Brystene

Denne novellen er vist 9771 ganger.

Hun skjelver nesten umerkelig. Stillingen er ikke direkte ubehagelig. Ikke ennå . Annerledes er det med situasjonen hun har havnet i. Den påkaller hennes nervøsitet- murrer I mellomgulvet hennes som et oppskremt rovdyr. Rommet er dunkelt belyst. Hun befinner seg I en kjeller, de hvitkalkede veggene er dekorert med pisker I alle fasonger og størrelser, med lærreimer,tauverk,taljer og andre ting.Noen kjenner hun bruken av ,andre ikke. Men alle er de tillaget og utformet for å påføre slavinner,som henne , smerte og ydmykelse. Hun hadde ønsket at han hadde satt bind for øynene hennes, slik at hun slapp å se………..

Hun ventet. Ventet på at han skulle gå I gang. Hun hadde fått beskjed fra sin hersker. Hun skulle komme hit på besøk. Det var første gangen hun var I denne kjelleren. Dette var ledd I hennes oppdragelse. Og avstraffelse. Han hadde sagt at denne gangen ville det ikke bli noe form for medlidelse. Det var det som skremte henne der hun ventet, at det som nå var bestemt for henne skulle skje uten medlidenhet. Hun hadde vært nødt til å undertegne en kontrakt. Kontrakten gjorde det kort og godt klart at hennes Hersker hadde frie hender. Før hun hadde underskrevet sa herskeren at hennes smerteskrik ikke ville bli tatt hensyn til. Det var kun det han gjennom lang erfaring visste om slavinnens toleranseterskel som ville være hans begrensing.

Hun hadde ikke noen kodeord.Hun ønsket at han skulle ha den hele og fulle kontrollen, hun måtte ha det slik. Men hun hadde ikke inngått en slik avtale , hvis hun ikke hadde hatt full tillit til han.Det hadde hun . Også nå. Hun hadde tillit til at hennes hersker visste hva han gjorde når han lot henne komme hit alene. Hun hadde tillit til at det som nå skulle skje,uansett hva det var av prøvelser for henne var til hennes eget beste. Dessuten ønsket hun å glede sin hersker ved å gå med på betingelsene. Hun visste at han ville elske henne enda høyere og være enda mer stolt av henne etterpå.

Hun hørte skritt nærme seg. Han kom mot henne . Hun smilte usikkert til han men han smilte ikke tilbake. Bare overså henne. Han ba henne ta av seg på overkroppen og vise han brystene sine. Han tok ikke på dem. Han satt en trestol midt I rommet. Ba henne sette seg. Mens hun satt der gikk han rundt henne,og gransket henne. Han ga henne ordre om plassere hendene under brystene, over hodet, strekke hendene ut,,, sitte med hendene ned langs sidene. På denne måten dannet han seg et bilde av brystenes form og konsistens.
» jeg synes du har et par bryster som du bevisst bruker til å påkalle andres begjær , Stemmer det ?»
» Ja Hersker»
«Bruker du dine velformede bryster til å manipulere dine omgivelser og oppnå fordeler ?
«Nei Herre»
Han tok tak I den ene brystvorten og klemte hardt til. Hun kjente smerten ile gjennom kroppen hennes. Og sa videre at hun ikke skulle motsi han. Det er viktig at hun lærte at brystene også kunne brukes mot henne og at størrelsen og formen gjør dem enda mer utsatt og sårbare.Det er en lekse enhver slavinne med slike brystmål bør lære.
Selv om hun kjente angsten og ydmykelsen bite I mellomgulvet, der hun satt midt I rommet, med naken overkropp. Hun hadde lyst til å protestere men lot det klokelig være. Dessuten erkjente hun at det var et snev av sannhet I det.

