Bekjennelser, del 2

Denne novellen er vist 8978 ganger.

”Jeg våknet grytidlig i morges. Det må ha vært minnene om kvelden før som hadde sneket seg inn i drømmene mine, for jeg var så våt at det rant av meg. Han lå fortsatt og sov, så jeg stakk hånda ned mellom bena og lekte med fuktigheten som sivet ut av meg. Jeg lot fingrene føle seg frem der nede, og måtte bite meg i leppa for ikke å stønne høyt. Jeg plasserte pekefingeren på klitoris og begynte å massere den fast og rytmisk. Bevegelsene var nesten febrilske, og jeg klarte ikke å la være å vri meg. Nytelsen var for stor. Den andre hånda var på vei ned for å hjelpe til, og på veien lot jeg den knipe litt i de harde brystvortene som var så følsomme etter gårsdagens utfoldelser. Jeg ynket meg forsiktig og knep øynene sammen. Nå hadde jeg fått fingrene akkurat der jeg ville ha dem – godt plassert inne i den søkkvåte, slikemyke tunnelen min. De gled ut og inn mens de fant den rette vinkelen. Nå kunne jeg gni klitoris mot de støtende fingrene, slik at jeg neste runket den. Hele underlivet føltes som om det gnistret, og jeg klarte ikke å holde igjen. Nytelsen skyllet over meg mens skjedemusklene mine strammet seg i sterke rykninger. Øynene mine var fremdeles lukket, og det var vanskelig å få opp øyenlokkene igjen. Da jeg endelig klarte det, så jeg rett inn i et par slørete grønne øyne. Han hadde våknet i tide til å se meg bringe meg selv til orgasme. Det strammet til rundt fingrene mine igjen, for jeg hadde ikke tatt dem ut fra sitt lune rede ennå. Varmen i blikket hans gjorde meg modig, så jeg gjorde som jeg pleier å gjøre når jeg er alene; jeg stappet fingrene i munnen og slikket dem rene. Jeg elsker smaken av saftene mine. De er så søte og deilige… Jeg kunne se at lemmet hans rykket mens han så på munnarbeidet mitt, så jeg gjorde ekstra mye ut av det. Jeg slikket fingrene med en leken tunge, og sugde hardt på dem med øynene klistret til hans, sånn at jeg kunne få med meg reaksjonen.

Det tok ikke lang tid før han gikk til aksjon. Han kastet seg over meg og låste meg til madrassen mens tungen hans nærmest voldtok munnen min. Han slikket og suget og bet til leppene føltes hudløse, og fingrene vred brystvortene mine hardt. Så slapp han den ene for å føre staken inn i meg. Han var stor og hard og fylte meg til randen. Han brukte hendene til å holde meg fast mens han støtte ut og inn av full kraft. Jeg følte for å skrike, så godt var det, men jeg kunne ikke lage en lyd siden munnen min var helt most under hans. Sakte, men sikkert bygget orgasmen seg opp. For hvert lange tak ble jeg mer og mer pulserende. Han løftet bena mine opp for å komme bedre til, og så frigjorde han en hånd til å massere klitten min. Vinkelen hans var helt perfekt, og fingrene visste akkurat hvordan de skulle føre meg til himmels. Ut og inn, ut og inn… Hardt og bestemt, akkurat som måten han gned meg på. Jeg ristet og skaket, tryglet og ba, men jeg hadde ennå et stykke igjen. Han støttet meg opp mot hodegjerdet for å kunne bruke den andre hånden også. Han dyppet fingrene i saftene mine og lot hånden finne veien under meg. Så førte han to sterke fingrer opp i anusen min. Ut og inn gikk de, samtidig som han spredte dem og masserte den følsomme åpningen min. Angrepet kom fra alle kanter, og kroppen min måtte bare resignere. Utløsningen skyllet inn over meg, og bevegelsene mine var helt ville. Jeg støtte imot ham hver gang han kjørte hardingen sin inn i meg, og hver gang han trakk den ut, trykket jeg rumpa ned på fingrene hans. Klitoris brant, og jeg klarte nesten ikke å puste. Øyeblikket var rett og slett magisk! Da spasmene mine begynte å gi seg, nådde han toppen. Munnen slapp endelig min, og han utstøtte et dypt og inderlig stønn mens magemusklene hans trakk seg sammen. Så satte han tennene i skulderen min, like ved stedet der den går over i halsen, og bet skikkelig til. Jeg hylte, men han enset det ikke. Da han rullet seg over på ryggen gispet han etter luft. Skulderen verket litt, men jeg var så glad for at han hadde satt sitt merke på meg. Det føltes som om vi hadde knyttet et uløselig bånd mellom oss; at forholdet vårt var styrket. Bare se på skulderen min!” Jeg drar ned den lille kraven på genseren min slik at Tove skal få se. Hun biter seg i leppen og stirrer som hypnotisert på det tydelige bitemerket. Hun svelger hardt og mumler noe om at det ser… vondt ut. Så gulper hun i seg resten av vinen sin og ber meg om å fortsette.

