Biltrøbbel, del 1

Denne novellen er vist 10658 ganger.

Det var en ganske alminnelig Lørdag formiddag. Jeg hadde gjort unna den vanlige Lørdagshandelen, og nå ville jeg ha en kjøretur før jeg reiste hjem og forberedte kvelden. Været var slett ikke verst, og jeg valgte å legge turen langs sjøen på en heller smal vei. Komme seg litt ut av tettbebyggelsen. Riktig flott var det, med solen som glitret i sjøen og fine høstfarger over alt. Planene for kvelden var litt diffuse. Egentlig hadde jeg ikke noe konkret på gang, men hjemme ville jeg ikke være på en Lørdagskveld. Det ble vel det vanlige stedet,antakelig. Jeg var i grunnen drittlei av å alltid gjøre nesten det samme hver eneste helg, men det var ikke så mange alternativer. Tenk om det for en gangs skyld kunne ha hendt noe spennende…. Jeg smilte litt for meg selv, for jeg visste godt hva slags spenning jeg var ute etter! Litt lenger fremme så jeg en bil som stod på en liten snuplass. Jeg slakket av litt på farten, for det var ikke mye å gå på her, selv om bilen der fremme hadde kjørt til siden. Da jeg nærmet meg, så jeg en dame som gikk frem og tilbake og virket litt stresset. Da hun så at jeg kom, rakte hun ut armen for å stanse meg. Noe jeg selvsagt gjorde. Stilig dame, forresten…Hun kunne vel være midt i 20-årene,med mørkt, halvlangt hår. Hun så ut som en forretningskvinne, med mørk drakt, hvit bluse og sko med hæler.. Kunne ikke være så enkelt å kjøre med de hælene, tenkte jeg.Noe jeg ikke kunne unngå å se,var at hun også hadde på seg stramme,svarte skinnhansker…min største fetish….
Det var ikke til å unngå at visse ting begynte å oppføre seg på en måte jeg helst ikke ville akkurat nå.Jeg regnet jo med at hun kanskje trengte hjelp,og da måtte jeg jo ut av bilen og stå oppreist….pokker og…!
Jeg kjørte inn på snuplassen rett bak bilen hennes.Jøss,hun kjørte Mercedes og greier…
Hun kom rundt til min side før jeg rakk å gå ut,så jeg tok ned vinduet.Nå fikk jeg sett henne bedre.Pen var hun,det var ikke til å stikke under en stol.Hun var nok nærmere 30,kanskje,og så ut til å være en meget bestemt dame.Hun der måtte nå være Direktør eller noe,tenkte jeg.
-Endelig kom det noen,sa hun.Jeg tror jeg har stått her en time snart!
-Hva er problemet?spurte jeg.
-Den pokkers bilen bare stanset helt uten videre,sa hun.Hun virket ganske irritert.
-Jeg er ikke noen mekaniker,men jeg kan nå saktens ta en titt,sa jeg.
-Vil du det,så er jeg veldig takknemlig,sa hun.Hun så litt blidere ut nå.
Jeg gikk ut og bort til bilen hennes.Jeg satte meg inn og vred på tenningen.Motoren hostet litt og holdt på å starte,men ga seg på det.Det var heldigvis en bensinmotor.Dieselmotorer hadde jeg enda mindre greie på.
Jeg åpnet panseret,og tok et raskt overblikk.Ikke noe å se umiddelbart,men jeg startet med å sjekke om tennplugghettene satt som de skulle.Det gjorde de,så neste punkt var fordeleren.Jeg åpnet den,men fant ikke verken fuktighet eller noe annet som virket galt.En tanke slo meg plutselig,og jeg satte meg inn i førersetet igjen og satte på tenningen,men uten å forsøke å starte.Da dukket feilen opp.Bensinmåleren var på bunnen av det røde feltet…
Jeg sa det til henne,og hun himlet med øynene.
-Er det mulig? Spurte hun.
-Det er jo varsellampe for bensinen,og den har da ikke kommet på..?
-Spørs om lampen har sluttet å virke,sa jeg.Sånt som skjer.
-Men jeg har tau å slepe med,så jeg skal hjelpe deg til nærmeste bensinstasjon,sa jeg.
-Ååå! Vil du det?! Hun så tydelig lettet ut.
-Jada,sa jeg,ikke noe problem det.
Det var heldigvis ikke særlig langt til en liten stasjon lenger fremme.Kanskje et par Kilometer.
Jeg kjørte bilen min foran hennes,og fikk festet slepetauet.
-Jeg vet ikke hvordan jeg skal få takket deg for dette,men jeg skal tenke på det til vi er på stasjonen,sa hun og smilte bredt og blunket.
Jeg kjente at jeg ble litt rød i toppen….jøss..!
Det gikk greit unna med slepingen,og jeg stanset på stasjonen så bilen hennes kom ved siden av en pumpe.Jeg gikk ut og begynte å løsne slepetauet.Hun kom frem til meg og prikket meg på skulderen mens jeg satt på huk og plundret med tauet.Jeg skvatt litt til,for jeg hadde ikke merket at hun kom.
-Jøss! Så skvetten du er da,lo hun.
Steike,så pen hun var…! Jeg ble litt forfjamset.Av en eller annen grunn greide hun å få meg litt ut av kontroll,så jeg ble usikker og klossete.Jeg likte ikke å miste kontrollen…
-Du,sa hun,jeg vil gjerne få takke deg skikkelig for hjelpen.Har du spesielle planer utover dagen?
