Begynnelsen

Denne novellen er vist 5556 ganger.

Turen vant jeg i et lotteri. Jeg som stort sett aldri vinner noe som helst.
Vel, turen var for to, og jeg er for tiden enslig, så kanskje du kunne tenke deg å være med? kan tenke meg mindre spennende selskap en deg, jeg har faktisk vondt for å tenke meg noe særlig mere spennende selskap en akkurat deg.
Oge en uke på sjøen.. med deg, og kun deg alene? hmmm vel helt alene er vi vel ikke,det er vel ca 1000 andre mennesker rundt oss.., men det setter vel igrunn bare litt mere spiss på det hele.
Jeg mener.. det kunne jo fort blitt kjedelig på et ukes cruise å måtte lage maten selv, vaske opp selv, osv.. ingen tid igjen til det som kanskje frister under en varm nådeløs sol?
Du kjenner tankene mine, så jeg trenger vel neppe å gå i detaljer om hva jeg tenkte på akkurat der? Dessuten er jeg rimelig sikker på at dine tanker gikk i akkurat samme retning… hva som får meg til å tro det? Tja.. kan det være det du sa? Om at jeg måtte huske å ta med minst 4 slips? jeg som knapt nok har et slips.. Eller var det det om barberhøvel og skarpe blader? Akkurat som om du trengte å minne meg på det.. jeg er da tross alt mann, og en mann har da sakene i orden.. barbersakene altså.
det kan ha vært de tingene, eller det kan rett og slett ha vært måten du sa det på, den litt uskyldsrene måten du kan fremme et hvilket som helst obscønt forslag på, og alikevell få det til å høres helt naturlig ut.
Og naturligvis blir jeg altid etterlatt tvilende etter de frekke meldingene.. var det fleip eller fakta?
Du vet det.. og du elsker det.. men det plager meg ikke, fordi jeg liker det, jeg også……
Så la oss sette seil.. og Gli inn i fantasiland… hvem vet, kanskje ikke alt er fantasi.. og kanskje enkelte ting er en forutsigelse.. om hva fremtiden vil bringe…?

Den første dagen begynte elendig, det striregnet når vi gikk ombord i båten, og det ble varslet om store bølger og høy sjø. Takk for det.. fly helt ned til Florida.. og regn, akkurat som om det ikke er nok av det hjemme? hadde ikke trengt å reise så langt for disse opplevelsene, en tur over til Fredrikshavn hadde holdt, høy sjø, regn, og som en bonus, fulle folk.
Lugaren var en positiv overaskelse, stor, romslig, og med en myk dobbelseng startegisk plassert. Badet kunne riktignok vært større, men en liten kikk var nok til å fastslå at det skulle nok gå greit å stå to sammen i dusjen. Aldri godt å vite, så da er det best å være forberedt. Jeg har da vært speider for faen.
Kanskje været er bedre i morgen tidlig, det er det kveld, og reisen ned hit har vært slitsom nok i seg selv. Alt jeg ønsker meg er en dusj, og kanskje en drink, så noen timer på øyet.

