Bekjennelser, del 1

Denne novellen er vist 15047 ganger.

”Misforstå meg rett; jeg liker rå og brutal sex, og jeg er alltid åpen for nye og spennende opplevelser, men det kan jo bli litt for mye av det gode, ikke sant?” Jeg skotter forsiktig bort på venninna mi, Tove, for å se hvordan hun reagerer. Det forståelsesfulle blikket hennes ansporer meg ytterligere. ”Han er en sexy og fantastisk elsker, og jeg ville ikke gi slipp på ham for alt i verden, men av og til kunne jeg tenke meg litt avveksling. Litt ømhet og intimitet, liksom. Noe ordinært og koselig.” Hun nikker samtykkende. Det pene ansiktet med de store, mørke øynene ser dypt konsentrert ut. Så mange ganger jeg har misunt henne det ansiktet! Hun er en slående kontrast i seg selv med det mørke håret og den lyst kremfargede huden, og mange kvinner ville drepe for å få en figur som hennes; slank og veltrent, men likevel myk og frodig, særlig i brystpartiet. Det har hendt at jeg ønsket at jeg hadde en venninne som var litt mer… unnselig, men jeg kunne ikke bedt om en bedre samtalepartner enn Tove. Hun har alltid vært der for meg når jeg trenger henne.

”Hva var det egentlig han gjorde med deg i natt?” Den myke stemmen avbryter tankerekken min, og får meg tilbake på sporet. ”Han har vært en røff elsker hele tiden, så det er ikke bare det som skjedde i natt som får meg til å reagere, men han har aldri tatt den helt ut på den måten før…” Tove ser forventningsfullt på meg. Jeg tar en slurk vin før jeg fortsetter. ”Han ventet på meg da jeg kom ut av dusjen. Jeg rakk ikke en gang å tørke meg før han kastet meg over skulderen og bar meg bort til sengen. Jeg tenkte at han sikkert hadde lyst på en kjapp omgang før vi gikk ut til middag, men han oppførte seg liksom litt annerledes enn vanlig. Da jeg prøvde å ta på ham, slengte han meg med ansiktet ned på madrassen og låste hendene mine over hodet mitt. Det var skikkelig sexy, så jeg lot meg helt rive med av huleboerfantasien han skapte. Han kunne ta hva han ville, for min del, og saftene rant ved tanken på å få hele ham inn i meg bakfra. Men det var ikke det han ville. Han ville leke.” Jeg tar en ny slurk med vin.