-Det er da ikke nødvendig,sa jeg.Bare hyggelig å kunne være til hjelp.Jeg hadde ikke noe fore likevel.
-Ikke tull,sa hun.Jeg venter på svar: har du planer,eller..?
-Nei,sa jeg.Ikke noe som helst.Vanlig,kjedelig Lørdag dette.
-Er du alene? Spurte hun.
Jeg ble overrasket over spørsmålet.
-Ja,fikk jeg ut av meg.Jeg er alene.
-Kan du ikke være med hjem til meg en tur da? Jeg er også alene for tiden.Jeg tror jeg vet hvordan jeg skal takke deg…
-Æh,j-ja,jeg kan vel for så vidt det,stotret jeg.
Tankene raste gjennom hodet,og uten varsel tok hun ansiktet mitt mellom de hanskekledte hendene sine og ga meg et smellkyss midt på munnen!
BOING! Jeg så sikkert ut som om jeg hadde falt ned fra månen! I alle dager….! Nå fikk jeg store problemer med junior der nede.Jeg bannet innvendig.Ikke nå,da…! Men hun hadde sett det…
Hun så meg rett inn i øynene og smilte litt.
-Det var det jeg lurte på ja,sa hun.Nå kan du få hjelpe meg litt til med å fylle bensin,så jeg ikke får noe søl på meg…ok?
Jeg tok meg hardt sammen og fikk sagt :»javel,selvfølgelig skal jeg det»!
-Flink gutt,sa hun.
Hva i alle dager var det som skjedde her…??? Jeg var satt helt ut av spill,og hadde hun sagt «hopp» så hadde jeg spurt: «hvor høyt?»
Hun virket dominerende av seg,og det var i grunnen ikke meg i mot….
Jeg fikk fylt opp tanken på bilen hennes,og hun sa at jeg kunne prøve å starte mens hun gikk inn og betalte.Det var ikke et spørsmål,det var en ordre.Sånn følte jeg det,i allefall.
Bilen hostet og harket litt,men så startet den som en kule.Hun kom ut igjen og var jublende fornøyd.
-Suuupert! Sa hun.Nå kan jeg kjøre først,så følger du bare etter,ikke sant? Det er ikke så langt.Tar ca.en halvtime herfra.
-Javel,sa jeg.Greit det.
Hun smilte og blunket til meg igjen,akkurat så mye at jeg ble litt forfjamset igjen.Hun så det,og det var helt tydelig at hun likte det.
Turen startet,og tankene mine kretset rundt denne kvinnen som kjørte der framme.Hva hadde hun egentlig planer om? Hvem var hun? Hvorfor ville hun absolutt takke på en så komplisert måte? Hun kunne jo bare godtatt det jeg sa om at det ikke var nødvendig,og kjørt videre.Jeg hadde hatt et inntrykk av at hun kunne se tvers gjennom meg.Litt ubehagelig,egentlig.Hun hadde et blikk som var vanskelig å møte uten å se bort.Et fast blikk.En meget sterk personlighet.Jeg hadde ikke for vane å vike med blikket,men her hadde jeg ikke noe valg.
kapittel 2
Jeg ble revet ut av tankeverdenen av at det dukket opp et hus like foran.Jeg hadde nesten ikke lagt merke til hvor vi hadde kjørt,så borte var jeg i tankene.Og noen av tankene hadde gått så langt at jeg lurte på om jeg klarte å stå oppreist når jeg skulle ut av bilen…
Her hadde jeg faktisk ikke vært tidligere.Det var en privat vei,og jeg hadde av og til kjørt forbi og sett skiltet med «Adgang forbudt».Hadde ofte lurt på hva som var her,men hadde aldri turt å passere skiltet.
Huset var ganske stort og meget pent.Det gikk i vinkel,og hadde to etasjer over kjelleren.Hele plassen foran huset var belagt med steinheller.En garasjeport åpnet seg,og hun kjørte inn.Jeg stanset selvfølgelig utenfor,men før jeg fikk slått av motoren kom hun ut til porten og vinket på meg.Jeg ble forbauset.Skulle min bil inn også..? Garasjen var stor og romslig,og det var ingen problemer å kjøre inn ved siden av hennes bil.Med det samme jeg var inne gled porten igjen.
-Sånn,sa hun.Lukket og låst.Det fine med dette stedet er at det er så privat.Ingen som kan forstyrre hvis de ikke er invitert.
-Meget fint sted,sa jeg,og mente det.
Hun gikk foran bort til en dør som jeg gikk ut fra førte inn i huset.Jeg antok rett,og vi kom inn i en stor gang med dempet belysning.Det var en veldig lun atmosfære her,det merket jeg fort.Et sted man føler seg vel uten helt å vite hvorfor.
Turen gikk videre opp en bred trapp som buet seg opp mot andre etasje.En ny stor gang.Plass så det ut til at hun hadde nok av,ja…
-Noe å fukte strupen med? spurte hun.En øl kanskje?
-Ja takk,svarte jeg.Det hadde faktisk smakt godt nå.Jeg var faktisk ganske tørr i munnen.Om det kom av vanlig tørst eller hadde andre årsaker skal være usagt…
-Sitt ned,sa hun,og forsvant ut på det jeg regnet med var kjøkkenet.
