Besøk fra Lodon, del 2

Denne novellen er vist 6072 ganger.

Lørdag
Desorientert som jeg var efter en hektisk natt, følte jeg en hånd rundt skaftet mitt, som stod med morgen friskt mot. Jeg dro meg opp av drømme land, gned meg litt i øynene og forstod at dette var ingen drøm, men virkelighet. Det duftet lett kaffe og jeg snudde meg litt og så at Carol lå tett intil meg med åpne øyne og et smil rundt munnen. ‘God morgen, sleepy-head’ sa hun. ‘Jeg kjenner at du ikke ble helt utslitt igår’ og hun tok et par raske runk på kukken min.

‘Jeg skal vise deg jeg, din frekke berte, som vekker meg så tidlig’ ropte jeg til henne og dro av henne dynen. Carol hvinte av fryd, da jeg tok armene hennes og holdt henne fast mot sengen. Hun sprellet med bena og forsøkte å komme seg løs, mens jeg presset meg ned mellom bena hennes, som ikke viste alt for mye motstand. ‘Jeg gir meg, jeg gir meg’ hvisket hun i øret mitt og slo armene sine rundt kroppen min. Liggende mellom bena hennes, kjente jeg den barberte musa hennes mot kukken min. Jeg strakk hånden min ned mellom oss og kjente at hun var klar for en morgen runde. Jeg åpnet på fitte leppene og tok et tak i kukken, min som jeg satte mot åpningen til Carol. ‘Ta meg, Alex’ hvisket hun.

Sakte gled pikken min inn i varmen hennes og hun møtte meg med et ivrig hofte parti som beveget seg fra side til side, der jeg pumpet kukken min inn og ut av den varme fitta hennes.

‘Hei, hva er det dere driver med’ hørte vi fra Beverly, som kom med et brett kaffe kopper. ‘Husk at det vi gjør, det gjør vi sammen’ sa hun og smilte til oss der jeg rullet av Carol, liggende på ryggen med en glinsende stå kukk. Beverly smilte og satte brettet fra seg på et lite bord.

Beverly gav oss hver vår kopp med varm kaffe og vi satt i sengen og planla dagen. Siden ikke Carol hadde vært i Oslo før, foreslo jeg en tur til Bygdøy for å se på viking skipene. Lunch på Aker Brygge kansje og en middag på Theatercafeen litt senere. Alle synes planen var fin og med flott sol ute, kunne dette bli en riktig bra dag.

Beverly satte fra seg kaffe koppen og så bort på meg, så sa hun ‘Carol, siden jeg kokte kaffe, kan kansje du ta koppene ut på kjøkkenet og skylle av de?’ Hun blunket til Carol og de forstod hverandre. Hmmm, tenkte jeg – må jeg, så må jeg. Det er vanskelig å være mann av og til.

Beverly stod på knerne i sengen og splitter naken som hun var, så hun fantastisk ut, med faste bryst og flat stram mage. Jeg fant det vanskelig å rive blikket mitt bort fra den krøllete, svarte trekanten hun hadde mellom bena. Kukken min hadde fallt litt av mens vi drakk kaffe, men med tanken på Beverly som hadde lyst, var den på vei oppover igjen. Jeg strakk hånden ut og tok hånden til Beverly og dro henne mot meg.

Hun fallt ned i sengen og ble liggende på ryggen. Med struttende bryst, måtte jeg bare smake litt på de og jeg kjente hvordan brystvortene ble faste og vokste i munen min. Jeg
lot tungen min gli nedover brystet og magen hennes og Beverly vred lett på seg da jeg nermet meg det krøllete håret rundt fitta hennes.

Jeg lot hånden min gli lett over sprekken hennes og kjente at det var blitt vått. Jeg delte fitte leppene hennes og fant klitorisen hennes med tungen min. I den 69 stillingen som vi lå, tok Beverly et tak rundt ballene mine og rullet de rundt mens hun klemte rundt kukken min, som hadde klatret til nye høyder. Hun dro huden av kukk hode mitt og lot leppene sine leke over hode. Hun slikket lett med tungen og jeg kunne ikke dy meg og begravde hele ansiktet mitt i fitta hennes. Jeg løftet hoftene hennes litt opp og lot tungen min gli helt ned rundt rompehullet hennes, hvor det var vått fra saften som hadde piplet ut fra fitta hennes. Vi slikket og slurpet til jeg ikke kunne holde meg lengere og sa til Beverly ‘Du må slutte, ellers kommer jeg med en gedigen sprut – den er like rundt hjørnet.’

Beverly var selv i ferd med å nærme seg toppen, ‘Ikke stopp, jeg vil ha tungen din i fitta mi – rompa mi – over alt’. Hun vred seg og dyttet fitta si mot munnen min. ‘Bare la det gå når du må’ mumlet hun til meg, med munnen full av kukk. Hun sugde for bare livet, rullet tungen rundt pikken min og det rant nedover staven min. Klitorisen hennes hadde svulmet opp og med tungen min som nå jobbet febrilsk med å tilfresstille henne, kjente jeg plutselig at det kom en stråle med varm saft ut av fitta hennes, rett inn i munnen min. Beverly gurlget og bar seg, mens hun både suge og runket meg samtidig.

