Begjær

Denne novellen er vist 12312 ganger.

Dagen nærmet seg med stormskritt. Det var 2 dager til Nyttårsaften, og Helene kunne nesten ikke vente. Det var ikke selve Nyttårsaften hun gledet seg til. Nei, det var mest det at hun skulle feste med gode venner, og selvfølgelig, HAN kom til og være der. Han som hun ikke klarte og slutte og tenke på. Det var ikke en forelskelse dette, det var rent begjær og lyst. Hun bare MÅTTE ha han, hun klarte ikke og konsentrere seg  om andre ting. Hun hadde kjent Jørgen i et år, de hadde flørtet masse, og det var ikke vanskelig og skjønne, at han ville ha henne også! Men det hadde liksom aldri blitt noe av. Hun forventet ikke mye, men hun klarte ikke helt og skyve fra seg tanken, at det faktisk kunne skje noe. Ingrid, bestevennen til Helene hadde sagt i går, at hun håpte at det ble noe mellom dem. Helene forsto at Ingrid begynte og bli litt små lei alt maset om Jørgen, og hun var enig, nå måtte det skje noe.

Helene satt og snakket med Ingrid og noen kompiser på msn. Ingird klagde over at hun ikke hadde noe og gå med på festen. Helene måtte le litt, var det noen som hadde for mye klær, så var det Ingrid.. Mens Helene sa til Ingrid at hun var pen uansett hva hun gikk med, logget Jørgen på msn. Helene kjente hun ble varm i hele kroppen. Han satt msn statusen som "Opptatt", så Helene ville ikke forstyrre han. Hun satt og stirret på nicket hans "Paarty i morgen, blir sikkert digg" Ingrid tenkte samme tanken idet hun slo av pc en, og gikk og la seg.

Helene våknet ganske tidlig, hun hadde lagt og vridd seg noen timer før hun endelig sovnet. Hun var fortsatt trøtt, men bestemte seg for å stå opp. Hun hadde en del og gjøre, før hun dro på festen.

Hun visste akkurat hva hun skulle ha på seg. En sølv topp, med en ganske utfordrende utrigning, og en blå tettsittende jeans, pluss noe annet dill dall. Det var jo Nyttårsaften, så litt pynt måtte hun ha.

Ingrid kom bort til Helene noem timer før de skulle dra. Helene skulle ordne håret til Ingrid, og så skulle de ha et lite mini voirspiel. De var nesten klar da typen til Ingrid, Lukas, tutet utenfor huset. Han skulle kjøre dem bort på festen. Helene satt i baksetet og kjente at hun faktisk gruet seg litt.. Etter en halvtimes kjøring, var de fremme. Helene kjente pulsen stige idet hun gikk utav bilen. Nå tenkte hun at det som skjer, det skjer, hun ville ikke stresse. De var ikke de første som kom og festen var allerede godt i gang da de kom inn døren.

15 stk satt spredt rundt om, og stemningen var det ikke noe og si på. Hun så etter Jørgen, men han var ikke kommet enda, hun ble litt redd for at han ikke skulle komme i det hele tatt. Timene gikk, og i halv elleve tiden kom en ganske så beruset Jørgen inn i rommet de satt i. Hun smilte til han, og han ga henne et lurt smil tilbake.

Han sa hei da han gikk forbi henne, han satt seg ned på tvers av bordet. Helene kjente seg nesten litt nervøs. Hun tok opp en sigarett og tente på. Jørgen satt og drakk på sprit blandet med et eller annet. Han var ikke edru, men heller ikke full.. Helene hadde bare drukket 6 øl. så hun var bare brisen.

Ei jente satt seg ned på fanget til Jørgen, Helene følte seg uvel, eller sjalu er vel mer riktig. Hun gikk ut døren, hun måtte ha litt frisk luft. Hun hadde sotte der i ti minutter, da Jørgen kom ut. Han satt seg ned ved siden av henne. Åpnet en hansa pils og tok en slurk. De sa ingenting, de bare satt der, tause. Plutselig tok han hånden hennes. Og sa noe Helene aldri trodde han kom til og si. "Har du lyst og feire innledningen til 2008 med meg? Bare meg og deg? Helene ble målløs, men klarte og summe seg.

"Ja, selvfølgelig" sa hun, og smilte.

De begynte og gå, Jørgen stoppet og tok tak i Helene, og kysset henne. Det kriblet i kroppen hennes, hun hadde villet kysse Jørgen mange ganger, men nå skjedde det faktisk. Tungen lekte med hennes, hun småbet i leppen hans. Det begynte og bli intenst. De nærmest sprang de siste meterene opp til huset, spraket av seg skoene i gangen, løp opp trappene og inn på rommet. Jørgen presset henne inn mot veggen, hun kjente kuken hans, den var stein hard. Hun tok hånden ned og strøk hånden over pikken hans.. Jørgen tok av seg skjorten, og hjalp helene med toppen. Hun tok av seg bh en, brystvortene var allerede harde, Jørgen tok på dem, kysset dem og strøk dem.

Helene tok opp knappen i buksen til Jørgen. Dro ned boxeren. Tok tak rundt kuken hans, og bevegde hånden fast og bestemt, opp og ned. Hun så hvordan Jørgen nøt det. Hun kysset den, tok den i munnen og begynte og suge. Jørgen klarte ikke og holde tilbake stønnene. Han rev av henne buksen og tangaen. Han tok fingrene og lekte forsiktig med den trange og våte fitten hennes. Han slikket henne på klitten, mens han lot to fingre gli inn i henne. Helene stønnet høyt.. Hun ba han legge seg på ryggen, hun satt seg over han, skle ned på den harde kuken hans. Opp og ned, fortere og hardere.. Begge pustet tyngre, de var i ferd med og nå klimaks begge to. De kom omtrent samtidig, og begge skrek av nytelse. Det var den sterkeste og beste orgien Helene noen gang hadde opplevd. Hun la seg ned, ved siden av Jørgen. Det brakte løs ute, Helene så på kl, og ja, den var 00.03, de fyrte opp hver sin sigarett. Godt Nyttår sa de til hverandre. Det var den beste starten på et nytt år, jeg noen gang kunne fått sa Jørgen. takk i lige måde, sa Helene. Og smilte.

De røykte ferdig, kledde på seg, sprang ned igjen til festen, alle sto ute og så på rakettene. De gikk bort til de andre, Helene smilte lurt til Jørgen, og visste der og da at dette ikke var siste gang leppene deres kom til og møtes.

 

 

Legg igjen en kommentar