Bryllupet

Denne novellen er vist 13692 ganger.

Jeg var nettop passert 23, men følte igrunn at jeg hadde gjort, og opplevd det meste, før jeg møtte Petter, som for øyeblikket er min mann.
Han var er flott fyr, han hadde alt en kvinne kunne ønske seg.
Han var søt, omtenksom, atraktiv og inteligent.
Dessuten skadet det ikke at han hadde en romslig økonomi.
Men han hadde en negativ side, og det var hans syn på sex.
Han var en av de som mente sex var til for forplantningens sin skyld, ikke for gledens skyld, en oppfatning jeg overhhodet ikke delte med ham.
Jeg hadde tenkt nøye igjennom saken, og kommet frem til at det kunne jeg takle, jeg elsket ham tross alt.
Dessuten, jeg har vært ganske vill i min ungdom, og har prøvd det meste, jeg har vært med menn og kvinner, både to og tre av gangen, bondage, rollespill, forskjellige former for S/M, ja i det hele tatt føler jeg at det er ikke mye jeg ikke har opplevd.
I en periode på videregående hadde jeg rykte på meg for å være ei billig hore.
Heldigvis for meg, så bodde Petter på den andre siden av byen, og gikk på en annen skole, så ryktene nådde aldri ham.
Den gangen jeg for første gang møtte Petter, følte jeg at jeg hadde oplevd det som kunne oppleves med hensyn til sex, og var klar for et mere forpliktende forhold.
Og i bakhånd så hadde jeg jo noen leketøy, så om ikke han var i nærheten eller villig, så skulle jeg nok alltids greie å finne på noe alene.
Så, når han gikk ned på kne, og så meg dypt inn i øynene, rakte meg en ring, og spurte «Vil du gifte deg med meg?» tenkte jeg meg overhodet ikke om før jeg svarte «ja»
Det var en av de sjeldne nettene hvor vi faktisk hadde sex bare for nytelsens skyld.
I de påfølgende månedene med bryllups forberedelser begynte det å gå opp for meg at jeg neppe kom til å oppleve følelsen av den makt det alltid gir meg å få en mann til å komme i munnen min.
Jeg kom neppe til å oppleve å ha sex med en kvinne igjen heller, for Petter var en av de sjeldne mennene som ikke hadde fantasier om sex med to kvinner.
Faktisk begynte jeg på et tidspunkt å tvile på om han overhodet hadde fantasier, men alikevell bestemte jeg meg for å gjennomføre dette fordi alt annet ved ham var alt jeg kunne drømme om.
I bryllupet var det ikke så alt for mange, bare den nærmeste familien, og noen få av hans venner.
Mine bekjente hadde jeg latt være og invitere, med unntak av et par gode venninner som visste hva de ikke skulle si, av frykt for at det skulle bli sagt ting som ikke passet seg helt på denne, for oss, store dagen.
Petter var bedårende i den mørkeblå dressen, som gikk ut ved skuldrene, og inn i livet.
Det sorte håret hans rammet på en elegant måte inn det skarpskårne brune ansiktet hans, og jeg kjente en klump i halsen når han snudde seg mot meg, idet jeg skred oppover midtgangen i kirken,, tett fulgt av to brudepiker som holdt slepet.
Kjolen min var en flott designer kreasjon, i perlebrodert silke, å beskrive den med bare noen ord er umulig, men den var hvit, skjørtet hadde et langt slep, stram nok i livet til å fremheve den veltrente midjen min, dypt skåret i ryggen, og smale skulderstropper som avslørte endel av min nakne brune hud.
Undertøyet var et kapitel for seg, og hadde kostet meg nesten like mye som kjolen.
Under det, var det ingenting, ikke engang et hårstrå var igjen på min nybarberte mus, som fremdeles føltes varm etter det nitide arbeidet for å fjerne hver eneste antydning til hår, samt en vedvarende opphisselse jeg tross mine nitide forsøk ikke greide å bli kvitt.
Idet presten sa:
– Du kan nå kysse bruden, begynte jeg å gråte av glede, jeg hadde gledet meg til denne stunden de siste 20 årene.
