Ute i det fri

Denne novellen er vist 10526 ganger.

Denne historien er fra i fjor sommer. Vi, hun og jeg, ville prøve noe helt sprøtt. Nemlig ha å sex med et annet par. Hun hadde luftet jentesex en gang tidligere, og da har den tanken ligget og brygget litt hos meg. Hun er 45 år, 170 cm høy, fine medium stor bryter, en flott hofte og en flott deilig rumpe. Jeg er 48 år, 180 cm høy, medium bygd og med min 18 cm kuk, får jeg gjort det den skal.
Som sagt ville vi prøve å se om vi kunne finne et par som vi kunne ha sex med. Vi la ut en link på nakenprat om at vi ville treffe et par. Mange useriøse meldinger fikk vi, men et par fattet vi interesse for, og valgte derfor å sende de em PM. Det viser seg at de er i samme alder og fra området de også, så vi begynte å sende meldinger og utvekslet noen bilder. Etter noen dager med meldinger foreslo vi et treff ute i det fri. Vært sa det skulle være varmt og fint torsdagen etter, og valgte et sted hvor det egner seg å ha sex ute.
Torsdagen kom og vi nærmet oss tidlig kveld som var avtalt tid. Min kjære gjorde seg flid med barbering både her og der. Da var endelig tiden kommet for å reise ut. Vi fant fort frem ettersom både de og vi var kjent i området. Da vi kom frem var det to biler der, og vi lurte nok litt. Men det kunne være så enkelt at de hadde ankommet i hver sin bil fra sine dagligdagse gjøremål. Vi parkerte og gikk ned til stranda som ligger litt avsides. Nå vi nærmer oss, ser vi det er tre personer der. Forsiktig og kåte lister vi oss frem og ser at «Hanne» sitter på kne og suger 2 karer. Vi ser på hverandre og lurer på hva vi gjør. Min kjære har jo forberedt seg i flere timer og var allerede så kåt, at sex skulle det bli. Hun setter seg på kne og åpner smekken min. Den er allerede halvstiv, og hun tar takk i den og gaper over. Hun suger så deilig, hele staken inn og ut. Så får ballene seg en omgang med suging. Pikken står rett oppover magen nå, så ballene er blottet for henne. Jeg ser bort på de andre tre som fortsatt er i sugemodus. Da tenker jeg at jeg slipper et lite stønn, så de blir oppmerksom på oss. Og riktig, kom bort til oss da; sier Hanne.
Vi tusler bort til de og hilser pent. Hanne, «Erlend» (mannen hennes) og «Jan». Vi tok med en ekstra pikk vi; sier Hanne med et lurt smil.
Da begynner Hanne og min kjære å kysse og kline skikkelig deilig. Det er drit sexy å se to damer kline så intenst. De to fortsetter å ta på hverandres bryster, mens de fortsatt kliner. Vi tre gutta står egentlig å bare måper, med kukene stående ut av buksesmekken.
Det er tydelig at det var like overaskende for Erlend som for meg at de var så intense.
Stort pledd var bragt med av Erlend, så jentene satte seg ned på det. På knærne ble de sittende og fortsatte med klining og beføling av bryster. Vi gutta står bare og nyter utsikten og ronker lett i kuken. Litt interessant er at vi alle hadde omentrent samme størrelse på kukene. Jan sin var kanskje litt tykkere, og Erlend sin litt tynnere, men uten noen vesensforskjell.
Da ser vi jentene kler av seg toppene og blotter brystene. Og for noen bryster!!! D-cup på begge to. Mmmmmm, deilig tenker jeg.
Begge to ser på oss gutta og vinker oss bort til dem. Med pikken i hånda og shortsen på anklene går vi bort til dem. Sparker av oss shortsen, og av med t-skjorta. Der står vi nakne foran 2 jenter som er så klare for å suge kuk. Jeg og Erlend står på hver vår side, mens Jan blir stående i midten. Dermed blir vi sugd og slikket av våre kjære mens Jan blir ronket av Hanne. Så bytter Hanne på å også suge Jan, mens hun ronker Erlend. Utrolig deilig å se på. Hanne fører nå kuken til Jan mot ansiktet til min kjære. Uten å blunke gaper hun over Jans kuk, og begynner å suge han også, mens hun ronker meg. Det er så opphissende å se hun suge en annen manns kuk. Faktisk så opphissende at det nesten går for meg bare ved synet.
Da flytter Hanne seg over til min side og gaper over pikken min. Min kjære ser bort og smiler i det hun flytter fokus over på Erlends pikk. Hanne er ikke noe dårligere til å suge kan jeg si. Jeg må holde igjen hodet til Hanne så det ikke går for meg umiddelbart, for det ville vært synd i så fin stund.
Der står vi tre gutta og blir sugd på tur av to deilige jenter med nydelige kropper. Da sier Jan; skal vi sprute nå, så holder vi litt lenger etterpå? Vi nikker tilbake og blir enige om å kjøre på. Jan var tydeligvis så nære, så han plasserte kuken sin foran ansiktet til min kjære som gapet over den. 2 sug og et klart stønn fra Jan fortalte oss han kommer nå. Mine kjære svelger unna alt han har å by på. Det er så opphissende og se på, så orgasmen min er umiddelbart på vei. Ilingene i hele kroppen kommer og jeg kjenner det går for meg. Hanne er ikke dårligere og svelger unna det jeg har å gi nå.
