Borte bra, men hjemturen best !!!

Denne novellen er vist 6907 ganger.

Det hadde vert en hyggelig, men slitsom helg, og nå gledet jeg meg til å komme hjem.
Satt i bilen på kaia i Hirtshals og ventet på å kjøre ombord, resten av gjengen var ute å luftet seg langs bryggene. Jentetur til Danmark kan være veldig hyggelig, men det er alltid deilig og komme hjem.

Tankene mine er allerede hjemme og jeg lurer veldig på om han dukker opp i kveld når jeg kommer hjem. Ingen av jentene vet at jeg har fått meg en venn, det er veldig nytt, og jeg har ikke villet fortelle det til noen ennå. Vil ha denne flotte mannen for meg selv en stund til og er nettopp separert så alle vil nok tenke sitt…….

«Hei , sitter du her å sover? Nå kan vi kjøre om bord, fort deg da, de har begynt å kjøre foran oss»
babler de i kor, idet de setter seg inn i bilen. Det er kaos på ferga denne søndagen, halve sør Norge har visst vært i Danmark denne helga, men jeg får da kjørt ombord til slutt og vi kan gå opp for å finne et sted å sitte.

«Vi finner en plass i baren » sier Hilde «det er jo noen som ikke skal kjøre hjem»
Jeg sukker litt for meg selv og lover meg at neste gang skal noen andre få kjøre.

Det er kaos oppover i trappene og når vi kommer opp på 5. dekk kryr det av folk overalt.
Kan ikke helt skjønne hvordan alle kan få et sted å sitte, det er jo folk over alt. Tusler videre opp i baren for å se om noen av de andre jentene har klart å finne et bord til oss.
Får øye på Hilde og Nina i det jeg kommer inn, de andre to kommer rett bak meg.
Vi har fått oss en grei plass å sitte, tenker jeg, idet jeg ser mange folk stresser forbi oss for å se om de er like heldige.

Båten kommer seg av gårde 15 min. for sent og endelig ar vi på vei hjem igjen. Jøss som jeg gleder meg til å treffe ham igjen, ok det er bare en helg, men lenge nok for meg.
Har nok ikke vært helt meg selv hele turen, men tror ingen har merket det, de har hatt nok med å shoppe og shoppe litt til.

«Jeg går å kjøper meg en kopp kaffe» sier jeg etter en stund » noen som vil ha noe ?»

Det tar akkurat to minutter så har alle sagt hva de vil ha og ombestemt seg et par ganger.
Stiller meg i en uendelig kø og tenker for meg selv at jeg har flaks hvis jeg får kaffe før vi er fremme..

«Hei lille venn» hører jeg plutselig bak meg.. Hjertet begynner straks å banke vilt, får nesten ikke puste. Nei det kan ikke være sant, jeg hører sikkert feil tenker jeg, mens hjertet mitt fortsetter i vill galopp. Men det kan da ikke være flere i denne verden med den sexy stemmen og som kaller meg «lille venn»

«jeg kunne ikke vente lenger» hvisker han i øret mitt.

Jeg tør ikke snu meg, fantasien min spiller meg et stort puss, eller…?

«Møt meg på lugar 8021 om en halv time» fortsetter han inn i øret mitt., jeg må bare se, tenker jeg, det må være meg han snakker til, jeg kan ikke ta så feil. Plutselig får jeg en nøkkel stukken inn i hånden min og vet ikke helt hva jeg skal gjøre. Jeg snur meg veldig sakte, er redd for at fantasien min har lurt meg. Men han er ikke bak meg lenger. Ser ryggen hans i folkemengden, idet han er på vei ut av baren.

Det må være han, men hvordan i svarte har han… ??

Blir stående der helt forfjamsa, drømte jeg? Nei, jeg har da virkelig en nøkkel i hånda.
Nøkkelen til lugar 8021 skinner mot meg og jeg skal være der om en halv time.

Endelig blir det min tur og jeg får stablet alt på et brett og tar det med til bordet, der de andre venter. Praten er livlig rundt bordet og godt er det, så ser de ikke hvor utafor jeg er. Tankene mine jobber på høygir, hvordan skal jeg klare å forsvinne for en stund ?
Så hører jeg plutselig at de diskuterer alt de har handlet og alle har fått med seg det de trenger, og litt til. De er alle glade til tross for kaoset, jeg og. Det er nemlig her muligheten min ligger for å bli borte en stund..

«Men jeg må handle litt til» sier jeg idet jeg reiser meg og forsvinner før noen rekker å si
de vil være med.