Han ba henne reise seg opp. Han satt seg bak et skrivebord som stod der.Han ga et selvsikkert nesten beroligende inntrykk der han satt. Han hadde funnet frem kontrakten igjen. Og spurte henne om hun nå var klar over at hun nå hadde overgitt seg til hans varetekt og de timene disiplinen varte. Hun hadde svart ja og sett beskjedent ned.
Hun fikk beskjed om å ta av seg trusen. Men beholde skjørtet på. Hun hadde adlydt med en gang. Dette var ikke dagen til å protestere. Så reiste han seg ,gikk bort til henne og knipset brystvortene hennes. Nærmest for å demonstrere at nå hadde han all makt. Det gjorde vondt. Hun svelget . Kjente han stille seg opp bak henne, legge henne rundt brystene hennes, veie dem opp I hendene, klemme dem, massere vortene, klype dem. Løfte dem opp med neglene som klypeklør. Hendene hans tente ild I henne. Begjær, smerte og angst. Dette var hender som kjente hver sone på et kvinnebryst.
Hun hadde stått slik I lang tid. Han ba henne legge seg ned på knær. Hun stod på knær på en liten platform I den svake belysningen. I de borteste hjørner flakket fakler. Ikke ekte fakler men naturtro imitasjoner. Luften var svakt kjølig, men hun frøs ikke. Det var hennes indre skjelvinger som fikk henne til å riste.
Han festet hendene hennes sammen bak ryggen hennes med brede lærmansjetter, som igjen var festet til en stolpe som stod opp fra gulvet bak henne. Dette fikk hendene til å peke svakt oppover. Knærne og anklene var festet til egne remmer, slik at hun satt på forhøyningen med knærne nærmest en halvmeter fra hverandre. Men først og fremst var det brystene hennes som holdt henne på plass. Som sørget for balansen. Fra den bratte kanten rett foran henne steg det opp to bøyler , som foran en gynekologstol. Men disse var smalere, og designet for å romme to kvinnebryst. Bøylene støttet opp og omfavnet en fjerdedel brystenes undersider. Mens oversidene ble holdt på plass av fastspente remmer. Innsiden av remmene og bøylende var utstyrt med en ru , nærmest taggete overflate, slik at grepet rundt brystene ikke hadde sjangsen til å unnslippe. Herskeren hadde ikke tatt hensyn til at hun ynket seg da han strammet til. Så plasserte han en dildo under bena hennes, en stor dildo. Den var såvidt innenfor fitteleppene hennes. Og han tok seg tid til å massere henne slik at hun ble våt og den gled lettere inn . Det siste han hadde utstyrt henne med var en gagball. En stor svart ballmed festeremmer under haken,bak nakken og over pannen og hodet på hver side av nesen.
Hun hadde gjort som han sa hele tiden,ikke skapt problemer av noen slag da han instruerte henne til å legge brystene oppi skålene. Hun lurte på hva som kom til å skje nå. Hva hennes Hersker hadde I tankene. Hun hørte han romstrere men kunne ikke se han. Brått følte hun seg litt ensom, overlatt til en uviss skjebne. Men det var ingen vei tilbake. Hun visste at det var hennes egen seksuelle legning som hadde fått henne I denne situasjonen her.
Så hørte hun at han kom nærmere. Og ante en skygge bli til en skikkelse. En skikkelse I svart kappe, hette og en maske. Han var mye høyere enn hennes Hersker og hun kjente hjertet begynte å slå raskere. Hun ble med ett usikker, nei hennes herre kjente henne vel bedre enn så. Han visste at hun ikke ville la andre menn leke med henne. Men tenk om han hadde det I tankene. De klare øynene gnistret gjennom åpningene I masken. Han satte seg på stolen ,tente en spotlight som belyste brystene hennes. Så grep han fast I de fremste delene av brystene. Som struttet ut over bøylene. Han kjærtegnet de og begynte å massere dem . Først forsiktig , langsomt og målbevisst nærmet han seg brystvortene . Som allerede hadde forrådt henne. Og struttet bydende mot han. Han lot pekefingeren rotere rundt vortene og ut mot tuppen, så grep han tak I dem, som en vant jeger angriper sitt bytte som han har lokket I en felle. Hennes stigende opphissende puls gjorde en salto og hun skrek til bak gagballen. Hun kjente også hvordan dildoen ble trykket langsommere lengre inn I hennes våte fitte. Han lot neglene bite hardere I det følsomme vevet, samtidig som han dro vortene mot seg. Hun var sjangseløs, brystene satt fast og han kunne påføre dem så mye smerte han ville. Akkurat nå var det brystenes viktigste funksjon følte hun , å påføre hennes smerte.
Konsentrer deg ditt ludder
Hun kvapp til. Var det hennes Hersker stemme som var tilgjort. Hun var ikke sikker. Følte seg varm og rødmet på tanken at det kanskje var en annen mann som lekte med henne. Hun var kjempevåt I fitta nå. Hun kjente hvordan saftene rant nedover bena hennes. Etter en lang stund med behandling av brystene hennes følte hun at nok var nok . Hun kjente smerten I brystene sine så altfor godt og tårene var ikke langt unna.
Han bandt henne opp. Masserte lett over brystene.
«Kan jeg få lov til å legge meg ned litt Hersker ?»
Han svarte ikke og hun turde ikke ta sjangsen. Hun skjønte at I dag var ikke dagen for det .
Han dyttet henne ned på gulvet, Hun lå på magen. Han spredde bena hennes slik at hun lå som en X. Hun kjente at han ble hardere og hardere med dildoen. Han plasserte den helt inn og lot den være der uten å bevege den.

