Bifile eventyr

Denne novellen er vist 23588 ganger.

Jeg og Anders gikk langs nudiststranden på Huk, da vi traff på et par vi kjente. Vi bestemte oss for å slå oss ned sammen med dem. Vi blev liggende å prate en stund før vi bestemte oss for å bade litt.
Pia og jeg bestemte oss for å finne på ett eller annet for å sjokkerte Anders og Per. Vi hadde begge hatt lyst til å prøve å elske med ei jente, men vi hadde ikke våget det. Ja, vi hadde ikke sagt det til gutta våre en gang.
Vi bestemte oss for å prøve å kysse hverandre mens vi sto der ute i vannet. Vi nærmet oss usikkert hverandre, men da vi sto der tett i tett gikk det hele av seg selv. Vi omfavnet hverandre som om vi ikke hadde gjort noe annet før. Tungene våre møtte hverandre forsiktig, men snart gikk det ganske vilt for seg der ute i vannet. Vi gned kroppene våre hett mot hverandre, jeg lot hånden min gli forsiktig ned til det ene brystet hennes. Jeg kunne kjenne at brystvorten var hard. Pia ynket seg da jeg kløp henne forsiktig i vorten. Jeg lot den andre hånden gli ned langs ryggen hennes og videre ned til den deilige rumpa.
Mens vi står slik kaster jeg et blikk bort til gutta, jeg ser de står å ser på oss og prater sammen. Jeg hvisker til Pia at hun skal se bort til dem med det kåte blikket sitt, og det gjør hun.
Jeg må bare innrømme for meg selv at jeg tente på å kysse å beføle kroppen til Pia. Jeg spør Pia om vi skal fortsette eller slutte. Hun svarer at hun vil fortsette for hun synes det var veldig pirrende å bli befølt av ei jente.
Jeg lar hånden som er på rumpa fortsette frem til den glattbarberte fitta hennes. Jeg kan kjenne at hun er våt selv om vi står i vannet. Det er en annen fuktighet enn det vann kan gi. Jeg lar en finger gli langs sprekken til jeg finner tappen hennes, og hun ynker seg da jeg gnir fingeren forsiktig øverst i sprekken.
Forsiktig lar jeg den andre hånden gli ned til rumpa, jeg masserer rumpa og tappen en stund før jeg forsiktig fører to fingre opp i henne. Hele tiden masserer jeg tappen.
Jeg skjønner at det er like før det går for Pia, så jeg setter opp farten litt, samtidig som jeg kjører en finger inn i rumpa hennes. Da klarer hun ikke å holde tilbake orgasmen. Hun skjelver i hele kroppen samtidig som hun skriker ut sin nytelse. Jeg registrerer i det fjerne at menneskene på stranda titter på oss, men akkurat der og da så blåser jeg i alt, jeg bare nyter sammen med Pia.
Da hun kommer til seg selv igjen går vi opp på stranden igjen, hvor gutta venter på oss. De virker litt flaue over det som skjedde der ute i vannet, men de måtte ærlig innrømme at dette hadde de ikke trodd om oss.
Vi blev liggende å sole oss en stund før vi bestemte oss for å reise hjem.
Anders spurte Pia og Per om de ville komme en tur til oss senere på kvelden. De sa ja til det.
Anders og jeg dro hjem, og tok en dusj. Jeg spurte om han hadde noen baktanker da han hadde spurt Per og Pia om de ville komme. Han sa at det fikk jeg bare vente å se.
Jeg blev veldig nysgjerrig på hva det var Anders tenkte på, men jeg fikk ikke noen ting ut av han. Jeg spurte flere ganger mens jeg sto og lagde litt mat, men fikk ikke noe svar. Per og Pia kom idet jeg skulle begynne å lage salaten. Per spurte hvor Anders var, og jeg sa at han holdt på å barbere seg. Pia begynte å hjelpe meg med salaten. Vi pratet om det som skjedde på stranden mens vi lagde salaten. Jeg kjente at jeg begynte å bli kåt bare ved å prate om det, kjente pirringen i kroppen, men torde ikke å fortelle henne det.
Da vi var ferdige med å lage salaten gikk vi inn i stua, for å holde gutta med selskap, men der var det ingen.
