Bergen i sol og regn

Denne novellen er vist 5037 ganger.

Solen skinner over Bergen denne oktober ettermiddagen, og de skjeve husene på Bryggen lener liksom gavlveggene ytterligere litt nærmere Vågen for at fasadene skal få varme seg i dette uventede værfenomenet som en solskinnsdag er på disse kanter. Spesielt på denne tiden av året!
Et par går arm-i-arm nedover fra Fløybanen endestasjon ved foten av fjellet, og de prater smilende sammen der de skrår nedover mot Fisketorget. De har vært på Fløyfjellet og gått tur innover en av de mange stiene som leder fra restauranten på toppen, og nå er de tilbake i byens travelhet. Bilene skynder seg over på grønt lys, og legger igjen en sky av bensin og diesel lukt. Men paret står ivrig konverserende og venter på «grønn mann». Snart er de over på andre siden. De titter opp i kummene med levende fisk, snakker litt med selgerne på Fisketorget, ser på noen fine hummere og torsk i de mange kummene. Men de spiste nettopp en middag på Fløyfjellsrestauranten, og de er ikke sultne.
De svinger bortover Strandgaten, forbi hurtigbåtene til HSD som ligger der med brummende motorer og venter på mennesker som skal til Bømlo, Stord og andre steder langs kysten og på øyene. De ser hurtige farvel mellom de som skal reise og de som skal bli i byen. De fortsetter utover til C. Sundts gate, og går inn svingdørene til Hotell Admiral. Hotellet med de gamle steinmurer som liksom vokser opp fra Vågen, har et fasjonabelt preg.
Både hun og han er godt voksne, Hun har blondt, langt hår, er lita og nett med kvinnelige former. Han er høyere, kraftig bygd og mørk blond. De stopper opp og ser hverandre dypt i øynene der de står foran resepsjonen. – Skal vi gå rett opp, eller vil du ha noe i baren? spør han henne.
Hun nikker mot heisdørene og avslører et vakkert smil i det fortsatt sommerbrune ansiktet. De skritter mot heisene, og han trykker på knappen som skal hente heisen ned. De ser hverandre fortsatt i øynene og smiler, men sier ikke et ord.
Heisen kommer, og de går inn i det lille heisrommet med speil på veggene og fargeglade oppslag som viser menyen i restauranten og interiør fra hotellet. De enser det ikke, men holder rundt hverandre. Heisen stopper i 4. Etg. og dørene går stille til siden. De går i dype tepper mot et hjørnerom. Han låser opp døren til det effektivt møblerte rommet. Det har vinduer mot Vågen og mot nabobygget, et kontorkompleks med mange travle mennesker som fortsatt er på jobb!
Hun står og ser litt gjennom vinduet mot Vågen, snur seg og trekker for gardinene mot nabobygget, men lar solen skinne inn gjennom vinduet mot sjøsiden.
Med en myk bevegelse tar hun av seg kåpen hun har på seg. Den er elegant, og varmer på en litt kjølig og klar høstdag som denne. Kåpen henger hun på stumtjeneren ved døren. Skoene kipper hun også av. Hun går bort til ham på strømpelesten og sier –Vil du massere skuldrene mine litt? De er litt stive og ømme.
Han blunker. –Selvfølgelig, kjære! Det er ikke noe jeg heller vil. Ta av deg litt og legg deg på sengen.
Hun tar av den tynne lammeullsgenseren hun har på, og løsner også buksene og legger dem på den ene sengen. I truse og BH legger hun seg på magen i den andre sengen.
Han går inn på badet, tar en flaske massasjeolje ut av toalettmappen. Han har også hengt opp yttertøy og befridd seg fra skoene. Han går bort til henne og legger hendene varlig på skuldrene hennes. Så løsner han BH hempen og hun tar den helt av. Han ber henne legge badehåndkleet under overkroppen, så massasjeoljen ikke kommer på sengetøyet, og hun løfter overkroppen og legger det til rette. Det er et klart skille mellom der BH’en har beskyttet huden mot solen. Hennes bryst er hvite og myke. Hun knyter opp det lange håret i en liten topp og legger seg på magen.
Han gnir inn hendene med olje og lar oljen bli varmet opp av hans egen hud før han varsomt gnir oljen utover nakke og skuldre. Hun ligger med armene lett ut fra siden og lar hans hender varsomt stryke musklene som går fra halsens myke buer mot skulderkrumningen og armene. Hun nyter følelsen av velvære og hudkontakt, og døser nesten av under hans kyndig behandling. Hans berøring av de følsomme områdene i nakken gir henne en søt, pirrende følelse nedenfor navlen. Hun kjenner at hennes lyst nå langsomt våkner til live, og dette vekker henne opp fra døsen hun nettopp var inne i. – Er det bra slik? spør han. Hun nikker. – Kom så går vi og dusjer! sier hun og reiser seg fra sengen. De går sammen inn på det lyse og rommelige badet som domineres av et stort speil med to servanter under, og en romslig hjørnedusj. Et toalett og bidé har arkitekten også klart å klemme inn i det pent dekorerte og flisebelagte rommet.
