Blind date

Denne novellen er vist 5789 ganger.

Hun satt og tegnet på vinduet med fingeren. Fulgte regndråpene som rant nedover på utsiden. Fulgte flere av dem samtidig. De ble presset raskt nedover ettersom toget skjøt fart.

Hun var på vei til en blind date. Hadde ikke sagt at hun måtte ta toget. Latt som om hun bodde i samme byen som ham. De visste ikke noe om hvordan den andre så ut. Møtte hverandre gjennom en chattekanal på nettet og hadde bestemt treff. Kanskje litt vel fort, tenkte hun nå.

Burde hatt blitt bedre kjent først. De hadde snakket sammen om mange ting, hadde kjent etter…. Og nå var hun på vei til ham.

De skulle møtes på et bestemt hjørne og spise lunsj sammen.

Hun så ham på langt hold, og han så henne…. Hun smilte der hun gikk. Så morsomt egentlig. Bare gå fremover mot ham i langsomt, vuggende tempo og vite at de traff hverandre nå snart. Ville stå ansikt til ansikt om litt. Sendte ham en lav vinking med den ene hånden.

Hun så allerede på avstand at han var flott. Akkurat sånn passe deilig og tøff. Ikke så høy, men maskulin og sterk. Hun kunne ikke la være å smile… og de siste 15-20 meterne gled hun inn mot ham.

Hans underfundige brunspettede øyne så på henne over bordet. Gransket henne ertelystent. Knærne deres kom borti hverandre og det gikk elektriske støt gjennom henne hver gang. De bestilte hver sin salat. Han med ost og skinke og hun med skalldyr. Som den naturligste ting i verden hevet hun gaffelen mot ham med litt av sin mat og matet ham, som om de hadde kjent hverandre lenge……

Tiden for av sted. Han foreslo at de skulle gå en tur. Ville holde rundt livet hennes. Og hun kjente at hun ville være litt nærmere enn hun kom ved bordet.

De gikk gjennom parken som var like ved. Stoppet på en av stiene. Han dro henne inntil seg og kysset henne hardt og voldsomt så hun snappet etter pusten. Hun besvarte kysset på samme krevende måte. De hvilte pannene mot hverandre og sto helt stille. Han sa med lav stemme.

”Dette var rart. Så fort det gikk å bli kjent. Blir du sur hvis jeg sier at jeg er …….kåt på deg?”
Hun svarte at han vel for lengst hadde kjent hvilken effekt han hadde på henne.

Han satte de ertelystne øynene rett i hennes igjen og sa: ”Jeg har lyst! NÅ! Egentlig kunne jeg tenkt meg og dradd deg med bak buskene der borte og elsket med deg”. Han nikket i retning av noen store rododendronbusker som vokste like ved. Hun lo og sa at der ville de sikkert bli oppdaget av alle som gikk tur. De var jo midt i sentrum og mange gikk gjennom parken hver dag, enten hastende gjennom på vei til noe, eller slentrende som dem, ikke på vei noe sted. ”Hadde du likt det?” spurte han, ”at noen kanskje så oss?” Hun lo til svar. ”Hadde ikke gjort noe det hvis vi var kåte nok”, svarte hun. Mente hun det? Hadde aldri tenkt over det før. De var i full gang med en vill og deilig flørt. ”Vi kan vel i hvert fall sette oss på benken der borte”, sa han og nikket mot rododendron igjen, hvor det også sto en benk. Hun nikket til svar og like etter satt de på benken og nikysset som to tenåringer.

De tok ansiktet til hverandre i hendene annenhver gang og så hverandre dypt inn i øynene uten å si noe. Bare så.

Plutselig reiste han seg og sa: ”Kom!”

Hun følte at han nesten nappet henne med seg. Holdt hånden hans hardt og lot ham styre skrittene. De sto plutselig ved Konserthuset. ”Kom!, sa han igjen, ”vi går på Stenersenmuseet”. Undrende fulgte hun etter.

Det var få mennesker der og mange mørke kroker. Det skulle åpnes en ny utstilling samme kveld og det gikk noen få mennesker rundt og kommenterte bilder. De så på hverandre igjen og begge hadde lyst til å kysse mer. I den dempede belysningen gjorde de det flere ganger. Med ett hørtes en stemme henvendt til dem, at det var installasjoner utstilt nede i underetasjene også. Og de gikk videre. Ned trapper, inn i mørke eller lite opplyste rom med lysbilder som slo seg av og på, små høytalere som kom med lyder av alle slag, fra pussing med sandpapir, til lyden av skritt som gikk over grener som knakk. I ett rom var det en motorsag som kom og gikk.

