen og gir meg oljen. Jeg har aldr prøvd før sier hun, men jeg har sett det på film. Sett hodet mot åpningen og drypp olje i rumpesprekken min. Som sagt så gjort. Jeg samler forhuden imot hullet og lar det renne olje over pikken og rumpehullet. Barbro er slapp etter all knullingen og presser seg mot meg. Gjør det vondt sier jeg. Nei, sier hun press på. Brått er hodet innenfor. Jeg stopper. Det er jo deilig sier Barbro. Kom lenger inn i meg. Jeg trekker meg ut igjen og tar godt med olje på hodet før jeg på nytt glir innefor. Stanser og kjenner at hun stammer lukkemuskelen rundt kuken like bak hodet. Jeg tar mer olje i rumpesprekken hennes og lar det renne ned over kukskaftet samtidig som jeg presser meg lenger og lenger inn i henne. Hadde ikke ventet at det skulle være så glatt og romslig, men jeg kjenner hun strammer seg rundt meg slik at jeg ikke kommer lenger ut enn til hodet. Ta meg sier Barbro. Dette er helskjønt. Jeg jager inn i henne, og kjenner at jeg snart er på vei. Klarer å holde tilbake litt, men snart kommer jeg med kaskader inne i den deilige svenske rumpa. Jeg faller over henne, og svimer nesten av.
 
Jeg hører Barbro stønner at hun må ha luft. Jeg kommer til meg selv og løfter meg opp og prøver å dra meg ut av den klissete baken, men Barbro følger etter opp og presse seg mot meg samtidig som hun kjærtegner ballene mine med fingre meg skarpe negler. Den halvslappe pikken klemmer hun hardt med muskelen. Jeg kjenner til min overraskelse at den eer i ferd mer å stivne igjen. Jeg tror det egentlig ikke, men det er sant. Snart er vi i gang igjen som gale kaniner. Jeg knuller henne bakfra lenge og merker at hun tar på seg selv og er på vei. Jeg stopper, legger henne på rygg mens jeg følger etter på siden bak henne. Slik kan jeg både knulle henne og massere klitoris. Snart er Barbro i paradis. Jeg lar henne kommer og det opphissende synet gjør at jeg også følger etter, men nå er det nesten en smertefull utløsning.
 
Barbro kryper inntil meg og hvisker: Fy fasan, du dødar meg…. men du er et funn. Takk det samme sier jeg. Denne jenta må jeg ta vare på! Og det har jeg gjort.

Legg igjen en kommentar