Ble det for mye?

Denne novellen er vist 30315 ganger.

Tre dager i London er endelig over, og jeg står nå og venter på bagasjen min. Bagasjebåndet virker ikke, så alt må fraktes inn manuelt. Jeg setter meg ned og ser rundt på alle de som stresser rundt. Smiler litt for meg selv, og tenker de er noen små søte hodeløse høns. Hvorfor stresse? Det er fredag, og ja bagasjen er litt forsinket … men ikke verdens undergang?
Plutselig er det noe som fanger blikket mitt. En myndig, uniformert toller som det oser mann av. Jeg tenner nesten umiddelbart. Han står med ryggen til meg, men det er helt ok. Han ser trent ut under klærne, og jeg aner konturene av en sexy rumpe. I beltet ser jeg noe av et håndjern, og merker pusten øker litt. Tenk å bli kroppsvisitert av han der …
Brått rives jeg vekk fra tankene, da en fyr kjører kofferten sin over mine tær. Jeg roper etter han at det gikk fint, småirritert over hans manglende høflighet. Tolleren hører tydeligvis at jeg roper, fordi han snur seg og vi får øyekontakt. Intensiteten i blikket han gir, sender et støt gjennom kroppen. Et skikkelig sug kjennes i magen, og syndig tanke popper opp. Han kunne gladelig fått tatt meg! Jeg klarer ikke slippe blikket, og føler tiden står stille. Han er hot! Uniformen komplimenterer hele han. Myndig, sexy og utrolig opphissende. Noen snakker til han, så øyenkontakten brytes. Jeg kjenner nesten jeg blir litt trist. Skulle ønske jeg hadde mot nok til å gå opp til han. Jeg sukker litt, og snur meg for å se om kofferten har ankommet. Noe den har. Ensom står den på en tralle, og jeg lurer litt på hvor lenge jeg har stått og siklet på en ukjent toller …?
På vei ut til ankomsthallen, går jeg og sjekker mobilen for når neste flytog går. Av vane går jeg på grønt, da jeg ikke har benyttet meg av kvoten denne gangen heller. I det jeg er på tur til å runde den siste svingen, hører jeg en mann som sier «Unnskyld?» Jeg enser det nesten ikke, men fraværende snur jeg på hodet i retning stemmen. Jeg bråstopper, der står han. Tolleren som trollbandt meg for kort tid siden. Jeg kjenner jeg blir glovarm, og håper ikke rødmen vises i ansiktet. Jeg prøver å svare, men stemmen er borte. Han ber meg følge han inn på et rom, da bagasjen må gås gjennom. Jeg følger tafatt etter, hele kroppen responderer og jeg må konsentrere meg om å ikke se altfor kåt ut. Jeg kunne gjort hva som helst nå for å ha noe i kofferten jeg ikke burde ha. Hva som helst, hvis det kunne betyr at han måtte sjekke meg …
Han ber meg legge kofferten opp på en benk, åpne den. Jeg knoter meg låsen, hendene skjelver og jeg klarer ikke huske koden helt. Til slutt får jeg kontroll på tankene, og låsen åpnes. Jeg vipper opp lokket, og tenker samtidig jeg burde pakket klærne penere sammen. Ønsker ikke han skal tro jeg ikke er litt ordentlig. Han tar på seg hansker, ser på meg før han begynner å gå gjennom innholdet. Han spør også om jeg har noe jeg ikke burde ha der. Jeg svarer nei, og i det samme kommer en intens rødme. Det ser han godt, og spør på ny om det er noe i kofferten som ikke skal være der. Jeg flakker med blikket, og klarer omsider få stemmen i et hørbart leie. -Nei ingenting ulovlig. Jeg ønsket et hull kan åpne seg i gulvet så jeg kan forsvinne. Han nærmer seg faretruende den lille toalettmappen. Der hvor vibratoren ligger. Jeg kjenner håndflatene er svette, og munnen knusktørr. I det han løfter opp toalettmappen, lukker jeg øynene. Jeg vil ikke se på han når han åpner. Jeg hører glidelåsen, og trekker pusten litt ufrivillig. En djevelsk tanke kommer frem om at han kan bruke den på meg, men flauheten overtar kjapt.
