Besøk av jente fra ÅL

Denne novellen er vist 8302 ganger.

Fredag og fri helg, venter besøk fra Ål i dag. Hun og jeg skal på konsert i kveld, men toget hennes kommer ikke før kl. 1445 så det blir litt rydding i leiligheten fram til jeg skal møte henne på Oslo S.
Står å ser toge komme inn på perrongen. Hun har sendt en melding og fortalt at hun nærmet seg Oslo så jeg svarte at jeg står å ventet. Blir stående å betrakte jenta som kommer ut av toget og som kommer gående mot meg. Hun er en slank, sexy liten jente på ca. 1,60, halv langt rødt hår, blå øyne. En sprudlende jente, og me har alltid hatt en god flørtende tone. Hei! Gir henne en klem og tar den ene veska hennes.

Me har planlagt at me skal eta litt før konserten. Så de blir god mat på indisk restaurant rett ved Karl Johan. Kommer til å blir en trivelig kveld på byen. Minikonserten er på London pub, når me kommer dit er det fortsatt god plass, me er tidlig ute. Inne på puben finner vi oss en plass. Vennen min kjenner dama som skal synge så hun kommer bort til bordet vårt for å slå av en prat.

Under konserten blir det noen jo noen øl, så stemningen blir bra og det er fin musikk. En veldig trivelig kveld med litt flørting å moro. Når konserten er ferdig blir vi sittende å prate og drikke opp før vi går for å ta T – banen opp til leiligheten.

Hun spurte om hun kunne overnatte når hun fortalte at hun hadde lyst å gå på konserten og det var klart at hun kunne det. Syntes det kunne vær veldig koselig jeg. Liker henne og har jo hatt lyst til å knulle henne lenge, så kanskje det blir en mulighet. Hun har sagt hun betale med å massere meg, trur hun har en baktanke med det, men liker massasje så det er en grei deel. Blir sittende å prate litt etter at vi kom tilbake til leiligheten. Men etter hvert blir det tid for å legge seg, så jeg går først på badet.

Gjør meg ferdig, og sier at da er det ledig på bade. Tar vekk dyna og legger meg på magen i senga. Setter på noe fin rolig musikk. Leiligheten er liten så soverommet er et hjørne av stua. Hun kommer ut av bade i en hvit bh og truse. Klatrer opp i senga og skrever over ryggen min. Begynner å massere nakken min. Hun utfører massasjen veldig bra, er over hele ryggen og beina. Kjenner at det begynner å bli ubehagelig godt å ha den nakne kroppen hennes mot min. Junior begynner å våkne. Synes det noen ganger kjennes litt fuktig på rumpeballen min når hun flytter på seg, trur jenta begynner å bli kåt kjenner hun presser fitta mot rumpa mi.

Hun ber meg snu meg rundt, hun begynner å masserer låra mine. Beveger seg raskt oppover mot skritte mitt, masserer veldig nær kuken som allerede er halvstiv, å det går dårlig å skjule under trusa. Hun stikker plutselig hånd under trusa, kjenner hun tar tak i kuken. Vokser seg raskt hard når hun begynner å runke den.

Jeg har blitt så kåt at nå må jeg knuller henne. Strekker fram handa og vipper av hempene på bh, bak den kommer det fram to små deilige faste pupper, ser fortsatt ut som pupper til en 18 åring med brystvorter som peker oppover. Drar av henne trusa, ser en nybarbert fitte. Dette har hun planlagt 🙂

Blir litt overrasket, første gang jeg ser henne naken. Hun har fortsatt en spenstig deilig kropp til å være 43 år. Stram magen og faste rumpe, ligger på ryggen å betrakter kroppen hennes, hun gjør meg kåt.

Men er ikke bare jeg som er kåt, hun må ha blitt veldig kåt for hun venter ikke lenger, trer seg sakte ned på kukken, åååhhh så trang hun er, er nesten litt vondt, hun løfter seg opp igjen før hun er halvveis nede. Med et stort stønn senket hun seg helt ned over den harde ståpikken og jeg kjente at hele kroppen hennes spenner seg, strammet godt rundt hele pikken hun stønnet og gispet etter luft der hun sitter over meg og rir meg i en hard og bestemt takt.

