Bestemor med mye futt

Denne novellen er vist 61251 ganger.

Skrevet av: Stokemoran

Frua og ungene er på leiligheten i Torrevieja, mens jeg er hjemme for å passe jobben. Det var tross alt jobben som gjør oss i stand til å ha en leilighet der. De pleier å være der hele sommeren, med norske og spanske venner der nede, bredbånd og alt med seg, så virker det helt ok. Jeg er ikke spesielt interessert i stedet om jeg spør meg selv litt kritisk. Bading, bar og barnsligheter er ikke min greie. Dessuten kan jeg ta omveier på både 10 og 15 mil med sykkelen på vei fra jobb. Til jobben er det bare 1 mil å tråkke, så det er bare ren transport og null trening, men med frua timevis unna er det ingen som maser om at jeg bruker for lang tid hjem. Kompisene mine er uansett ikke klare for tv-sport og øl før senere på dagen uansett, og de fleste av dem har sine egne koner hjemme. Der har vi cluet. Koner. Koner har mus. Min kones mus er hos kona i Torrevieja og ballene mine er blå. Jeg leste et sted at snapchat er blitt en slags sjekkearena, og at appen Happn var kjekk. Happn fungerer slik at man legger inn profilbilde fra facebook og om man passerer et pent ansikt på gata, kan man gå inn på Happn for å se om vedkommende også bruker Happn. Gjør hun det så står det der at man har krysset sti og hvor langt unna vedkommende er. . Riktignok står det bare fornavn, men med litt leteferdigheter finner man fort ut et fullt navn, så finner man telefonnummer og til slutt snapchatkontoen, vel og merke om hun du prøver å finne ut av har registrert snapchat med sitt telefonnummer. Jeg har som rutine å sjekke Happn om jeg ser ei fin dame i passe alder. Men her en dag skjedde det noe skjellsettende. En barmfager blondine på ca 40 passerte meg på gaten, og jeg fisket opp mobilen og så etter henne. Som i 95% av tilfellene var hun ikke der, men en annen dame var der. Ei enda mer barmfager dame på 65 !! var der. Hun var temmelig stor ellers også, bare ikke i høyden. Dette skjedde utenfor Nationalteateret og jeg satte meg med en øl på Hardrock Café.Etter litt leting fant jeg litt mer ut om henne, og sendte en chrush melding til henne på Happn. Jeg fikk umiddelbart svar.