Jeg dumpet ned i den myke skinnsofaen og så meg rundt.Stilen var gjennomført og eksklusiv så vidt jeg kunne se.Alt passet sammen på en uanstrengt måte.Hele interiøret ga et behagelig inntrykk.
Hun kom tilbake med to halvlitere med iskaldt øl.Jeg ble forundret da hun kom inn igjen,for hun hadde ikke tatt av seg hverken sko eller hansker ennå.Det gjorde meg overhodet ingen ting.
Hun satte seg ved siden av meg i sofaen.Ganske nær,faktisk.Jeg tok mot halvliteren med usikker hånd.
-Men jøss! sa hun.Skjelver du? Skulle nesten tro du var nervøs…! Hun så bort på meg,og jeg hadde min fulle hyre med å unngå å søle.
-Skål da,sa hun og løftet glasset.Jeg løftet mitt og var såvidt borti hennes.Jeg drakk noen store slurker.Håpet nervene kanskje roet seg litt snart.
-Du,sa hun.Jeg har holdt litt øye med deg,og jeg er ikke sløvere en at jeg mener å ha funnet ut noe om deg.
-Funnet ut noe..? Jeg ble litt paff.Hva er det da?
-Jeg har for eksempel sett hvor blikket ditt går.Hun løftet den ene hånden med håndbaken opp.Jeg kjente at jeg ble sprutrød i toppen,men kunne ikke la være å se.
-Du liker hansker,sa hun.Liker du andre typer skinnklær også?
Jeg følte meg helt hypnotisert der jeg satt.Ertet hun meg bare,eller var det noe som holdt på å skje…?? Midt i forfjamselsen var jeg så kåt som et fly…
-Ja,jeg gjør da det,sa jeg.Liker alle slags skinnklær.Ikke noe jeg liker bedre enn det.
-Fint,sa hun,for det har jeg mye av…
Hadde ikke halvliteren stått på bordet,hadde jeg garantert sølt nå.
-Ikke vær så redd meg da,sa hun.Jeg er ikke så veldig farlig.Hun la hånden på låret mitt og klemte forsiktig.Jeg satt som en statue til å begynne med,men så tok hun tak rundt haken min med den andre hånden og snudde meg mot seg….
Kysset var dypt og intens,og det varte lenge.Hun hadde den ene hånden bak ryggen min og den andre bak hodet mitt,så jeg ikke kunne trekke meg unna.Kan ikke si at jeg var særlig interessert i noen unnatrekking.Jeg greide ikke å holde meg lenger og la begge armene rundt henne.Omfavnet henne og klemte henne hardt mot meg.Jeg hadde samlet opp en del nå,så jeg kysset henne grådig.Hun trakk seg litt bak for å trekke pusten.
-Se det ja!Nå begynner det å ligne noe,sa hun.
Hun frigjorde seg fra armene mine,og så på meg mens hun holdt begge hendene mine i sine.Jeg kjente det myke skinnet,og det suste nesten for ørene mine.Det var en fysisk følelse som forplantet seg nedover.Dæven,jeg var kåt…..!
-Skal tro hva mer jeg kan finne ut om deg,sa hun og skakket litt på hodet.Hun så tenksom ut.Var litt fjern i blikket.
-Spørs hva du vil vite det,sa jeg med litt hes stemme.Jeg kremtet kraftig.
-Er du tøff nok til at du våger å ta av deg klærne for meg? Hun så rett inn i øynene mine,så jeg måtte vike.Men hun tok haken min igjen og holdt hodet fast,vendt mot seg.
-Hvis du gjør det samme,så kanskje,sa jeg.Jeg gjorde mitt beste for å møte blikket hennes.
-Nei,sa hun.Ikke ennå,gutten min.Først du.Vis at du tør.
Jeg var forvirret.Hadde egentlig lyst til å gjøre som hun ville,men var samtidig flau.
-La meg si det på en annen måte,sa hun.Kle av deg! Med en gang!Hun så strengt på meg,men med et lite glimt i øyet.
Av en eller annen grunn reagerte jeg momentant med å nærmest sprette opp av sofaen.
-J-Javel,stammet jeg.Når du sier det sånn så…
-Hmm,du er visst lydig når det gjelder,sa hun.Kanskje du faktisk ikke har noe mot den tonen jeg tok nå,eller?
-Nei,det har jeg ikke noe mot,svarte jeg.Jeg hadde tatt av meg så jeg stod med bar overkropp nå.Hun reiste seg.
-Stå stille med armene ut til siden,sa hun.
Jeg gjorde som hun sa.Turte på en måte ikke annet.Det rareste var at det virket så selvfølgelig å adlyde henne.Det kunne ikke falt meg inn å protestert.
Hun begynte å stryke meg lett med de hanskekledte fingrene,og jeg fniste litt,for det kilte.
-Hva ler du av!? sa hun og så strengt på meg.
-Unnskyld,sa jeg.Det var bare at det kilte litt.Nesten før jeg hadde snakket ut,hugg hun begge hendene i sidene på meg.Jeg satte i et brøl og fòr sammen.
-Hva gjorde du nå!?? sa hun og så morskt på meg.Hun stod med bena litt fra hverandre og holdt hendene på hoftene.Hun så svært streng ut der hun stod.
-Fikk ikke du beskjed om å stå rolig og holde armene ut til siden????