Jeg hørte lyder fra badet, så jeg sa til Pia at de var der. Pirringen i kroppen var nå nesten uholdbar der jeg gikk mot badet, men det var samtidig veldig spennende å se hva som ventet oss der. Innerst inne håpet jeg at jeg skulle få se noe jeg lenge hadde drømt om, og det var to gutter som elsket med hverandre.
Da vi sto utenfor baderomsdøra fikk jeg bekreftet det jeg håpet på, for der står Per på huk og suger Anders. Trodde jeg skulle jeg få orgasme bare ved synet. Jeg klarte ikke å holde meg lenger nå, så jeg stakk to fingre opp i fitta mi. Det gikk en herlig sitring gjennom kroppen og jeg ble ikke kvitt synet av på de på badet.
Mens jeg står slik kjenner jeg plutselig et par hender på vei opp til brystene mine. Dette blir for mye for meg, jeg kommer i en kjempeorgasme. Orgasmen er så hard at bena mine ikke vil bære meg lenger. Jeg faller ned på gulvet som en brukt vaskefille. Jeg ligger å rister da Pia begynner å leke med tungen sin på brystene mine. Jeg er så kåt nå at jeg holder på å gå av skaftet. Forsiktig lar hun hendene gå på oppdagelsesferd på kroppen min. Det sitrer i hele kroppen på en måte som jeg aldri har kjent før, sitringen gjør meg kjempe kåt. Jeg klarer ikke å holde munn, jeg stønner og ynker meg hele tiden. Da hun lar hånden gli ned i skrittet mitt, presser jeg meg opp mot hånden for å kjenne den bedre. Forsiktig lar hun et par fingre gli inn i fitta mi, det er nesten for godt til å være sant. Atter en gang kommer jeg i en kjempe orgasme, jeg rister slik i kroppen at hun ikke trenger å bevege fingrene inne i meg. Da kroppen begynner å roe seg litt, begynner hun å slikke meg nedover magen. Jeg kjenner tungen gli forsiktig rundt navlen min og videre nedover mot leppene. Ligger nesten og venter på at hun skal slikke clitoris, men hun lar tungen gli forsiktig på innsiden av lårene. Jeg holder på å bli gal, for nå er jeg heltent på det hun gjør med meg. Jeg tar tak i håret til Pia for å prøve styre henne bort til kjønnet, jeg ber henne slikke leppene, men hun svarer ikke.
Hun lar tungen gli forsiktig på den lille hudbiten mellom fitta og anus før hun forsiktig lar tungen leke rundt anus. Nå er jeg nesten desperat etter å kjenne tungen hennes på kjønnet. Jeg drar henne i håret slik at hun kommer opp i samme høyde som kjønnet. Hun lar tungen gli langs sprekken min, før hun treffer den nå så harde og utstående tappen min. Da hun treffer den svartnet det for meg. Det var så herlig at jeg trodde jeg var i himmelen. Forsiktig roterte jeg underlivet mot munnen hennes, kunne kjenne fingrene hennes dypt inne i fitta mi. De roterte rundt der inne samtidig som hun sugde hardt på tappen min. Jeg kjente at hun begynte å leke med anuset mitt med den andre hånden, forsiktig lot hun en finger gli litt innenfor den først muskelen. Dette blev for mye for meg, for atter en gang fikk jeg en orgasme som fikk meg ut av fatning. Nå var jeg så utslitt at jeg måtte be Pia gi seg. Da jeg hadde fått summet meg litt, kom jeg til å tenke på de på badet.
Jeg kikket forsiktig inn til dem, og der var de i full gang. De hadde nå lagt seg i 69-stilling. Følte en form for sjalusi der jeg sto, samtidig som der var veldig spennende å se på hva de gjorde. Anders hadde smurt inn rumpa til Per med glidemiddel så jeg for det glinset så godt av den. Han stakk forsiktig inn en finger i anuset hans. Nå begynte jeg atter igjen å få sitringer i kroppen,av det jeg så på. Anders sa at eller annet til Per, men det hørte ikke vi, men det måtte være at han skulle sette seg opp på alle fire for Per satte seg på alle fire med rumpa rett i været. Anders gikk bak han og begynte å presse to fingre inn i anuset til Per. Dette gjorde meg så kåt at jeg begynte å ta på fitta mi igjen. Jeg kastet et raskt blikk bort på Pia, og fikk se at også hun sto og tok på fitta si. Vi var så oppslukt av det som skjedde inne på badet at vi ikke hadde tid til å tenke på det vi gjorde med oss selve, det skjedde liksom av seg selv. Forsiktig førte jeg en finger opp i rumpa på meg selv, det var helt herlig å stå slik å se på de to gutta våres.