-Er det denne du ikke ville jeg skulle se? Jeg åpner øynene, og ser han holder min vibrator i hendene. Ikke med fingrene, men det ligger godt inni hånden hans. Jeg kjenner nesten tårene kommer, senker blikket og nikker. -Se på meg! Han kommanderer meg, og jeg møter blikket hans. Jeg kjenner kroppen motarbeider meg, det sitrer overalt og musklene i underlivet jobber. Pusten er blitt tyngre og jeg biter meg i underleppa. Hans myndighet har tent hele meg. Han bare ser på meg, og jeg klarer ikke puste stille lengre. Han legger vibratoren tilbake i toalettmappen, og til min overraskelse putter han den i lommen på låret. Jeg gisper til litt, men klarer ikke si noe. Han pakker sammen kofferten min, og ber meg låse den. Jeg adlyder, mens tankene fosser rundt. Hvorfor tok han min vibrator? Når jeg løfter ned kofferten, og på tur til å gå, griper han tak i overarmen min. -Hvor har du tenkt deg? Jeg blir litt forvirret, og sier at jeg trodde han var ferdig. Han drar meg inntil seg og hvisker inn i øret mitt at han sjekke meg grundigere enn som så. Knærne mine svikter nesten, og jeg må holde tilbake et klynk. Han sier videre at jeg kan velge å følge med inn på bakrommet frivillig, eller påsatt håndjern. Jeg ser på han, først overrasket men så endrer blikket seg. Dette ser han og han smiler bredt. -Du liker tanken på håndjern tøs? Ordene treffer godt, og nå klarer jeg ikke lengre skjule hvor kåt jeg er. Jeg nikker til han, samtidig som pusten blir tyngre og mer ujevn. Han snur meg hardhendt rundt, og fanger opp begge armene lett. Lyden av håndjernene kombinert med det kalde stålet og at jeg ikke får løs hendene, gjør at jeg er våtere enn på lenge. Hele kroppen er våken og på, og det eneste jeg klarer å tenke på er han og hva han kan få gjøre med meg.
Inne på bakrommet presser han meg inn til veggen, samtidig som han sprer bena mine litt. Med en hånd holder han meg fast, og med den andre åpner han beltet og drar det ut. Knepper opp buksen og drar den uforsiktig ned. Jeg prøver å be han stoppe, men han ber meg om å holde kjeft. Tar tak i håret mitt og drar hodet bakover. -Lager du en lyd til, vil du angre! Jeg skvetter litt til, og kjenner på en liten frykt. Med buksene rundt anklene, river han av trusen min. Og stikker hånden inn mellom bena mine. -Fy faen du er våt! Med to fingre sprer han leppene mine og lar de gli frem og tilbake langs spalten. Når han treffer klitorisen, klemmer han fingrene rundt den. Jeg stønner til, og kjenner jeg vil komme raskt. Han presser meg hardere inn til veggen og hysjer på meg. Noe som gjør meg bare enda kåtere. Rett før jeg kommer, drar han fingrene til seg og jeg stønner lavt nei. Ber han fortsette. Innen jeg får sagt ferdig ordene, gir han meg et hardt klask på rumpa, samtidig som han andre hånd farer opp og legges på munnen min. Kroppen går i spenn og jeg stønner høyt inni hånden. Et nytt smekk, flere smekk … og jeg klarer ikke stå stille. Knærne svikter etter det siste slaget og han fanger meg opp. Alle slagene har fått meg enda våtere. Han nærmest bærer meg bort til en benk og stiller meg foran den. Jeg rekker å konkludere med at den har en perfekt høyde, før jeg presses forover. I 90 graders vinkel har han full tilgang. Han ber meg ligge helt stille, ikke si et ord. Det blir først stille, men så hører jeg en glidelås. Jeg vet ikke om det er den i min toalettmappe eller fra hans bukse. Ikke klarer jeg å bestemme meg for hva jeg ønsker mest. Når jeg tror noe skal skje, hører jeg en annen lyd. Som et slags stoff som blir revet av. Jeg prøver å snu meg men kjenner et kraftig smekk som advarsel. -Ikke snu deg! Jeg klarte nesten å holde stønnet inne, men noe lyd kom ut. Han ber meg lukke øynene og løftet hode. Lydig gjør jeg som han sier. Før jeg rekker å protestere, har han festet gaffatape over munnen min. Jeg ser på han overrasket og han smiler bredt. -Nå blir du stille!
