Beistet

Denne novellen er vist 25208 ganger.

Faen, faen, faen, FAEN! Jeg visste det, hun hadde gjort det igjen. Helvette! Jeg gikk frem og tilbake mellom stuebordet og kjøkkenbenken mens jeg bannet så mye jeg kunne av det jeg hadde lært på ungdomsskolen. Satans hore! Jeg druste hånden i ene kjøkkenskapet så glassene bak klirret høylytt. Faen! Jeg roet gradvis ned banningen, men sluttet ikke å gå. Tanker om svik og fortapelse skjøt seg inn i hjernebarken mens blodpumpen jobbet raskere og raskere. Hvordan kunne hun gjøre dette mot meg? Igjen? Jeg skulle aldri tilgi henne, aldri mer, dette var hennes siste sjanse. Men, faen, forrige gang var også hennes siste sjanse. Helvette!

Blodet rant som besatt gjennom det jeg hadde av blodårer og ansiktet mitt var rødt av sinne. Jeg bestemte meg for å gå til vasken å ta meg et glass vann, jeg prøvde å drikke det, men endte med å sprute det i ansiktet isteden. Jeg tok et stort sukk, "faen" sa jeg lavt til meg selv. Plutselig hørte jeg den kjente lyden av en dør som ble åpnet, raskt etterfulgt av døren som ble lukket og låst hurtig. Jeg stanset, slo av lyset og stilte meg ved vasken igjen. Jeg prøvde å se mest mulig irritert og sur ut som jeg kunne, og den velbrukte armkryssingen over brystet mitt kom frem. Lette steg fra en kvinne nærmet seg døren, og av lyden kunne man og høre at denne personen var mer enn lettere beruset.

"Hvor har du vært?" Jeg stilte spørsmålet i det samme hun slo på kjøkkenlyset. Hun skvatt til. "Faen da, hva gjør du hær i mørket? Venter på at spøkelseskladden skal komme og gi deg en blowjob?" Hun lo av seg selv slik bare hun kan le av sine egne dårlige vitser. "Hvor i faen har du vert? Har du drukket igjen?!" Blikket hennes var delvis sløret og delvis flammende, et tegn på at hun ikke hadde tenkt å svare med ydmykhet og at han igjen kom til å ha en stor "argumentasjonsrunde". "Neiiida, jeg lukter bare helt tilfeldig for whisky og det faktum at jeg sjangler er rett og slett fordi huset ikke vil stå stille!" Hun hadde en tendens til å feie krangler unna med sarkasme, men ikke denne gang. "Faen ta deg kvinne! Vet du ikke hvilken dag det er i dag?!" Blodet mitt pumpet enda hardere, håret mit reiste seg nærmest på armene, jeg var ikke såret lengre, bare sinna, og denne gangen hadde jeg tenkt å la henne få vite det. "I dag er det dagen du skulle hente Markus!". "Hva?" Hun ble med et blunk plutselig overbevisende edru. "Ikke faen din kødd! I dag var det din tur å hente Markus, og det vet du, jeg har oddetallsukene og du har partallsukene!" Jeg bruset over. "Ja visst faen er det det!" Ropte jeg til henne som om hun sto hundre meter unna. "Men noen har kanskje glemt hvem som hentet Markus sist onsdag?!" Hun hadde satt fra seg vesken sin og stirret intens på meg med et økende sinne. "Ja, og hva så?", "Du skulle jo hente han for meg denne onsdagen og så skulle vi returnere til den vanlige planen" Jeg begynte å demre stemmen på slutten av setningen, hadde jeg kanskje glemt å avtale det? Var det min feil igjen? Nei faen, jeg kan ikke gi meg nå. "Hva?! Det har vi da aldri avtalt!" Sa hun med økende stemme. Jeg kjente at hjernen blokket av den delen som var tildelt sunn fornuft og kjente at den delen for sinne sto full åpen. "Du hører jo aldri på meg kvinne! Du svanser jo rundt med fullblåst hue og forventer at alle skal kaste roseblader på deg! Faen da!" I det som skulle ment å være en overdramatisk handbevegelse utga seg for å være et demonstrerende kast av glasset jeg hadde i hånden, knusende i bakken. Glasskår fløy til alle kanter. Noen traff henne og åpnet kutt i handflaten hennes. "Faen!" Hun skrek ut. "Helvette heller, hva er det du gjør?!" Jeg kjente at det klikket for meg. "Kan du ikke se at jeg er sur da hore! Du hører jo aldri på meg!