Anders begynte nå å føre kuken si mot rumpa til Per, forsiktig presset han den inn. Per måtte ha likt dette for han begynte å presse seg mot kuken til Anders, slik holdt de på til hele kukkken var inne. Nå var jeg på nippen til å kom i en orgasme bare av det jeg så, men bestemte meg for å holde igjen litt til. Per begynte å runke seg selv, mens Anders kjørte kuken sin hardt inn og ut av rumpa hans. Per kom i en kjempe orgasme etter en stund, Holdt på å få sjokk da jeg så all den sæden sprute ut av kuken hans. Trodde ikke det var mulig å prute ut så masse sæd om gangen. Det tok ikke lang tid etter at Per hadde sprutet før Anders kom, han sprutet all sæden sin inn i rumpa til Per. Nå klarte ikke jeg å stoppe, så jeg runket meg selv til jeg kom i en herlig orgasme. Da jeg hadde kommet hørte jeg at nå var det Pia sin tur, for hun skrek ut sin orgasme. Gutta måtte ha hørt oss, for plutselig så sto de i døra og tittet på oss. Da vi hadde forklart dem alt sammen så sa de at dette var noe av det beste de hadde vert med om. Jeg måtte bare si meg enig der.
Vi bestemte oss for å ta en dusj før vi skulle spise. Hadde store problemer med å få vasket meg, for jeg var så sliten av de orgasmene jeg hadde fått, så Andres måtte hjelpe meg. Han spurte meg om jeg var fornøyd med kvelden så langt, og det var jeg samtidig som jeg var veldig spent på hva resten av kvelden ville gi.
Jeg kjenner at det renner av meg mens vi sitter og spiser, prøver å ikke vise at jeg er kåt, men føler likevel at de kan se det på meg. Da jeg ser meg rundt ser jeg at det er ikke bare jeg som har problemer med å sitte rolig på stolen. Pia vrir seg hele tiden ser jeg, etter en stund skjønner jeg hvorfor. Jeg ser at den ene hånden til Per gnir fitta til Pia. Jeg kjenner at jeg får store problemer med å sitte rolig, jeg gnir meg på stolen. Anders må ha sett dette for plutselig lar han den ene hånden sin gli opp langs låret mitt, jeg slipper ut et stønn av nytelse da ha treffer fitta mi. Han begynner å gni tappen min hardt og brutalt, jeg klarer ikke lenger å spise maten som står fremfor meg, så jeg bestemmer meg for å gå fra bordet. I det jeg reiser meg ser jeg at det er en våt flekk på stolen der jeg satt. Jeg setter meg i sofaen og ser på de som er igjen ved bordet. Anders har nå gått bort til Per og Pia, han hvisker ett eller annet til Per og Per nikker.
Fitta mi er fortsatt våt, så jeg begynner å leke litt med meg selv, samtidig som jeg er veldig nyskjerrig på hva som kommer til å skje der borte ved bordet. Jeg løfter opp en av sofaputene og tar frem en dildo som jeg har gjemt der, begynner å slikke på den samtidig som jeg gnir tappen i et forykende tempo. Er så kåt så jeg registrerer ikke omverden før jeg kjenner en hånd på brystet mitt. Det er Per som bare ville kjenne litt på de edle varer som han kalte det. Slik sitter vi en stund før Anders roper på Per at han må komme bort til dem, for nå var de ferdige med å rydde av bordet. Jeg spurte Per hva de skulle. men han sa at det fikk jeg se så gikk han. Jeg følte meg ganske snytt der jeg blev etterlatt til meg selv, men kåtheten var så sterk at jeg fortsatte med det jeg drev på med. Jeg kjente fittsaftene rant av meg der jeg satt. Forsiktig førte jeg dildoen ned til fitta mi, lekte litt med den før jeg førte den inn i ett jukk. Kjente at den gikk helt i bunn med en gang, og det er kjempe godt fant jeg ut, så jeg fortsatte med det tempoet helt til jeg kjente at orgasmen rev i kroppen, det sprutet ut fittesaft langs dildoen kjente jeg. Jeg blev helt ferdig av denne orgasmen så jeg bestemte meg for å følge med på hva som skjedde ved bordet.