Så reiste han seg opp .
«Ta og knull henne I rumpa » Dette var desidert hennes Herskers stemme. Hun ble glad inni seg over å høre stemmen hans. Følte seg med ett tryggere.
Vær så snill Hersker ?
«Ikke gjør dette mot meg, Hersker «
Hun ba om nåde men ingen ting hjalp. Han valgte å overse henne.og svarte ikke.
Hun kjente en pikk som begynte å rotere rundt anushullet hennes. Hun strammet til. Hun kjente olje som ble gnidd inn og en finger som sakte begynte å gli inn. Hun var våt I fitta og kjente musklene stramme rundt dildoen.
Så begynte han å føre inn pikken I anus. Hun følte det som om hun skulle bli sprengt. Kjente hvordan hodet hans nådde bunnen hennes. Han pumpet på , fortere og fortere, hun skrek til , han så ikke ut til å registrere det , Slik fortsatte han helt til han kom. Sæden strømmet ut I strie strømmer og hun kjente det rant varm sæd ut av henne. Smerten var ubeskrivelig.
«Dette var flink pike det »
Hun nikket tilbake
Vil slavinnen han en orgasme da . Hun nikket tilbake til han .
Han begynte å bevege dildoen ut og inn , hun kjente hun ble kåtere og kåtere og håpet han snart ville bli stiv igjen og kjøre den stive pikken inn I hennes våte grotte.
Med ett slutter han opp. Reiser seg . Tar ut dildoen . Ber henne kle på seg .
Hun ligger der og tror ikke sine egne ører. Hun kjenner hun bli forbannet. Kjenner kåtheten ennå ikke har sluppet taket.
KLE PÅ DEG SLAVINNE
Han nærmest brøler til henne. Hun får på seg klærne sine I en fei . Hun vil ikke ha mer smerte I dag .
«Din Hersker har bestemt at du ikke får orgasme alikevel. Du kan forlate stedet nu «
Hun trodde ikke det hun hørte. Det var første gangen hun ikke hadde fått lov til å få orgasme. Men takket herskeren for at han hadde straffet henne, og gikk . I bilen hjem var sinnstemningen hennes urolig. Men hun tenkte at slik er det for slavinnen det er dessverre Herskerens ord som er lov.

Han sitter ved kjøkkenbordet når hun kommer hjem. Han må ha kjørt som et svin tenker hun. Han kommer bort til henne og kysser henne på nesetippen, begynner å kle av henne, beføler henne overalt utenom på brystene. Han tar henne I hånden og leder henne inn I dusjen , vasker henne. Legger henne på badegulvet ,slikker fitteleppene hennes og stikker tungen langt inn som en liten pikk. Hun kjenner hun er nær orgasme igjen. Han knuller henne mykt og hardt om hverandre.
«jenta mi du var så flink I dag, jeg elsker deg »
Hun sovner utmattet I hans armer etter mange timer med deilige omganger.

Legg igjen en kommentar