Hun stormet bort til meg og gav meg det hardeste slaget jeg noensinne har følt av en kvinne, hun prøvde å slå igjen, men jeg hentet henne inn og stoppet henne. Blodet fra handen som hun hadde slått meg med hadde sprutet ut og dekket ansiktet mitt med små bloddråper. Øynene mine møtte hennes, plutselig stod tiden stille. Jeg la først merke til hvordan øynene hennes lyste opp, men ikke bare det. Hele ansiktet hennes strålte av sinne, et sinne bare en kvinne av hennes kaliber kunne skape. Det var som å møte et beist av det slag som du bare møter i eventyr, eventyr hvor ofte beistet vinner. Hun pustet tungt, men sa ingenting. Jeg begynte plutselig å studere henne, for en kropp tenkte jeg. Hadde det ikke vert for den konstante kranglingen hadde hun vert perfekt. Nydelig og fullmoden kropp som struttet og formet seg på de rette plasser og til de rette former. Den svarte kjolen dryppet med blod fremhevet disse formene, og ikke minst hvor frekk og sinna en slik kvinne egentlig kunne være. Før jeg fikk tenkt mer kneet hun meg plutselig, en smerte jeg hadde kjent før, men som jeg gledelig kunne levd uten, spredde seg i kroppen. Jeg ble småkvalm og rystet på en og samme tid. Jeg trakk hendene til meg og krympet meg sammen i en sammentrekning. Jeg skulle si noe, men klarte ikke. Banneord som skulle sette henne på plass formet seg i hodet, men de klarte ikke å finne veien ut.

Plutselig tok hun et kraftig tak i hver av skuldrene mine på skjorten min og dro meg opp i full posisjon. Så gjorde hun noe jeg ikke hadde forventet, hun kysset meg. Ikke på den måten som jeg vanligvis kysset henne, hvor vi begge prøver å få frem et best mulig kyss, dette kysset var preget av rent sinne og lyst. Hun nærmest tvang et kyss på meg som om jeg ikke ville ha det og hun presset på til helt til jeg måtte gi motstand. Da stoppet hun og bet meg hardt i leppen. "Faens tøs" ropte jeg plutselig og røsket tak i håret hennes. Jeg hadde egentlig ikke tenkt å ty til vold, det var ikke min stil, men der og da føltes det riktig, eller bare på sin plass. "Så det er slik du vil ha det?" Jeg bet tennene sammen mens jeg ytret stemmen min på den hardeste måten jeg kunne. I et tak så røsket jeg henne bakover og stoppet ikke før jeg traff bordet, og vel fremme så røsket jeg bare enda mer til så hun ble tvunget bakover i smerte. Hun kunne ha gjort det tidligere, men plutselig så langet hun av med handflaten i haken min. Jeg visste hun hadde gått på forsvarskurs, men å tenke seg et så hardt slag fra en kvinne var utenkelig. Jeg falt bakover og ned på gulvet mens tårene strimlet til. "Satan" sa jeg, men stoppet der da hun sto over meg med ene helen på låret mitt. Skoen var selvsagt av typen ekstra lang og ekstra spiss, og en ny potensiell fare var oppstått for mine edlere deler. Helvette heller tenkte jeg. "Du tror du er pen hva? Med de helvettes lange hælene dine og den stygge kjolen der! Du er faen meg et beist er du, et morbid og forferdelig beist." Det var kanskje ikke mine beste fornærmelser, men effekten kom.