”Han var nesten brutal i måten han tok på meg, og hendene befølte meg overalt. Brystvortene mine ble stive, så han skiftet stilling for å kna dem. Han vred dem så hardt at det nesten gjorde vondt, men ikke så mye at jeg mistet lysten. Så gled hendene hans ned mellom bena mine og han lekte med klitorisen til jeg fikk tårer i øynene. Det var så godt! Men like før det gikk for meg, bet han seg fast i brystvorten min, og den litt smertefulle overraskelsen hindret meg i å komme. Han fortsatte å gni meg der nede, hardt, men godt, og så stakk han fingrene inn i meg. Først én, så to, så tre… Inn og ut, inn og ut, inn og ut… Det fortsatte i det uendelige. Jeg vred meg, helt sanseløs av nytelse – jeg nøt til og med at han smågumlet på brystvortene mine, selv når det gjorde litt vondt. Men uansett hvor godt jeg hadde det, klarte han å forhindre at jeg fikk orgasme. Det var nesten som om det ga ham en slags pervers nytelse å se meg vri meg i smerteblandet nytelse, og han var så hardhendt at jeg følte meg helt sår og hudløs overalt. Han tok for seg akkurat som det passet ham, og jeg klarte ikke å vinne tilbake kontrollen. Det var bare hans vilje som gjaldt. Det var deilig, men litt urovekkende, for jeg hadde aldri sett ham slik før. Han var som besatt!” Jeg tømmer glasset, og Tove fyller det på nytt. ”Da jeg ikke trodde at jeg kunne klare mer, flyttet han munnen ned mellom bena mine, mens han kløp hardt i en brystvorte. Tungen lynte over klitorisen min, som var så følsom etter den røffe behandlingen den allerede hadde fått, og jeg holdt nesten på å falle av senga. Jeg hadde skikkelige krampetrekninger, men kroppen fikk likevel ikke den utløsningen den trengte. Det er det merkeligste jeg noensinne har opplevd – og garantert det mest intense. Fingrene hans gikk fortsatt ut og inn av skjeden min, og munnen stimulerte meg på en helt fantastisk måte. Tungen gned klitorisen min hardt, og leppene kjærtegnet området rundt – samtidig som han sugde meg hardt og rytmisk. Jeg var helt i ekstase! Igjen følte jeg musklene spenne seg til en orgasme, og denne gangen ble den ikke stoppet – ikke før jeg var midt inni. Da avbrøt han den elegant ved å presse en velsmurt finger rett inn i anusen min. Det hadde jeg aldri opplevd før, så kroppen fikk nok et sjokk, og orgasmen stilnet av før den var ferdig. Jeg følte meg utilfredsstilt og sår, samtidig som jeg lengtet etter mer av denne galskapen. Munnen hans slapp klitoris en stund, og han så meg dypt inn i øynene mens fingeren gled ut og inn av rumpa. ”Vil du ha mer?” spurte han. Jeg stønnet til svar. ”Vil du ha mer, spurte jeg!” ”Ja!” ”Si: Jeg vil ha pikken din i rumpa mi!” Jeg ble stum av forskrekkelse. Ville han virkelig stappe den store greia inn i det lille hullet? ”SI DET!” Jeg hadde egentlig ikke noe valg. Jeg var så kåt at jeg måtte ha en utløsning, på den ene eller den andre måten. Dessuten hadde han stappet finger nummer to inn i det tidligere så jomfruelige hullet, og kroppen min begynte å tilpasse seg situasjonen. Saftene rant, og jeg klarte ikke å ligge stille. ”Jeg vil ha pikken din i rumpa mi. Vær så snill! Jeg orker ikke mer av dette!” Han smilte frekt og utstudert. ”Du skal få viljen din – snart. Men først skal du få se meg komme! Jeg har mer enn nok safter til en hel natts nytelse.” Jeg sperret opp øynene da han stilte seg foran meg i øyenhøyde, og begynte å dra. Hånden hans gled opp og ned over det sterke skaftet, men selv om hele kroppen hans spente seg, slapp han ikke blikket mitt. ”Se på meg”, sa det. ”Se på all denne nytelsen som du ikke får lov til å oppleve ennå!” Hånden min listet seg nedover, på jakt etter den utløsningen jeg lengtet så etter, men blikket hans hindret meg i å gjøre det jeg ønsket så sterkt. Jeg så gryende sinne og skuffelse, som snudde til selvsikkerhet og stolthet da jeg la hånden tilbake der han hadde plassert den. Belønningen var umiddelbar. Han ga meg et dypt og inderlig tungekyss, før han igjen lot hånden føre ham mot stjernene. Pupillene utvidet seg, før han knep øynene sammen og alle muskler og sener spente seg. Med en siste kraftanstrengelse tvang han øyenlokkene opp, og blikket hans møtte mitt. Den ledige hånden hans listet seg inn mellom lårene mine, og idet han styrte spruten sin rett på brystene mine stakk han tre fingrer inn i rumpa mi og sprengte nye grenser. Han fortsatte å leke med min nyoppdagede kroppsåpning mens han restituerte seg, og jeg følte meg mer enn klar for å få en slutt på denne leken. Jeg ville ha en orgasme, og det øyeblikkelig!”