Oppe på 8. dekk blir jeg stående og kikke meg rundt, hvor skal jeg nå tro, hva gjør jeg nå?
Har ennå litt tid på meg så jeg går ut for å trekke pusten og samle meg litt. Jeg kan ikke helt tro det som skjedde i baren, men jeg har jo vitterlig en nøkkel i handa. Kikker ned på nøkkelen i handa som skjelver lett, hele jeg skjelver faktisk. Hjertet mitt slår ennå voldsomt, så jeg trekker pusten dypt et par ganger og går inn for å finne lugaren.

Så står jeg her da, lugar 8021 er rett foran meg, trekker pusten dypt før jeg setter nøkkelen i døra. Puffer døra opp og titter inn, ingen, det er ingen der… Bare en knøtt liten lugar med ingen i, det er ikke antydning til at noen har vert her heller.
Synker ned på senga og kjenner at tårene truer med å komme, hvem det enn er som tuller med meg, så er dette en dårlig spøk. Sitter sånn med hodet støttet i hendene og banner stille for meg selv «faen, faen, faen, dette var dårlig gjort»

«Hei lille venn, venter du på meg» hører jeg plutselig og titter opp.

«Du er her» får jeg stotret frem «men hvordan, hvorfor er du her»

«Orket ikke vente til kvelden, så jeg fikk en vill ide og ville overaske deg», «Svippturer er flotte saker» flirer han.

Reiser meg opp fra sengen og gir ham et langt kyss, som han besvarer villig.
Er det noe han kan, så er det å kysse på både den ene og den andre måten.

«La meg se på deg, hele deg» sier han og begynner å kle av meg.

Han kler av meg så fort at jeg ikke rekker å protestere en gang, men hvorfor skulle jeg det da.

«Jeg har savnet deg og den deilige kroppen din, helt siden du reiste» visker han idet han drar av meg trusa. Står der helt naken og han bare kikker og smiler lurt….

«Jeg har en liten plan for deg» sier han så og finner frem noen silkebånd fra bagen han har med seg. Han tar ned overkøya og løfter armene mine opp og binder de fast til den.
Bena sprer han litt fra hverandre og binder dem fast til den nederste køya.

«Sånn nå har jeg deg slik jeg vill, naken og bundet slik at du kun kan ta imot det jeg vil gi deg uten å kunne gi igjen»

Han kommer bort til meg og begynner å stryke meg over håret , bøyer seg så ned og gir meg små lette kyss i nakken. Kroppen min reagerer med en gang og jeg ser brystene mine knopper seg av forventning. Jeg kan ikke annet enn å stå der å ta imot, hendene hans er myke og varme der de beveger seg nedover armene mine. De stopper litt opp før de fortsetter nedover på siden av brystene mine, tommelen rører så vidt brystvortene før han beveger seg opp igjen.
Små kyss hagler over fjeset og halsen min og jeg kjenner at det begynner å krible mellom bena mine. En deilig varm følelse, og jeg begynner å bli kåt, veldig kåt, og forventningsfull, denne mannen overrasker meg stadig vekk.

Har store problemer med å stå rolig, har så inderlig lyst å ta på ham også, men jeg sitter bom fast. Han bare står der og lar hendene sine utforske kroppen min, akkurat som han vil huske alt. Armer, mage, hofter, lår, rygg, alt får kjenne hans lette berøring. Plutselig bøyer han seg ned og tar det ene brystet mitt i munnen, han suger i seg brystvorten min til det nesten gjør vondt. Men det er ikke vondt, bare så vanvittig deilig tenker jeg idet han flytter seg over til det andre og gir det andre brystet samme behandling.

Hendene hans har vandret videre på sin oppdagelses ferd og deilige hender beveger seg nå på innsiden av lårene mine.

«Du er våt, veldig våt» visker han og stikker forsiktig en finger inn i meg.

Jeg kan kjenne selv at noen dråper av saftene mine er på vei nedover låra. Han tar ut fingeren igjen for å vise meg.

«Kan jeg smake litt på deg» sier han samtidig som han slikker fingeren som har vært inne i meg.

«Ja vennen, du kan smake på meg og gjerne spise meg opp også» stønner jeg idet han setter seg på kne foran meg.

Kroppen min sitrer av spenning og kåtskap, herregud så deilige denne mannen er og så kåt han kan gjøre meg, tenker jeg for meg selv.

Hendene hans stryker meg lett over magen og lårene før han legger en tommel på hver av de ytre kjønnsleppene mine og åpner meg. Han blir bare sittende der å se på en lang stund, før jeg kjenner tungespissen hans bevege seg forsiktig over klitoris….

Sakte slikker han meg som om han skulle slikket i seg en softis, kan ikke annet enn å se på han. Øynene hans gløder der han møter blikket min mens han fortsetter å slikke meg med den fantastiske tungen sin. Han åpner meg ennå mer slik at jeg virkelig kan se tungen hans jobbe med meg…

Det er utrolig opphissende og stå der å se på han, se at han slikker meg på den måten. Så veksler han mellom å slikke og suge forsiktig på klitoris, øynene hans følger meg hele tiden for å være sikker på at han gjør det best mulig for meg.

