Bare 2 timer

Denne novellen er vist 11410 ganger.

jeg ser på deg der du ligger i sengen vår, fullstendig hjelpeløs, bundet i en stilling der jeg kan knulle deg nårsomhelst. det er da også det du vil nå.det ser jeg på øynene dine, stor og våte av forventning. Du blir bestandig så kåt dagen derpå når du har vært på byen ilag med veninnene dine. sier at det er akkurat som om nervene er ekstra følsom når du har drukket dagen før. Avtalen var at du skulle komme hjem kl 02 inatt, men du kom ikke før kl 04, sa du hadde det så morsomt at de 2 timene bare fløy avgårde. det var jo bare snakk om 2 timer sa du. jeg nikket og sa ingen problem, men hadde nok en baktanke med det. så når du våknet beordret jeg deg til og ta på deg et latexantrekk som dekker hele deg unntatt hodet og underlivet.Du adlød uten å "mukke" og jeg vet at latex gjør deg bare exstra kåt. så tok jeg en gummikule, litt mindre enn en biljard kule og puttet i munnen din, tredde på deg en latex maske med åpning til øyne og nese og festet det hele med ett bredt halsbånd av lær.Latexmasken er såpass stram at den presser munnen din sammen om gummikulen så du ikke kan snakke. bak på halsbandet er det en ring av stål som jeg fester en liten kjetting bit til på ca 10 cm med henglås.Etterpå tar jeg et henglås til og fester den andre enden fast "hodegjerde" på sengen.Nå er du "tvunget" til å ligge med hodet nede slik at den eneste plassen du kan se er rett i taket og ikke hva som skjer med "musa" di. Du vrir på deg og stønner, lyst på pikken min som står rett opp.Den som jeg lovet at du skulle få snart.Men først må jeg sikre deg litt bedre, liker å ha full kontroll. Så tar jeg og setter på deg lærmaskjetter rundt hånleddene dine, ett til hvert håndledd, også de med med med en "stålring" hver som sitter på undersiden av håndleddet.Så tar jeg ett henglås til og Låser hendene dine sammen og tilslutt fester de oppe på "sengegjerde" over hodet ditt med en lten kjettingbit til. Du "røsker" prøvende i kjettingen men hendene dine sitter helt fast, noe som "tenner" deg bare enda mer. så tar jeg og legger hodet mitt mellom lårene dine og slikker deg lett og prøvende på "klitten" din. du stønner høyt i Knebelen din og pesser underlivet i en bue mot munnen min, prøver og løfte hodet og se ned mot meg men kjettingen på halsbåndet holder det fast.Så tar jeg (uten at du ser det) trusen med de to invendige dildonene (med vibrator) og smører dem inn godt inn med vaselin. Ber deg legge bena sammen og du adlyder uten å vite hva jeg holder på med. så "trer" jeg trusen oppover bena dine og du skjønner plutselig hva som skal hende, prøver å presse bena ut igjen, men det er forsent,dildoene er på vei opp, en i rumpa og en i musa di.De Glir inn i deg uten problemer godt smurt med vaselin. Jeg ser deg i øynene og smiler av det spørrende utrykket i dine. Jeg skjønner at du er litt skuffet over å ikke få pikken min som jeg lovet deg, vet at du trenger en orgasme NÅ . Så kler jeg på meg , ler litt av det bedene utrykket i øynene dine, finner frem to fotjern som jeg setter på deg og lenker føtterne ut til hver sin side av sengen slik at du er tvungen til og ligge med spredde ben. Jeg lener meg over deg og ser deg i øynene mens jeg skrur på vibratorene med fjernkontollen som jeg har i handa. Men bare på første "trinn" slik at du ikke skal få orgasme. Du stønner og vrir på deg, hjelpeløs og kåt, så kåt som du bare kan bli dagen derpå. Jeg sier til deg at nå går jeg ned i stuen, begynner en fotballkamp snart som jeg skal se. Men slapp av,kommer snart opp igjen, da skal du få det du lengter etter. det er bare snakk om 2 timer til.;)

Legg igjen en kommentar