I rakett fart var jeg til himmels og tilbake. Kukken min sprutet krem inn i munnen hennes. Hun hostet lett og forsatte og suge i seg det jeg kom med. Jeg følte som jeg kom i en evighet, det ene støtet efter det andre. Beverly lot kukken min gå og jeg kunne se hvordan sæden min dryppet ut av munnvikene hennes. ‘Jeg vil knulles’ kommanderte hun og la seg på ryggen med bena trukket opp og vid åpene. Det kom fortsatt fra pikken min og jeg banket den inn i fitta hennes, som var dy våt efter munn behandlingen min. Musklene hennes formerlig grep fatt i kukken min da den var på plass i musa hennes. ‘Ta meg hardt, ta meg hardt’ ropte hun. Jeg tro til og kjørte kukken min inn i henne, så fitte saften skvatt. ‘Enda mer, enda hardere’ hylte hun, idet Carol kom inn fra kjøkkenet og ble stående å se på den ville knullingen vår.

Orgasmen grep henne plutselig og hun slo armer og ben rundt meg. Hun hev efter pusten og gurlget og ropte, mens underlivet jokket mot meg, mens jeg drev kukken min langt inn i henne. Til slutt rullet jeg av henne og la meg på ryggen i sengen, med en stang som stod som en pale, forstatt.

‘Jeg er nesten misunnelig’ sa Carol, der hun stod, deilg og naken, med hånden sin mellom bena. ‘Jeg ville også ha en orgasme, men det ble det jo ikke tid til da kaffen kom litt for tidlig’ Hun smilte til oss der vi lå og fortsatte å puste tungt. Så satte hun seg
ned på sengen og klemte hånden sin rundt den våte, knall harde kukken min og sa ‘Nå vet du hvem du må ordne med først senere idag’. Hun runket meg lett og jeg kunne se at hun hadde lyst, men det fikk heller vente.

Efter å ha dusjet alle tre samtidig og spist et raskt stykke brød, var vi på vei til Bygdøy. Vi tok likegodt bilen da det var raskere. Det ble en interessant tur rundt vikinge skipene og siden vi hadde tid tok vi likegodt med Kon-Tiki museet også.

Siden det var en varm dag med sol fra en klar himmel, tok vi likegodt en øll på Aker Brygge og noen reker. Det var mye trafikk og et par tidligere arbeidskollegær kom bortom og hilste på oss. Tydlig interessert i hva slags forhold vi tre hadde.

Solen og et par øll gjorde oss varme og kåte der vi satt, som kansje ikke var så rart. Både Carol og Beverly dro mange blikk. Flotte jenter var de med sine 34 år, riktig kvinnelige var de. Ingen av de hadde vært gift, merklig nok, men med jobber som krevde mye av hver av de, hadde det liksom ikke blitt tid til det. Seksuell aktivitet ble det heller ikke noe særlig tid til, da ingen av de hadde vist nok interesse for et fast forhold. Det ble litt sex av og til på de begge, betrodde de meg, men nå hadde det blitt lenge siden sist og natten igår og morgenen idag, hadde vært det vi alle trengte.

Mens vi satt med øllen og rekene våre, fortalte Carol at hun og Beverly hadde eksperimentert litt med hverandre i ten-årene, da ingen av de hadde vist særlig interesse for gutter. Mens foreldre hadde vært borte, var de ofte hos hverandre og spente på sin seksualitet, ble det utforsket i alle retninger. Beverly sa at hun var sikker på at hun var bifil en stund, men hadde nå festet interesse kun i en retning. Hun lente seg mot meg og hvisket i øret mitt, ‘Jeg vil ha en mann som kan tilfresstille meg’. Jeg smilte litt og sa at det så jo ut til at det hadde gått riktig bra med tilfresstillelsen når det gjaldt oss alle tre.

Carol hadde sittet å strøket meg på innsiden av låret en stund og jeg var sikker på at hun gjorde det for å erte meg litt. Av og til lot hun hånden sin tilfeldig stryke lett over kukken min, som var klar. Jeg måtte en tur på toalettet og da jeg reiste meg opp, fniste begge to, da det var synlig for alle at noe banket mellom bena mine.

Varmen i luften holdt seg og det ble et par øll til på oss. Vi ble litt mer frimodig og jeg kunne ikke dy meg, men spurte Carol hvor i allverden hun hadde funnet det monsteret av en dildo hun hadde med seg. ‘Jeg så den først i et vindu der de selger den slags leker’ fortale hun. ‘Den så fansinerende ut der den lå, men jeg hadde ikke mot nok til å gå inn å se på den en gang’, fortalte hun. Efter mye frem og tilbake hadde Carol tatt mot til seg og kjøpt den uken før hun skulle besøke Beverly og hun hadde ikke en gang prøvd den, før igår kveld. ‘Jeg trodde den skulle splitte meg helt da du pulte meg med den. Jeg ble like overasket som dere da den gikk inn til slutt. Det var engentlig en herlig følelse da den var inne i meg, stor og knudrete som den er. Orgasmen jeg fikk var bare herlig, jeg har aldri opplevd maken før’.

‘Jeg er enig’ sa Beverly. ‘Jeg hadde samme følelsen som deg, men den kunne alikevel ikke erstatte the real thing. Alex, når du satte kukken din i meg, spesielt idag tidlig, gikk det over alle grenser for meg’ fortsatte hun, la en varm hånd på benet mitt og klemte
lett. Vi fant det faktisk lett å snakke sammen om det vi hadde gjort inatt og efterhvert kom det frem tanker og ønsker om fantasier og drømmer.