”Etter den fantastiske morgensexen la vi oss til å sove igjen. Da jeg våknet tre timer senere, var han borte. Jeg trodde først at han var på badet, men jeg hørte ingen lyder, så jeg ble litt nysgjerrig. Så kom jeg på det han nevnte i går kveld. Han hadde lovt meg en gave på morgenkvisten siden jeg var så flink til å suge ham. Jeg la meg til rette igjen og lurte på hva det var. Sikkert en bedre frokost, eller noe sånt. Nybakte croissanter og ferskpresset appelsinjuice. Mmm. Jeg døset av litt, men våknet av at ytterdøren smalt igjen. Han stilte seg i døråpningen og spurte om jeg var klar for gaven min. Jeg smilte lykkelig og sa at det kunne han vedde på at jeg var. Han ba meg om å legge vekk dyna og posere for ham. Han ville se meg naken mot det glatte lakenet, hevdet han. Jeg gjorde som han sa. Jeg slikket på fingrene og befølte brystene og klitten. Så spredte jeg bena på vidt gap for at han skulle kunne se alt. Slik lå jeg, vendt mot døråpningen. Hendene jobbet intenst og blikket mitt var helt slørete. Jeg kunne se at staken hans vokste. Snart ville han komme bort og bli med… Men der tok jeg feil. Han hadde helt andre planer for denne morgenen.” Jeg skotter bort på Tove. Blikket hennes er nærmest hypnotisk, så konsentrert er hun. Jeg legger merke til at hun har lagt et pledd over fanget, selv om det ikke er kaldt her. Merkelig… Jeg trekker pusten igjen og stålsetter meg for minnene som truer med å gjøre meg opphisset igjen.

”Plutselig, mens jeg lå der og koste med meg selv, flyttet han seg fra døråpningen. Jeg ble overrasket, men behovet for utløsning var stort nå, så jeg bestemte meg for å fullføre. Jeg knep sammen øynene og fokuserte fullt og helt på det jeg holdt på med. Saftene rant ned på lakenet, og det slo meg at det var så synd at de deilige dråpene gikk til spille. Men jeg var opptatt med andre ting nå, så jeg fikk heller nyte restene etterpå. Akkurat da kjente jeg en tunge mellom lårene. Jeg smilte bredt ved tanken på at han ikke hadde klart å holde seg likevel. Munnen der nede drev meg til vanvidd. Tungen bante seg vei inn i skjeden og slikket opp våtheten som sivet ut. Han drakk av meg, og da han endelig var forsynt lot han tungen gli til hullet der bak. Det var deilig, men jeg ville så gjerne at han skulle suge meg. Jeg tryglet ham om å ta klitten min i munnen og slikke, gni og suge. Han drøyde det og ertet meg enda en stund, men så fant han frem til den struttende perlen som ventet på ham. Jeg klynket høyt da han slikket den hardt og intenst. Det var som om han prøvde å gnure den fullstendig. Så festet han leppene rundt den og suget. Tungen slikket fortsatt på tuppen og leppene kjælte med området rundt, samtidig som han suget og trakk i knoppen min så den struttet enda mer. Grensen var nådd. Jeg klarte ikke mer. Jeg skrek høyt av glede og presset kjønnet mitt helt opp til ansiktet hans. Saftene mine måtte gjøre ham klissvåt, men jeg brydde meg ikke. Alt jeg ville var at han skulle fortsette med det han holdt på med. Jeg hadde kraftige krampetrekninger som bare fortsatte og fortsatte, og han sluttet ikke med å stimulere meg før jeg var helt uttømt. Da tok han en ekstra runde der nede for å fange opp alt det våte som hadde runnet ut av meg.