Han setter på dusjen og hun henger badehåndkleet opp på en bøyle på veggen. Han kler seg naken foran henne, hun befrir seg fra trusene. De står der avkledde og varme i huden. De tar hverandre i hendene og går inn i dusjens varme stråler.
Det ligger såpe i dusjen fra hans morgenbad. Han sjekket inn dagen før, etter en runde med kundebesøk i området. Hun er i Bergen for å besøke venner.
Nå såper han inn hennes rygg og bryst, såper inn seg selv, og gir henne såpen. De vasker seg godt over alt, gnir inn kjønn og ben, skyller av seg såpen etter tur, går ut av dusjens hete fuktighet. Lar luften kjøle ned kroppene litt før de tørker seg med de myke badehåndklærne. Snart er de tilbake ved fotenden av sengen. Hun setter seg ned. Hans halvstive lem er rett foran hennes ansikt. Hun bøyer seg lett forover og berører det med kinnet, kysser lett hans glattbarberte pung med de følsomme testiklene i. Fører hånden opp og klemmer varsom rundt dem før leppene berører hans blanke, blårosa glans. – Pass deg så du ikke brenner av kruttet mitt nå! sier han med en liten latter. Hun legger seg bakover på sengen, med føttene hengende utover kanten fra knærne og ned. Han bøyer seg over henne. Hans munn berører hennes, og munnene åpnes til et mykt, dypt og fuktig kyss! Tungene glir langsomt og følende mot hverandre inne i det rommet som dannes av munnhulene deres. De føler begge effekten av denne intime kontakten mellom to følsomme tunger. Hennes ben glir lett fra hverandre, og hun kjenner kjønnsleppene svulme langsomt opp, mens det stikker søtt der hennes spalte starter under det glattbarberte venusberget. Han legger en varm, myk hånd om hennes venstre bryst. Berøringen sender nye ilinger mot lystens grotte. Han kjenner brystvorten reise seg og bli hard mot håndflaten, og han lar den komme ut mellom to fingre. Deretter masserer han den lett, og drar forsiktig i den erigerte brystvorten. Hun vrir seg litt i sengen og sprer benene litt mer. Han flytter sin munn ned til det andre brystet og lar tungen slikke brystvorten stiv. Han fyller munnen med hennes myke, hvite bryst, og lar den brunrosa brystvorten bli våt av spyttet sitt, før han kniper leppene om den og napper lett. Hun stønner litt og løfter det ene kneet slik at foten komme opp i sengen. Hendene legger hun rundt hans hode og nakke, og skyver det litt fastere mot brystet. Hoftene roterer lett, og hun flytter en hånd ned mot sin mage og underliv.
Sakte flytter han hodet nedover magen hennes, mens tungen roterer og slikker hennes myke hud på sin målrettede vei mot den piercede navlen. Hun holder hendene ørene hans, og skyver hodet forsiktig nærmere det punktet der saftene hennes nå smører spalten og bader hennes kjønnslepper og klitoris med søt og glatt honning.
Han berører henne med tungen. Hennes ytre kjønnslepper er glattbarberte, røde og hovne. Som en rose som springer ut om våren åpner de seg for hans tunges myke hardhet, og lar den varsomt komme til eliksiren som strømmer fra den rosa spalten. Han fører tungen mot den oppsvulmede gledesknappen, masserer den ømt med tungen med roterende og strykende bevegelser. Hun sprer bena vidt ut, løfter hoftene mot hans ansikt, tar tak i håret og ørene hans og drar ham varsomt opp mot sine bryster og ansikt. – Ikke helt frem, ikke ennå! hvisker hun til ham med en litt fremmed, hes stemme.