-Jo,sa jeg.Unnskyld så mye,men jeg greide det ikke når du gjorde det der.
-Det har ikke noe med saken å gjøre,sa hun.Når du har fått en ordre,har du å følge den.Men jeg skal være snill og hjelpe deg litt.Legg hendene på ryggen i stedet.Jeg gjorde det,og fra et eller annet sted tryllet hun frem et par håndjern.Jeg rakk ikke å tenke så mye over hva som skjedde før de satt på håndleddene mine.Hun klemte dem til så de satt akkurat inntil,men uten å være ubehagelige.Så trykket hun inn låsetappen så de ikke strammet seg mer.Dette hadde hun gjort før….
-Sånn,sa hun fornøyd.Nå tenker jeg det blir lettere å holde seg i ro.Hun smilte.Men kanskje du skal gå bort til den søylen der,sa hun og pekte på en trebjelke som gikk fra gulv til tak.Hun tok meg i armen og førte meg mot den.
-Stå med ryggen inntil denne,og vent mens jeg henter noe.
Jeg gjorde som hun sa.Nede i buksene var det utrivelig trangt nå.
Hun kom tilbake like etterpå med et kort tau.Hun dyttet forsiktig hodet mitt bak mot søylen,så bakhodet tok borti.Så la hun tauet over halsen min og rundt søylen.Det var ikke stramt,bare så jeg såvidt merket det.
-Bare så du ikke faller for fristelsen til å bøye deg framover sånn som du gjorde i sta,sa hun.
Jeg måtte stå i giv akt,ellers strammet tauet over halsen,og det var ikke særlig behagelig.
-Men det ser ut som om du har visse plassproblemer,stakkar.Hun så på bulen jeg hadde midt på.Jeg ville automatisk se ned,men da strammet tauet rund halsen seg,så jeg måtte bare glemme det.
-Nå ser du hvordan det fungerer,sa hun.
Hun begynte å løsne knappene i buksa.Hun lirket den forbi hoftene og trakk den helt ned.Jeg stod med bankende hjerte og bankende andre ting.Hun fikk meg til å løfte på bena så hun fikk buksa helt av og bort.Så kom turen til trusa.Hun strøk meg lett og fort over ballene så jeg skvatt til og utstøtte et lite hikst.
-Hmmm..var det deilig det der?
-Ja,sa jeg med hes stemme.Tauet rundt halsen kom nok til å sette sine spor,ja….
Hun lirket trusen ned,og igjen løftet jeg bena så hun kunne fjerne den.
-Sånn,sa hun.Nå ser det litt bedre ut.Hun bøyde seg fram,tok ansiktet mitt mellom hendene sine og kysset meg.Jeg tok ivrig i mot,og tungene våre nærmest virvlet rundt hverandre.
Mens vi stod sånn,kjente jeg at den ene hånden hennes gled nedover.Bare fingertuppene var i kontakt med huden,så jeg rykket til av og til.Hun trakk seg litt unna,men fingertuppene stanset ikke sine lette bevegelser rundt om på overkroppen.Det kilte infernalsk,og jeg ville stadig bøye meg fremover,men ble hindret av tauet rundt halsen.Hånden kom lenger ned.Jeg følte det myke skinnet under ballene,og et nytt hikst slapp ut av meg.Denne gangen forsvant ikke hånden.Jeg så såvidt at den andre hånden hennes forsvant nedover,og jeg kom med et lite stønn da hun tok et fast tak rundt kuken min.
Hun begynte langsomt å onanere meg.Hele tiden var den andre hånden under ballene der den strøk,kilte og befølte.Jeg kjente at det var like før det gikk nå.
I det jeg kjente at det bygget seg opp mot orgasme,forsvant hånden rundt kuken.
-Neiiiiii !!! sa jeg høyt.Ikke stopp,vær så snill! Det var jo like før…
-Tror du virkelig at du slipper så lett? Hun så alvorlig på meg.
-Æææ…jeg vet ikke jeg….,sa jeg som sant var.
-Å nei gutt! Vi har tross alt hele helga på oss….!
Herregud! Hun hadde nå vel ikke tenkt at det skulle gå så lenge…..!
Så,helt uten varsel hugg hun hendene i sidene på meg igjen.Jeg brølte til igjen,og tauet rundt halsen strammet seg kraftig til.Denne gangen fortsatte fingrene å massere sidene mine,rett over hoftene,og jeg gapskrattet.Å bli bundet fast og kilt var en av mine store favoritter,men det kunne bli temmelig u-utholdelig også,akkurat som det var i ferd med å bli nå.Hun fortsatte opp til ribbena,og det gjorde ikke tingene bedre.Jeg hadde hele tiden problemer med tauet rundt halsen som strammet seg til,og jeg begynte å bli desperat etter hvert.
Så stoppet hun etter det som for meg virket som en evighet.Jeg var svett,håret var bustete og tårene rant.Det var jævlig,men likevel….herlig…!
-Det var vel deilig vel?spurte hun.Jeg visste ikke helt hva jeg skulle svare med det samme,for det var jo både grusomt og godt på en gang…
Hun kjørte fingrene i sidene på meg igjen,og nok en gang brølte jeg til.
-Du har å svare når jeg spør deg om noe,ellers gjør jeg dette til du bare henger der!Og du har å svare høflig og takke meg for det jeg gir deg,uansett hva det er! Jeg foretrekker at du heretter kaller meg…Herskerinne.Det er en grei tiltalemåte.Greit?