Anders har nå lagt Pia på bordet, slik at hun ligger med rumpa helt ut på kanten. Så setter han seg ned foran fitta hennes og begynner å slikke og bite henne. Hun ynker seg en stund, men begynner snart å like den behandlinger hun får. Per har nå gått frem til hodet hennes og tar tak i håret hennes slik at hun forstår at han vil at hun skal sokke han. Han fører pikken frem til munnen hennes og ber henne gape slik at han kan dytte kukken inn. Han dytter kukken så langt inn han får den, Pia begynner å brekke seg så han tar den litt ut før han begynner å knulle henne voldsomt i munnen. Jeg sitter i sofaen og er veldig opphisset av det jeg ser, kjenner at jeg på ny blir våt. Forsiktig begynner jeg og leke litt med fitta mi. Gnir tappen forsiktig og kjenner det sitrer godt i underlivet samtidig føler jeg en form for sjalusi på Pia, for det ser ut som hun har det kjempe godt der hun ligger og får behandling av to menn samtidig. Dette har jeg fantasert om lenge. At jeg blir tatt hardt av to menn samtidig, har vert mitt ønske lenge, og det vet Anders.
Har veldig lyst til å gå bort til dem, men jeg tør ikke. Er vel redd for å bli avvist, så jeg holder meg i sofaen med dildoen min.
Anders har nå lagt seg selv på bordet og Pia sitter og rir han. Per står ved hodet til Anders med pikken rett opp, han står og drar litt forsiktig i den. Anders ber han komme med kukken, slik at han kan sokke den. Per er ikke vond å be, han går bort til Anders og dytter kukken i munnen hans. Pia begynner nå å bli sliten ser jeg, for hun lener seg mer og mer frem mot Anders. Per ser sitt snitt til å gå bak Pia, han begynner forsiktig å slikke henne på rompa, før han lar tungen gli langs sprekken til den finner frem til anus åpningen. Forsiktig stikker han tungen litt inn i hullet der bak. Pia begynner å vri seg av nytelse, samtidig som hun har kukken til Anders i fitta si. Per finner frem en flaske med glidemiddel og spruter litt inn i hullet til Pia, han gnir dette godt utover før han gnir inn kukken sin med glidemiddel. Per presser forsiktig kukken mot åpningen hennes der bak. Pia prøver å nekte men det nytter ikke, for han bare fortsetter helt til hele kukken er inne i rompa. Forsiktig begynner Per å pumpe inn og ut av Pia, og det tar ikke lang tid før Anders er med. De knuller Pia i et forykende tempo, men det går ikke lang tid før de begge kommer i en kjempe orgasme. Pia kommer ikke lenge etter dem, hun rister i hele kroppen, før hun faller sammen som en vaskefille.
Jeg er så kåt at jeg er kliss våt i fitta, jeg leker med dildoen prøvende mot rompehullet mitt, men syntes det gjør litt vondt, samtidig som det er en god smerte. Forsiktig begynner jeg å presse den litt inn i rompa, stopper opp litt for å la rompa venne seg til dildoen, før jeg forsiktig presser den enda litt lenger inn. Det gjør vondt samtidig som det er spennende så jeg klarer liksom ikke å slutte, har lenge hatt lyst til å prøve å ha denne dildoen i rumpa, så nå skal jeg, forsiktig presser jeg litt til, og nå er den helt inne kjenner jeg. Jeg lar den bare vere der inne en liten stund, slik at jeg blir vant med den, før jeg begynner å føre den ut og inn. Det er en helt spesiell følelse å ha en dildo der bak, forsiktig gnir jeg tappen min, samtidig som jeg knuller meg selv der bak. Har ikke holdt på lenge før jeg kjenner at orgasmen er på veg, setter opp farten slik at jeg tar meg selv hardt da jeg brøler ut min orgasme. da jeg får summet meg etter orgasmen ser jeg at Pia, Anders og Per har stått og sett på meg. Jeg føler meg flau, men det går over da de sier at dette så godt ut. Anders ser litt sjokkert ut, han hadde vel ikke trodd dette om meg. Han spør om jeg har gjort dette før, jeg må jo bare si som sant er, at det har jeg ikke gjort, men at jeg har drømt om dette lenge.