Hun nøyde seg ikke med å bare presse, hun løftet foten høyt og slo til med hælen av skoen så hardt at jeg kunne sverget at noe knuste der nede. Hun rykket til igjen, men gjennom smertehavet tok jeg tak i ene hånden hennes som hun hadde sluppet ned mot meg i spott. Hun falt ned og traff hodet først i kjøleskapet, men hun gryntet bare så vidt. Uten at jeg tenkte over det hadde jeg tatt henne imot så godt jeg kunne, og hendene mine hadde så funnet tak mellom bena hennes. Jeg merket at hun stoppet opp. "Di skitne lille hore" sa jeg stille mens hendene mine smøg seg hardt og sakte oppover lårene hennes. Jeg brukte negler og muskler så godt jeg kunne for å få henne til å merke det, men hun sa ingenting, bare rykket til av og til når jeg tok ekstra tak. Til slutt nådde langfingrene mine til møtepunktet. Det var mykt, og vått! Jeg ble forundret helt til jeg la merke til hvor full av kåthet jeg selv var. Pikken min var allerede kommet seg etter to fulle kroppsslag og var på full reisning. Før jeg fikk kontroll over situasjonen trykket hun seg plutselig ned på fingrene mine, hadde det ikke vert for den svarte trusen hun hadde på seg så hadde jeg endt på dypt leie, men i samme bevegelse tok hun tak i håret mitt og dro meg opp til seg. Hun kysset meg hardt og vilt igjen. Herre for et kyss.

Det gikk plutselig opp for meg at jeg vi begge var ekstremt kåte, men at hatet og sinnet var fremdeles der, og jeg var ikke den som skulle bli dyttet rundt. Jeg tok et tak rundt halsen hennes og førte henne opp langs kjøleskapet mens jeg stablet meg seg selv opp. Øynene våre var som klistret sammen og om de kunne, så hadde de sendt lynnedslag og flammesprut mot hverandre. Jeg holdt henne stramt rundt halsen, akkurat nok til at hun kunne puste og slo vekk alle forsøk på å avbryte seansen mens jeg spredte bena hennes med min ene fot. For hvert rykk i henne strammet jeg til med handen min og viste min og hennes plass. Den ledige handen min tok et godt tak i kjolen hennes og rev til det jeg kunne, den rev seg opp overraskende lett og avslørte deler av hud og svart blondeundertøy. Jeg viket øynene mine fra henne i et sekund for å studere mesterverket, og i det samme sekundet fikk jeg en hard høyre. Jeg mistet taket over strupen og svang rundt. I det samme sekundet tok hun tak i et av de skitne glassene som stod ved vasken og knuste det i hodet på meg, det var smerte etterfulgt av en intens svie, men jeg ble bare kåtere og kåtere av det. Jeg prøvde å få armene rundt henne mens hun i samme tid prøvde tvert det motsatte, men av styrke og tyngde så tvang jeg henne opp på kjøkkenbenken. Denne gangen brukte jeg hele hånden fra albuen og trykket på mot strupehodet.