Tove stirrer fascinert på meg, og jeg merker at hun puster tyngre mens hun sluker hvert eneste ord som kommer fra munnen min. Vinen glir nedover halsen min igjen, og jeg begynner å føle at alkoholen virker. ”Hendene hans varmet meg opp på nytt, og kroppen begynte å skjelve. Han befølte meg overalt, strøk og knadde og kløp, og jeg begynte nesten å tigge. Jeg var allerede heltent etter å ha sett ham runke, og sæden som rant nedover kroppen ga meg frysninger av nytelse. Han så desperasjonen i øynene mine, og effekten var utrolig. Det tok bare noen få minutter før han var klar til dyst. Han snudde meg over på magen igjen, plasserte hendene mine over hodet mitt og løftet rumpa mi høyt til værs. Fingrene hans dro fuktigheten min fra det ene hullet til det andre mens han gjorde meg klar. Så smurte han inn lemmet sitt og plasserte det foran åpningen. Han presset seg innover, centimeter for centimeter, og tårene mine trillet igjen. Det var så godt og så vondt på samme tid. Musklene mine jobbet for harde livet, men han lot seg bare synke innover til han kom til bunns. Jeg følte meg helt utsprengt, men det var en fantastisk opplevelse. Jeg stønnet og gråt og lo om hverandre mens han tok meg i lange tak. Inn, ut, inn, ut… Brystvortene ble skubbet langs lakenet, og den såre huden prikket til jeg trodde at jeg skulle dø! Så strakte han en hånd på undersiden av meg for å knipe og dra i den ene brystvorten, mens den andre hånden masserte klitorisen min skikkelig hardt, akkurat slik jeg liker det. Orgasmen slo meg med full kraft, og hele kroppen min ristet. Jeg hylte av glede, og ropte navnet hans om og om igjen mens tårene rant i strie strømmer. Det er den mest altomfattende utløsningen jeg noensinne har opplevd, og da den var ferdig følte jeg meg fullstendig kraftløs. Han hadde ennå ikke kommet, så jeg lå bare stille for å la ham fullføre, men han trakk seg i stedet ut av meg. Han reiste seg opp av sengen og gikk inn på badet. Da han kom tilbake var han nyvasket. ”Nå”, sa han. ”Nå skal du suge meg sanseløs, slik som bare du kan!” Jeg smilte lykkelig og satte meg opp på sengekanten for å ta ham i munnen, men han var fortsatt ikke helt fornøyd. Fingrene hans flettet seg inn i håret mitt, og han dro meg ned på gulvet så jeg satt på kne. ”Jeg vil komme i munnen din, og du skal bare svelge unna så godt du kan! Gjør du en god jobb, så skal du få en belønning av meg i morgen tidlig.” Jeg ble øyeblikkelig nysgjerrig på hva det kunne være, men jeg fikk ikke særlig tid til å tenke over det, for staken hans var på vei inn i munnen min. Jeg elsker å gi munnsex, så jeg lot tungen gli langsomt over ham for riktig å nyte smaken. Jeg tegnet våte mønstre med den, og slikket ham lenge på tuppen mens jeg stimulerte den lille åpningen ytterst. Han klarte ikke å holde tilbake noen få dråper, og jeg slikket dem i meg før jeg tok enda mer av ham inn i munnen og begynte å suge. Jeg dro leppene opp og ned over hele lengden mens jeg sugde av all makt, og hoftene hans rykket kraftig. Jeg slappet av i alle muskler og slapp ham helt inn uten å føle noe ubehag. Samtidig lurte jeg en finger smurt med mine egne safter noen centimeter opp i anusen hans og sugde rytmisk på lemmet mens tungen lekte seg. Han tok et kraftig tak rundt bakhodet mitt og tok meg hardt i munnen. Penisen hans var langt nede i halsen min, og det føltes nesten som om jeg ville kveles, men han nektet å slutte med det han holdt på med, så jeg måtte bare fokusere på teknikken for å bli kvitt ubehaget. Panikken gikk snart over, og jeg nøt å høre surklingen i halsen hans mens bevegelsene ble villere og villere. Han stønnet høyt og kraftig da han kom. Sæden rant nedover halsen min og jeg svelget ivrig unna. Vi tumlet overende på sengen og hikstet etter luft. Han smilte ekstatisk og førte fingrene på den ene hånden inn i meg mens tommelen masserte klitoris. Det tok bare sekunder før jeg kom. ”Flink pike!” sa han. Etterpå krøp vi tett inntil hverandre og sov.” Tove var blussende i kinnene nå, og jeg kunne se at hun hadde satt til livs en god del vin mens hun hørte på meg. Det kunne nok komme godt med, tenkte jeg, for jeg var ikke ferdig med å fortelle enda…

Legg igjen en kommentar