Hun hadde sluttet med kilingen,og jeg klarte bare å nikke.Det var ikke godt nok,og hun lot meg se at hun spredte fingrene og nærmet seg igjen.
-JA,JA,JA!! Takk,Herskerinne! Selvfølgelig! Jeg ropte det ut nesten i panikk.
-Sånn skal det være,sa hun.Husk det nå….
-Ja,jeg skal huske det,Herskerinne,sa jeg nervøst.
-Flink gutt,sa hun og klappet meg på kinnet.Ser ut som du er passe sår på halsen.Spørs om ikke jeg skal fjerne det tauet.
Hun tok bort tauet,og det var en lettelse.Det var et veldig mykt tau,men jeg hadde kjempet så hardt i mot at det hadde satt tydelige spor likevel.Det var ikke brent,bare bloduttredelser.
kapittel 3
Hun fjernet ikke håndjernene slik jeg hadde ventet.I stedet tok hun meg i armen og ledet meg ut av stua,gjennom gangen,ned trappa og åpnet en dør i kjelleren.Det var dårlig lys der inne,så jeg så ikke helt hva det var for et rom med det samme.Så vred hun på en bryter på veggen,og lyset ble langsomt litt sterkere.Men ikke så mye.Jeg så meg forundret rundt.Hva i all verden var dette for et rom,tenkte jeg.Ved den ene veggen stod et kors,en «X».Fra taket hang det tykke lenker med sjakler i endene.Midt på gulvet stod det en lærtrukket sak som så ut som en blanding av en benk og et bord.Denne «benken» var mer avansert en jeg var klar over ennå.Jeg så at det var montert remmer rundt om på den.Jøss!! sa jeg høyt.
-Er du sjokkert? Hun så på meg.
-Ikke akkurat sjokkert,bare forbauset,svarte jeg mens øynene vandret rundt i rommet.
-Slapp av,sa hun.Jeg skal ikke gjøre deg noe vondt.Jeg snudde meg og så på henne,og et blikk var nok til at jeg slappet mer av og følte meg ganske rolig og trygg.Jeg bare følte at jeg var i gode hender.Hun kom ikke til å skade meg.
-Stoler du på meg?
-Ja,jeg stoler på deg,svarte jeg med det samme.
-Så mye at du lar meg spenne deg fast på benken der? Hun pekte mot den lærtrukne saken midt på gulvet.
Jeg så fra henne til benken og tilbake på henne.
-Ja,sa jeg,det gjør jeg.Jeg var litt forbauset over meg selv.Hadde alltid tenkt at å drive med slike ting med noen man ikke kjente var det siste jeg kom til å gjøre.Og nå var jeg klar til å gjøre det likevel.
Hun gikk bak meg og låste opp håndjernene.For første gang siden vi ankom huset hennes,tok hun av seg hanskene.Hun masserte håndleddene mine forsiktig.Hun hadde velpleide,myke hender med ikke så overdimensjonert lange negler.Neglene var merkelig nok blanklakkerte og ikke røde eller kanskje svarte som jeg nesten hadde ventet.
-Føles håndleddene bra?
-Jada,svarte jeg.Kjennes greit ut.
Hun gikk bort til benken og vinket på meg med en finger.
-Kom her du,så skal du få prøve denne litt.Se hvordan den fungerer.Jeg har fått den spesiallaget etter egen oppskrift.
Jeg gikk bort til henne og tok benken i nærmere øyensyn.Den var på en måte i flere deler.Ved siden av selve hoveddelen var det noen smalere deler som var hengslet til selve benken.Det så ut til at de smale delene var beregnet å kunne svinges ut fra benken.Det var fire slike smale deler.To ved hode-enden og to ved fot-enden.Ellers var hele benken delt opp i flere mindre puter nedover.
-Legg deg oppå,så skal jeg demonstrere litt,sa hun.
Jeg gjorde som hun sa,og hun flyttet litt på armene og bena mine så de kom ut på de smale delene.Så begynte hun å spenne meg fast med remmene som var der.Hun festet en rundt hvert håndledd og en rett over hver albue.Så fikk jeg en rundt hver ankel og en over hvert kne.Jeg begynte å føle meg noe hjelpeløs.Men hun var ikke ferdig.Hun spente fast nok en rem over brystet og en rett over hoftene.Hvor mange var det av de remmene,undret jeg.Hun trakk opp en rem som hadde en ball midt på.Den fungerte som gag,og var også festet til selve benken på hver side av hodet mitt.Nå kunne jeg verken lage lyd eller bevege hodet.Til slutt festet hun en myk,bred rem over øynene mine.Selvsagt var denne også festet til benken.
-Sånn,sa hun med fornøyd stemme.Nå kan du prøve å komme deg løs…..
Jeg begynte å bevege på armer og bein for å finne ut hvor mye bevegelse jeg fikk.Ingenting.Det føltes nesten som om selve musklene var satt ut av spill.Jeg kunne overhodet ikke bevege meg det aller minste.Ikke hodet engang.Det føltes litt nifst,men samtidig enormt opphissende.At det gikk an å være så totalt hjelpeløs..!