Sliten og takknemlig lot jeg hånden finne bakhodet hans for å vise ham at jeg satte pris på behandlingen jeg fikk, men da hånden traff håret hans, skvatt jeg til. Det var ikke ham! Øynene mine sperret seg opp. Den mannen som nettopp hadde gitt meg en helt utrolig orgasme var en fremmed! Håret hans var skulderlangt, mye lengre enn det håret jeg vanligvis tvinnet fingrene inn i, og han var helt usannsynlig kjekk. En ung Antonio Banderas, tenkte jeg, bare enda flottere. Blikket mitt møtte hans. Så gled det til døråpningen, der min utvalgte igjen hadde tatt plass. Han var blitt stormkåt ved synet av det som skjedde på sengen, det var tydelig, og jeg forsto at dette var noe han hadde planlagt lenge. ”Antonio” var den gaven han hadde lovet meg. Jeg ble usikker på hva som foregikk. Ønsket jeg egentlig dette? Denne fremmede var jo… en fremmed. Så la jeg fra meg alle hemninger. Det var jo tydelig at de to andre var mer enn villige, så hvorfor skulle ikke jeg slippe meg løs? Kjekkasen lente seg over meg og blikket var spørrende. De vakreste øyne i verden møtte mine, og intensiteten i dem ga meg frysninger. Hånden min løftet seg opp av seg selv for å dra hodet hans ned til mitt. Leppene hans var myke, men faste, og tærne mine kriblet ved tanken på det som skulle skje. Jeg presset tunga langt inn i munnen på ham og ga slipp på alle hemninger. Her skulle det elskes!” Jeg griper etter vinglasset mitt. Munnen er knusktørr og hodet er fullt av de mest fantastiske erotiske bilder. Tove ser ut som om hun har glemt at jeg er tilstede. Blikket er helt tomt der hun stirrer ut i rommet. En bevegelse under pleddet fanger oppmerksomheten min – Tove onanerer mens hun lytter til det jeg sier! Jeg blir rød og varm ved tanken på det hun holder på med like ved siden av meg. Jeg har faktisk fått denne supersexy kvinnen til å tenne! Jeg kjenner at jeg blir våt, men jeg må bli ferdig med historien min.

”Hendene hans befølte meg overalt, og kysset varte lenge. Så kysset han meg over hele ansiktet og sugde på øreflippen min. Da tunga hans gled nedover halsen min, ble jeg hent gal. Jeg måtte få av ham klærne. ”Ta dem av,” tigget jeg. ”Få av klærne så jeg kan ta på deg!” Han smilte ømt mens han lot tungen lyne over brystvortene mine. Han suget seg fast så hardt at jeg fikk gåsehud. Ut av baklomma trakk han noen silkeskjerf som han bandt rundt håndleddene mine for så å feste dem til senga. ”Bare en liten stund”, hvisket han. Så reiste han seg opp og gikk bort til mannen i døra. De gliste bredt begge to, men så forandret ansiktsuttrykkene deres seg. Jeg stirret med åpen munn på de to mennene som gled mot hverandre, og rykket i båndene da leppene deres møttes. Jeg visste ikke at han var bifil! Jeg ble utrolig forvirret, men samtidig klarte jeg ikke å la være å se på dem. Kåtheten steg igjen mens de to mennene utforsket hverandre. Hodene gikk fra side til side, og jeg kunne se tungene som arbeidet der inne. De ble mer og mer opptatt av hverandre. De kledde sakte av hverandre mens de tok og følte på det de avdekket. Da trusene falt, trodde jeg nesten at jeg skulle ta fyr. Begge hadde store ereksjoner som vokste for hvert sekund som gikk. Den fremmede gikk på kne for å smake på den andre. Han lekte med det med hånden mens han sugde det han kunne. Det gikk ikke lenge før sæden sprutet inn i munnen hans. Så fikk han selv samme behandling. Jeg så helt tåkete av opphisselse men kunne ikke gjøre noe med det – hendene var jo bundet. ”La meg få være med,” ropte jeg. ”Jeg orker ikke mer!” De to mennene flirte uskikkelig. ”Dette var bare oppvarmingen”, sa de. ”Resten av denne seansen skal handle om deg.” Tove ser ut som om hun holder på å besvime, og hånden hennes jobber frenetisk under teppet. Mer vin (selv om jeg egentlig hadde fått mer enn nok), og jeg er klar til å fortsette.

