Bare både se og røre

Denne novellen er vist 24562 ganger.

Da København-fergen «M/S Crown of Scandinavia» la ut fra Vippetangen klokken fem hadde Helene to hender godt plassert på bordkanten. Flott dame, intense øyne. Hun trykket puppene mot hendene og bordet, kroppen syntes å rope «ta på meg»! Egil følte seg ukonsentrert. Han kastet et blikk på havnen langt der nede, ja, nå hadde båten buksert seg ut og var på vei. Og dèr så han Hovedøya og tankanlegget og containere og…to pupper. Igjen.

 

Helenes stjernetegn var tyren. Riktig navn burde være kosetyr! Hun hadde mørkebrunt kort hår og litt kraftig kroppsbygning. Nei, ikke tykk. Kraftig, spenstig, med tunge øyelokk, høye kinnben og kysselepper. Egil, født som kreps, var magrere, med et markert ansikt og et selvsikkert blikk. Men i dag hadde blikket en «flakkefaktor», hvordan skulle han ellers styre øynene? Denne damen satt og trykket seg på puppene, ja, FOR et kroppsspråk! Og på første date!

 

De møttes via sjekkestedet VG Møteplassen, men begge var gratismedlemmer, ergo kunne de ikke utveksle post der. Nåvel, Egil var lur. I profilteksten oppga han kallenavn og at han eide en postadresse hos «varm post» med «c», «o» og «m» til slutt. Måtte dele bokstavene, gjøre det kryptisk, alle hentydninger om ekstern post ble silt bort. Krøllalfa var et forbudt tegn. Men Helene tok hintet, sendte en e-post, og nå var de her, på en utekafé med utsikt over Oslo havn og sol og sommer. En bie summet over bordet og slo seg ned på en blomst like ved. Egil ga den et misunnelig blikk og drømte om å lande mykt på en naken Helene. Men selv om hun trykket på puppene var det bare kroppen som sendte sexy signaler. Munnen snakket om barn og jobb og eks’er og tidligere liv; Om hva hun likte og ikke likte. Typisk startprat på «første date». Forresten fløt samtalen bra, hun lo flere ganger av Egils pussigheter. «Vi må treffes igjen», sa hun da han fulgte med til parkeringsplassen, «la oss sende mail og holde kontakt».

 

«Jeg forbanner PC’en din med telepati i kveld, så den kollapser i morgen», svarte Egil, «da må jeg besøke deg som PC-doktor. Blir alltid venn med datamaskiner, mens damer er vanskeligere…»

 

Hun bare smilte, delte ut en klem, og så kjørte hun. Brum. Plopp, vekk.

 

Neste formiddag ringte telefonen. Helene. Lo og fortalte at PC’en hadde slått seg helt vrang etter at en venninne besøkte henne. Internett var borte, vanvittig treg i oppstarten; Noe fryktelig måtte ha skjedd. Var det hans telepatiske forbannelser? «Ja», flirte Egil tilbake mens hjertet hoppet, «og når skal jeg komme»?

 

Hun var blank i øynene da Egil stilte presis klokken seks. «Du, dette er så skummelt at jeg måtte ta meg et par rødvinsglass». Vrikket seg foran til hjemmekontoret, pekte på skrivebordet. «Der er synderen, treg som en Lada, vis meg hvor flink du er da».

 

«Ingen grunn til panikk», smilte Egil, «drikk litt mer rødvin og slapp av; Dette skal gå så bra så».

 

«Du vil ikke like at jeg drikker mer vin», hørte han tilbake. Stemmen var nærmest lystig, han lurte jo litt, men snart lå han med stjerten i været under skrivebordet. Hun forsvant ut.

 

Egil hadde virkelig et eget lag med PC’er og bredbåndskabler. I løpet av en times tid startet maskinen som en Ferrari, frigjort fra søppelreklame og virus og unødvendigheter. Kom på internett uten protester. Helene dukket opp med vinglasset i hånden, stilte seg bak kontorstolen og himlet med øynene da hun så resultatet. «Og jeg som trodde jeg måtte kjøpe en ny».

 

«Håh, gammelt kan være godt, bare vedlikeholdet er bra. He he, ja, se på meg».

 

Hun lo og bøyde seg framover, kysset ham lett på kinnet. Uten å tenke snurret Egil kontorstolen rundt, vinglasset forsvant, og hun ble dratt ned over lårene hans! For en nydelig kyssemunn, og øynene? Blanke, nesten selvlysende. Han frydet seg! De kysset på munnen, og det første ordet han tenkte på var «nam».

 

«Men du, hvorfor skulle jeg mislike at du drikker rødvin»?

 

«Fordi….». Hun avbrøt seg selv…

 

«Fordi…du blir litt kåt av det»?

 

«Mmmmmmm. Men hysj, dette er andre date, vi må bare se, men ikke røre».