Jeg kjenner at jeg må en tur på toaletten, og går derfor vekk fra folket en stund. Etter en stund banker Pia på døra og spør om jeg har tenkt å bli der inne resten av kvelden, gjør meg derfor ferdig og går ut i stua igjen.
Kroppen min er ganske sliten kjenner jeg nå, men den skal vist bli mer sliten finner jeg ut senere.
Da jeg får satt meg ned i sofaen ved siden av Anders, kikker Pia bort på meg og spør om jeg er fornøyd med det som har skjedd. Jeg bestemmer meg for å fortelle henne hva jeg følte da gutta holdt på med henne, jeg sier at jeg følte meg sjalu, for det hun opplevde hadde jeg drømt om lenge. Pia begynner å le da jeg forteller henne det. Jeg føler en lett irritasjon da hun ler, og spør henne hvorfor hun ler av det jeg sier til henne, jeg var jo ærlig og fortalte henne hva jeg følte. Hun forteller meg at vi ikke er ferdige for i kveld, og at nå er det jeg som skal få verdens beste behandling av tre mennesker som vet hvordan de skal behandle ei kåt jente, som er umettelig på sex. Jeg spør henne hva de har for planer men da får jeg bare beskjed om å holde kjeft å se hva som skjer.
Per reiser seg opp fra sofaen og ber meg følge etter han. Jeg ser bort på Anders og han nikker til meg, da vet jeg at det er bare å gjøre som jeg har fått beskjed om. Jeg reiser meg og følger etter Per som er på vei bort til soverommet vårt. Han ber meg legge meg på sengen å sprike godt ut med bena, mens jeg ligger slik kjenner jeg at jeg atter en gang begynner å bli våt i fitta. Per må ha sett dette for han kommer mot meg og spør meg om hvem det er som har gitt meg lov til å bli kåt. Jeg blir så sjokkert over det spørsmålet så jeg får ikke frem et eneste ord. Får bare beskjed om å ligge slik til det kommer noen inn på rommet som vil ha den våte fitta mi.
Mens jeg ligger slik føler jeg en viss spenning stige opp. Jeg kan nesten kjenne at det er ett eller annet i gjære, men jeg vet ikke hva. Sakte lar jeg fingrene gli ned til den våte oppsvulmede fitta mi. Stikker forsiktig inn et par fingre, for siden å ta de ut for å smake på mine egne safter. Lar fingrene pendle mellom fitta og munnen, det er en himmelsk smak på ei fitte finner jeg ut. Nå er jeg så våt at det renner av fitta mi, det er en hærlig følese å kjenne det renner fittesaft nedover fitta og mot rompa. Begynner å massere meg selv i rompa, det er en hærlig følelse som sprer seg i kroppen da jeg forsiktig fører en finger inn i det bakre hullet. Mens jeg ligger slik kommer resten av folka inn på rommet, jeg enser den liksom langt borte, men nå er jeg så opptatt av det jeg holder på med, så jeg kan ikke stoppe.