Kjenner jeg bunner henne, kukk hode blir stimulert hver gang den når bunn. Opphissende å se på at hun rir meg, puppene står stivt rett ut i lufta. Er så faste at de beveger seg nesten ikke.
Jeg plasserer en hånd på hver av de små faste puppene, går fint inn i handa, masserer og drar litt i brystvortene, blir harde. Drar de mot meg så jeg får brukt tunge på brystvortene. Hun fortsetter å bevege rumpa opp og ned. Plasserer hendene mine på hoftene hennes etter hvert med på å styre hastigheten så hun ikke rir meg for raskt. Holder henne fast med hendene rundt hoftene og begynner å kjøre kukken inn og ut av den våte fitta hennes. Samtidig som jeg bytter på å suge på brystvortene.
Kjenner det begynner å renne nedover kukken og balla, blir våtere og våtere av fitte saften Plutselig stivner hun til og setter seg hardt ned på kukken og begynner å skjelve. Fitte musklene klemmer til rundt kukken, må konsentrere meg for å ikke bare la det stå til å sprute i henne. Blir liggende rolig oppå meg en stund for å trekke pusten.

Snur henne rundt og opp på alle 4, steller meg bak henne og kjører den stive våte kukken inn i fitta hennes. Kommer noen stønn fra henne. Sakte førte jeg kukken inn og ut i henne, hun stønnet og kom med deilig lyder. Hun er så flott der hun står med rompa i været. Slanke og en deilig liten rompe som skriker etter pikk.
Har hendene på hoftene hennes og drar henne mot meg og kukken går inn og ut av fitta, hun er så liten å lett denne jenta at jeg løfter henne opp i fra senga hver gang jeg kjører kukken inn i ho. Puster og stønner begge to, roer ned og lener meg over ryggen hennes og tar tak med begge hender rundt puppene og drar henne opp så jeg kan kysse henne på halsen. Knuller henne rolig samtidig som jeg beføler brystvortene. Slipper henne ned igjen, hun stønner voldsomt og orgasme begynner å ristet i kroppen hennes. Hun melket den harde kuken min det hun er god for.
Hun får ingen pause, får henne til å legge seg på ryggen, stiller meg mellom beina hennes. Blir stående å titte på jenta og kuken som står rett ut og vipper opp og ned med pulsslagene mine. Tar tak rundt hoftene hennes og drar henne inn på kuken, jenta skvetter til åååå
Ser opp og møter øynene hennes. Hun smiler, bøyer meg ned og kysser henne. Begynner og bevege kuken inn og ut. Etter en stund tar jeg tak i anklene hennes og løfter beina opp med taket. Holder et fast grep om anklene og knuller henne, fører beina sammen etter hvert og holder de oppe med den ene handa samtidig som jeg slepper ned den andre handa og tar tak rundt kuken. Styrer den mot klitten, slår kuken forsiktig på den, fører kuken raskt opp og ned i fitte sprekken, raskere og raskere, hun puster raskt og vrir på kroppen, orgasmen begynner å rister i kroppen hennes. Ho blir liggende å hive etter pusten en stund.

Får lyst å prøve å ha kuken mellom puppene hennes men det går dårlig, er for små. Men hun tar den i munn isteden. Bruker den ene hånden til å små runke meg samtidig som hun bruker tunga på kuk hode. Kjenner leppene legger seg stramt om kuk hode samtidig som jeg små jukker kuken sakte inn og ut av munn hennes. Deilig følelse, Hun suger, lar munnen bevege seg over hele kukken, inn og ut sakte, kjenner hun strammer til med munn. Hun har plassert begge hendene på rompe ballene mine nå, presser meg mot munnen, kjenner hvordan kuken glir ned i halsen hennes.

Det sitrer i kroppen min, kukken holder på å eksplodere, knyter seg i balla, jeg tar tak med den ene hånda bak på hode hennes og presser den 18 cm lange kuken så langt jeg kommer inn i munn. Holder ikke lenger, kroppen begynner å riste og jeg begynte å pumpe sperm inn i munnen på henne, tømmer hele ladningen i munnen. Hun klarte ikke å svelge unna så det renner ut av munnvikene, fortsetter å renne nedover halsen.
Trekker meg ut å hun sleiker seg rundt munn og svelger resten. Legger meg ved siden av henne og puster ut. Vi sovner slik.
Vart en ny runde om morgon før frokost. Fulgt henne ned til dagtoget som gikk til Ål i 11. tiden