Plutselig kjente jeg at armene og beina begynte å trekke seg ut til siden.Jeg hørte en lav summing.Lenger og lenger ut gikk det,til jeg lå med sprikende armer og bein.Beina var trukket så langt til siden at jeg følte det som om jeg nesten var i spagat.Hva nå…?
-Har du det bra?
-Jeg ville svare,men det ble bare en liten mumling av det: hmmmmpppfff.
-Jaja,sa hun.Jeg får vel tilgi at du ikke sier så mye akkurat nå.Men du glemte visst det jeg sa til deg oppe i stuen.Jeg sa jo utrykkelig at du skulle tiltale meg med Herskerinne,og det har du ikke gjort èn eneste gang mens vi har stått her og snakket.Håper du forstår at jeg må straffe deg for det,så du husker det til senere.Nå går jeg ut en liten tur.Kos deg her så lenge du….
-Mmmmmm……svarte jeg…..
Det gikk en lang stund.Det var det jeg syntes i alle fall.Jeg hadde jo ikke noe begrep om tid når jeg lå slik.
Så hørte jeg døren,og hun kom tilbake.
-Og her har vi det bare bra?
-mmmmhmmm…….
Hun lo litt.
-Ikke mye prat i deg,nei!
Så kjente plutselig en intens kiling under ballene.Jeg skvatt umiddelbart til.Jeg ble ekstra superfølsom når jeg ikke kunne se,det visste jeg av erfaring.Men selv om jeg skvatt til,lå jeg fullstendig urørlig.
-Hmmmmm!!! hylte jeg med lav,lys stemme.Hun lo.
-Å,jeg vet at du liker dette så godt,så……!
Joda,jeg likte det,men det kunne fort bli for mye av det gode.Jeg hadde sterke mistanker om at det var «for mye» hun baserte seg på….
Jeg lurte på hva hun hadde gjort mens hun var ute.Jeg kjente at hun hadde hansker igjen,men hva mer? Noe hadde hun nå gjort,for parfymelukten var annerledes,og jeg hørte knirkelyder som sa meg at hun hadde på seg et eller annet av skinn eller lær.Den som kunne ha fått sett henne….!
Hun tok bort hånden,og jeg hørte at hun plundret med noe.Så kjente jeg hånden hennes i kjønnshårene.Det virket som om hun masserte noe inn.Hun fortsatte med det på ballene,og på skaftet også.
-Nå får vi se,sa hun.Jeg lurte på hva hun mente og hva hun hadde gjort.Jeg slapp å vente lenge med å finne det ut.
Det startet som en svak prikking der nede.Prikkingen ble kraftigere og det begynte å klø.Det klødde mer og mer,og jeg kjente at svetten begynte å komme på pannen.Intensiteten økte,og jeg hadde en enorm trang til å få klø meg.Jeg forstod hva hun hadde gjort….! Hun hadde tatt klø-pulver på meg…! Det klødde helt vilt i hele området.Både kuken,ballene og kjønnshårene stod i brann.Jeg vred meg desperat uten å bevege meg.
-MMMMMMMMMMMMMMM !!!!!!!!!!!!! Jeg måtte få klø meg !! Men det gikk ikke,og kløen fortsatte med u-utholdelig styrke.
-Nå setter jeg meg her og nyter synet,så kan du bare kose deg med den deilige kløen en stund,sa hun.
Jeg oppfattet lukten av sigarettrøyk.Sadist! Hvordan kunne hun sette seg rolig ned og røyke,nå jeg lå her og hadde det så jævlig??? Jeg kunne gjort hva som helst for å bli kvitt kløen.Det roet seg jo ikke heller.Det stakk og bet og klødde så jeg trodde jeg kom til å bli gal.Det gikk en evighet…..
-Koser du deg?
Hva ventet hun? Et svar..?
-Den som tier,samtykker,sa hun.Kanskje jeg skal la deg få litt mer pulver siden du liker det så godt?
NEI!! Tenkte jeg.Hun måtte ikke ta på mer…! Men det var akkurat det hun gjorde….
Hun smurte pulver under armene mine,og under føttene…..! Et øyeblikk etter kom virkningen.Alt klødde.Det føltes som om hele kroppen var en eneste kløende masse.Jeg skrek i knebelen og vred meg det beste jeg kunne.Men jeg var ganske stille og lå helt rolig….
En ny,irriterende følelse blandet seg med kløen.Hun kilte meg under nesen med en fjær.Jeg vred på nesen og ville slippe unna.
-Jeg sa at du måtte straffes for at du ikke tiltalte meg riktig,sa hun.Kan hende du husker dette til en annen gang.Det tror jeg nok,for du skal straffes lenge ennå,gutten min……
Fjæren forsvant.Den intense,grusomme kløen hadde holdt på så lenge nå at jeg begynte å venne meg litt til det.Det var akkurat som om kroppen ble litt nummen,og det begynte faktisk å føles litt godt.Kuken stod til værs og banket og pulserte.På grunn av kløen der var det nesten som om jeg var på grensen av orgasme hele tiden.Jeg var sikker på at om hun hadde runket meg to raske tak,så hadde det eksplodert.
Jeg gled langsomt inn i en verden av nytelse.Jeg hadde en slags følelse av svak orgasme i hele meg.Nå kjempet jeg ikke mot lenger.Bare lå der.Var ikke bevist noe rundt meg,bare følelsen i kroppen.
Jeg fikk såvidt med meg at gagen ble fjernet.
