Bli med på rommet?

Denne novellen er vist 46220 ganger.

Da jeg var rundt 25 år gikk jeg ofte ut på byen. Som regel sammen med kamerater, men noen ganger likte jeg å gå ut alene. Da fikk jeg sitte i fred å analysere menneskene rundt meg. Dette er en vane jeg fremdeles praktiserer.

Denne kvelden satt jeg og så på damene som gikk forbi meg. Jeg var stein kåt, og var nødt til å få meg noe fitte før det klikket for meg. Ikke hadde jeg så mye penger på meg heller, så jeg måtte sitte og spare på halvliteren min.

Lengre borte i lokalet satt en eldre mann sammen med en annen mann. Han satt og stirret på meg, og jeg syntes et lite øyeblikk at det var litt ubehagelig før det hele gled over. Jeg ble sittende noen timer til og ble stadig fullere. Enda hadde jeg ikke funnet en dame jeg ville prøve meg på.

«Hei, har du fyr? Har du kanskje lyst å komme bort til bordet vårt?». Jeg snudde meg og så at det var den samme karen som hadde stirret på meg tidligere på kvelden. Mannen sto der i dress, og virket som en hyggelig slank mann. Jeg kan tenke meg han var omtrent 55 år gammel.

Jeg så på han, tittet bort på bordet hvor kameraten hans satt. Jeg nikket med hodet, og reiste meg fra barkrakken, og fulgte etter han gjennom lokalet. Jeg satte meg ned ved siden av kameraten, og presenterte meg. Kameraten var omtrent like gammel som han andre, og her var det også dress det gikk i.

Jeg fikk vite at de var på en forretningsreise, og at de arbeidet for et stort firma i Oslo. Navn kan jeg ikke nevne, men det er kjent for de fleste her i Norge skulle jeg tro.

De fikk vite at jeg hadde lite med penger, og det var selvfølgelig ikke noe problem. De spanderte alt sammen på meg, og kjøpte til og med nye sigaretter til meg. Innerst inne visste jeg vel hva som var i ferd med å skje. Selv hadde jeg aldri vært med en mann før, men jeg kjente at jeg ble jævlig kåt av tanken.

«Det begynner å bli sent, ser ut som at de stenger nå» sa han ene plutselig til meg. Jeg var full, og så meg rundt i lokalet. Lyset var blitt slått på, og folk hadde begynt å gå ut. «Har du kanskje lyst å drikke litt mer på hotellet hvor vi bor?». Jeg tenkte kjapt igjennom opplegget i min rusede tilstand, og svarte ja til å bli med dem på hotellet.

Vi tok heisen opp i den rette etasje, og snart vi var kommet oss inn på et rom. Jeg følte meg litt utilpass, men satte meg ned i sofa som sto midt i rommet. Det var visst en suite, og rommet var kjempestort. Døren inn til soverommet stå på gløtt borte i det ene hjørnet.

Han som hadde bedt meg bort til bordet fortale at han het Erik, og han andre het Lars. Jeg ble bedt om å sette meg ned, og tok i mot en flaske øl fra Erik. Erik og Lars satte seg så ned på hver sin side av meg slik at jeg satt i midten. «Du har kanskje skjønt hvorfor vi ville ha det med?» spurte Erik, og la en hånd på låret mitt. Lars la også hånden sin på det andre låret mitt. Med to menn som strøk meg oppetter lårene satt jeg stiv i sofaen.

«Altså, jeg har aldri gjort noe som dette før. Jeg vil ha litt penger for dette, og jeg vil ikke gjøre noe. Dere får gjøre som dere vil til jeg sier jeg ikke vil mer».

Jeg så forsiktig opp på dem. Vi ble enige om at jeg skulle få tusen kroner hver av dem, og at jeg ikke skulle gjøre noe. De skulle få holde på slik de ville med meg.

De ba meg om å kle av meg alle klærne. Lydig reiste jeg meg forsiktig opp og kledde av meg alle klærne mine. Pip naken satte jeg meg ned i sofaen igjen, fremdeles i midten. Erik grep forsiktig rundt den stive kuken min, og begynte å runke meg med faste grep. Saftene fra kukhodet mitt piplet over, og gled nedover den lange kukstammen min. Jeg ristet av vellyst, og enda bedre ble det da Lars bøyde seg over meg, og tok kuken min i munnen sin. Erik sine hender lekte og strøk ballene mine, mens Lars sugde den store kuken min.

Erik grep inn, og ba meg om å gå ut på gulvet og stille meg med ryggen til. Jeg gjorde som jeg fikk beskjed om, og reiste meg opp fra sofaen. Den store kuken min disset der jeg gikk ut på gulvet foran dem, og stilte meg med ryggen til.

«Gå ned på alle fire, sprik med lårene dine. Jeg vil se rumpen din».