"Di satans feie!" Jeg tvang meg mellom bena hennes mens jeg prøvde å åpne buksesmekken. Hun slo til meg og jeg presset hardere på henne, så tok hun bena og slang dem rundt meg, trykket meg inntil henne og åpnet smekken i en bevegelse. Pikken min la seg oppover magen hennes, pulserende og truende. I et rykk tvang jeg den inn i henne rundt trusa og begynte hardt å støte til. Hun strammet til rundt meg med bena sine og støttet seg til med hendene på kjøkkenbenken mens hun bøyde hodet sitt til siden for ikke å bli kvalt. Jeg strammet til av det jeg hadde av muskler der nede og støtet til som slegge. Hun tok neglene sine og rev meg langs armen som holdt henne, lange røde striper dukket opp bak de lange neglene hennes. Støtene mine ble hardere og hardere som om jeg ville skade henne ved hvert rykk, jeg kjente hvordan det bruste i hele kroppen min. Plutselig rev hun ene foten i mellom oss og sparket meg hardt i magen med et dytt. Jeg vaklet to skritt bak, akkurat nok tid for henne til å kaste seg på meg, Jeg vaklet bakover, men traff bordet før jeg falt bakover. Bena hennes var vaklet om meg som en slange til et tre, og hun kysset meg vilt og uhemmet. Jeg fikk balansen igjen og fikk trædd henne ned på det rake skaftet mitt, i et sprang druste jeg henne inn i kjøleskapet. Der tok jeg tak i henne og førte henne opp og ned med det jeg hadde. Hun bannet og spyttet ut skjellsord inn i øret mitt, samtidig som hun skrek meg om å ta henne hardere. "Hardere for faen" ropte hun mens hun rev meg hardt i håret. "Knull meg!" Jeg tok henne på ordet og snudde meg rundt, tok tre steg og slapp henne hardt og brutalt ned på bordet, Der spredte jeg bena hennes og gav på så fort jeg kunne. Vi var som to beist som kjempet for harde livet mot hverandre. Hud og muskler kveilet seg om hverandre, tenner og øyner snerret mot hverandre. Det var vilt og rått og primitivt. Pikken min gled inn og ut av henne, svetten piplet fra både meg og henne, Jeg rev av henne restene av kjolen, og like etter falt bhen. Den slanke kroppen hennes rykket til for hvert av støtene mine, og hun raspet meg opp med neglene sine hvor enn hun kom til. Brystene hennes ble duvet raskt frem og tilbake, jeg bøyde meg frem og bet til i ene brystvorten, hun skrek ut et hyrdesskrik. Banneord ble slengt om hverandre mens jeg traff punkter uhemmet inn i henne, hun slengte hodet bakover mens hun støttet seg opp meg hendene. Hun skrek, jeg merket kramperykningene i henne og med ett så løftet hun opp kroppen sin, kveilet seg rundt meg, raspet meg på ryggen og kom med et brøl.

Etter sekunder slapp hun seg løs på bordet. "Ikke faen" sa jeg til henne og slo til henne med handflaten. Jeg tok et godt tak i henne og tvang henne rundt på magen. Skaftet mitt fylte henne hel i en rask bevegelse, safter surklet nærmest i henne for hvert tak, og jeg fortsatte i samme harde tak. Hun førte ene handen sin bak og grep et hardt tak i handen min som hadde et godt grep om hofta hennes. "Tispe" Skrek jeg til henne. Pikken min gikk fortere og fortere inn og ut, og jeg kjente trykket sakte stige i roten. Like før jeg kom rev jeg henne ned på gulvet og tvang den inn i munnen hennes før jeg sprutet for alt jeg hadde, hun prøvde å rive seg løs, men jeg holdt henne godt fast i hodet med begge hendene. Da jeg endelig slapp henne svelget hun det hele i en krampetrekning og falt som en dukke på gulvet, jeg kom sigende etter.

Der lå vi en god stund omslynget i hverandres kropper, veskeog blod, vi sa ingenting, men begynte etter hvert å føle et ubehag ettersom vi lå på små glasskår. Hun tok initiativet først og tok meg i handen mens hun førte meg opp på soverommet, der tok vi en god og lang dusj sammen før vi tok på nye sengetøy på sengen, alt uten å si et ord. Da vi endelig lå tett inntil hverandre og kunne føle at roen og blodet hadde lagt seg, så unnskyldte jeg meg. "Unnskyld Tone, det var faktisk jeg som hadde glemt og avtalt det." "Jeg vet det," sa hun med et bredt og lurt smil, "men du blir jo så fort sint av slike småting."

Legg igjen en kommentar