Besøket

Denne novellen er vist 14080 ganger.

Anne, min venninne fra Oslo hadde sagt hun kom oppover, jeg gledet meg slik til å se henne igjen, var mange år siden sist.
Vi hadde delt alt fra vi var tenåringsjenter i begynnelsen av pubertet, 17 år gamle jenter med seksuell nysgjerrighet og utforskertrang, til sorger og gleder voksenlivet hadde ført med seg.
"Skal jeg få møte Erik nå da" sa hun.
Klart du skal få det svarte jeg.
"Bra, gleder meg til å endelig møte ham som har gitt deg smilet tilbake, vennen min".
Hun har så rett, tenkte jeg for meg selv, han er en fantastisk mann, gitt meg troen tilbake på meg selv, etter et langt ekteskap med Knut, som satte mer pris på nabokona enn meg.

Så kom endelig dagen hun skulle komme, Erik ville bli hjemme å lage en skikkelig middag til oss damene sa han, mens jeg kjørte ut på flyplassen for å hente Anne.
Rart hvordan tiden virker så uendelig lang når man gleder seg til noe, slik føltes det når jeg sto i ankomsthallen og ventet på henne.
Endelig så jeg passasjerene komme, og der kom Anne, hun skilte seg ut i mengden, høy, frodig og vakker som hun er, med langt ravnsvart hår som rakk henne helt ned på rumpa og den fyldige munnen som formet det vakreste smil en kan tenke seg når hun så meg.
Hun kysset meg, og ga meg en goklem, når jeg kjente de myke leppene hennes mot mine, kunne jeg huske sist vi møtes.
Det var når Knut hadde dratt fra meg, Anne kom oppover for å være til hjelp og støtte.
Og mens jeg satt der og gråt mine modige tårer hadde hun kysset meg og gitt meg den nærheten og ømheten som jeg så sårt trengte da, hennes varme kyss hadde fått oss til å nyte hverandres kropper i en fullkommen harmoni.

Hjemme luktet det så herlig, Erik kom ut fra kjøkkenet med forkle rundt midjen og bustete hår, han ga Anne en god klem og sa "ingen adgang for damer på kjøkkenet i kveld, dere to får sette dere på stua, middagen er snart ferdig "
Og han hadde virkelig stått på; Guinessmarinert mørbrad og Hasselbäckpoteter med smørbrasert soppstuing og en god flaske Baron De Lay 2000 satte oss alle tre .
Vi nøt maten og praten gikk lett og lystig. Mens Erik dekket av stuebordet ble Anne med et mer nærgående, hun strøk meg over låret og hvisket i øret mitt " jeg vil så gjerne smake deg igjen vennen, har lengtet slik etter deg".
Jeg hørte Erik synge for seg selv inne på kjøkkenet idet Anne begynte å kysse meg, hendene hennes fant brystene mine, og hun tok den ene brystvorten mellom fingrene sine rullet den rundt, jeg kjente hvor våt jeg ble og følte jeg bare måtte ha henne.
jeg reiste meg opp og hun sto med ett tett inntil meg, jeg kledde varsomt av henne mens jeg kysset hver cm av den vakre kroppen hennes, klærne falt rask, begjæret raste i kroppen, hun ba meg legge meg på stuebordet, jeg bare lystret spredde bena så hun kunne få et godt glimt av mitt nybarberte kjønn.
hun begynte å slikke meg forsiktig, sugde lett på klitten min, og jeg stønnet høyt av nytelse.

Erik kom plutselig inn på stuen, plystret, og sa " ser dere har begynt på deres egen dessert, kan en mann få lov å være med å smake?"
Klart han skal få være med sa jeg og Anne nikket smilende. Erik satte seg ned i sofaen" la meg bare få nyte synet av dere to først" sa han.

Anne kom over meg, og i en deilig 69 la vi der oppå stuebordet og nøt hverandre, hun smakte så deilig kvinne, fitta hennes var så vakker med røde indre lepper, den var som en fristende blomst som jeg bare måtte nyte, jeg ser Erik hadde fått av seg klærne nå og runket den deilige pikken sin og jeg ser på ham han nyter synet av meg og Anne. Med ett reiste han seg opp kom mot meg og Anne, stilte seg bak Anne og presset pikken inn i den deilige ventende fitta hennes, jeg hører hun hikstet i det han bunnet henne, og heldige meg lå under og så hvordan han banket den inn og ut av henne.
Jeg slikket klitten hennes mens jeg kjente ballene hans daske mot ansiktet mitt for hvert støt, med et ropte hun ut at hun kommer. Jeg så hvordan fitta hennes kniper rundt pikken til Erik, og kjente hele kroppen hennes riste av orgasmebølger over meg.
Erik trakk seg ut av henne og gikk på andre siden av bordet hvor han så trengte inn i meg, jeg kjente hvordan han fylte meg. Anne hadde ikke rukket å komme seg ennå så jeg bare nøt Erik som lot to fingre finne klitten min og masserte den godt mens han tok meg rolig med lange seige tak, kjente jeg ville komme for varmen bredde seg som en bølge gjennom kroppen min. Erik sa han nærmet seg også og ba Anne ta ham i munnen og idet orgasmen min raste i kroppen min, fylte Erik Annes munn med deilig sæd.
Dette er den beste desserten vi kunne ha, sa Anne med et ertende glimt i øyet, jeg og Erik kunne jo ikke gjøre annet enn å si oss veldig enige i det.

Når vi senere på kvelden går i sengen alle tre for å legge oss tenker jeg at jeg må være verdens heldigste, som har de to jeg elsker høyest hos meg nå.

Legg igjen en kommentar