 

«Bare se, ikke røre, sier du det», mumlet han og fant leppene hennes igjen, de føltes nydelige! Hun formet munnen og fanget hans munn, og sånn som hun kunne kysse! I neste øyeblikk var tungene forsiktig ute, prøvende i sirkel, og han begynte å stryke henne på halsen, hypnotisert. Hendene ble frekkere, de reiste over brystene, maven, ned til knærne og over dongeristoffet på innsiden av lårene hennes. Begge pustet med nesene mens de kysset; Han kjente varmen fra økende puls! Varmt i ansiktet, varmt dongeristoff over hendene, hun flyttet leppene og begge stønnet i et slags kor; «Åååhhh».

 

«Lenge siden, ikke sant»? Han hvisket. Hun nikket bare svakt med hodet. «Men du kosetyr, selv om dette er andre date, kan vi få være tenåringer med klær på»?

 

Hun smilte! Han dro henne mot dèt han trodde var soverommet. Full pott. Stor dobbeltseng, et dempet lys, de havnet inntil hverandre fra siden; Han dyttet et ben inn mellom lårene hennes og strøk over baken. Trakk henne tett inntil. Låret beveget seg utenpå skrittet, hun pustet tyngre og hvisket «kyss meg da, din tenåring»!

 

Smask! Plask! Nå lekte de med tungene og åpnet munnen begge to. Innimellom måtte de smile, de var virkelig som tenåringer. En slags hete kyss for første gang! Kroppene gned seg inntil hverandre og hendene fant alt de søkte; Former, kurver og en ekstra spiss kurve utenpå dongeribuksen til Egil. Nå kunne hun kjenne ham kysse og småbite på halsen mens hendene var temmelig frekke over alt. «Kan tenåringer kline uten dongeri», hvisket han. I en synkron bevegelse; To overkropper som reiste seg halvveis opp i sengen! T-skjorten hans ble borte på et blunk, toppen hennes var fiklete. Endelig! Nydelig sort blonde-BH. Dongeri som gled pirrende ned to lår. Liten blondetruse, sort, deilig! En grå bomullsbokser på Egil. Den pekte enda mer utover!

 

Sank ned på madrassen igjen. Egil syntes det var himmelsk å kjenne varmen fra en mave og myke lår, den spredde seg liksom helt inn til ham. De filtret seg sammen og han reiste bort i en døs. Hittil hadde kjærestene hans vært harde strikkepinner; Helene var formfull og varm og det var passe mye av henne.

 

«Åhhhh….det er så godt», hvisket hun før de begynte å kysse igjen. Lenge siden hun hadde hatt en slank kropp uten ølmave så nært inntil seg. Han kom så tett i berøring over alt! Og låret hans, mellom hennes, hun fløy over med flortynne våte blonder mellom seg og Egils varme hud. Kjente mannehendene på baken, de rugget henne fram og tilbake. Visste at hun ville fly med ham, få komme, få slippe taket! Var i en slags varm rus av kåthet og rødvin og sanselige inntrykk. Så deilig, en mann, helt inntil! Og dér kom stemmens hans, den brummet litt sexy selv når den hvisket.

 

«Klarer vi å stanse nå»?

 

«Å nei, kle av meg, slikk meg…»

 

Helene slapp alt mens blondene fløy lett over skuldre og bryster og lår. Ble lagt på ryggen, lukket øynene og nøt å være naken, klarte ikke å holde lårene i ro. Kjente fingertupper over skuldrene, et hode som bøyde seg, fingre og tunge over brystvortene. Selv om hun lå på rygg trykket han puppene litt hardt oppover mens han kysset og slikket dem! Det var så godt! Brystvortene var stive, nesten ømme, spenningene samlet seg i skrittet, men både lårene og maven dirret i takt! Og nå, dér var tungen på navlen… Åh!

 

Egil var liksom ikke tilstede. En rar tilstand, bortreist. Ja, nærmest i en døs slikket han denne flotte damen fra VG Møteplassen, hun var en analog gave sendt digitalt via internett. Luktet godt, en parfyme med noe «rent» i seg. Og så myk hun var! Han lot hendene være igjen og stryke bryst og mave, mens tungen dro til ett vått landskap lenger ned. Hun ropte «åååhhhh», men ropet var liksom så langt borte. Egil følte seg som alene i et nytelsesland mens hun åpnet seg helt og viste ham klitten sin. Tungen følte seg forsiktig rundt og rundt, den ville liksom ikke treffe blinken med èn gang. Helene beveget seg voldsomt for å fange tungespissen, men han trakk den tilbake og strøk og strøk. Løftet hodet og hvisket i drømme at «tenåringer fomler, de treffer ikke med én gang».