‘Det er min første gang, ja tre personer sammen, mener jeg’ sa Beverly, som også Carol samtykket i. ‘Jeg trodde at jeg ikke ville kunne fungere om andre så meg i en slik situasjon, men varmen og samholdet mellom oss overrasket meg. Det var en fantastisk opplevelse, noe jeg gjerne fortsetter med.’ sa hun, smilte varmt til meg og så meg dypt i øynene.

‘Jeg har ofte drømt om å bli rå-knullet av en neger med den gigant kukken’ sa Carol og rødmet lett. ‘Det var det som fikk meg til å tenne på vibratoren. Når jeg så den i vinduet, tenkte jeg at jeg kunne iallefall leve ut den drømmen. Er det riktig at negere har mye større utstyr enn andre.?’ spurte hun meg.

‘Har ikke peiling, men ryktene går jo’ sa jeg. ‘Jeg var forresten sammen med en negresse en stund, da jeg bodde i Amsterdam for et par år siden. En flott jente var hun. Vi hadde et veldig bra seksuelt forhold og hun klaget iallefall ikke på størrelsen min. Ikke for å gå i detalj, men jeg tror hun oppnådde orgasme nesten hver eneste gang vi hadde sex. Faktisk var hun veldig interessert i å eksperimentere og spesielt var hun keen på sex ute, der vi hadde muligheten til å bli oppdaget. Det gav henne et ekstra kick.’

Jentene fniste litt, så spurte Carol, ‘Ble dere oppdaget noen gang da,?’

‘Well, en gang vi hadde vært ute å festet litt og vi var på vei hjem i en drosje – kåte var vi begge. Kiko, som hun het, hadde tatt frem kukken min, der vi satt i drosjen. Han som kjørte så ikke ut til å bry seg særlig om oss i baksete, så Kiko bøyde seg ned og tok likegodt pikken min i munnen og begynte å suge meg. Vi ville begge noe mer og
dermed så dro jeg av henne trusene hun hadde under det korte skjørtet sitt. Våt var hun og kukken min stod som en flaggstang. Kiko satte seg opp på fanget mitt, med ryggen mot meg, tok tak i kukken min – og svupp – der gled den inn. Sjaføren må enten hatt dårlig hørsel eller ha tatt seg en rus, for han virket ikke som han enset noe som helst.

‘Kiko begynte å gli opp og ned på stangen min og plutselig kastet jeg et blikk opp i speilet og så at sjaføren nå så på oss. Først da ble vi oppmerksom på at det var installert et lite kamera over døren i baksetet med en liten TV skjerm under rattet, der sjaførne hadde sett alt vi drev med. Vi fikk en god latter alle tre og da vi skulle betale, fortalte sjaføren at vi hadde også blitt tapet på drosje sentralen. Dette gjorde de av sikkerhets grunner, da så mange drosjer hadde blitt ranet den senere tiden. Jeg er sikker på at vi iallefall underholdt mange den kvelden.’

Jeg synes å merke at begge jentene pustet litt tungt, men var ikke helt sikker.

Det hadde blitt sen eftermiddag og med øllen vi hadde drukket, lot vi bilen stå i garasjen på Aker Brygge og tok en drosje hjem til Beverly. Alkoholen hadde gjort oss
all tre litt lattermilde og vel inne i drosjen, med en dame tett intil meg på hver side, kjente jeg en varm hånd på hvert lår, som beveget seg mot målet mellom bena mine. Beverly kniste litt og sa, ‘Siden vi kjører drosje kunne vi kansje gjenta erfaringen din fra Amsterdam? Tror du det er kamera i denne bilen?’ Med to hender som hadde funnent frem dit de ville, var det vanskelig å konsentrere seg. Jeg kjente at jernet mitt stod som en påle, med den behandlingen jeg fikk av to villige hender.

Litt svett ble jeg da jeg kjente at Carol begynte å dra i glidelåsen min. Med en kvinnelig fører, kunne dette bli litt vanskelig. Lyst var det fortsatt også.

Vanskelig var det å si nei, så da glidelåsen gled ned, lukket jeg øynene og lot det stå til. Jeg kjente først en varm hånd på pikken min, så en til som tok et tak rundt ballene mine. Jeg kikket fort i speilet og så at den kvinnelig føreren fortsatt så ut til å følge med i trafikken og ikke oss i baksetet. Kukken min ble trukket ut og Carol begynte å runket meg forsiktig, Beverly fortsatte å massere ballene mine.

Da vi kjørte opp foran huset til Beverly var jeg sprengferdig. Kukken min verket efter mer behandling og var i fare for et utbrudd av vulkansk karakter. Da så jeg at føreren faktisk hadde snudd seg, der vi sto foran garasjen. Hun smilte til oss og fant det vanskelig å rive blikket bort fra staken min, hvor hele kukk hode var bart og det piplet frem litt sæd.

‘Det blir kr. 165.- for turen’ sa hun. ‘Forøvrig er jeg ferdig med skiftet mitt nå, så om dere er åpene for mer selskap, er jeg fri’
Paffe, så vi på hverandre, svelget – kunne dette være mulig.? Hadde hun tilbudt seg å være med på leken vår.?

Dette var selvsagt fristende, men med tre damer, hvordan skulle det gå.? Mange interessante tanker for rundt i hodet, men til slutt valgte vi å si nei til dette fristende tilbudet fra en søt kvinne.