”Da de kom bort til sengen kysset de meg etter tur. Den fremmede lekte med brystene mine, mens velkjente hender fant veien inn mellom bena mine. Jeg kom med én gang. Saftene mine ble mildt slikket opp, og jeg ble umiddelbart kåt igjen. ”Smak på ham,” kom det fra munnen som jobbet der nede. Den fremmede satte seg slik at han kunne stappe den erigerte penisen inn i munnen min. Jeg slikket og sugde så godt jeg kunne. Tungen lekte med det følsomme hodet før den tegnet mønstre langs hele stasen. ”Åh, så GODT,” stønnet han. Jeg tok mer av ham inn i munnen og begynte å suge hardt og rytmisk. Tungen som lekte mellom bena mine gjorde meg så tent at jeg jobbet enda mer intenst. ”JA, SLIK!” Han brølte nesten nå. Jeg slappet av og slapp ham helt inn i dypet. Han munnknullet meg så hardt han kunne uten å gjøre meg vondt, og jeg kunne se at ballene strammet seg. ”SUG MEG HARDT!” Jeg gjorde en siste kraftanstrengelse, og kjente at spruten kom langt ned i halsen på meg. ”JAAAA!” Hele kroppen hans ristet. Så kollapset han ved siden av meg. Jeg fikk min belønning. Hele tiden mens jeg ga ”Antonio” munnsex, hadde jeg selv fått samme behandling. Nå var jeg på bristepunktet. Én finger gikk ut og inn av rumpa mi, tre gled ut og inn i strømmen av søthet og klitten ble sugd og slikket om hverandre. Jeg gikk i bro og tømte meg i hendene hans. Selv tømte han seg over brystene mine.

Etter all denne vellysten, lå vi stille og samlet krefter. Jeg kjente at jeg fikk lyst igjen og la én hånd rundt hver penis. Det tok ikke lang tid før de igjen var store og stive. Den fremmede kysset meg hett og plasserte seg mellom lårene mine. Så gled han inn og fylte meg opp. Han beveget seg deilig inn og ut, vekslet mellom lange og korte, harde og forsiktige tak. Jeg kloret meg fast til skuldrene hans av nytelse. Så snudde han seg rundt så jeg kunne ri ham. Jeg gled opp og ned over ham mens han kjærtegnet kroppen min. Så kjente jeg plutselig at det andre hullet også ble fylt opp. Følelsen var så intens at tårene trillet. De to mennene koste både med meg og med hverandre mens de tok meg. Hender søkte og lepper fant. Vi kom etter tur. Jeg først, så de to andre. Vi ble liggende å kose til han måtte på et møte og ”Antonio” måtte hjem. Så var jeg alene.” Jeg vender igjen oppmerksomheten mot Tove, som nå ser grundig tilfredsstilt ut. Blikkene våre møtes, og jeg forstår at dette besøket kan føre med seg mer enn jeg trodde…

Legg igjen en kommentar