Så imens jeg står i dusjen kommer du inn.. naken, og tydeligvis interesert i mere enn bare å sove et par timer. Setter deg på et håndkle på toalettet.. og ber meg komme ut. Diskresjon har aldri vært din sterke side, du sier hva du vil ha.. og forventer å få det. Og akkurat nå trenger du ikke engang si noe som helst. Der du sitter med lett spredte ben, og barbergele i den ene hånden, og en høvel i andre.. Vel noen idiot er jeg ikke. Jeg hadde tenkt å sove, men dette er ikke tidspunktet å nekte. Jeg tørker kjapt av meg, og tar beslag i utstyret du villig strekker frem mot meg. Jeg plasserer meg lydig som en hund på kne mellom bena dine.
Tar litt gele i hånden.. gnir det til det blir et fyldig skum og begynner å smøre deg inn der nedentil.. ser på øynene dine at du er ganske spent.. før du lukker dem halveis igjen..og lener deg litt tilbake.Jeg lar høvelen gli forsiktig langs kanten av stripa di.. på begge sider, trimmer den smal og fin.. og ser for meg at jeg nok kan få litt i nesa.. men ingen hår i munnen..skyller av.. lar det varme vannet renne ned mellom benene dine, før jeg tar og kjenner etter akkurat hvor mye som må fjernes litt lenger ned, på innsiden av lårene dine fingrene kom visst til å skli borti noe du likte, skal jeg dømme etter pusten din.
Mere skum.. som må masseres godt inn.
Skyller godt av igjen.. ser nøye etter resterende hår.. ser ingenting.. Lar en finger gli lett over.. bare for å forsikre meg om at alt er bra.. du ser ned.. og ser at pikken min har våknet til liv, klar for det meste, selvom både du og jeg vet at akkurat nå kunne den like gjerne vært i dyp dvale…»hmm tror det er bra jeg» sier jeg, og prøver bare på faen og reise meg opp, selvom det er ganske langt ifra det jeg ønsker. Du ser spørrende på meg, før du legger en hånd på hver skulder og holder meg nede. Det passer meg igrunn glimrende. Jeg bøyer meg litt frem.. stikker ut tungetippen.. og lar den prøvende gli over clitten din.. før den så følger hele sprekken i et langt drag…
Du trekker pusten i noe som kan minne om et gisp. » det ser bra ut » sier jeg, » men det må tørkes opp her» Tenker for meg selv om det ser bar ut, så smaker det enda bedre, og i et kort glimt ser jeg for meg alle de opplevelsene som en uke på sjøen med denne deilige kvinnen kan bringe. Men med min vante flaks får du vel mensen i morgen tidlig. Den tid, den sorg, dumt å ta sorgene på forskudd.
Leppene dine beveger seg, prøver å forme et spørsmål, men jeg legger en finger over dem, viser enkelt at nå skal du bare slappe av.
Trekker pusten dypt og blåser forsiktig, en tynn stråle varm luft.. som i dette tilfelle har motsatt virkning av hva som var tenkt, det blir ikke mindre fuktig.
Tungen finner veien ut av munnen min, det er som om den har en egen vilje.
glir i lange drag, helt fra kilden der saftene kommer ifra, prøver å presse seg inn, og fremover, finner den lille harde knoppen, og presser lett på den. Den blir enda litt hardere, presser tilbake.
Underlivet ditt beveger seg opp fra underlaget, truer med å klemme seg inn i munnen min.
Jeg gaper over det jeg greier, suger perlen og hudfoldene omkring inn i munnen, der jeg lar tunge utforske det bedre.
Pusten din blir fort hissigere, går i dype tunge drag.
Med en finger sjekker jeg forsiktig dypden i den varme kilden din.. den glir helt inn, så langt den kommer, og du trekke deg sakte av den, før du beveger deg nedover igjen.
Fasinert blir jeg sittende å se på deg bevege deg opp og ned på fingeren.. når jeg prøver å trekke den litt unna følger du etter, tydeligvis svært uvillig til å la den slippe unna.
Jeg retter ut en finger til, som følger sprekken lengre bak, der den finner en liten fordypning, godt smurt av saftene som flommer over kildens bredder.
Du nøler et ørlite øyeblikk før du presser deg mot den. presser den inn i det trange bakre hulet.
Enlett skjelvning går igjennom kroppen din, og jeg hjelper deg med å presse den inn.
begge fingrene glir helt inn, en i hvert hull, jeg kan såvidt kjenne fingertuppene imot hverandre dypt der inne, før jeg trekker dem sakte ut igjen.
Ser opp imot dine halvlukkede øyne, ser at du beveger deg farlig nærme kanten av det stupet jeg ønsker å drive deg utenfor… og lar tungen fortsett med det den holdt på med før jeg ble for opptatt av mine egne fingre.
Det er ikke lett å holde følge, bevegelsene dine er kjappe og brå der du nærmest kaster deg opp og ned, men jeg gjør mitt beste, og krampene som setter inn rundt fingrene forteller at det er godt nok… de kommer tettere, og tettere, før de avtar, og bevegelsene dine blir mindre brå.
Jeg lar tungen gli veldig lett over clitten, men selv den lette berøringen er nok til å sende en bølge igjennom kroppen din..
Med en hånd løfter du vekk håret som har falt ned foran ansiktet ditt, avdekker et fornøyd smil, og et par blanke øyne.
det eneste ordet du sier er » takk»
Jeg hjelper deg opp, leder deg på ustødige ben inn i sengen, der jeg legger deg ned på maven..
Nyter synet av en tilfredstilt vakker kvinne noen skunder før jeg legger en hånd på hver skulder, klemmer lett, og og innser at du har fått utløp for all din innestengte spenning på en annen måte.
Lett lar jeg hendene gli nedover ryggen din.
Lar fingrene mine utforske hver kvadrat cm av den perfekt ryggen din.
Lager små sirkler med fingertuppene.
Finner noen steder som tydeligvis er mere følsome en andre, steder der hele kroppen din reagerer på å bli berørt
En finger følger rumpesprekken din, du presser deg lett mot den, som for å vise at fordi om du er tilfredstilt en gang, er du klar for mer, mer en jeg snasyneligvis kan greie å gi i kveld.
Jeg legger meg ned ved siden av deg, på siden.
Pikken min ligger lett mot hoften din. En dråpe som presser seg ut lager en liten fuktig flekk, på hoften din
Du snur deg over på siden, med ryggen mot meg, skiller benene.. og lar pikken finne veien selv.
Den legger seg langs sprekken, med kukhodet hvilende mot clitten.
Gnir den forsiktig, veldig forsiktig frem og tilbake.
Masserende bevegelser mot knappen som ikke lenger er like øm.
Du skiller bena litt mere, gjør plass, og med en hånd plaserer du tuppen av pikken mot hullet diit, og presser deg imot, sakte glir den inn.
Det er trangt, varm, og vått, og ikke minst deilig… helt inn.
Vi ligger begge helt i ro.. og du lar musklene der nede gjøre jobben, kniper og klemmer.
Jeg biter deg forsiktig i øre flippen, ser over skulderen din, og ser et lite smil.
Sakte trekker jeg meg litt ut, nyter følelsen, og presser den inn igjen.
Du syntes tydeligvis det er for sakte, for du begynner å bevege deg, fortere, som om du har intensjoner om å ri meg… liggende
«forsiktig» sier jeg… «jeg ble så opphisset av å kose med deg, faktisk så mye at jeg nesten kom selv, så slik du holder på.. vel da ..»
Det ser ikke ut til å plage deg, for du bare øker tempoet yterligere et par hakk.
Jeg stønner, og kjenner den første strålen presse seg ut.. du kjener det tydeligvis også, for du stopper bevegelsene dine.. bruker musklene til å melke den tom.
Der ligger vi, nakne.. trette….. nytilfredstilte.. og kjenner pikken min ligge dypt inne i deg..
Det siste jeg jeg sier før jeg blir overmannet av søvnen er » vær så snill å si at du ikke får mensen på denne turen»
«nei.. hadde det forrige uke.. så sov godt.. det kommer til å bli en lang hard uke.. og du kommer til å trenge all den energien du greier å stable på beina…»
og jeg glir bort.. og drømmer om hva som kan skje…….

Legg igjen en kommentar