«Du kan ikke fortsette slik» stønner jeg «jeg kommer alt for fort, hvis du fortsetter å være så deilig»

Han bare titter opp og øynene hans glitrer…
«Jeg vil nyte dette lenge vennen»

Jeg prøver jeg å protestere, men kjenner at det er for sent. Klarer ikke å holde igjen enger, kjenner den kriblende, deilige følelsen bygge seg opp. Den deilige tungen hans og synet av ham, når han slikker meg blir for mye.

«Jaaaa, å jaaa vennen, jeg kommer» visker jeg mellom de deilige følelsene som jager gjennom kroppen min.

Så stopper han plutselig.

«Neiii, du kan ikke stoppe nå» bønnfaller jeg, men han bare trekker seg vekk og jeg blir stående der og jeg kan ikke gjøre noen ting. En liten finger på klitoris hadde sent meg til himmelen akkurat nå..

Han trekker seg litt bort fra meg, han kan ikke komme langt i den knøtt lille lugaren, men alt for langt bort akkurat nå.

«Det kommer mer vennen» gliser han, mens han står der og kler av seg foran meg.

Han er flott der han, til slutt, står helt naken foran meg. Lemmet hans står som et spett, klar til hva som helst. Jeg vrir meg og rykker i båndene for å komme løs, men det nytter ikke, han har knyttet for godt. Det er nesten uutholdelig å stå der og ikke kunne ta på ham, kysse og ta på den flotte kroppen hans. Kan nesten kjenne lemmet hans i munnen min, fast, varm og deilig glatt og veldig levende.

Så roter han i bagen sin igjen

«ar en liten presang til deg» sier han og snur seg mot meg.

Jeg kan ikke annet enn å snappe etter pusten, i hånden holder han den største dildoen jeg noen gang har sett.

«Skal du ha den inn i meg» stotrer jeg forsiktig frem «e-he, det tror jeg ikke går»

Mens han finner frem en tube med glidekrem, beroliger han meg med at han skal være forsiktig med meg.

«Slapp av lille venn, bare slapp av og nyt den deilige kuken jeg har med til deg»

Han setter seg ned på kne foran meg igjen, åpner meg forsiktig med et par fingre mens tungen hans slikker knoppen min. Knoppen som nå er blodfylt og har vokst til dobbel størrelse. Det sitrer deilig og jeg kjenner at jeg begynner å slappe av og igjen nyter tungen hans som nå samarbeider så fantastisk med fingrene som er inni meg.

Så setter han dildoen mot åpningen min og bare lar den leke rundt, før han sakte fører det enorme hodet mot kjønnsleppene mine, de glir til side og overrasket merker jeg at noe stort er på vei inn i meg. Litt etter litt ser jeg også at den sakte forsvinner inn i meg, mens tungen hans fremdeles beveger seg frem og tilbake på knoppen min……..

Kjenner at jeg åpner meg mer og mer og begynner å slappe av og nyte det å bli fylt opp på denne måten. Sakte men sikkert fører han den glatte dildoen videre og ikke lenge etter er den helt inne i meg. Jeg kjenner hodet stanger mot livmormunningen min og skjeden er sprengt til det ytterste.
Når den er helt inne stopper han litt. Munnen hans legger seg rundt knoppen min og begynner forsiktig å suge der han kommer til.. inn i mellom stopper han opp og napper lett med tennene, før han slikker og suger meg igjen.

«Jeg er klar for dildoen, vær så snill og knull meg med den, jeg må ha den nå» nærmest kommandere jeg ham.

«Jeg er så klar som jeg kan bli» klynker jeg stille til han begynner å bevege denne kjempen sakte inn og ut av meg med et tilfreds smil rundt munnen.

Sakte øker han tempoet, både med dildoen og tungen og jeg får store problemer med å stå rolig, hele kroppen min lever sitt eget liv. Jeg har ingen kontroll med kroppen lenger, jeg tar imot det han gir meg og nyter det noe helt vanvittig. Ingen mann har knullet meg med slik en dildo før. Jeg nyter det av hele mitt hjerte og er helt i hans makt.

Jeg kjenner at en voldsom orgasme bygger seg opp og jeg er på vei til et hinsides sted jeg aldri før har vært.

«Jeg kooommer, jeg kooommmer noe helt vilt» brøler jeg idet hele kroppen min eksploderer i en orgasme jeg aldri har kjent maken til.

