bind meg.knull meg. alle åtte..?

Denne novellen er vist 32704 ganger.

Det var 1996. Jeg var 20 år gammel og leken. Hadde få sperrer hva angikk moral og sex. Færre enn i dag. Jeg bodde i en by, sentralt i Europa. Langt fra hjemlandet.
Min beste venn på den tiden, Thomas og jeg satt på en cafè. Vi hang sammen støtt, vi to. Thomas var 30 den gangen. Ti erfarne og deilige år eldre enn meg. Jeg hadde respekt for Thomas. Samtidig som vi var kompiser og likestilte på mange områder. I den tiden vi hadde kjent hverandre, hadde vi av en eller annen grunn alltid veddet om alt. Småting. Han veddet på at damen foran oss i køen kom til å kjøpe franske pannekaker. Jeg veddet i mot. Trikken inn til byen er to minutter forsinket sa Thomas. Jeg veddet i mot. Den som tapte måtte gå barføtt en hel uke. Den som tapte måtte drikke melk utgått på datoen. Den som tapte måtte gå uten undertøy på konserten. Veddemålene forble uviktige spørsmål. Straffen for taperen, stadig skumlere. Stadig mer rettet mot kropp.
Så en dag veddet vi, igjen. Jeg husker ikke hva vi veddet om, men utfallet ble en kveld jeg aldri, aldri glemmer. Jeg husker bare at jeg tapte med glans. Thomas sa at denne gangen skulle jeg få svi. Han smilte lurt. Jaja.. tenkte jeg. Sikkert ikke noe ekstremt. Vi er da gode venner. Han vil meg ikke noe vondt.
Så kom kvelden og vi møttes på Zebra. En mørk og dampende cafè. Røyeloven var ikke kommet dit. Vi drakk litt vin og øl. Thomas spanderte en Irish coffee på meg, skålet og sa at straffen min skulle begynne etter konserten. Vi skulle på konsert med fire syngende damer fra fire forskjellige kontinenter. De var vakkert og jeg var lettere beruset. Thomas holdt rundt meg og slik holdt vi varmen, der i parken. Pakket inne av mennesker på alle kanter. Konserten var over og han tok meg i hånden og ledet meg ut på gaten.
Hvor går ferden nå.. Thomas fortalte meg at vi skulle hjem til han. Han bodde i et stort hus, der han hadde ett stort rom, som han leide. Jeg tror rommet var på 150 m2. Der hadde han en stor seng. Bord og stoler. Sofa og et lite salongbord. Skjønne, blafrende gardiner i de store vinduene.
Thomas og jeg hadde merkelig nok aldri vært noe mer enn venner. Hadde ikke kysset. Vennlige smask på kinnet og på munnen var alt. Nå var hele vår fortid plutselig ubetydelig. Det var en deilig og snodig stemning mellom oss. Han skrudde på stereoen på full guff og deilig musikk bølget ut i det store rommet. Han tente mange stearinlys. Nesten latterlig mange, husker jeg at jeg tenkte. Dette ser ut til å bli en finfin straff.. Thomas pratet nesten ikke. Han gikk nesten som om han hadde det travelt frem og tilbake. Tente stearinlys, sjekket musikken. Så kom han smilende mot meg. Ba meg bli med ham bort til sengen. Jeg fniste og lo og klarte ikke helt å skjønne hva han hadde planer om. Så sa han med nesten skremmende streng stemme, at jeg ikke skulle være redd. Alt som kommer til å skje i kveld, er nøye planlagt og om du noen gang i kveld ikke vil fortsette, skal du slippe dette i gulvet. Jeg kommer ikke til å la dine ord bety noe i kveld. Men slipper du dette i gulvet, stoppes alt opp. Han ga meg et hjerte. Det var et tungt hjerte av kobber. Jeg tok i mot og var med ett grav alvorlig. Jeg prøvde et spørrende smil, bare for å forsøke å finne tilbake til smilende Thomas, min venn. Den Thomas var borte. Jeg sto midt i et stort og kjølig rom, med fantastisk takhøyde og flagrende gardiner. Skyggene av gardinene danset i takt med stearinlysene. Jeg følte meg med ett som gardinene. Hengende uten fotfeste. Bevegelig men styrt av vinden.