Erlend som ikke har gått ennå, stiller seg mellom jentene og ber de kline. Han trykker da kuken mellom leppene til begge jenten og knuller på. Ikke lenge etter ser vi orgasmen kommer, og Erlend spruter inn i begges munner. Når han er ferdigtømt, begynner jentene å slikke i seg restene på kinnene og rundt munnene. De fortsetter å kline og svelge til alt er «rengjort».
Da sier begge jenten at nå er det deres tur. De kler av seg alt tøy, og for noen kropper. Hanne tar kommando og legger seg ned på ryggen, og ber min kjære sette seg over ansiktet hennes. Hun er ikke sen om å be, og trer fitta si over ansiktet til Hanne. Hun stønner og nyter hva Hanne gjør med henne. Da sprer Hanne beina sine som en slag invitasjon til min kjære. Hun bøyer seg ned og legger seg i 69 stilling, og begynner sin behandling av Hanne. Hun slikker henne mens hun begynner å fingerpule henne. Hanne som ligger under med fritt innsyn til «himmelen» fingerpuler min kjære og suger knoppen hennes. Jeg står slik plassert at jeg seg hva Hanne gjør, mens de to andre ser hva min kjære gjør med Hanne.
Da plutselig fukter Hanne en finger med spytt, plasserer den opp mot rompehullet til min kjære og ser på meg spørrende. Jeg nikker og Hanne lirker forsiktig inn en finger i rompa. Dermed har hun to fingre som går inn og ut at fitta, mens en finger går parallelt inn og ut av rompa. Da rykker det til i Hanne, og jeg skjønner at hun får samme behandling som Hanne gir henne.
Slik holder de på en stund, og i mellomtiden har alle tre gutta fått skikkelig ståpikk.
Da plutselig drar Hanne frem glidekrem fra under teppe. Jeg skjønner jo hva som skal skje, og smører derfor kuken inn med mye glidekrem. Jeg stiller meg bak min kjære med ballen hengende rett over ansiktet til Hanne. Forsiktig erstatter vi fingeren med kuken min. Vi har gjort det noen ganger, så jeg vet det ok, bare jeg er forsiktig forbi lukkemuskelen. Min kjære blir liggende helt stille går jeg trykker på, og de to andre skjønner hva som skjer. Så fort jeg er forbi lukkemuskelen trykker jeg litt og litt helt til jeg inne i henne med hele pikken min. Nå knuller jeg henne i rompa med lange drag. Hanne veksler på å slikke min kjære og ballene mine. Fantastisk opplevelse. Etter noen minutter inviterer jeg de to andre over på min side. De er ikke sene om å be, og Erlend smører inn kuken med glidekrem. Han setter pikken mot rompa og trykker på. Det går lett som en plett, da jeg allerede har utvidet rompehullet.
Jan som nå står på kne foran ansiktet til min kjære styrer kuken inn i munnen. Hunveksler da på å suge Jan og slikke Hanne. For et syn det er å se at hun blir knullet og suger både en fremmed pikk og slikke fitta.
Erlend gjør tegn til at Jan skal gjøre seg klar for analsex, og trekker seg forsiktig ut. Jan spytter litt på pikken for han fører den rett inn i den vidåpne rompa. Etter noen minutter trekker Jan seg forsiktig ut, og Hanne sier de må bytte stilling slik at Hanne kan ligger oppå å få samme behandling. Hanne suger nå min kjære hard mens hun fingerpuler både fitta og rompa. I det Hanne rykker til er det Erlend som forsiktig lirker inn pikken i rompa til Hanne. Da biter hun lett i knoppen til min kjære som hyler ut i enorm orgasme. Når hun kommer til sine fulle 5 igjen forsetter hun å slikke Hanne og slikke ballene om hverandre. Erlend pumper nå på og han kommer i en orgasme som sender masse sæd opp i rompa på Hanne. Da tenker jeg det er min tur å knulle Hanne. Jeg velger først å kjøre den i fitta hvor jeg knuller henne hardt. Jeg kjenner tunga til min kjære stryke pikke og ballen i hvert eneste støt. Jeg bytter nå til rompa som er full av sæd, og glir lett inn. Deilig å kjenne en annen manns sæd, mens jeg glir lett inn og helt ut igjen. Sånn fortsetter jeg en liten stund til og kjenner orgasmen er på vei. I det det går for meg trekker jeg kuken ut av Hanne og spruter i ansiktet til min kjære. Jeg ronker meg tom, og putter pikken i munnen hennes. Hun tømmer hver dråpe i pungen min.
Jan som har stått og sett på tar noen raske drag, og setter kuken foran rompehullet til Hanne. Med et enkelt trykk er han helt inne. Nå er han så sprengklar at det tar ikke mange jokkene for det går for han også. I det det går trekker han seg helt ut, og dytter pikken rett inn i fitta til Hanne og tømmer seg helt der inne. Når han trekker seg renner det sæd ut og ned i ansiktet til min kjære. Hun slikker og svelger unna det hun er god for. Hun fortsetter å suge på knappen til Hanne, og det er ikke lenge før nå. Jan som fortsatt har reisning stiller seg bak Hanne og kjører pikken i fitta hennes. Ikke mange jokkene skal til og suging av knoppen til Hanne, før hun hyler ut i orgasme.
Fy fader gutter, det var deilig; kom det fra begge jentene.
Vi blir sittende slik en stund, og nyte sommerkvelden før vi kler på oss og reiser smilende hjem. Det blir ikke siste gangen var det siste vi sa til hverandre.