 

«Åh, slikk meg ordentlig», hvisket Helene åndeløst og tok tak i hodet med et kjempegrep! Nå ble han gnidd inntil henne, bare å oppgi alt. Tungen følte seg forsiktig fram mot klitten og fingrene reiste fra puppene og inn; Inn i henne og litt framover med en vinkebevegelse. Egil merket at hun begynte å seile som et slags under. Hele rommet fyltes med kvinneskrik, hun skrek i rytme med tungen og fingerbevegelsene hans. Lårene vred seg opp og ned, hoftene liksom løftet seg mot ham og ønsket ham velkommen. En sterkere mental orgasme hadde ikke Egil hatt, og aldri en dame som viste fram en slik nytelse! Han fløt fortsatt i en drøm mens han roet tungen og fingrene og la hodet på maven hennes. Skrikene ebbet ut og pustelydene overtok. Og så et lite kvinnegisp.

 

«Håh….»

 

«Du tenåringsjenta….du klarte ikke å holde deg, hva»?

 

«Nei, jeg tåler ikke rødvin og søte PC-doktorer. Og du, du fikk meg til å komme, jo»!

 

«Mmmmm….så fint. Vil du elske også»?

 

Hodet hans ble dratt fra maven og opp til ansiktet, de kysset. Hun bet ham i leppen og nikket med hodet; Svar godt nok! Og Egil smøg av seg bokseren og lot henne føle kåtheten mot lårene sine. Begynte å stryke henne på kinnene, kysse halsen, tok en ny forsiktig tur over brystene. Løftet og berørte. Maven var neste stopp….og så lårene enda en gang. Og til åpningen, strøk forsiktig over, og ultralett på klitten. «Jeg må ta på deg først, for jeg holder ikke lenge», hvisket han, «trenger ingen PC for å vite at jeg bare tåler tjue sekunder».

 

«Ssss….dumme PC-far, slipp deg nå»!

 

Nei! Måtte fingre med henne først. Hvorfor ikke nyte alt? Følte seg dopet av oppfylt lengsel og kåthet, ville ikke slippe taket så fort. Fingrene og tungen reiste til klitten igjen; Slikket og lekte og berørte ultralett. Lårene skalv, kunne kjenne responsen hennes over alt! Høre pusten, høre at hun var skjønn, var kåt! Og på et utpust kom det lyd; «Dumming, kom inn i meg, da»!

 

Helene følte seg nesten utenfor virkeligheten da han gled inn. Perfekt størrelse. Passe tykk, ikke altfor lang, hun kjente de tynne armene hans og en myk hånd under baken. Hver gang han var inne presset og gned han seg mot klitten; Hun kjente store bølger som var faretruende nær. Begynte å rope «snille du, knull meg da, slipp deg løs» mens hun dasket ham på baken! De rakk så vidt å øke farten før begge kjente noen store bølger som tok dem mens de skrek og vred seg mot hverandre på madrassen. Egil følte at Helene dro ham lenger ut på et hav av nytelse mens spruten slo inn i henne. Hun holdt bevegelsen i gang mens hun skrek høyt like ved øret hans og skalv i hele kroppen. De fortsatte å bølge og skrike til hverandre som i en oppløsning, helt til kroppene sa nei og stopp av seg selv. Dempede skjelv, en slags langsom fade out. Og så lys som kom opp fra et mørke, nå åpnet fire øyne seg langsomt og stirret på hverandre. Munn kysset munn. Strøk på kinnene, kysset igjen. Nært, ja, du vet om det; Dèn nærkontakten du opplever når du nettopp har fått en intens orgasme med én du virkelig elsker.

 

«Hah, jommen sa jeg bare se, men ikke røre», hvisket Egil.

 

«Åh, du oppfattet ikke, jo! Jeg sa «bare både se og røre»! Har DU fått en liten datafeil selv»?

 

Hun prikket ham på hodet, kysset igjen. Han kunne ikke annet, måtte le!

 

«Ja, kanskje. En nyelsket PC-doktor med feil i prosessoren»?

 

Nytt varmt kyss, hun luktet så godt! «Hør, jeg kan også doktorere, skjønner du».

 

Hun prikket ham lett på hodet èn gang til, kysset enda mer: «Og når det oppstår en datafeil i hodet på en mann har jeg lært at den bare kan fikses på en måte»!

 

Mer godlukt av varm kvinne og renhet;  Enda tettere. En hånd la seg om pikken, kjælte vanvittig godt. En overjordisk berøring, og dèr hvisket hun igjen;

 

«Og behandlingen må skje med dette reparasjonshåndtaket»!

 

Hva kunne han gjøre? Kjente ilinger gjennom «reparasjonshåndtaket» mens han sendte en vennlig tanke til VG Møteplassen! Ble kåt igjen! Jo, denne damen skulle få «bare både se og røre» så mye hun ville.

 

Fra madrassen til….evigheten!

 

* * *

* * *

Legg igjen en kommentar