Jeg gikk ned på kne, satte hendene foran meg og stilte meg opp på alle fire. Lars og Erik reiste seg fra sofaen, og bak meg kunne jeg høre klærne deres falle av og ned på gulvet. Jeg tror det var Erik som satte seg ned rett bak meg. To hender spredde mine rumpeballer, og en våt tunge begynte å slikke meg i rumpehullet. Fy faen så deilig det var, og jeg ble bare enda mer kåt og stiv.

«Nå kan det kanskje bli litt kaldt, men det er bare litt krem» hørte jeg en bak meg si. Jeg kjente et par fingre som forsiktig smurte meg inn med vaselin. «Fingerpul han» hørte jeg Lars si. Erik sin ene finger sluttet å smøre, og fingeren begynte å massere hullet mitt. En finger trykket mot åpningen min, og jeg holdt på å bli spinn vill.

Fingeren presset på, og jeg kjente hvordan en finger sakte åpnet meg opp, og gled inn i rumpen min. Erik lot fingeren sin gli sakte inn i meg, og jeg kjente hvordan musklene strammet rundt fingeren der jeg fikk den lengre og lengre inn i meg. Det var som om det svidde litt, og like godt som vondt.

Erik brukte lang tid på å stikke den helt inn i meg før han sakte dro den ut igjen. Han presset mot hullet mitt, og litt fortere denne gangen presset han en finger opp i meg igjen. «Å ja du er så trang og deilig» sa Erik. «Det skal bli så deilig å knulle deg» fortsatte han å si. Erik satte opp tempoet, og fingerpulte meg fortere og fortere.

Erik stoppet opp, og lot Lars legge seg ned litt foran meg slik at han kunne suge kuken min mens Erik brukte fingeren sin på meg. Jeg kjente Lars sin varme munn sluke kuken min før jeg kjente at Erik prøvde å presse to fingre inn i meg. Det gjorde litt vondt, men jeg bet tennene sammen og nøt sugingen til Lars.

Erik stoppet igjen, og han ba meg om å stå stille, og bøye meg litt mer forover. Jeg kjente at Erik nærmet seg bak meg, og hans ene hånd grep tak i min venstre hofte mens hans spredde rumpeballene mine med den andre hånden sin. Jeg kjente noe fremmed bak der presse mot åpningen min bak der.

«Prøv å slappe av, så skal nok dette gå fint» stønnet Erik bak meg. Jeg prøvde å slappe av, og kjente kukhodet hans presse seg inn i rumpen min. Han gled lengre inn i meg, og fylle hele meg. «Så ja, slapp av nå, så skal du se at det blir godt».

Jeg kjente Erik feste den andre hånden sin på min ledige hofte, og han trakk meg inntil seg. Jeg kjente den stive kuken hans gli helt i bunn av meg, og hele meg var full av stiv kuk. Erik trakk seg forsiktig ut igjen, før han presset seg inn igjen i rumpen min. Hele tiden holdt han meg fast, mens han forsiktig satte opp tempoet.

«Ja pul han. Han har godt av å få litt stiv kuk i seg. Jeg vil også pule han når du er ferdig med han. Han skal faen få smake min kukk også» hørte jeg Lars si.

Erik satte opp tempoet nå, og knullet meg fort og hardt. Jeg kjente hvordan kuken hans vokste rett før han sprutet meg langt inn i rumpen. Han presset kuken sin helt inn i meg, og holdt meg fast tett inntil seg mens han tømte seg i meg. Erik trakk seg ut, og satte seg ned på gulvet ved siden av meg. «Fy faen du er verdt hver eneste krone» sa Erik, og blinket til meg.

«Jeg vil også knulle han» sa Lars. «Jeg vil ha deg inn på soverommet. Sett deg på kne ved sengekanten, og len deg opp i sengen.
Jeg gjorde som jeg fikk beskjed om. Jeg gikk ned på kne, spredde beina lit, og la overkroppen min over sengen. Jeg hørte Lars komme inn, og han gikk ned på kne rett bak meg. «Nå skal du få mer kuk i deg» sa Lars. Jeg kjente han brukte begge hendene sine til å spre skinkene mine. Han styrte kuken sin mot åpningen min. Lars var litt større enn Erik, og det store hodet hans ble presset inn i meg. Den store kuken hans gled fort opp i meg, og Lars grep rundt meg mens han knullet meg.

Kroppen hans klasket mot rumpen min, og den store kuken hans åpnet rumpen min opp for andre gang denne dagen. For andre gang ble jeg knullet, og Lars kom ikke lenge etter. Han la kroppen sin over meg, og holdt meg nede mens han sprutet sæden sin inn i meg. Han trakk seg ut, og jeg sto på alle fire nypult og fin.

Jeg var ør i hodet, og det gikk litt rundt i hodet mitt. Ikke på grunn av alkoholen jeg hadde drukket, men fordi jeg hadde blitt knullet av en mann for første gang i mitt liv.

Heldigvis var disse to ofte på besøk i byen min, så jeg traff dem flere ganger. Men det får bli en annen gang jeg forteller om en annen episode jeg hadde med dem

Legg igjen en kommentar