Hans stive Jadestav er nå foran den våte fittesprekken. Han gnir kukhodet mot hennes åpne kjønn, og banker forsiktig på Jadegrottens port. Så lar han hodet gli opp og berøre hennes lystsenter, hennes følsomme, erigerte klitoris som titter frem fra hudfolden som vanligvis beskytter den mot for kraftig påvirkning. Han fører staven mot grotten igjen, og lar hennes våte, varme mykhet omslutte de første fem centimeterne av hans stivhet. Hun stønner litt idet hun kjenner ham inne i seg. Han trekker den nesten ut igjen. Men fører den hurtig tilbake til samme punkt. Dette gjentar han tre-fire ganger, før han lar den synke inn. Hun løfter seg mot ham for å ta imot. Men han fortsetter med grunne og halvdype støt, vekselvis fem grunne og ett dypere, i en rytme som gjør henne opphisset og het. Hver gang hun løfter hoftene trekker han seg litt unna. Saftene strømmer nå fra hennes grotte. Kjønnet er helt åpent og vått. Smattende, kåte lyder høres fra bevegelsene der han pisker sin manndom ut og inn av hennes overfylte brønn av begjær og lyst. Hun løfter leggene i været og legger dem i kors over hans spente rumpe. Han ser på hennes ansikt som tydelig viser at hun er nær sitt klimaks. Tungen kommer ut mellom hennes halvåpne munn og fukter leppene, øynene er lukket, en liten rynke i pannen, som av mild smerte, kommer mellom hennes øyne. Hun kjenner rytmen, føler hans varme pust mot kinnet sitt, ser opp på hans ansikt. Hun klemmer plutselig legger og lår hardt mot hans rumpe og hofter, slår armene om hans rygg og kryster hans stive kuk inn i seg til hun kjenner den ta i bunnen. Et lite rop unnslipper hennes munn, hun gnir seg hardt mot ham som i krampe. Han kjenner hennes fittemuskler i bearbeide kuken i en melkende bevegelse. Han konsentrerer seg om hennes orgasme, holder igjen sin utløsning, men føler en mental orgasme som får ham til å glemme tid og sted. Slår armene rundt henne og grynter «HERREGUUD». Hennes orgasme ebber ut. Hun blir slappere, svetten pipler, kjønnssaftene siver ut av henne og gjør dynetrekket vått og klebrig under rumpesprekken. De deilige saftene som gir næring til ham! Brystvortene er myke, og pusten går roligere. Leggene og lårene slapper av. Hennes kjønn føles avslappet rundt hans fortsatt stive lem. Han trekker seg litt ut av henne, men ikke helt. Hviler på albuene der han ligger over henne.
Langsomt og nesten umerkelig begynner han å røre på seg igjen. Bare små, små bevegelser, og uhyre forsiktig.

– Orker du mere? spør han ned i hennes ansikt. Hun har et Mona Lisa smil om munnen. –Er du gal? hvisker hun. –Jeg er helt nummen!
Han fortsetter sine små bevegelser, men er litt mer tydelig nå.
Etter en stund begynner hun å reagere igjen. – Hmmm! Kanskje allikevel, sier hun. Han legger seg fort over på rygg i en rullende bevegelse. Drar henne med seg, over seg. Plutselig sitter hun på hans stive kuk, og kjenner dens hardhet helt inne i seg. Hun roterer langsomt på hoftene. Hever seg litt opp og ned. Lar hodet stange forsiktig mot livmormunnen. Hever seg opp, og lar glans gli forsiktig mot den ømme klitorisen som nå har gjemt seg i sin hudfold igjen. Beveger seg langsomt mot ham, til hun atter føler lystknappen reise seg av massasjen fra hans våte, harde hode.
Hun senker seg over ham igjen, og starter et vilt ritt som han forsøker å kontrollere. Men nå er det hun som bestemmer! Med en finger mot sin gledesknapp der nede mellom kjønnsleppene, og med en hånd som klyper hans brystvorter, styrer hun dem begge mot en altoppslukende orgasme. Han lar sine safter skyte inn i henne, ladning på ladning treffer henne langt der inne i hennes grotte. Hun kjenner tydelig strålene treffe og fylle henne med varm sæd. Det strømmer ut mellom hennes ben! Hun skriker igjen i orgasme og synker tungt ned på ham mens spasmene i skjedeveggen nok en gang melker hans nå stadig slappere pikk.
Han føler seg matt, skjelven og ør. Nesten som om han mister bevisstheten. Hun ligger oppå ham som en fugl på sitt reir, og kjenner saftene fortsette å renne ut av henne. –Endelig! hvisker hun. – Endelig fikk jeg deg til å miste kontrollen! – Du er slem! Han hvisker han tilbake. –Du suger kreftene ut av meg! – Det er ikke sant, hvisker hun døsig, – Du har fått tilbake av mine safter i rikelig monn, så vær stille!
Hun ligger der og holder hans nå slappe, våte lem inne i seg. Vil ikke slippe! Vil ha ham der bestandig. Hun vet at i morgen må de reise. På hvert sitt fly. Til hvert sitt hjem. Deres elskov er hemmelig, ulovlig, DEILIG!
Ute kommer skyene rullende inn fra havet. De ligger der forsatt når natten er på sitt mørkeste, bare noen lys fra vinduer i husene på andre siden av Vågen speiler seg i vannflaten når regnet kommer. Stille. Bløtt. Bergen som det skal være i oktober. Det grå morgenlyset vil snart vekke de to som har funnet lykken i hverandres armer for noen stjålne øyeblikk. Men de vet at det vil komme en ny anledning, et nytt møte i dette rom av glede og varme, lyst og tilfredsstillelse. Et rom som er bare deres!

Legg igjen en kommentar