Alikevell føltes det som om noe brast inne i meg, og tankene gikk tilbake i tid, ikke langt, bare en times tid, til når jeg satt alene i stuen i mine foreldres hus.rett før jeg kom hit, og gjorde de siste forberedelsene før den store begivenheten.
Grunnen til at jeg var alene var at jeg ikke kjente noen av brudepikene særlig godt, mine foreldre var optatt med bryllupsfest forberedelser, dessuten trengte jeg litt tid for meg selv.

Jeg satt på i en dyp stol, og tok forsiktig på meg den ene strømpen, livredd for at mine lange negler skulle rakne den, idet jeg kom til å kaste et kort blikk i ett stort speil som jeg for anledningen hadde plassert på motsatt vegg.
Jeg kunne se oppover mine egne legger, oppover lårene, og kunne såvidt skimte strømpebåndet før bena forsvant inn under kjolen.
I fantasien var det en annen kvinne jeg så, en annen kvinnes kjole, men alikevell helt lik min, og i ett glimt så jeg for meg selv knele like foran henne, som en lydig slave som var forberedt til å gjøre akkurat hva nå min herskerinne måtte ønske.
Selv var jeg kledd i en sort, strømper som rakk meg midt på lårene, en korsett som presset brystene mine opp og frem, samt sko med heler som så nesten umulig ut å gå i.
Og jeg så for meg henne trekke skjørte lengre opp rundt livet, før hun spredte bena, og med en finger vinket meg mot seg.
Krypende på alle fire, og med blikket festet i hennes, krabbet jeg frem mot henne.
Hånden hennes la seg bak nakken min, og hun presset ansiktet mitt forsiktig ned mellom bena sine.
Duften av henne pirret meg i nesen, og jeg strakte ut tungen for å smake på hennes safter.
Bildene i hjernen min var så levende, så virkelig at jeg bare ble sittende å stirre i speilet, samtidig som hånden min gled nedover å la seg over mitt eget pulserende kjønn.
I speilet kunne jeg se for meg hvordan jeg med tennene mine trakk trusen hennes litt til siden, og avslørte musa hennes, som var like glattbarbert som min.
Hånden som lå bak nakken min presset meg forsiktig nærmere kjønnet hennes, og jeg kjente varmen fra henne mot munnen min i brøkdelen av ett sekund før jeg lot tungen gli prøvende over kjønnet hennes.
Hun trakk pusten dypt idet jeg strøk over henne, og hånden hennes knyttet seg, flettet inn i det lange håret mitt, og sende en bølge av smerte blandet med vellyst igjennom kroppen min.
Hendene mine gled oppover innsiden av lårene hennes, og forsiktig strøk jeg over kjønnet hennes.
Hun ynket seg lavt, og stønnet frem:
– Flink pike.
Ivrig lot jeg tungen spille over musa hennes igjen, og saftene hennes fylte munnen min.
Hun smakte som den skjønneste nektar.
Disse bildene, som jeg fantaserte frem i speilet var så intense, at jeg uten å tenke meg om begynte å stryke meg over fitta.
Den kjentes så varm ut, og den brå, uventede opphisselsen var så voldsom at jeg overhodet ikke hadde noen mulighet til å stanse den.
Jeg visste at kirken var i ferd med å fylles av folk, og at jeg skulle være der om kun kort tid.
Sjåføren sto sansyneligvis utenfor og ventet, muligens var det bare et sekund om minutter før han ringte på døra, men fingrene mine lot seg ikke kontrolere.
De trakk trusen til side, og begynte å massere den lille harde knappen.
Jeg stønnet lavt, og ett øyeblikk var jeg redd for at noen skulle oppdage meg, men idet jeg forsiktig lot en finger gli inn i meg selv glemte jeg helt hvor jeg var, og hva jeg burde gjort.
I speilet kunne jeg se meg selv slikke denne kvinnen, jeg kunne se hvordan hun kastet hodet bakover, og nøt behandlingen jeg ga henne.
Hun stønnet høyt, og jeg kjente fitta hennes trekke seg sammen rundt fingeren min.