Hun var utrolig rett på. Hun spurte om når jeg sist testa meg for STD, og pusig nok hadde jeg akkurat gjort det. Det gjør jeg hver gang jeg har pult andre enn frua. Tester får man på apoteket og kan sendes diskret. Damen satt på Kaffebrenneriet rett over gaten og var på jakt etter et kjapt ligg. Jeg tømte ølen, hun tømte kaffen og vi møttes ved en benk rett ved Nasjonalteateret. Hun bodde en kort trikketur unna, men s min bopel var en litt lenger togreise unna. Vi dro hjem til henne. Hun viste seg å være en meget etterspurt og godt lønnet programmerer med erfaring fra 70 tallet og fram til idag. Leiligheten hennes var romslig og faktisk med egen terrasse uten gjenboere. I den delen av byen en perle. Jeg fikk låne toalettet og mens jeg var satt der falt blikket mitt på en eske risperidon. OK, tenkte jeg, det forklarer vel både størrelsen på kroppen og iveren. Men uetisk? NOPE! Kjør på, sa jeg til meg selv. Jeg lot klærne ligge igjen på badet, og hun ventet på meg på soverommet, som jeg syntes var merkelig lite i forhold til resten av leiligheten. Et stort gult sengeteppe og dyner lå pen på gulvet. Det var messingender på sengendene. Hun lå naken på ryggen, med fingrene nede på tappen og end hånd på en pupp. Jeg dukket raskt ned i den helt glatte, fullstendig nuppe og hårfrie bollemusa, og begynte å slikke. Hun var allerede temmelig våt og det var ren nytelse å smake den klissvåte musa hennes. Jeg slikket innenfor de gapende ytre leppene rett på de overraskende små indre leppene og fant kloitten,Etter kun få slik kom hun som et uvær. Hun kom skikkelig voldsomt, men vred seg ikke sidelengs, men gikk nesten opp i bro med den overvektige kroppen. Hun roet seg ned og trakk meg oppå seg. Jeg styrte pikken inn i henne og den gikk motstandsløst rett i henne. Jeg lekte med puppa mens jeg jukket. Sykkeltreninga er temmelig bra trening for å klare å jukke lenge, bare man har kontroll på spruten. Hun var trang, men veldig glatt, og jeg klarte å styre meg, Hun bemerket etter en stund at jeg jammen klarte å holde lenge i en stilling. Jeg sa bare takk, og at hun var inspirerende. Sykkelprat regnes som turn-off når man knuller. Damen var helt fantastisk ivrig og deltagende. Langt mer enn både min noe kjedelige kone og de få jeg puler på si. Da hun måtte skifte stilling pga litt småkrampe i lårene, spurte hun om jeg ville ta bilder med hennes mobil mens jeg tok henne doggy. Jeg har ingen tatoveringer eller lettgjenkjennelige tegn på kroppen så jeg sa ok til det. Hun ville legge dem ut på snapchatkontoen sin til «noen» følgere. 1300 følgere hadde hun. Vi la ut to doggybilder og et sugebilde og la vekk telefonen. Selv har jeg ingen interesse i å legge noen bevis elektronisk på den måten. Hvem skulle jeg vist de til? Jeg fortsatte å knulle henne doggy. Hun fikk en serie med småorgsmer stort sett hele tia, men ingen BIG-O. Det fikk hun bare første gangen. Men selv om jeg har god kontroll på spruten, må alt ha en slutt. Jeg tømte meg i musa hennes, mens svetten rant av oss begge og hun var så glatt på skinkene at det var vanskelig å få tak. Jeg kommer ganske mye til vanlig, også denne gangen. Da jeg var jukket ferdig og trakk meg ut, la hun seg på ryggen og så meg inn i øynene. Hun ba meg slikke henne ren. Jeg var ganske nølende til det. Slikke sæd liksom? Det var i min verden temmelig lilla lillefinger, men hun var meget overtalende og trakk meg ned mot musa, og jeg begynte å slikke. Hennes etterhvert sterke smak var blandet med min temmelig salte sitrusaktige og bitre smak. Hun holdt meg fast i håret og jeg slikket opp det som rant ut av henne, men også på tappen, og det var etterhvert det hun var mest opptatt av. Jeg ble etterhvert vant til smaken og slikket henne fram til en veldig heseblesende orgasme. Idet hun kom dyttet hun ut endel mer som jeg også slikket i meg.

Etterpå forklarte hun at hun hadde veldig lett for å komme, men to helt forskjellige måter. Direkte stimuli på klitten ga henne stormorgasmer, mens vaginal stimuli ga henne mange små orgasmer hun kunne flyte på igjen og igjen. Begge deler har hver sin sjarm.

Hun fant frem igjen telefonen og gikk inn på snap. Antallet tilbakemeldinger på sexbildene var overveldene. Hun spurte meg om jeg ville være med på trekant senere på kvelden. Jeg tenkte på esken risperidon jeg så på badet. Ja hun er vel inne i en slik periode tenkte jeg videre.

Hun bladde frem til bildet av en naken mann, veltrent på min alder, med en diger ståpikk. Han ville gjerne bli med på trekant sa hun, og han slikker sæd, også andres. Hun runket meg sakte, mens hun kysset brystvortene mine.

-«Du ville elske å slikke rent etter ham».

Jeg kjente det rykket i pikken, mye mot min vilje. Så slo hun meg hardt på rumpa.

-«Ville du ikke gjøre meg glad da?» Igjen rykket det i pikken.

Da jeg dro hjem igjen morgenen etter var baken min ildrød av spanking, jeg hadde slikket i meg en annens sæd. Jeg hadde pult en mannerumpe, blitt pult i rumpa av en mann og tilfredsstilt en seksuelt konstant skrubbsulten bestemor, og angret ingenting.