Bryllupet

Denne novellen er vist 20541 ganger.

To hundre gjester, et digert felleshus innleid til formålet, et overdådig langbord med alskens mat og drikke, et fullastet gavebord og en kake med flere etasjer enn SAS-hotellet. Da har du oppskriften på en bryllupsfest passende for en hvilken som helst overklassefamilie. Om det var slik de så seg selv er ikke godt å vite, men de hadde i hvert fall slått på stortromma i dette tilfellet. De hadde invitert alt som kunne krype og gå av slekt og venner, og ikke spart på noe for å få feiringen til å bli minneverdig. Det så den da ut til å bli også, for brudeparet og alle som brydde seg; faktum er at jeg knapt visste hvem de var. Tremenninger; barn av tanter og onklers fettere – jeg vet da søren. Jeg ble dratt med dit av mine foreldre, som insisterte på at dette var velkjente familiemedlemmer. Uansett, festen var fin, den. Det ble servert både forrett og hovedrett; posjert laks og indrefilet, vaniljeis med varme bringebær… og naturlig nok store mengder drikke. Jeg hadde vært en smule irritert over at jeg måtte droppe den planlagte weekendturen til snødekte skibakker med kompisene mine for å skåle for et par jeg knapt hadde hørt om, men når jeg da først var der, kunne jeg like gjerne nyte det som ble satt frem på bordet. Mat i massevis, god dessert, og enda bedre vin. Kunne jeg ikke drikke meg snydens på after-ski, så kunne jeg da gjøre det her. Jeg var ikke den eneste. Jeg kunne ikke annet enn flire da jeg så en småfeit gubbe i femtiårene prøve å sjekke opp en omtrent like gammel og småfeit dame i en noe for trang festkjole – det største problemet for dem begge var at de knapt kunne stå oppreist, og at festen knapt hadde begynt.

Det var imidlertid noe annet enn all den gode maten som fanget min oppmerksomhet. Borddamen min var en mørkhåret skjønnhet i tredveårene, som overrasket meg med sin blide mine og sitt utadvendte vesen. Der jeg satt, litt molefunken over den tapte skituren og prøvde å finne trøst i matfatet, kom hun straks og fikk opp humøret mitt med en blid stemme og et lysende smil. Hun var i så godt humør at det rett og slett smittet over. Nydelig var hun også. En mørkerød kjole gjorde ingenting for å endre på denne oppfatningen; med runde hofter og et par flotte, faste bryster som ble holdt på plass av den trange kjolen tok det ikke lang tid før jeg måtte sette meg tett inntil bordet for å skjule den heftige kulen i buksa. Etter hvert som festen varte og rakk ble oppmerksomheten min rettet mer og mer mot henne… rettere sagt mot utringningen hennes. Vinen gjorde oss deilig susete, og hver gang hun lo og lente seg mot meg gikk det en lett iling gjennom kroppen. Hver gang jeg gikk på toalettet og kom tilbake til bordet, så jeg henne sitte der, nærmest ventende på meg, med pekefingeren lekende rundt kanten av vinglasset. Hver gang hun kom tilbake til bordet, kunne jeg ikke ta øynene bort fra den svaiende kroppen, hvordan hun nærmest gled over gulvet som en leken slange. Til slutt var det hun som ikke kunne holde seg lenger.

Hun gjorde det idet jeg satt med en skål karamellpudding. Jeg skulle akkurat til å ta en slurk vin idet jeg frøs til is; satt helt stille uten å bevege meg. Lekne fingre gled over den harde kulen som jeg hadde forsøkt å holde skjult for omverdenen under bordet. Uten å nøle satte hun seg tettere inntil meg og lot hånden gni over skaftet. Jeg prøvde å late som ingenting, så meg rundt og prøvde å se om noen hadde lagt merke til noe; men alkoholen gjorde meg susete og jeg brydde meg ikke egentlig om noen satt og så på oss. Jeg kjente hånden hennes lete og finne glidelåsen og dra den varsomt ned. Hånden gled innenfor og jeg kjente straks fingrene finne veien gjennom gylfen i shortsen. Neglene kjentes harde mot pikken, hånden strøk varsomt nedover den og lukket seg om skaftet. Hun klemte forsiktig rundt og fikk meg hardere. Slik holdt hun på i flere minutter, til jeg holdt på å bli gal. Jeg lente meg over til henne og skulle hviske henne noe, men før jeg rakk å åpne munnen var det hun som fant øret mitt.

"Er du sånn passelig kåt nå? Skal vi gå en tur.. et sted?"

Jeg bare nikket og holdt på å reise meg, før jeg kom på at det kunne være en idé å dra opp glidelåsen. Jeg fulgte etter henne og måtte anstrenge meg for ikke å løpe. Den vakre kroppen gikk foran meg opp trappen til andre etasje. Jeg fulgte etter og gikk inn på et lagerrom. Hun låste døra etter oss og sekundet senere var vi over hverandre i en heseblesende clinch. Vi klinte som gale oppetter veggen, og før jeg ante ordet av det hadde hun dratt opp kjolen og lagt bena rundt meg. Jeg fikk åpnet buksa og sluppet fri det bankende lemmet. Etter noen sekunders fomling fikk jeg presset det på plass og hun stønnet idet jeg kjente varmen hennes klemme rundt meg. Alt snurret rundt i hodet mitt og jeg var ikke sikker på om det var henne eller vinen. Jeg bare banket pikken opp i henne og knullet henne av alle krefter. Tok henne hardere og hardere til vi begge stønnet ukontrollert og jeg sendte spruten til bunns i henne. Jeg begravde ansiktet i brystene hennes og pustet tungt mens jeg fortsatte å presse meg helt inn. Selve akten hadde sikkert vart mindre enn to minutter, men jeg hadde aldri vært så opphisset. Denne vakre nymfen hadde forført meg og eide kroppen min helt og fullstendig, med hud og hår. Hun hadde fått det hun ville ha.

"Vi kan vel treffes en gang, kanskje…?" sa hun idet vi forlot selskapet. Vi har ikke møttes igjen til dags dato, men jeg vil aldri glemme det voldsomme møtet med denne mørke skjønnheten. Og hvis vi noen gang treffes igjen, vil jeg neppe nøle med å besvare enhver tilnærmelse hun måtte gjøre…

 

Legg igjen en kommentar