Fredagskveld

Denne novellen er vist 37131 ganger.

Skrevet av: Linn

Det er en fredagskveld. Vi sitter på stuen, i den nye leiligheten vår. Det var oss to nå. Du og jeg. Alene på sofaen. Jeg sitter mellom beina dine, ryggen min lent bakover mot din bare overkropp. Jeg fikler litt med den deilige, grå, joggebuksen du har på. Du stryker hånda di nedover håret mitt.

Jeg føler du stryker hånden gjennom håret mitt, helt til tuppene før du så stryker meg over skulderen og videre ned mot brystene mine. Du klemmer forsiktig på puppene mine og stryker fingeren over brystvortene. De blir stive, og det blir fuktig i trusa. Du fortsetter med hånda di nedover mot navlen, når du kommer så langt stryker du meg lettere og fortsetter helt nedentil. Etter et raskt minutt beveger du hånden på innsiden av låret mitt. De andre hånda plasserer du på ryggen min og presser litt slik at jeg setter meg opp, og fortetter til jeg står oppreist.

Du stiller deg tett inntil meg, bakfra. Leppene dine kysser halsen min lett samtidig som jeg føler hånda di opp t-skjorta jeg har lånt fra deg. Jeg føler den store og stive kuken din inntil ryggen min. Trusa mi har nå blitt nokså våt, men du slutter. Tar bort hånda og slutter å kysse. Jeg føler du puster meg ved øret før du lett hvisker at jeg skal gå til soverommet og vente der. Jeg biter meg i leppa og nikker. Du gir meg en smekk på rumpa når jeg tar det første steget mot soverommet.

Jeg setter meg på sengekanten. Venter spent. Jeg kan høre du romstere med noe på kjøkkenet. Enten åpner du kjøleskapet, eller så er det fryseren. Jeg hører skuffer åpnes og lukkes før skrittene dine leder mot soverommet. Da du kommer inn døra har du en hånd med det som ligner silkebånd, og i den andre har du en skål. I det du går mot meg setter du fra deg skåla og setter der på kne foran meg. Det røde silkebåndet var to, og du begynner å tre det første rundt hodet mitt. Foran øynene, slik at jeg ikke ser noe. Det andre tar du rundt hendene mine og strammer godt til før armene mine løftes mine til værs. Du dytter meg lett bakover slik at jeg havner på ryggen.

Deretter hører jeg du tar i skåla du tok med inn. En iskald og våt ting treffer meg mellom brystene. Jeg skvetter, og skjønner nå det er en isbit. Du fører den til venstre brystvorte og så til den høyre, nedover magen og helt ned til du treffer klitten. Du glir den nedover og oppover fitta. Pusten min heves og det føles utrolig godt.

Jeg merker du har satt deg tilbake på kne mellom beina mine. I det du tar bort isbiten fra klitten min kjenner jeg at tunga di treffer istedenfor. Den er iskald. Jeg klarer ikke holde inne lenger og begynner å stønne. Du beveger tunga fram og tilbake på klitorisen. Du øker tempoet og jeg stønner høyere, kraftigere.

Musklene i beina mine strammes, og jeg griper et hardt tak i lakenet med hendene. Tærne mine krølles sammen og jeg stønner som aldri før. Beina mine begynner å skjelve. Jeg kommer. Kroppen blir helt slapp i det du trekker deg unna og reiser deg opp. Du løfter meg lengre opp i senga og snur meg rundt. Jeg står på kne, med rumpa til værs, og overkroppen ned mot madrassen.

Du står bak meg. Klasker til på rumpa en gang før du går inn i meg. Et kraftig støt dypt inne i meg. Enda et. Og enda en gang til. Du øker tempoet mellom støtene og du puster tungt. Jeg stønner for hvert støt. Griper tak i lakenet igjen. Du begynner også å stønne. Det gjør meg ekstremt kåt, og jeg stønner enda høyere. Kuken din glir raskt inn og ut av den klissvåte fitta mi. Du holder meg rundt hoftene, men innimellom kommer det et slag på rumpa. Jeg liker det.

Du stønner høyere. Du sakker ned farten litt, deretter stopper du helt opp mens du står der med kuken din langt og dypt inni meg. Du fortsetter å stønne. Jeg kjenner fitta mi fylles. Du kommer. Etter å ha fylt meg kommer du foran meg. Automatisk åpner jeg munnen. Kuken din går inn i munnen min. Leppene mine tar tak rundt, og du dytter fram og tilbake. Stønningen din fortsetter. Bygger seg oppover mens kuken din glir inn og ut av munnen min. Når du nesten har gått ut stopper du opp slik at jeg kan leke med tunga mi på penishodet. Vi gjør det gjentatte ganger. Du stopper opp, halvveis inn i munnen min. Jeg kjenner sæd sprute og fylle munnen min. Når du er ferdig trekker du deg ut. Jeg svelger.

Du knyter opp båndet rundt hodet mitt, og deretter det rundt hendene mine. Jeg setter meg på kne foran deg. Du smiler. «Fy faen» sier du. Jeg fniser.