Ett rom var ganske mørkt og de tittet inn. Ingenting – helt tomt! Bare et brannslukningsapparat! ”Kom”, sa han igjen. Hun begynte å venne seg til det ordet fra ham! De sto i et rom som bare fikk sparsomt lys gjennom døråpningen fra rommet utenfor. De hadde bare hverandre og se på nå. Det var bilder og installasjoner gode nok!

Han lette under kjolen hennes med ivrige hender og hun lot det skje. Lot hendene hans gli oppover stay-ups’enes kant og lirket seg inn under trusekanten på begge lårene samtidig. Plutselig hadde han en finger inni henne og hun ble nesten flau over hvor våt hun var. Han kysset henne igjen. ”Deilige, våte jenta mi!” Hun snek seg til å kjenne utenpå gylfen hans. Det rykket til i henne.” En velutstyrt, voksen mann”, tenkte hun. Hun lot det stå til. Hun kunne også ta på frukten hvis hun ville. Lirket opp beltespennet og knappen og dro langsomt ned glidelåsen og stakk en hånd innenfor. ”Mmmmmm……;” sa hun lavt da hun kjente omrisset av lemmet hans. Det pulserte i hånden hennes og kjentes varmt og villig ut. Intuitivt bøyde hun seg kjapt ned, dro ned kanten på boxeren hans og lot en lett tungespiss leke litt med tuppen. Den lå godt innpakket i forhuden som en forundringspakke som bare ventet på at en overrasket hånd skulle åpne. ”Så flott du er”, hvisket hun med lengsel i stemmen, mens hun dro forhuden tilbake og blottet et kneisende hode.

”Du,” sa han, ”det kommer sikkert ingen her!”

Hun smilte lurt opp mot ham. ”Du bruker å gå hit med dine dater altså?” Han bedyret at det faktisk var aller først gang han var akkurat der. Hun tenkte hva hun ville om den saken!

Han skjøv henne mykt inntil veggen og masserte utenpå brystene hennes. Dro ned stroppen på kjolen og bh’en, skjøv bh’en helt ned under brystet og sugde på brystvorten hennes til den knoppet seg som et lite stikkelsbær. Men det var verken surt eller stikkende, bare utrolig pirrende. Hun kjente at det knøt seg varmt og velkjent i den allerede våte sprekken. Hun ville ha ham. Her og nå. Fort! Fort! Før noen av dem helt rakk å registrere hva som skjedde hadde han revet av henne trusene, løftet benet hennes opp så det hvilte rundt livet hans og han støtte fast og rullende inn i henne. Holdt rundt livet hennes og lot henne bølgende gli med i hver bevegelse. Dette var himmelen på jord.

Tid og rom opphørte. Det var bare de to som jagde av gårde som en deilig sammensmeltet tornado. Hun observerte lyden av dem. Det var vått, utrolig vått og han mumlet inn i håret hennes. ”Du er så utrolig deilig og trang!” ”Klarer snart ikke å holde igjen!”. Hun sa med grøtet, dyp stemme:” Bare kom når du vil. Det er deilig å kjenne når du kommer”.

Øyeblikket etter tømte han hele champagneladningen sin i henne. Idet det skjedde åpnet hun øynene og så på ham. Holdt blikket hans fast idet det gikk for ham. Og så kom hun selv. Eksploderte i et klimaks som gjorde at hun trengte all den støtte hun kunne få fra ham ved at han holdt kroppen hennes fast.

Benet hennes hvilte fortsatt rundt livet hans og han løftet det forsiktig ned på gulvet. De klamret seg til hverandre. Det var da hun åpnet øynene igjen og fikk øye på brannslukningsapparatet. Hun begynte og le klingende og sa at det der var nok plassert der med vilje. De glemte bare å bruke det!

Han rakte henne trusene hennes mens han kysset henne og hun trakk dem på mens han kysset på halsen hennes.

Han så lenge på henne og sa:” Da du kom gående mot ista, visste jeg at jeg ikke ville gi meg noen gang, før jeg hadde deg! Men jeg hadde ikke planlagt noe!”

Hun smilte mot ham og sa:”Helt sikker?!”

Hun ba ham om å gå foran opp trappene som en gentleman så han ikke kikket under kjolen!

De holdt tett rundt hverandre da de seilte forbi billettdamen. Hun så etter dem og trakk på smilebåndet.. Tenkte nok sitt da hun så kjolekanten som satt fast i trusene på damen som gikk ut!

Legg igjen en kommentar