Thomas tok hendene mine og sa at jeg ikke skulle være redd. Alle spørsmål jeg måtte ha underveis, skulle jeg selv besvare med et "det er ok". Så tok han det lange, nesten sorte håret mitt. strøk det bort fra ansiktet mitt. Jeg husker at jeg reagerte. Det var uvandt at han tok på meg. På den måten. Så bandt han et sort tørkle rundt øynene mine. Fra nå av prater vi ikke lenger. Han låt underlig og bestemt. Deilig mandig. Skremmende alvorlig. Jeg tviholdt på bronsehjertet han hadde gitt meg. Kjente at hodet mitt hadde klarnet litt, etter alkoholinntaket tidligere på kvelden.
Han strammet til og knyttet hardt bak meg. Tørkleet hadde en underlig duft. Eller var det Thomas jeg kjente?
Han strøk meg på kinnet og bakover i nakken. Jeg fikk gåsehud. Så begynte han å kle av meg. jeg var sjokkert. Men sa ikke et pip. Hadde da vært naken før. Jeg husket på at jeg på alle spørsmål skulle svare meg selv med "det er ok". Jeg sa til meg selv, om og om igjen; det er ok, det er ok, det er ok! Jeg begynte å skjønne at her dreide det seg om sex. Det hadde merkelig nok ikke gått opp for meg før nå. Thomas var en pen mann, men aldri hadde jeg vært inne på tanken om at vi kunne komme til å ha sex. Nå skulle det altså skje, tenkte jeg. Kule greier.. tenke 20 år gamle meg. Det kriblet i magen og jeg kunne godt tenke meg et lite knull nå, ja.
Musikken ble skrudd opp og jeg ble ledet bort til en seng. Eller var det et bord, med en madrass. Jeg vet ikke. Så ble jeg plassert på alle fire, oppå bordet. Jeg var ikledd et stk. tørkle foran øynene. Jeg kjente håret mitt kile meg langs midjen. Jeg kjente duften av Thomas. Han bandt hendene mine fast på underlig vis. Til dags dato vet jeg ikke hvordan jeg var bundet. Kjente bare at hendene mine hadde stramme bånd rundt håndleddene. Det samme rundt anklene. Jeg hadde det allright, der jeg sto. Husker at jeg var en tanke flau. Thomas hadde aldri sett meg så naken før. Langt mindre sett innsiden av lårene mine, rumpa mi eller fitten min. Jeg var kåt og spent, redd og merkverdig trygg. Alt på en gang.
Musikken ble skrudd høyere. Igjen. Jeg skvatt til og holdt på å miste taket på hjertet. Thomas var enda rundt meg. Hvem andre befant seg i rommet?
Jeg sto bundet, fast! Bakbena var spredt. Jeg følte meg flau og kåt. Uendelig blottet. Thomas strøk meg over ryggen, uten å si ett ord. Så kjente jeg flere hender. Jeg klarte ikke telle dem. Klamret meg til hjerte av bronse. Hjertet var varmt og klamt akkurat som meg selv. Jeg ville ikke slippe det. Ville ikke at dette skulle ta slutt. Jeg hadde klart å ikke lage en eneste lyd. Hendene var mange. Minst seks. De strøk meg på ryggen, innimellom lårene. Over brystene. Så skjedde det. Jeg kjente varmen fra noen som nærmet seg, bakfra. Hendene var over alt. Noen rev meg i håret. Dro hodet mitt bakover. Jeg hvinte og klynket. Baken min struttet i været. Så kom han inn i meg. Thomas?? Hvem var dette? Jeg hørte pusting. Vet ikke om det var min egen. Hodet mitt var tvunget bakover. Jeg kjente at jeg smilte. Aner ikke hvorfor. Hendene var over alt. Jeg kjente smaken av såpe. Fingre i munnen min. Jeg bet sammen og en mørk stemme laget et "ååhh". Jeg slapp opp og håpte på at fingrene ikke skulle forsvinne. Det gjorde de. Enda kjente jeg fremmed pikk. Fremmed pikk dasket meg på kinnet. Jeg prøvde å bevege hodet og munnen mot stangen som ertet meg i ansiktet. Uten suksess. Så kom den. Jeg