Det er nesten som små elektriske støt farer gjennom kroppen min gang på gang og det svartner fullstendig for meg. Jeg strever med å komme til meg selv igjen, nå kjenner jeg at han holder på å løsne meg fra båndene. Han masserer meg rundt armene og anklene som har fått litt hard medfart mens jeg var borte ett øyeblikk.

«Jeg har mer til deg» visker han inn i øret mitt idet han snur meg rundt og legger meg på magen over det lille bordet som står fast foran vinduet.

Sola skinner og det er helt blikkstille ute, registrerer jeg så vidt, idet han kjører den deilige pikken sin langt inn i meg. Så mye mindre en den enorme dildoen men med så mye mer varme.

Han blir stående slik en liten stund før han legger en hånd på hver side av hoftene mine og begynner å bevege seg sakte inn og ut og inn og ut. Kan ikke annet enn å stønne høyt når jeg kjenner det varme levende lemmet hans inne i meg.

Trodde en liten stund at jeg ikke ville klare mer, men følelsen av kroppen hans og pikken hans jage inn og ut av meg i et stadig raskere tempo, tenner meg noe voldsomt igjen. Kjenner at det ikke er lenge før jeg kommer igjen og jeg hører på stønnene hans at han nærmer seg han også. Han øker tempoet ytterligere, og igjen er jeg på vei mot himmelen.

«Du er så deilig, så forbasket deilig» stønner han mens støter hardt inn i meg flere ganger idet kroppen min igjen rister og skjelver.

«Åååå jaaa, det går for meg» sier han og jeg kjenner han kommer langt inne i meg.

Plutselig trekker seg raskt ut og sender de siste dråpen ut over ryggen og baken min.
Jeg kjenner den varme deilige sæden renne nedover ryggen og inn mellom skinkene mine. Vi blir stående slik en liten stund, for å komme oss litt og nyte øyeblikket.

«Kom vennen» sier han så og drar meg inn i dusjen, det er faktisk dusj der og vi får med et nødskrik plass begge to. Vi vasker hverandre rene og jeg nyter å få lov til å ta på ham igjen. Hendene mine farer over hele kroppen hans og jeg ser at lemmet hans igjen begynner å røre på seg. Brått stopper han meg og skrur av dusjen

«Nei» sier han så «Du må opp til vennene dine igjen, vet du hvor mye klokka er» og det går med et opp for meg at handle turen min har tatt veldig lang tid. Men jeg har ikke lyst å forlate han ennå så vi krøller oss sammen i den knøtt lille køysengen og blir liggende en liten stund og bare nyte det å ligge inntil hverandre en stakkels stund

«Blir du med meg hjem etterpå» spør jeg ham og han bare nikker smilende tilbake.

Jeg reiser meg opp og begynner å kle på meg og tankene mine er igjen hjemme, ser ham for meg i den store sengen min og nå kan han ikke nekte meg å ta for meg av kroppen hans. Det kribler i underlivet igjen når jeg tenker på hva jeg skal gjøre med den deilige pikken hans

Jeg bøyer meg og suger pikken hans raskt en gang før han skjønner hva som skjedde.

«Ha det litt, vennen, jeg ser deg senere» sier jeg idet jeg piler ut kahytt døra.

Idet jeg går forbi nabolugaren titter det noen ut og jeg kan bare smile og si hei før jeg løper raskt videre. Flirer ennå når jeg kommer inn i Tax Free`n, hva skal jeg handle, hva i alle dager skal jeg handle. Elskoven surrer enda rundt i hodet mitt. Hjernen min vil ikke virke den er hjemme allerede med verdens skjønneste mann. Jeg bare tar noe og putter i kurven på vei mot kassene og en endeløs kø.

Endeløse køer kan faktisk være fint når du har noe deilig å tenke på, må ta meg selv kraftig sammen for å ikke le høyt. Men smilet om munnen kan jeg ikke gjøre noe med.

Blir til slutt ferdig og kommer meg ut igjen og piler opp i baren. Blir selvfølgelig overfalt med en gang jeg kommer opp. Hvor har du vert, vi har lett etter deg, og så redde vi har vært, hagler det mot meg når jeg setter meg.

Jeg må ta meg kraftig sammen for å ikke buse ut med hele historien, men får stotret frem en unnskyldning om at jeg hadde truffet en gammel kjenning når jeg handlet. At vi hadde gått ut på dekket og tatt en røyk og mimret litt om gamle dager og tiden hadde bare flydd.
Dessuten hadde det tatt så lang tid å handle, en forferdelig lang kø.

«Men nå er jeg her, så skåååål alle sammen» ropte jeg ut og med et var det hele glemt. Også det at jeg stod med et glass brus holdt opp i mot dem.

De skulle ha visst, de skulle bare ha visst..!!

Legg igjen en kommentar