‘Om dere skulle forandre mening kan dere ringe meg. Her er navn og mobil nummeret mitt’ sa hun og gav oss en papir lapp med nummeret sitt.

Jeg betalte for turen og med et visst savn i tankene, gikk vi inn i huset.

‘Wow,’ sa Beverly. ‘Dette var en ny opplevelse. Tror dere at hun mente det.?’ Carol og jeg nikket, at ja, det trodde vi. Vi ble sittende å diskutere litt om vi hadde gått glipp av noe spennende, men ble enige om at vi tre var mer enn fornoeyde med erfaringene vi
hadde gjort sammen og lot det være med det. Jeg hadde dessuten navnet og telefon nummeret hennes i lommen og hvem vet – kansje en annen gang.?

‘Dere, klokken er allerede 6 på eftermiddagen og jeg er engentlig fornoeyd. Skal vi heller spise inne.? Jeg har vin og fryseren full av forskjellige ting vi kan stelle istand.’ foreslo Beverly. Alle syntes dette var en god ide og slik ble det.

Beverly og Carol dro på kjøkkenet for å finne frem mat og jeg tok en tur i dusjen for å friske meg opp litt. Jeg noet det varme vannet som strømmet rundt meg, da døren til dusjen åpnet seg og Carol kom inn til meg. ‘Er du ikke litt ensom her i dusjen alene da?’ spurte hun. Jeg tok den praktfulle kroppen hennes i øyesyn og selvfølgelig var det hyggelig med selskap i dusjen.

Fortrolige som vi nå var med hverandre og kroppene våre, vasket vi og såpet vi hverandre godt inn. Jeg var fasinert av å la hånden min gli over den glattbarberte fitta til Carol og kjente efterhvert hvor våt hun ble, ikke bare av vannet som randt rundt oss. Dette hadde også effekt på kukken min, som reagerte sterkt på vaskingen til Carol.

Da Carol snudde seg rundt og støttet seg til veggen med ryggen mot meg, lot hun bena gli ut fra hverandre så langt hun kunne. Hun skjøt rompa ut mot meg og jeg kunne se musa hennes, bollende og inbydene, mellom lårene hennes. Med jernet i hånden, satte jeg det mot fitta hennes og Carol åpnet enda mer på bena sine. Våt som musa hennes var, gled kukk hodet mitt inn, men møtte motstand litt lengere inne. Carol skjøv rompa si hardt mot meg og jeg gled inn i varmen hennes. Vi ble stående stille litt og sakte begynte Carol og vri hoftene sine frem og tilbake, mens hun dyttet mot meg, mer og mer.

Jeg grep fatt i hoftene hennes og dro henne mot meg og begynte å knulle henne med den harde kukken min. Hun hadde en helt spesiell effekt på meg, tenkte jeg der jeg nå drev inn og ut av fitta hennes. Stadig raskere gikk det. Jeg lot en hånd gli rundt henne og fant klitten hennes, som var stor og hadde svulmet opp øverst i sprekken hennes. ‘Ohh jå’ hørte jeg fra henne da jeg begynte å massere henne. Med en rolig og hyggelig dag
bak oss, var hun i et lunt humør og plutselig kjente jeg hvordan fitte musklene strammet seg rundt jernet mitt og orgasmen tok fatt i Carol. Hun ynket seg svakt der hun stod med kukken min, som drev inn i fitta hennes, hun strakk en hånd mellom bena sine og koppet den rundt ballene mine. Det var nok for meg – det hadde bygget seg opp og jeg følte sæd som var på vei opp gjennom pikken min. Carol hylte idet hun kjente spruten min kom langt inne i fitta hennes – hun vred seg og en ny runde med orgasme tok tak i henne.

Slik ble vi stående til vi begge fikk pusten tilbake på et normalt nivå og jeg trakk kukken min ut av henne. Carol snudde seg mot meg og la armene rundt halsen min og kysset meg inderlig, med en tunge som lekte langt inne i munnen min.

Nyvasket, rene og ny-pulte, tørket vi av hverandre. Beverly hadde funnet hummer haler i frysern til hoved rett. Da vi kom ut på kjøkkenet, kikket Beverly på oss og sa,
‘Jasså, dere kunne ikke vente, så jeg kunne se på.?’ Jeg følte at vi rødmet litt begge to, men alt var vel ment fra Beverly’s side. Hun hadde hellet opp hvit vin til oss og vi ble stående på kjøkkenet og små prate.

‘Siden vi har blitt så nære venner,’ sa Carol, ‘er det riktig at Alex tok meg i dusjen. Jeg ble så kåt da vi vasket hverandre og jeg kunne tydlig se at Alex var klar. Det tok ikke lang tid før jernet hans stod som en stang, når jeg masserte kukken has litt.’ Jeg fant det sexy å høre damene snakke sammen, som de gjorde, om det vi hadde opplevd – ingen hemninger. Det var som om Carol hadde lest tankene mine, da hun sa, ‘Vanligvis snakker jeg ikke om sex , kukk og fitte, men slik forholdet mellom oss har blitt, finner jeg det spennende og ikke så rent lite sexy.’ Vi var alle ening om det.