Den andre hånden hennes la seg bak nakken min, og hun presset ansiktet mitt hardere mot kjønnet sitt.
En mann kom til syne i ytterkant av synsfeltet mitt, han satt på en trebent krakk.
Idet kvinnen merket at jeg hadde sett ham, vinket hun ham mot oss med den ene hånden.
Raskt reiste han seg, og kom mot oss.
Han var kledd i sort dress, tilsynelatende i tynt skinn, og i hånden hadde han et sort lærhalsbånd som han uten et ord strammet rundt halsen min, før han festet en kort kjetting lenke i det.
Den andre enden av lenken rakte han til kvinnen, som bare verdiget ham ett kort blikk, før hun med en hode bevegelse vinket ham vekk.
Igjen reagerte han momentant, med raske skritt gikk han tilbake til krakken sin, hvor han ble sittende helt stille, med blikket stivt festet på min herskerinne.
Hun rykket i lenken, og lydig hevet jeg meg opp mot henne, og møtte munnen hennes i det hun bøyde seg frem og kysset meg ømt, før hun igjen presset hodet mitt ned mellom lårene sine.
Den ene fingeren min var fremdeles dypt inne i henne, og jeg begynte forsiktig å bevege den ut og inn av henne, samtidig som tungen min konsentrerte seg fullt og fast om den glatte lille knappen.
Hun ynket seg, og jeg kjente en liten flom av safter presse seg ut av henne, rett før hun hevet underlivet opp mot meg, og kom.
Jeg kom samtidig, og ikke før var orgasmen over før jeg kastet korte, nærvøse blikk i alle retninger.
Tenk om noen hadde sett meg, sitte her og onanere i brudekjolen, når jeg skulle gifte meg om mindre enn en halv time?
Hurtig rettet jeg på klærne, før jeg stilte meg foran speilet å så over utsende en siste gang.
Sekunder senere ringte det på døren, og fremdeles skjelven gikk jeg ut i bilen som skulle bringe meg til mitt eget brullyp.

Folk kastet ris over oss i det vi løp ned kirketrappen.
Idet vi skulle til å sette oss inn i den for anledningen leide limosinen, kastet jeg brude buketten bakover.
Jeg fikk aldri se hvem som fanget den, bilen kastet seg fremover og forsvant i en sky av støv omtrent før vi rakk og lukke døren.
Den første natten skulle vi tilbringe på ett hotell her byen, før vi morgen etter skal reise til Bahams på 14 dagers bryllups reise.
Etter mindre enn 15 minutters kjøretur stoppet bilen foran hotellet, og Petter geleidet meg ut som den perfekt gentleman han er.
Rommet var stort, og en flaske champagne sto plassert i en vinkjøler ved siden av senge, sammen med en kurv friske jordbær, ett resultat av en kort telefonsamtale jeg hadde tatt som en del av forberedelsene.
Petter så litt overasket ut over det, men sa ingenting.
Jeg stillte meg foran ham, og trakk rolig av meg kjolen, og lot ham la blikket sitt vandre over kroppen min uten å fortrekke en mine.
Ansiktet hans var utrykksløst, og idet han snudde seg rundt, og gikk med kjappe skritt inn på badet, fallt jeg bakover og ble liggende på sengen å se opp i taket.
Dette var ikke slik jeg ville at bryluppsnatten skulle utvikle seg.
En tåre trillet nedover kinnet mitt, men jeg tørket den av med håndbaken før jeg grep et pute trekk, og rev det i tynne remser.
Med en av dem i hånden gikk jeg inn på badet til Petter.
Han smilte til meg idet jeg kom inn, og var slettes ikke uvillig når jeg la det foran øynene hans, og knøt det i nakken.
Han protesterer derimot svakt idet jeg trakk ham opp av badekarret, og uten å tørke ham, ledet ham inn på sengen, før jeg brukte de resterende remsene av putetrekket til å binde ham fast i sengen.
Han ble liggende helt stille, og så ikke videre fornøyd ut, så jeg bestemmte meg for å gjøre situasjonen litt mer behagelig for ham.
