Besøket

Denne novellen er vist 5371 ganger.

Har venta lenge på deg, nå. Vet du kommer, men timene går sakte. Snakka med deg når du passerte Elverum, det er 4 timer siden, du skal komme hvert øyeblikk. Hver gang jeg hører en bil, klemmer det til i brystet. Kjenner jeg er våt, forventningen gjør kroppen min spent, brystvortene har knoppet seg, jeg ruller den ene mellom fingrene, later som det er deg. Trusa er fuktig, kan kjenne hvordan fitta trekker seg sammen.

Nå hører jeg bilen din. Smellet i bildøra føles som et elektrisk sjokk, må møte deg i døra, klarer ikke å vente lenger. Du sier ingenting, trekker meg bare nærme, knuger fast som om du har savna meg, kanskje har du det? Uten et ord åpner du inn til stua, legger meg ned på bordet og kler av meg. Vet du kan lukte hvor opphisset jeg er, det gjør deg kåt. Du har ikke tid til å vente, bare bøyer deg ned og legger munnen over fitta. Fortsatt uten et ord, de eneste lydene er mine, pusten har stanset, bare små stønn kan høres. Jeg kommer voldsomt, bare noen sekunder var det som skulle til, har venta så lenge. Du smiler, først nå kler du av deg. Fortsatt på bordet, legger du deg ved siden av meg, og jeg kan smake deg for første gang. Du smaker mann, såpe og salt, og noe primitivt, kåthet kanskje?

Stryker over kroppen din, leker med brystvortene og håret på brystet, følger det ned og finner pikken. Den er steinhard, hodet er blankt, liksom roper til meg, kom og smak meg, kjenn hvor kåt jeg er. Bøyer meg over deg og tar deg inn i munnen, gjør deg glatt og våt. Slikker deg opp og ned langs skaftet, presser tunga mot strengen og lar den vibrere, hører deg gispe. Leker med hodet, tunga sklir rundt, lager mønster og streker, kjæler som om det var en iskrem. Vet du trenger mer, men klarer ikke å stanse ennå, lar hodet komme inn i munnen og suger forsiktig. Klemmer sammen leppene mens tunga fortsetter sin lek, er forsiktig nå, vil ha mer av deg, fitta trenger det. Men du er ikke villig til å la meg få det ennå. Vil smake mer på meg, og uten å ta munnen vekk krabber jeg over deg, og du kan drikke meg. Vet du elsker det, og du kan det godt, er overalt, kjenner det er like før på ny.

Snur meg, nå trenger jeg deg inni meg, styrer pikken på plass, du stønner. Ukjent terreng, vi har aldri før vært så nær hverandre, men allikevel vet vi hva den andre vil ha. Jeg rir deg, kan studere ansiktet ditt mens jeg jobber, fitta klamrer seg rundt deg, trekker deg dypere inn. Ikke for høyt tempo, vil ha tid til å kjenne på følelsen, gleden av å være nær. Går av, snur meg rundt og du kan komme inn igjen. Nå er det du som styrer, står på albuene så pikken kan treffe akkurat der, deilig. Du gnir meg samtidig, trykket bygger seg opp. Fortsatt vil du ikke la meg komme, lar i stedet en finger leke med rumpa, tøyer og presser, det er vanvittig opphissende. Vet du vil, men det får vente, nå klarer jeg ikke å holde tilbake lenger, du kjenner det og øker takta. Hardt, vilt som et dyr, som om det er siste gangen, du skriker, og endelig kan jeg slippe løs. Det er voldsomt, nesten skremmende, et primitivt og rått nakent begjær som utløses. Undertrykte behov som endelig kan komme til overflaten.

Dusjer sammen, lar hverandre få utforske kroppene, har god tid nå. Den verste sulten har gitt seg, vet vi vil glede hverandre på ny og på ny. I to hele dager, og så må du dra. Kanskje vil vi aldri se hverandre igjen, allikevel ingen sorg, kun glede over at det ble en anledning. Kroppen min vil alltid kjenne følelsen av din inntil seg, smaken av deg, lukta av deg. Takk for at jeg får gi deg kroppen min, takk for at du gir meg din. Sjela, den tilhører en annen.

Legg igjen en kommentar