Jeg reiste meg opp fra bordet og fant vin flasken, fyllte glassene til damene og gikk bort til Beverly som stod ved komfyren og passet på hummer halene. Jeg tok rundt henne bakfra, kysset henne på halsen og lot hendene mine vandre opp til de faste brystene hennes. Hun dyttet baken sin mot meg og jeg tok et litt fastere tak rundt brystene hennes. Følte hardheten i brystvortene hennes, da jeg rullet de forsiktig rundt mellom fingrene mine.

Middagen var straks ferdig og begge damene gikk for å skifte og lot meg være igjen for å passe på maten. Jeg hellte i vin glassene og alt så bra ut. Jeg hadde tatt på meg et par eftersittende bukser og en litt stor hvit skjorte. Ikke noe boxer ikveld. De trange buksene fremhevet utstyret mitt. Det skulle bli en avslappet kveld, god mat og vin.

Jeg snudde meg da jeg hørte at damene kom tilbake og øynene mine holdt på å sprette ut av hode på meg da jeg så de. Beverly hadde iført seg et trangt, kort, svart lær skjørt og en bluse som så vidt klarte å skjule brystvortene hennes. På bena hadde hun et par sko med de lengste helene jeg har sett på lenge. Carol hadde tatt på seg lange, eftersittende bukser og en løs topp, som også fremhevet hennes velformede bryst. På bena hadde hun også høyhelte sko.

Utrolig at disse to var så like i kroppen – jeg måtte svelge et par ganger, fant stemmen igjen og komplimenterte de begge hvor flotte de så ut.

‘Vi tar et glass vin før vi setter oss,’ foreslo Beverly. Vi satt oss og da Beverly ble sittende rett overfor meg, kunne jeg tydlig see at hun ikke hadde noe under skjørtet sitt. Faktisk, kunne jeg se hele musa hennes, der hun satt. Jeg løftet blikket mot henne og så at hun stirret rett på meg og forstod hva jeg hadde sett. Hun smilte, drakk litt vin og foldet sakte bena over hverandre og musa hennes ble borte. Jeg kjente jeg hadde blitt varm. Carol, som satt ved siden av meg i sofæn, var fullt klar over at jeg hadde sett fitta
til Beverly. Hun la hånden sin på kukken min for å kjenne om det hadde vært en respons, som det selvsagt hadde vært. Halvstiv som jeg hadde blitt på sekundet, la Carol en hånd rundt pikken min, klemte lett på den og kysset meg på munnen.

‘Nå spiser vi’ sa Beverly og vi satte oss ved bordet. Middagen var fantastisk, vinen fikk efterhvert en varm effekt på oss og da Beverly kom med dessert, var praten vår i full gang med erfaringene våre fra igår. ‘Jeg grøsser når jeg tenker på vibratoren min’ sa Carol. ‘Jeg kan ikke tro at det digre beistet fikk plass inne i meg, men som jeg sa tidligere, var det en fantastisk følelse å ha den oppe i musa mi. Nesten som jeg eksploderte da orgasmen tok meg.’

Vi smilte og jeg sa ‘Kansje vi kunne gjenta det, siden det var så bra for dere begge’

‘Kansje vi skulle prøve å få den inn i deg bakfra’ foreslo Beverly og lo. ‘Jeg tro ikke det ville være mulig, men litt kiling med den rundt anus hadde sikkert vært bra.’ sa jeg. Dermed reiste Beverly seg fra bordet og kom bort til meg. ‘Snu stolen din ut fra bordet’ kommanderte hun. Hun tok fatt i knappen i buksene mine, åpnet den opp og dro resolutt ned glidelåsen. Udyret hadde våknet og uten boxern under, spratt kukken min frem i lyset. ‘Jeg vil ha mer dessert’ sa Beverly med hes stemme, så lenge på kukken min og la seg på knerene foran meg. Hun la hendene på ryggen og lente seg frem mot meg, tungen kom frem og med lange fuktige slikk, lot hun tungen gli fra bunnen av ballene til toppen av kukk hode.

Det svarte lær skjørtet hennes hadde akt seg opp over baken hennes og jeg så toppen den deilige rompa hennes, der jeg satt på stolen og ble slikket oppover kukken. Lysene var dempet og vi hørte sprakingen fra peisen som brant inne i stuen. Jeg tok vinglasset mitt, løftet hode til Beverly fra kukken min og lot det dryppe litt vin nedover skafet mitt. Hun smilte og tok meg inn i munnen sin igjen og lot tungen arbeide, da hun også begynte å suge opp og ned på den stive pikken min. Carol hadde tatt plass bak Beverly og jeg så at hun dyttet bena til Beverly fra hverandre, slik at fitta hennes kom bedre frem.

Carol strøk Beverly mykt over fitta hennes og jeg kunne se at Beverly likte det, da baken hennes begynte å bevege seg fra side til side, mens Carol økte takten litt. Jeg
kjente hvordan Beverly også økte takten med munnen sin på meg – opp og ned – og sugingen ble enda sterkere. Stangen min måtte være nede i halsen hennes, da den var helt inne. Hun hadde munnen sin rundt roten av kukken min – det må ha vært vinen som hadde hjulpet henne til å slappe av hals musklene litt. Jeg lente meg bakover på stolen og så hodet til Beverly som gikk opp og ned på kukken min – håret hennes hadde blit litt bustete og hun så skjønn ut der hun holdt på, med Carol bak seg.