-Nå har du sikkert ikke behov for å skrike mer,sa hun.Ikke ennå……
Så krøp hun opp på benken.Jeg kjente noe varmt over ansiktet,og kjente duften og fuktigheten av kjønnet hennes.
-Gjør det godt for meg,sa hun.
Jeg begynte å slikke henne begjærlig.Fant knoppen og slikket rett på den.
-Rolig nå! Ikke så voldsomt! Slikk rundt og stikk tungen inn så langt du kan.Og gjør som jeg sier,ellers får det konsekvenser…
Jeg måtte konsentrere meg kraftig,for jeg hadde ikke særlig god kontroll over hva jeg gjorde.Jeg brukte tungespissen forsiktig rundt kjønnsleppene hennes.Sirklet rundt knoppen og passet på å ikke komme for mye borti den.Jeg stakk tungen inn i henne og beveget den fram og tilbake.Passet på å ikke være for lenge på et sted.Hun beveget seg mer og mer over meg,og jeg fikk litt problemer med å følge med.Jeg kunne jo ikke vri på hodet.Villere og villere ble hun.Jeg fikk nesten ikke puste,for hun presset seg ned mot meg.
-Gjør det nåååå! ropte hun.
Jeg lot tungespissen vibrere rett mot knoppen hennes,og litt etter kjente jeg at hun stivnet til.Det rant safter inn i munnen min,og jeg svelget unna.Hun begynte å riste og skjelve,og hun grep tak i håret mitt så det kjentes ut som om hun kom til å rive det av meg.Hun kom…kraftig og lenge.Det kom nesten ikke en lyd fra henne,bare en dyp tone som varte lenge.
Så slappet hun av.Hun reiste seg opp fra ansiktet mitt like etter,og jeg tok et dypt åndedrag.Jeg hadde hatt store problemer med å få nok luft en stund,så det gjorde godt.
Den veldige kløen hade roet seg,så pulveret hadde nok mistet effekten til slutt.Eller det var jeg som var blitt følelseløs.
Nå tok hun bort bindet jeg hadde foran øynene.Det var bra at det ikke var så sterkt lys.Jeg blunket litt for å få blikket klart.Så så jeg henne.Hun var et fantastisk syn! Jeg husket hva hun hadde sagt om at hun hadde mye skinnklær,men jeg hadde trodd at det kanskje var mer vanlige plagg hun hadde ment.Hun hadde greid håret bakover og festet det i en stram knute i nakken.Hun hadde på seg lårstøvletter med fryktelig høye hæler,en skinnkjole som rakk helt til anklene,men med splitt på sidene som rakk nesten opp til hoftene.Kjolen hadde stropper over skuldrene så armene ville vært bare,men hun hadde også på seg
tynne,stramtsittende skinnhansker som rakk helt til skuldrene.Alt var glinsende svart i det dunkle lyset.
Hun tok en klut som lå der og tørket av meg i ansiktet.
-Du ble visst litt våt,ser det ut til,sa hun.
-Ja,ikke helt fritt,svarte jeg.
-Du lærer visst aldri,sa hun.
Jeg forstod ikke hva hun mente før hun nok en gang hugg fingrene inn i sidene mine.Jeg vrælte til.Nå husket jeg det selvsagt…
-JA! Herskerinne,jeg ble våt! Jeg ropte det mellom latteranfallene hun fremkalte.
-Du trenger litt ekstra påminnelse visst,sa hun alvorlig mens fingrene bearbeidet sidene mine og oppover ribbena.Jeg greide ikke å svare,bare lo og skrek om hverandre.
-Trenger ikke pisk for å straffe folk som er så kilne som deg,sa hun.Dette blir jo dobbelt så effektivt.Og du skal få din del,vær sikker.Hun smilte.
Hun satte på plass gagen igjen.
-Sånn.Nå blir det mer arbeidsro her….
Hun begynte å bevege på fingrene rett over meg,så jeg ble små-hysterisk før hun var borti i det hele.
-Nå skal jeg kile deg mer en du hadde trodd var mulig,sa hun og smilte søtt…..
Så satte hun i gang.Hun fant alle steder jeg var mest følsom,og holdt seg lenge der.Hun passet på å ikke være for lenge på et sted så jeg mistet følelsen.Jeg hylte stille i gagen….
Stadig vekk stoppet hun opp og onanerte meg til jeg var helt på grensen av orgasme.Men hun stoppet alltid i tide.Jeg prøvde å skjule at jeg nærmet meg,men hun var ikke lettlurt.Gang etter gang gjorde hun det.Jeg var så kåt at jeg var desperat.Å ligge slik uten å kunne bevege seg en millimeter og bli rundkilt og hisset opp sånn,var en utrolig følelse.Jeg hadde automatisk fulgt litt med på hvor mange ganger jeg var på randen av orgasme,men et sted mellom femti og hundre mistet jeg tellingen….
Hun kilte med fingrene,vibrator,fjær og forskjellige andre remedier.Det var u-utholdelig.Jeg orket ikke mer,men likevel…..jeg ville at det skulle fortsette…uendelig.
Jeg tror jeg overga meg på en måte.Aksepterte de intense følelsene som kroppen var utsatt for.Jeg så på henne mens hun plaget meg.Hun holdt øye med meg hele tiden for å se alle reaksjoner.Jeg visste at hun ville gi seg før det gikk for langt.Jeg hadde vel egentlig følelsen av at det hadde gått for langt for lenge siden,men det hadde jo ikke det.
