Bryllupsdagen som sa sex, del 1

Denne novellen er vist 8773 ganger.

Lørdagen begynte bra. Skyfri himmel med strålende sol som stekte inn gjennom soveromsvinduet, barna godt plassert hos besteforeldre og Bente som serverte vannmelon på sengen kun iført truse. Hun hadde vært lenge på kjøkken, men var endelig på plass.

Det var som alltid fascinerende å se de store brystene dingle ned når hun bøyde seg frem for å fore meg med melon.

Det var så deilig å se på de velkjente brystene, at jeg kjente det begynte å rykke litt i pikken.
Bente gjorde som om hun ikke la merke til noe, mens hun fortsatte å fore meg samtidig som hun lot kroppen sin smyge seg mot min hver gang hun bøyde seg frem.

”Synes du jeg var lenge borte” spurte hun med et lurt glis rundt munnen. Jeg kunne ikke nekte for det, og så på henne med forventning i blikket da hun sakte dro ned trusa og avdekket at den nydelige fitta hennes hadde fått seg en omgang med barberhøvelen. Fitta var totalt glattbarbert og smurt inn med glinsende babyolje.
Jeg kunne se at barberingen og forventningen hadde gjort sitt, for det glinset umiskjennelig av fittesaft mellom de glatte nybarberte fitteleppene hennes.

”Gratulerer med dagen, den er vår …..” sa hun fornøyd da hun så at pikken min gikk fra å være halvstiv til å stå som et spett på rekordtid.
Jeg klarte ikke å holde fingrene vekke fra henne lengre, og begynte å kjæle med brystene hennes. Først rolig å forsiktig, for så å øke litt i hardhet samtidig som jeg begynte å dra forsiktig i brystvortene. Hun begynte å stønne lavt samtidig som hun begynte å stryke meg lett over hele kroppen med fingertuppene.
Jeg ga henne et saftig og vått tungekyss og suget tungen hennes langt inn i min egen munn. Så begynte jeg å bevege meg rolig nedover overkroppen hennes mens jeg slikket og kysset hver centimeter fra haken via halsen til jeg kom til brystene. Der tok jeg et lengre opphold og suget den brystvortene inn i munnen og tok dem mellom leppene og ”gnaget” på dem etter tur.

Bente pustet tyngre og tyngre. Hun grep etter den venstre hånden min, og kjørte tre av fingrene mine inn i munnen og langt ned i halsen på seg selv. Hun suget febrilsk på fingrene mine, samtidig som jeg ”rullet” brystvortene hennes mellom leppene mine og snek en hånd ned for å kjenne på den nå plaskvåte nybarberte fitta.
Jeg strøk to fingre rolig opp å ned langs hver side av den deilige våte sprekken. Samtidig begynte jeg å bevege hodet sakte nedover langs kroppen. Dvelte litt med navlen som jeg tungepulte litt, før jeg rolig nærmet meg fitta.

Jeg fikk plassert kroppen i rette posisjon, og begynte å sikke langs fittesprekken samtidig som jeg brukte to fingre forsiktig på klitten.
Bente vred på seg og tok et godt tak i ballene og roten på pikken min og formelig gulpet den i seg. Jeg tror aldri før hun har gapt opp og kjørt pikken så langt ned i halsen den kan komme allerede under forspillet.

Hun sugde og slafset så spyttet rant fra munnvikene mens jeg slet med å konsentrere meg om slikkinga av den flomvåte fitta. Jeg tok tak bena i hennes og bøyde dem litt bakover slik at jeg kunne komme lettere til for å bevege tunga fra fitta og ned mot rompehullet. Da jeg begynte å sirkle tunge rundt hullet samtidig som jeg passet på å slippe masse smørende spytt, hørte jeg bare noen halvkvalte grynt fra Bente som lå der med den jernharde pikken min langt inne i munnen.

Jeg spredte rompeballene godt for å kunne tungepule den spyttsmørte rompa. Det ble for mye for Bente som tok pikken min ut av munnen og begynte å massere seg selv på klitten mens jeg bearbeidet rompa.
Jeg avbrøt slikkinga for å gi henne et dypt kyss så hun kunne få kjenne smaken av sine egne safter samtidig som jeg kjente den småsalte smaken av min egen pikk.

”Knull meg hardt” mumlet hun inn i munnen min. Jeg la henne godt tilbake på rygg, og plasserte en pute under rompa hennes for å kunne trenge godt og dypt inn. Jeg dasket pikken litt mot klitten og gned den opp og ned i fittesprekken før jeg hardt kjørte hele staken til bunns i den superglatte nybarberte fitta. Jeg pumpet så brystene duvet og de sjarmerende små velstands valkene skalv som gele. Bente gned seg frenetisk på klitten med høyre hånd samtidig som hun dro hardt i sin ene brystvorte med den venstre. Jeg spyttet på to fingre, og trengte dem forsiktig en etter en inn i rompa samtidig som jeg fortsatte å knulle den deilige sugende fitta.

”Ja, knull meg i rompa” utbrøt hun med den kåteste stemmen jeg noen gang har hørt.
Jeg spyttet en saftig klyse i hendene mine som jeg smurte godt utover pikken min og rompehullet før jeg trengte forsiktig inn. Det gikk lekende lett siden det allerede både var godt smurt, og bearbeidet med to glatte fingre. Jeg fortsatte å knulle baken hennes med rolige bevegelser, og trodde ikke jeg hørte riktig da den ellers relativt konservative kona mi ropte ”Knull det skitne ropehullet mitt hardt din pyse!” samtidig som hun begynte å motjukke kraftig og mer eller mindre voldtok den steinharde pikken min med rompa si.

Hun hadde nå sneket hendene sine ned i skrittet. Så mens pikken min banket inn og ut av rompa, gned hun seg febrilsk på klitten med en hånd mens hun kjørte 3 fingre fra andre hånd inn og ut av fitta som en damphammer.

Plutselig brølte hun ut og kom som en fuktig storm. Kroppen ristet og skalv, mens fitta pumpet ut safter som rant over pikken min som fortsatt pumpet rompa hennes. Lakenet var mildt sagt kliss vått.

”Knull brystene mine” sa hun, mens hun samlet de glatte saftene med den ene hånden, og smurte det ut mellom de deilige brystene sine.
Jeg var ikke akkurat vanskelig og be.

Hun formet en fin tunnel og jeg satte i gang med å kjøre den sprengfulle pikken inn og ut mellom kløften i brystene hennes.
Det gikk ikke mange sekundene før jeg kjente det bygde seg opp. Ballene trakk seg sammen og jeg kom som en flom. Først spylte jeg haken hennes, før det sprutet ut over hele ansiktet.
Sædklattene dekket munnen og øynene og la seg i store klyser i det mørke håret hennes.

Da hun bøyde seg frem og slikket pikken min ren for sædrester samtidig som hun smurte klattene ut over ansiktet sitt og sa ”det skal være godt for huden”, var jeg overbevist om at jeg var kommet til himmelen.

Klokka var 10 og bryllupsdagen var så vidt begynt. Hvordan skulle denne dagen ende?

Følg med i neste episode!

Legg igjen en kommentar