Stemningen var til å ta på og jeg kunne kjenne hvordan munnen til Beverly hadde fått trykket til å komme opp på kokepunktet. Jeg tok hode hennes og forsøkte å få henne
til å slakke av på taken og sa ‘Beverly, ta det rolig – jeg kommer om vi fortsetter slik’. ‘Jeg vil at du skal komme’ mumlet hun, mens hun sugde stading raskere. Samtidig jokket hun mot hånden til Carol, som masserte klitorisen og det var tydlig fra
bevegelsene hennes at hun var nær toppen. Jeg kjente hvordan det rant nedover kukken min fra munnen til Beverly og plutselig skjedde det – det kom en sprut så sterk at
Beverly ble overrasket og løftet hode av kukken min, som sendte neste stråle rett i ansiktet hennes. Hun tok raskt kukken inn i munnen sin igjen og i neste øyblikk tok orgasmen Beverly – hun ristet og vred seg – hun lot kukken min gå idet hun stønnet høyt. Jeg fortsatte å sprute og traff de deilige brystene hennes, hvor den grå-hvite
sæden min dryppet nedover. Pikken min forsvant inn i munnen hennes igjen og til slutt hadde jeg tømt det jeg hadde, inne i henne og utenfor.

Beverly la hodet på låret mitt og hvilte seg, fant pusten igjen og så opp på meg, med litt sæd fortsatt rundt munnen sin. Jeg tørket henne forsiktig litt rundt munnen og stakk fingeren inn i min egen munn og kjente smaken av meg selv. Beverly smilte og reiste seg opp, la armene rundt halsen min og kysset meg med åpen munn. Hun smakte fantastisk, en blanding av sead, vin og seg selv. Hun reiste seg opp på litt ustøe ben, dro ned det korte skjørtet sitt og sa ‘Jeg skal bare gå og fikse meg litt. Kan ikke dere ta av bordet?’

Jeg kneppet igjen buksene mine og Carol og jeg ryddet bordet, tok et nytt glass vin og da Carol så at jeg fortsatt hadde stå kukk, tok hun rundt den før jeg fikk dratt opp glidelåsen. ‘Mmmmm’ sa hun ‘Jeg så hvor godt det var for deg når du kom i munnen til Beverly. Har du mer igjen.? Jeg ble så kåt da det gikk for dere og nå vil jeg.’ Hun så på meg, smilte og ventet på svar. Jeg tok rundt henne og dro Carol mot meg. Hun tok hånden min og førte den mellom bena sine og jeg kjente hvor våt hun var. Jeg la meg på knerne foran henne, dro sakte av henne buksene hun hadde på seg og hun tro ut av de.

Jeg åpnet bena hennes litt og lot tungen min leke rundt den glatte fitta hennes som var så våt at det piplet frem veske mellom fitte leppene hennes. Hun grep tak i hodet mitt og dro meg inn mot musa si. ‘Ohhh Alex, jeg er så kåt. Ta fitta mi, jeg må kjenne kukken din nå.’

Jeg reiste meg opp og løftet henne opp på kjøkken bordet. Hun lente seg bakover og åpnet bena sine for meg. Kukken min hadde sett målet og våt som Carol var, tok jeg
kukken min og styrte den mot åpningen hennes. Jeg så kukk hode gli inn, men da møtte jeg motstand igjen – som før. ‘Ta meg hardt – kjør den i meg nå’ Jeg gav kukken min et godt støt, det åpnet Carol opp og hun gispet høyt da det skjedde. Hun slo bena sine rundt meg og jeg begynte å knulle henne i sakte tempo. Ikke helt komfortabelt å ha henne sittende på kjøkkenbordet, så jeg tok henne rundt baken og løftet henne opp, med den stive kukken min dypt inne i fitta hennes.

Med bena fortsatt rundt meg, tok jeg henne med inn til peisen, la henne ned på et Persisk teppe og da kukken min gled ut av henne, ynket hun seg ‘Fort deg, få kukken din inn i meg igjen’ hvisket hun. Liggende på ryggen, med bena trukket opp og godt ut til siden,
kunne jeg se hvor våt fitta hennes var. På knerne mellom bena hennes, tok jeg stangen min og lot den gli opp og ned i sprekken hennes, lot den gli over klitorisen og hørte ‘Jåå Alex, knull meg nåa’. Kukken min drev inn i henne i et kraftig støt og Carol gispet. Sakte begynte jeg å knulle henne igjen og med hvert støt, møtte hun meg med
underlivet. Jeg lå over henne på strake armer og så ned på henne, der hun nå rullet hodet sitt frem og tilbake, mens hun slikket seg sultent rundt munnen. Carol lot seg selv gå, rope og ynket seg ‘Knull meg, knull meg – meeer !!!’

Da jeg kjente at fitte musklene hennes begynte å stramme seg rundt kukken min, visste jeg at det ikke var lenge før en orgasme ville rive gjennom kroppen hennes. Sanseløs knulling, hun slo bena rundt meg og dro meg ned mot henne, idet hun nådde toppen. Igjen ristet kroppen hennes og jeg kjørte kukken inn i fitta hennes så hardt jeg kunne, jeg kjente varmen inne i musa hennes rundt pikken min og da kunne jeg ikke holde tilbake mer. Carol kjente det første skuddet med krem som kom og hun ynket seg og vred seg i het ekstase, der jeg sendte den ene spruten efter den andre dypt inn i henne.