Uten mulighet til å si noe, ligger jeg der og kjenner på en ukjent følelse. En følelse av å ikke ha kontroll, være underkastet noen. Før jeg klarer å reagere på erkjennelsen, blir vibratoren kjørt inn og satt på full styrke. Kroppen spenner seg og jeg prøver å reise meg opp. Men med sterk hånd holdes jeg nede, mens den andre hånden knuller meg hardt med vibratoren. Avmakten må vike for en heftig og lang orgasme. Kroppen skjelver og jeg prøver å stønne som jeg pleier, men klarer ikke. Hindringen gjør orgasmen enda mer intens. Jeg vrir meg rundt og fanget blikket hans, og ser hvor mye dette har tent han. Han stopper vibratoren og lar meg få tilbake pusten litt. Han stryker meg over rumpa, og smekker til. Denne gangene hardere enn tidligere. Det føles ut som om huden brenner. Nå åpnes hans buksesmekken sin, og jeg føler en intens glede over å kjenne han inni meg. Forsiktig, frustrerende forsiktig presser han pikken sin inn. Jeg prøver å presse meg mot han, men han holder meg hardt fast mot benken. Endelig er han helt inne, og musklene mine klemmer hardt rundt han. Jeg hører han liker det på pusten hans, og det gleder meg. I rolig tempo, støter han hardt inn og ut og jeg merker jeg vil klare en orgasme til hvis han fortsetter på denne måten. Lenge står han med det samme tempoet, og jeg ligger mer og mer urolig. Så øker han tempoet, og han holder meg enda hardere ned. Jeg klarer ikke bevege meg en millimeter. Han kjører meg hardere og hardere, nesten på grensen til at det gjør vondt. Men jo hardere han gjør det jo mer bygger orgasmen seg opp. Som en eksplosjon kommer jeg. Jeg kjenner jeg også spruter litt, det renner nedover bena og jeg hyler bak tapen. Jeg prøver febrilsk å få løs armene, få han til å stoppe, men han kjører på. Når toppen er nådd, og jeg ligger og skjelver, kjenner jeg han kommer. Støtvis fyller han opp meg med varm væske. Når han endelig stopper, ligger jeg der, og fryser og svetter om hverandre. Tårene triller i ren ekstase og kroppen ligger helt utmattet ned på benken. Han trekker seg ut, og jeg kjenner nå enda mer som renner nedover bena. Forsiktig reiser han meg opp, og løsner håndjernene. Enda mer forsiktig fjerner han tapen. Jeg bare ser på han, helt fortapt i hans maskulinitet og råskap. Han gir meg en liten bunke servietter og sier jeg kanskje trenger litt tørk. Jeg smiler litt flaut, og tørker nedover bena. Ser på en ødelagt truse som ligger på gulvet og drar på meg buksen. Trusen plukker jeg med meg, og lar meg noe motvillig føre tilbake til kofferten. Jeg ser på han, ønsker han skal si noe som kan gi et løfte om mer kontakt. Men han bare ser på meg og sier er jeg er fri til å gå. Skuffet, men også veldig tilfreds tar jeg kofferten min og går. Ute i ankomsthallen slår det meg hva som nettopp hadde skjedd. Jeg smiler varmt, og kjenner på følelsen av et underliv som fikk kjørt seg litt.
Når endelig på flytoget, setter jeg meg ved vinduet og hviler hodet inn mot glasset. Lukker øynene, smiler og ser for meg det som nettopp skjedde. Jeg merker noen setter seg ved siden av meg, men løfter ikke blikket for å sjekke hvem. Etter en del minutt, hører jeg en stemme hviske meg i øret …. -Ble det for mye?

Legg igjen en kommentar