Pia kommer mot meg og tar meg på de harde struttende vortene, det er en iling som går gjennom kroppen da, jeg vil ikke at hun skal slutte, så jeg ber henne fortsette. Hun legger seg ved siden av meg, og tar vorten forsiktig inn i munnen. Tungen hennes leker med brystet mitt, da Anders kommer og legger seg ned mellom mine ben. Han presser bena mine fra hverandre, og lar tungen leke med fitta mi. Nå er jeg så kåt at jeg holder på å sprekke, så jeg ligger bare og vrir meg av nytelse. Per kommer frem til hodet mitt, og dytter kukken sin brutalt inn i munnen min. Jeg får beskjed om å vise hva jeg kan gjøre med munnen, så jeg slikker og suger han det beste jeg kan. Pia lar hånden sin gå på oppdagelsesferd rundt på kroppen min, helt til hun treffer den harde knoppen i fitta mi, hun og Anders bytter på å gi tappen min behandling. De gnir og suger om hverandre. Anders har nå puttet et par fingre inn i fitta mi, jeg presser fitta mi hardt mot fingrene hans, han lirker inn en finger til, jeg kjenner at det begynner å bli trangt, men Anders har vist ikke tenkt å gi seg med dette. Han begynner å presse ut fitteveggene mine med de fingrene han har inni meg. Det er så godt at jeg glemmer å sokke Per, han tar tak i hodet mitt og dytter meg mot pikken sin, jeg gaper gladelig over den. Det er nesten som om jeg ikke vil tro det som skjer med meg, hadde aldrig trodd at dette skulle hende meg.
Anders har nå presset inn den fjerde fingren i fitta, nå er den så oppfylt at jeg ber han om å ikke ta flere fingre inn i fitta mi. Han bare ser på meg og smiler, før han presser den siste fingeren inn, Jeg tror jeg skal sprenges da det hele liksom slipper opp igjen. Jeg kjenner nå at han er helt inne i fitta mi, for hånden hans liksom skrur seg inn i fitta. Det er så godt at jeg ikke klarer å holde tilbake orgasmen som kommer i en rekordfart.
Kroppen min ligger å rister etter den orgasmen jeg fikk, da Anders ber meg sette meg oppå han. jeg lar kukken gli sakte inn i fitta, det er en hærlig følelse å kjenne blodårene i kukken massere fitteveggene mine. Da jeg har senket meg helt ned på kukken, drar Anders meg ned mot seg, og ber meg smake på fitta til Pia, som ligger ved siden av Anders. Forsiktig og litt nervøs stikker jeg tungen bort på fitta til Pia. Er litt reservert i begynnelsen, men etter en liten stund slikker jeg fitta hennes som om jeg ikke hadde gjort noe annet i hele mitt liv.
Per har nå kommet bak meg, og begynner å smøre inn rompa mi med glidemiddel. Han stikker inn en finger for å smøre litt der inne også, før han presser kukken sin mot hullet mitt. Jeg skjønner nå at jeg skal få kukk i begge mine hull. Per har nå stukket kukken litt innenfor den første muskelen, og etter det glir den lett inn. Jeg ligger å presser rompa mi opp mot han samtidig som Anders presser kukken sin inn og ut av fitta mi. Forsiktig stikker jeg inn to fingre inn i fitta til Pia, hun ynker seg, og vrir seg før hun kommer i en hærlig orgasme. Det smaker himmelskt av henne, da hun sprutet meg rett i ansiktet. Nå er det ikke lenge før jeg kommer selv kjenner jeg, det går en iling i kroppen, som begynner i nakken og sprer seg nedover ryggen. Per og Anders knuller meg som om de skulle kjempe om en gullmedalje skulle man tro, det går ikke lang tid før Per trekker seg ut og sender hele satsen sin over ansiktet til Pia. Hun slikker i seg det hun kan før hun slikker ren hele kukken hans. Anders løfter meg opp, og ber meg stille meg på alle fire, før han dytter kukken sin i rompa mi. Jeg blir først sjokkert, men det går fort over da han begynner å gni tappen min samtidig som han kjører kukken inn og ut av rompa mi. Nå klarer ikke jeg å holde tilbake orgasmen, så jeg skriker ut at nå kommer jeg. Anders er ikke langt bak meg, for orgasmen får ikke sluppet taket i meg før han sender hele ladningen sin i rompa mi. Jeg kan kjenne hvordan kukken pumper ut all sæden det er en hærlig følelse.
Nå er vi så slitne alle fire så vi bestemmer oss for å takke for denne gang. Per og Pia reiser hjem og jeg og Anders går og legger oss. Vi sovner lykkelige i armene til hverandre.

Legg igjen en kommentar