Sakte kom vi ned fra toppen og så at Beverly hadde kommet inn og så på oss. Hun smilte til oss, der hun stod naken. Hun hadde tørket bort sæden min, som hadde sprutet ut over ansiktet og brystene hennes, da hun suge kukken min tørr for en liten stund siden. Jeg reiste meg opp og igjen kom den deilige surkle lyden da pikken min forlot varmen til Carol.

Beverly hadde åpnet en ny flaske vin og vi satt oss på gulvet rundt peisen. Jeg tok en liten slurk vin, holdt den i munnen og lente meg mot Carol, som møtte munnen min. Mens vi kysset ømt, lot jeg litt av vinen renne fra min munn inn i munnen til Carol. Hun svelget vinen og brøt kysset og smilte til meg. ‘Det var sexy og deilig’ sa hun med et varmt smil.

Vi satt og små pratet litt om hva vi hadde erfart og andre ting vi kunne utforske sammen. Kukken min hadde lagt seg til ro og da Beverly strøk hånden sin kjærlig over den noen ganger, kjentes det skjønt, men ingen reaksjon.

‘Jeg syntes vi har hatt en fantastisk stund sammen’ sa Beverly. ‘Jeg har tenk en del på det og håper at vi kan treffes igjen om ikke lenge. Hva synes dere.?’ Alle var enige om at det hadde vært noe utenom det vanlige, spesielt hvordan vi alle tre hadde funnet hverandre og blitt fortrolige så fort.

‘Dere, skal vi ikke gå til sengs’ foreslo Beverly. ‘Det er noe jeg vil prøve igjen og det er den store ‘knudrete’ dildøn din Carol. Orgasmen jeg fikk var noe helt utenom det vanlige’

Vi ryddet litt, tok med vinen og tok en rask dusj. Beverly hadde skrudd varmen opp litt i soverommet, og med lysene nesten helt av, kunne vi igjen se lysene fra Oslo gjennom de store vinduene.

Den store dobbelt sengen til Beverly var som skapt for oss tre. Varmen og den gode, sikre atmosfæren som omgav oss, var pirrende. Beverly hadde tatt med olje og krem, jeg la begge damene ned på sengen og masserte de sakte. Først ryggen, ned til føttene.
Litt på insiden av lårene, med en lett berøring av en hårete og en glattbarbert fitte. Begge to åpnet litt mer på bena, der de lå på magen, og løftet baken mot meg. Ikke enda, tenkte jeg og snudde begge to over på ryggen.

Vinen hadde gjort oss avslappet og jentene var litt fnisete der de lå. Jeg masserte olje og krem inn og jobbet meg nedover faste kropper, over bryst som tydlig like å bli berørt, da to sett med bryst vorter ble tydlig harde. Ferden fortsatte nedover magen og over venusberget og ned i dalen, mellom lårene. Skogen til Beverly hadde fanget opp et par dråper med saft, som hadde piplet ut av fitta hennes og blinket lett i det svake lyset.

Med lette bevegelser masserte jeg lår, mage og lot hendene mine berøre fitta deres tilfeldig, mens jeg holdt på. Det skapte tydlige reaksjoner, da hofte partiene løftet seg opp mot hende mine og svake stønn kom fra begge damene. Jeg tok en slurk med hvit vin og lot litt renne fra munnen min og nedover fitte sprekken til begge to. To sett med lår åpnet seg helt og ville ha mer. Nok en slurk med vin og jeg satte munnen min mot musa deres og sprutet en kort stråle inn i fitta deres. Reaksjonen uteble ikke – et langt ‘Ohhhhhh’ kom fra begge to og ivrige underliv roterte lett rundt og ventet på mer.

Siden Beverly hadde ytret ønske om å oppleve dildøn igjen, hadde jeg tatt den med til sengs. Jeg slo den på sakte og lot monsteret gli opp og ned i musa hennes. Hun løftet på hode og så på meg med store, varme øyne ‘Jåå, få den inn i fitta mi, jeg vil ha den’ hvisket hun til meg. Hun dyttet musa si mot vibratoren og hode forsvant inn i fitta hennes. Jeg lot den gå litt der den var, får så å lirke og dytte den videre inn. Beverly gispet høyt ‘ Ohhhhhh. Jeg klarer den ikke – joooo, mer mer. Få den inn i fitta mi’ stønnet hun, der hun nå begynte å jokke mot dildøn. Sakte begynte den å gli
innover og til slutt var den helt inne. Det piplet ut dråper med klar veske rundt dildøn, der jeg nå vred på den og dro litt ut og inn.

Carol hadde lagt seg ved siden av meg og pustet tungt der vi begge så monsteret som var inne i fitta til Beverly og vibrerte lett, der jeg lot den bevege seg aldri så lite inn og ut. Dette hadde en sterk effekt på oss begge og satte varme følelser i sving. Jeg kjente hvordan kukken min hadde vokst seg stiv som en jern stang, der jeg stod på knerne mellom bena til Beverly. Carol så fiksert på kukken min og tok rundt den med en hånd, som klemte den og runket meg sakte.

Beverly rullet hode frem og tilbake og jeg kunne tydlig see hvordan det nå ikke bare piplet frem klar veske fra fitta hennes, men når jeg dro monsteret ut litt, kom det nesten som en strøm ut av henne. Hun hadde lukket øynene, hun hadde skutt frem underlivet enda mer og pusten gikk tungt. Med litt vin i munnen, la jeg leppene min over klitten hennes, som pulserte øverst i sprekken og lot vinen renne ut av munnen min, mens jeg suge lett på den svulmende klitten hennes.