Omsider stoppet hun torturen.Hun løsnet varsomt gagen og masserte kjevene mine litt.Så strøk hun meg forsiktig over håret flere ganger.
-Nå har du gledet meg,gutten min.Hun smilte til meg og bøyde seg ned og kysset meg på pannen.Jeg var redusert til et vrak der jeg lå.Hun tok nok engang tak i kuken min og begynte å onanere.
-Å nei!! Ikke mer nå,tenkte jeg!
-Vil du slippe mer,så vet du hva som må til,sa hun.
Denne gangen trengte jeg ikke å tenke meg om…..!
-Vær så snill kjære Herskerinne.Kan du være så snill å la meg få lov til å komme nå?
-Hvis du lover å være like flink å tiltale meg for ettertiden,så skal jeg la deg slippe å pines mer nå.Lover du?
-Ja,kjære Herskerinne.Jeg lover på ære og samvittighet.Jeg skal ikke glemme det.Vær så snill.
Hun så en stund på meg.Hun måtte se at jeg mente det.Hun måtte.
-Kanskje jeg skal velge å tro deg denne gangen,sa hun.
-Kjære Herskerinne,jeg skal være din slave så lenge du vil,bare du lar meg få lov til å komme nå.Jeg var livredd for at hun ikke godtok det jeg sa.
Hun sa ikke noe.Hun beveget hånden med rolige, faste tak.Hun runket meg langsomt.Jeg visste ikke om hun kom til å stoppe igjen eller ikke.Jeg kunne bare håpe….
Det bygget seg opp til noe som kom til å bli en voldsom orgasme.Det var ikke vanskelig å si på forhånd.Hun hadde ikke stoppet ennå.Nå satte orgasmen inn.Langsomt økte den i styrke.Dette ble noe som kom til å overgå det jeg hadde opplevd tidligere.Sæden begynte å renne nedover skaftet enda til før orgasmen hadde begynt å pumpe den ut.
Jeg var vanligvis stille under en vanlig orgasme,selv om den var kraftig.Nå var jeg ikke stille. -MMMMMMMAAAAAAAAAHH !!!!!!
Jeg kom så kraftig at jeg var sikker på å besvime.Det pumpet og pumpet.Det ble aldri tomt.
Jeg falt sammen,helt utslitt.Nå bare lå jeg der.Jeg var slapp og nummen i kroppen.Og tilfreds.Så tilfreds som jeg aldri hadde vært før.
kapittel 4
Jeg merket bare svakt at hun løsnet alle remmene.Hun tok langsomt og forsiktig armene mine ned.Masserte skuldrene mine.Jeg greide ikke å si eller gjøre noe ennå.Hun lirket armen sin under skulderen min og løftet meg litt opp.Så tok hun meg inntil seg og holdt rundt meg.
-Kom,sa hun.Prøv å reise deg opp og bli med meg.
Jeg fikk stavret meg på bena.De var ganske skjelvne.Hun hadde hele tiden armen rundt skulderen min og støttet meg.Jeg kom plutselig på noe.
-Tusen takk,kjære Herskerinne,sa jeg.
-Hysj,svarte hun.Du skal få slippe det akkurat nå.Du har min tillatelse.Du har vært flink,så nå kommer belønningen.
Jeg følte meg i lykkerus.
Hun fikk meg med opp trappen igjen.Jeg var fortsatt naken.Hun åpnet en dør,og geleidet meg inn på et stort bad.Hun skrudde på dusjen og kjente etter med hånden at temperaturen var passelig.Det antrekket hun hadde hatt på seg hadde hun tatt av seg mens jeg var i døs etter orgasmen.Nå gikk hun i en hvit kimono.Hun tok den av seg og fikk meg med inn i dusjen.Det var nydelig å la det varme vannet flomme over seg.Jeg stod der helt slapp og lot henne styre alt.Hun såpet meg inn og vasket hele meg med en myk klut.Jeg nøt det i fulle drag.
Jeg så på henne.Følte at jeg ville gjøre hva som helst for denne kvinnen.Hun hadde gjort meg til sin slave med hud og hår.For ikke å snakke om sinn…
Jeg ble omhyggelig vasket og tørket,og etter at hun hadde tørket seg selv,tok hun meg i armen og førte meg ut av badet og mot et annet rom.Vi kom inn på et koselig soverom med en diger dobbeltseng.Sengen stod ferdig oppreid.For et herlig syn!
Hun brettet den ene dynen til side og fikk meg til å legge meg ned.Hun la seg ved siden av meg og pakket den store dynen godt rundt oss begge to.Hun trakk meg tett inntil seg og fikk meg til å legge hodet mot brystet hennes.Jeg krøp sammen i fosterstilling og klemte meg mot henne.Hun holdt meg fast inntil seg og strøk meg varsomt over håret og ryggen.Jeg kjente varmen og tryggheten.Jeg var i himmelen nå.Øynene ble tunge som bly.Jeg ville ikke sovne,for jeg hadde det så godt nå.Men hun småkysset meg og strøk og koste med meg.Jeg klarte ikke å holde meg våken lenger.
Jeg tenkte like før jeg gled inn i søvnen;
-La ikke dette være en drøm…..
Så sovnet jeg……
Fortsettes…..

Legg igjen en kommentar