Forsiktig krøp jeg opp i sengen til ham.
Jeg begynte mellom bena hans, tungen min gled kjapt over kneet han, før jeg kikket kjapt opp, tidsnokk til å se ham skjære en grimase.
På hender og knær ålte jeg meg lengre opp, før jeg lot tungen gli over pikken hans som lå bøyd oppover maven.
– OK, nå har vi prøvd dette, og jeg liker det ikke. Slipp meg løs.
Det var en undertone i stemmen hans, som jeg feilaktig tolket som ett gryende begjær, så jeg nektet å slippe ham løs.
Isteden lot jeg munnen min omslutte den ytterste delen av pikken hans.
Jeg lot tungen min sirkle noen ganger rundt hodet, før jeg med hånden trakk forhuden godt tilbake, og lot tungen følge den følsome kanten rundt.
Pikken hans stivnet hurtig i munnen min, under min kyndig behandling.
Han protesterer heftig, men igjen ignorer jeg ham, det var en hes undertone, som jeg bestemt ikke kunne skyldes noe annet enn villt, dyrisk begjær.
Hånden min la seg rundt skaftet hans, og med bestemte bevegelser begynnte jeg å trekke forhuden frem og tilbake.
Protestene hans var heftige, men jeg mente at om han bare fikk prøvd det, så ville han like det.
Den andre hånden min la seg om ballenen hans, og jeg rullet dem forsiktig mellom fingrene mine.
Etter overaskende kort tid kjennte jeg pikken hans svulme opp i munnen min, protestene hans var stilnet av, og det kjentes som han nå endelig satte pris på behandlingen.
Sæden hans sprutet inn i munnen min, det salte, litt bittre smaken som jeg alt for lenge siden lærte og sette pris, fyller meg idet jeg svelget unna alt han kunne komme med.
Jeg kjente mitt eget begjær, jeg har alltid funnet det så utrolig opphissende å tilfredstille en mann på denne måten.
Petter stønnet lavt, men bet tennene sammen, tydeligvis ikke instilt på at jeg skal tro han nøt behandlingen.
Jeg fortsatte og suge ham helt til pikken begynte å falle sammen i munnen min, først da reiste jeg meg opp, og begynte å løsne ham fra sengen.
I det jeg trakk av ham øyebindet så jeg raseriet gløde i øynene hans, før han uten ett ord ga meg en ørefikk som kastet hodet mitt bakover, og etterlot en brennende følelse på kinnet.
– Ryktene om deg var sanne, du er ei jævla billig hore, sa han med sammenbitte tenner.
Slaget gjorde vondt, men var ingenting mot hva det han sa gjorde med meg.
Tårene presset seg frem i øynene mine, og blindet meg.
Hånden min famlet bak ryggen, og jeg fant dørhåndtaket, åpnet døren og kom meg ut i korridoren.
Etter noen famlende skritt fallt jeg over ende, og ble sittende å gråte hysterisk, det var ikke slik det skulle være.
En hånd la seg på skulderen min.
Det var Ketil, en god venn av meg, som egentlig skulle vært invitert til bryllupet, men siden han og jeg hadde holdt på ganke mye for en stund siden så ble det til at han holdt seg borte.
Uten ett ord hjalp han meg på bena, og leiede meg bort på ett annet rom.
Det var flere mennesker på rommet, de hadde sansyneligvis tenkt å drive endel gjøn med oss utover natten, men Ketil vinket dem ut av rommet.
De forsto at ikke alt var som det skulle, og forlot rommet uten ett ord.

Og der har du hele historien, avslutter jeg.
Ketil ser rart på meg, og rister på hodet.
– Du skulle nok giftet deg med meg du, sier han med et skjevt lite smil.
Tross klumpen i halsen greier jeg å smile tilbake, og tenker med meg selv at det ville helt sikkert vært bedre enn det jeg gjorde.
– Jeg lurer på hva som er rekorden for korteste giftemål jeg, mumler jeg for meg selv
Ketil bare smiler mot meg, før han forsiktig legger en arm over skuldrene mine, og trekker meg inntil seg.

Legg igjen en kommentar