Det ble en umidelbar reaksjon. Vi hørte bare et dypt grynt / hyl, som kom fra henne idet hun ble grepet av en intens opplevelse, som måtte ha sendt henne til himmels og tilbake
flere ganger. Jeg har sjelden opplevd en kvinne som har fått en så sterk orgasme – dette var klart utenom det vanlige.

Det virket som en uendelighet, men til slutt kom Beverly ned til oss igjen og jeg begynte å dra monstret sakte ut av fitta hennes. Hun grep om hendene mine og hold den tilbake ‘Vent, bare vent litt. Det er så fantastisk å føle den store saken inne i meg’ hvisket hun til oss. Vi lot henne ligge og kose seg med følelsen. Carol hadde ikke sluppet taket i kukken min under hele seansen og hun hadde strammet taket sitt så jeg måtte be henne løsne litt på grepet.

‘Ohhh, for en opplevelse’ pustet hun svakt. ‘Jeg vil ha deg, Alex – nå, med en gang. Jeg kan ikke vente – NÅÅ’ Hun rullet rundt og med hode mot madrassen, skjøt hun rompa si opp mot meg. Kukken min var klar og jeg tok henne bakfra. Den gled lett inn i den varme, våte fitta hennes og hun møtte meg hardt med underlivet. Jeg banket kukken min inn og ut av henne og hun stønnet med hvert støt jeg tok henne med. ‘Meeer’ ropte hun svakt til meg. Jeg drev kukken min, nå gikk den som et stempel og jeg kunne se hvordan den glinset lett av fitte saften hennes i det svake lyset.

Jeg følte den samme varmen i fitta hennes som jeg hadde kjent noen ganger før og visste at det nærmet seg toppen fort for henne. Jeg økte takten og hun kom momentant i en orgasme som fikk kroppen hennes til å stivne et øyeblikk og så kom det et langt hyl, mens hun forstatte å jokke underlivet sitt hardt mot kukken min. Jeg trakk kukken litt ut av fitta hennes og plutselig kom det en stråle med varm, klar veske som traff meg på ballene. Jeg jog kukken inn i henne igjen og lot det gå en ladning med sæd langt
inn i fitta hennes. Hun kjente spruten og presset underlivet sitt enda mer mot meg og vrikket fra side til side, mens jeg sendte de siste dråpene av krem inn i henne.

Carol dro seg bort og kukken min gled ut av henne. Hun rullet rundt og dyttet meg ned på ryggen, lot munnen sluke kukken min, som hun slikket og sugde med iver. Selv med den behandlingen Carol gav meg, begynte pikken min å avta. Kansje ikke så rart.

Vi ble liggende en stund å ta på hverandre og nyte nærheten som vi hadde sammen. Jeg fyllte opp litt mer vin til oss, da Beverly sa, ‘Det var en helt fantastisk opplevelse igjen. Som den første gangen, trodde jeg at monsteret skulle splitte meg helt, men når den endelig var inne og du lot den gå litt inn og ut, fikk jeg verdens største orgasme’.

Både Carol og jeg var enige om at det måtte ha vært en eksplosjon av de helt store, slik vi så henne da orgasmen tok helt over. Beverly gikk ut på badet og skyllet av vibratoren og da hun kom tilbake spurte hun Carol, ‘Kansje du vil ha en runde med den også?’. Men Carol, som nettopp hadde blit pult av meg, var mer enn fornoeyd.

Til slutt sovnet vi i en dyp søvn. Jeg måtte opp en gang i løpet av natten og da jeg kom tilbake til sengen kunne jeg ikke annet enn smile av Beverly og Carol som begge sov godt, med det som så ut som et smil rundt munnen.

Søndag
Dessverre, Carol måtte tilbake til London og flyet hennes skulle gå klokken 1430.

Vi hadde våknet ved 8 tiden med litt små kos i sengen. Beverly hadde lyst da hun våknet og litt groggy fra kvelden før, visste jeg ikke ordet av det før hun hadde tatt et godt tak i spaken min, som hun satte mot fitta si, der hun satt opp på meg. Vi hadde en deilig morgen knull, mens Carol lå tett intil meg og hvisket frekke ord i øret mitt. Jeg er ikke særlig utholden om morgenen og efter en kort ridetur, sprutet jeg et par lange stråler med krem i fitta til Beverly.

Alle tre dusjet sammen igjen og ferdig med en lang ‘brunch’ var det på tide for Carol å pakke sammen. Vi tok en drosje ned til Aker Brygge, hentet bilen som vi hadde latt stå igjen der og var på vei til Gardermøn.

Det var en week-end ingen av oss vil glemme. Vi møttes faktisk fire ganger til, en gang i London, hjemme hos Carol og tre ganger til i Oslo hos Beverly. Vennskapet vårt har holdt. Vi snakkes sammen av og til, men ca. to år efter at vi møttes i Oslo, fallt Beverly for en Canadier som hun traff i Oslo og har siden giftet seg og bor nå i Montreal. Carol traff også en mann i London, som hun ble gift med og er fortsatt bosatt i London. Hun har siden fått et barn.

Selv er jeg forsatt single og trives bra med det. For tiden jobber jeg i utlandet igjen og har opplevd mange morsomme situasjoner, som jeg kansje kan fortelle om en annen gang om noen er interessert.
Hilsen – Alex

Legg igjen en kommentar