kjente den store penisen i halsen og jeg kjente lette brekninger. Så trakk han seg ut. Jeg gispet etter luft. Etter mer pikk. Bak meg skjedde det ting. Den store penisen forsvant og jeg kjente to fingre pekende inn i fitten min. Sakte gled de inn. Presset oppover. Jeg kjente at jeg måtte tisse. Jeg kjente at jeg kom til å få orgasme. Noen slikket meg rundt anus. Jeg presset baken i været. Fingrene strøk meg på innsiden. Bestemt oppover. Jeg sprutet litt. Orgasme. I det jeg kom følte jeg ny pikk. Denne var slankere, litt lengre. Jeg kjente at dette var behagelig. Jeg var ikke så veldig vant til store saker der nede og slappet mer av med ett. Førstemann hadde vært i største laget. Den lange, slanke var ivrigere. Han støtte hardt og fort. Jeg var hundre prosent forfjamset. Kåt og ør. Jeg klarte ikke å tenke. Jeg ble knullet lenge av samme personen. Enda kjente jeg hender i nakken og i ansiktet. Jeg kysset noen jeg tror kan har vært Thomas. Jeg ble kysset intenst og deilig. Klappet og kløpet. Knullet. Ny pikk. Deilig. Orgasme. Hud og hender. Lepper. Kjente jeg var våt i ansiktet og jeg husket ikke at jeg hadde blitt våt. Konstaterte bare at jeg var våt og at det rant nedover haken og halsen min. Jeg hadde flere orgasmer. Eller en lang. Jeg vet ikke lenger hva som skjedde. Musikken var øredøvende. Klassisk. Karusellmusikk, som på tiwoli. Kanskje var det bare i hodet mitt. Så sto jeg igjen uten at noen var inni meg, eller utenpå. Det ble stille. Jeg sto igjen, enda på alle fire. Kjente meg missbrukt og øm. Deilig øm og ør. Merket at jeg hadde hatt orgasmer i fleng. Musikken ble dempet. Jeg turte ikke si noe. Visste ikke om jeg var alene i rommet. Det var stille..
Etter noen minutter som virket som en evighet, ble musikken slått av. Det luktet i rommet, av slukkede stearinlys. Jeg kjente at jeg var på gråten. Ikke nødvendigvis fordi jeg var trist eller hadde vondt.
Bindet foran øynene mine ble fjernet og jeg myste ut i rommet. Lystene i taket sto på. Det var lyst som i en gymsal. Thomas sto foran meg. Smilte som den gamle Thomas jeg kjente. Jeg kikket rundt meg. Merket at jeg var flau overfor Thomas. Jeg var naken. Han var fult påkledd. Han så forunderlig anstendig ut, til å ha hatt sex i så mange .. timer? Minutter? Jeg aner ikke hvor lang tid det var gått. Håret hans var fint og ryddig. Han hadde ikke tegn til tretthet i ansiktet.
Jeg skulle til å si noe, i det han hysjet på meg. Han holdt fingeren sin foran leppene mine. Det minnet meg om de fingrene som hadde lekt seg med leppene mine og tungen min, bare minutter tidligere.
Han fulgte meg ut på badet og sendte meg inn i dusjen. -dusj nå, lille pike.. Jeg håper du har hatt det fint. Du behøver ikke spørre meg om noe. Jeg kan ikke gi deg noen svar. Så forlot han rommet.
Jeg dusjet raskt og spratt ut igjen for å oppdage at det var begynt å bli lyst ute. Thomas lå i sengen sin. Han sov..
Jeg tuslet ut i den tomme gaten. Hodet var fult av alt og ingenting.
Hva var det som hadde skjedd??
Hadde jeg blitt knullet av ..hvor mange menn? Kjenner jeg disse? Var Thomas en av dem? Kom jeg til å møte dem igjen? Hvordan skulle jeg vite hvem … ??
Jeg stanset ved t-banekiosken. Kjøpte meg en pakke kjeks. Mannen i luken smilte til meg.
Inni meg spurte jeg ham "unnskyld, har du tatt meg bakfra i natt???"…
Det var mai, 1996. Klokken var halv åtte og fuglene kvitret intetanende.

Legg igjen en kommentar